کسی از دوستان نظری در مورد دانلود تورنت ندارهنقل قول:
الان تقریبا سرعت دانلود تورنت من نصف شده!
Printable View
کسی از دوستان نظری در مورد دانلود تورنت ندارهنقل قول:
الان تقریبا سرعت دانلود تورنت من نصف شده!
بله میشه خیلی راحتم میشه عزیزِ مننقل قول:
شما برای اطمینان بگین پسوردتونو عوض کنن و خودتونم پسورد صفحه ی admin مودمتونو عوض کنین .چون به طور معمول میشه با یوزر و پسورد admin وارد صفحه ی تنظیمات مودم شد و به راحتی یوزر و پسورد که وارد تنظیمات روتر شده رو برداشت .البته فقط کسی میتونه استفاده کنه که خودشم از مخابرات سرویس adsl گرفته باشه .
بنظر شما بهترین شرکت برای صادقیه چیه؟
کسانی که صادقیه اینترنت مخابرات دارن بگن چطوره؟
دانلود شبانه چطوره؟
اینترنت مخابرات بهتره یا شرکتی ها؟؟
مخابرات دانلود شبانه نداره نامحدوده و سرعت رو حقیق میبنده یعنی اگر شما 512 بگیرید نهایت با 64 دانلود می کنید.نقل قول:
دوستان من سرعت دانلودم به 64 رسیده اما احساس می کنم سرعت مرور صفحاتم هیچ فرقی با 256 نکرده.
سرعت دانلود با سا*کس هم از 32 بالاتر نمیره مشکل از چیه؟ تغییری چیزی تو کانفیگ نباید بدم؟
برا من هم همینطوره. سرعت تک کانکشن خیلی پایینه!:mad:نقل قول:
به طرز شگفت انگیزی بعد از این پست هر دو سرعت بالا رفت!نقل قول:
تله پاتی دارن با مشترکا چی بگم والا !
قضیه این 2020 چیه؟
به درد یخور هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها پورت pptp و l2tp و sstp برای چیز پی ان کدوم هاشون باز هستند ؟
پ-راک-سی فقط پورت 443 باز هست ؟
مرسی
نه عزیز برای من فرقی نکرده با 60 تا دانلود میکنم با تورنتنقل قول:
سلام
مخابرات تهران سرویسهای حجمی هم میده با فقط نامحدوده؟
به شدت خراب شده دوباره ping 400
بچه ها گه از وی-پی-ان یا سا-کس استفاده میکنید لطفا بگید وضعیت پورتها چه جوریه ؟ کدومهاشون باز هستن؟
نقل قول:
ولی همچین چیزی امکان نداره که از اینترنت کسه دیگه استفاده کردو...
سلام دوستان
عرضم به حضورتون که هر کسی که اینترنت مخابرات داره و قصد داره که بدون هیچ مشکلی و هیچ بروکراسی اداری اینترنت 1mb نامحدود از مخابرات بگیره برام پیغام خصوصی بفرسته !
فقط مشترکین استان تهران و البرز
نکته مهم این که تا فردا شب بهم پیام بدید ! چون 4 شنبه براتون OK میشه !
در مورد هزینه هاش هم برید تو سایت مخابرات نگاه کنید !
دوستان بالای 100 پست پیام بدن
خیلی از روتر ها قابلیت ریموت اکسس به صفحه کنسول رو دارند. و در خیلی از روتر ها این قابلیت به صورت پیش فرض فعال هست!!! :n04:به خصوص روتر های tp link. اکثر مردم هم رمز کنترل پنل روتر رو عوض نمیکنند!نقل قول:
یعنی شما هر جای دنیا باشید میتونید وارد کنترل پنل این مودم ها بشید و یوزر/پسورد اکانت طرف و همینطور رمز وایرلس رو بخونید!
متاسفانه هر کسی که حتی اطلاعات کمی هم در مورد شبکه داشته باشه خیلی راحت میتونه این کار رو انجام بده!
سرویس های مخابرات هم طوریه که هر اکانتی رو میشه روی هر خط تلفنی استفاده کرد!
بچها امشب کسی مشکل نداره من ۱ مگابایت مخابرات دارم دارم ولی سرعت دانلودم نوسان شدیدی داره ۹۰ بیشترم نمیشه اونم فقط با دانلود منیجر
هر روز از ظهر به بعد کاهش شدید سرعت، بدون استثنا!نقل قول:
من مشکلی ندارم ! همون سرعت همیشگینقل قول:
درود1- از لحظه حضور در مرکزمخابراتی و ثبت درخواست تا لحظه وصل سرویس با توجه به تجارب دوستان حدودا چقدرزمان میبره ؟ :23:
دوستان چند سوال داشتم که متشکر خواهم شداگر جواب بدید : :11:
2-قطعی هایی که برخی دوستاندر این تاپیک از بابتش نالان هستن آیا به صورت اپیدمی و شایع هست یا فقط گاه گاهی و به نرت اتفاق می افته؟ (به عنوان نمونه مرکزمخابراتی مالک اشتر و پیام نور در این مورد چطوره ؟ ) :n13:
3-سرعتهای واقعی آیا دقیقامطابق با سرعتهای اسمی ارائه شده هستند ؟ (نمونه: 256 =32 و 128 =16) یا در ساعاتکم ترافیک یا پرترافیک امکان افزایش سرعتها بیش از میزان اسمی یا کاهش سرعتها موجوده؟:17:
4-با توجه به اینکه مخابراتپشتیبانی درست و درمانی نداره آیا اصولا اتفاقاتی نظیر
crash نرم افزاری وغیره که احتیاج به ری استارت کردن پورتهااز طرف پشتیبانی داره (و لزوما می بایست از طرف پشتیبانی برطرف بشه) برای شما اتفاق افتاده یا نه ؟ :14::7:
بچه ها پورت pptp و l2tp و sstp برای چیز پی ان کدوم هاشون باز هستند ؟
پ-راک-سی فقط پورت 443 باز هست ؟
نقل قول:
بستگی به ISP داره
اگه Https باشه آرهنقل قول:
مرسی.ولی اینجا تاپیک مخابرات تهران هست و من هم از مخابرات تهران سرویس دارم.نقل قول:
سلامنقل قول:
خب من اول مودم رو خاموش کردم زنگ زدم از پشتیبانی طرف گفت که شما هنوز آی پی داری !!
بعدش یکسری جنگولک بازی دراورد و گفت واست رمز رو دوباره عوض میکنم ، منم بعدش رمز مودم رو عوض کردم , دوباره چند ساعت خوب بود ولی باز شروع شد به dc عجیب و غریب
دیگه باید چیکار کنم تا از شر این مزاحمین نوامیس مودم راحت شم ؟
چیز پی ان p.p...tp و ip...sec کار میکنه l..2t....p کارنمیکنه s...st....p هم امتحان نکردم ولی احتمال 99 درصد چون 443 بازه کار میکنهنقل قول:
س ..ا ک... س کار نمیکنه ولی htt....p...s با پورت 443 کار میکنه
نقل قول:
سلام
1. معمولا 2 روز کاری.
.
2.قطعی به مرکز مخابراتی مربوطه شاید براتون عجیب باشه من تا به حال قطعی نداشتم ( مرکز مخابرات هجرت ) .
.
3.سرعتها دقیقا تطابق دارن .... نه بیشتر و نه کمتر .. در هیچ زمانی هم فرق نمیکنه به غیر از این چند روزی که یه سری شکلات به وجود اومده بود.
.
4.خیر تا به حال همچین مشکلی برای بنده به وجود نیومذه..
دوستانی که سرعت بالا میخوان برن نمایشگاه الکامپ غرفه مخابرات درخواست بدن هیچ مدرکی هم نمیخواد.
با تشکر. من روز اول رفتم و غرفه مخابرات پیدا نکردم. شما میدونی که غرفه مخابرات تو چه سالنی هست؟ با توجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقشه در سالن 41A یک غرفه با نام "پیشگامان خدمات اول مخابراتتهران مبین (گروه خدمات اول)" هست. آیا این همون غرفه مخابراته؟نقل قول:
به روز رسانی:
با توجه به اطلاعات برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سالن 41A غرفه n41013 با نام "پیشگامان خدمات اول مخابراتتهران مبین (گروه خدمات اول)" غرفه مخابرات استان تهران هست.
دوستان من به یه مسئله عجیب برخوردم وقتی میخام با ftp فایلی آپلود کنم لحظه اول آپلود حدود 300-400 کیلوبایت آپلود میشه و به این ترتیب یه فایل 1 مگی تقریبا با 10 - 12 ثانیه زمان آپلود میشه اما رفته رفته سرعت کم میشه و به همون سرعت واقعی یک چهارم یعنی 16 میرسه! داستان این قضیه چیه ؟ من اگر چندین بار ارسال فایل رو قطع و وصل کنم هر بار حجم زیادی از فایل ارسال میشه و عملا سرعت آپلود چندین برابر میشه.
1 - مال من 24 ساعته وصل شد بار اول که سرویس 256 گرفتم بار بعد که تغییر سرویس دادم از 256 به 512 دو ساعته وصل شد ، دوستم دیروز رفت ثبت نام کرد 2 ساعته وصل شد .نقل قول:
2 - من الان حدود شیش ماه از مخابرات سرویس گرفتم تا حالا اصلا قطعی نداشتم فقط هفته پیش دو یا سه روز سرعتم یکم افت کرده بود.
3- من 512 دارم با Netlimiter چک میکنم میانگین ساعتی 220 مگ میگیرم.
4- من تا الان مشکلی نداشتم که بخوام با پشتیبانیش تماس بگیرم که ببینم چه جورین ، ولی یکی از دوستام یه بار یه مشکلی داشت دو بار زنگ زد بار سوم اونا خودشون بهش زنگ زدن ببینن مشکلش برطرف شده یا نه فکر نکنم پشتیبانیش زیادم داغون باشه
در کل من راضیم
آقا ما رفتیم نمایشگاه الکامپ تعرفه های این آسیاتک رو دیدیم از مخابرات گرفتن پشیمون شدیم!
نامحدود پایه 512 (یعنی حداقل 512 و گاهی بالاتر) رو ماهی 20 تومن میده! مساوی مخابرات! سرعت آپلودش هم که حتما مساویه و مثل ما یک چهارم نیست!
کسی قبلا ازش سرویس داشته؟ راضی بوده؟ مثل ما انقدر قطعی داشته؟ قیمتش چرا انقدر خوبه؟
بری تو قسمت اسیاتک زودتر به جواب میرسی اره سرویس های نامحدود اساتک ارزونه خوبه من د=راضیم
دمت گرم یه دوساعتی گشتم نبود فقط یکی بود مال مازندارن!نقل قول:
پس اینجوری که خوبه مارو باش فکر می کردیم فقط مخابرات به ملت حال میده(از نظر قیمت)
اشغاله به تمام معنا شده ، خیلی سرعت داره که دارن واسه 256 کارت دانشجویی میگیرن :)))
من که میخوام کوچ کنم به شاتل ، اون موقع که از مخابرات گرفتم شاتل تو مرکز ما پورت خالی نداشت ولی حالا دیگه داره
میرم شاتل و خودم رو خلاص میکنم
اینا وقت مردم براشون مهم نیست
این روزا سرعتش انقدر داغون شده که 5 دقیقه باید وایسی تا یه صفحه باز بشه
برای کسی از دوستان مثل من از دیروز اینترنتش داغون نشده؟ از دیروز چند ثانیه وصله چند ثانیه قطع!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرکز مخابرایت شما مشکل داره...من اون موقع که بچه ها میگفتن سرعت کم شده هم سرعتم بد نبود..صفحاتو خیلی خوب باز میکرد فقط یکم سرعت دانلود اومده بود پایین الانم اومده سر جاش...
.
من در حال حاضر هیچی رو با مخابرات عوض نمیکنم ..... الان مخابرات 1 مگ رو میده 35 تومن که با این پول شرکتا 512 رو میدن بهت با هزار منت و حجمی کردن سرویس که هیچی نمیتونی دانلود کنی..
.
دزد تر از سرویس دهنده های خصوصی به عمرم ندیدم...من دردسرهایی که با شرکتهای خصوصی داشتم یکیشم با مخابرات نداشتم یعنی اصلا مشکلی نداشتم..
جالبه هیچکی از isp ش راضی نیست من برعکست تو میخوام از شاتل برم مخابرات!نقل قول:
دقیقا همینطوره منم ۲سال از مخابرات سرویس دارم هیچ مشکلی تا حالا نداشتمنقل قول:
مرکز مخابرتی شما چیه ؟نقل قول:
دوستان آیا تا حالا کسی طبق پست یکی از دوستان در صفجه قبل تاپیک سرعت بالا بدون مدرک از غرفه مخابرات نمایشگاه گرفته ؟