متاسفانه افشین هنوز برنگشته مخالفین و حسودان(مخصوصا مدیران استقلال) دست به تخریب روحی زدند. متاسفانه این رسم فوتبال ایران.
ولی امید به خدا سوپر جام رو میبریم تا دیگه حرفی برای گفتن نداشته باشند
Printable View
متاسفانه افشین هنوز برنگشته مخالفین و حسودان(مخصوصا مدیران استقلال) دست به تخریب روحی زدند. متاسفانه این رسم فوتبال ایران.
ولی امید به خدا سوپر جام رو میبریم تا دیگه حرفی برای گفتن نداشته باشند
مصطفوی معمولا با نامای بزرگ شروع میکنه و آخر به اسمای کوچیک ختم میکنه.این روشش بوده طی این چند مدت
ولی این دفعه خبرو فرخزادی گفته.
الانم تیم نسبتا خوبی داریم ولی خب باید بازیکنای بیشتری داشته باشیم تا فشار توی کوران مسابقات کمتر باشه
قلعه نوعی...
اون که شکی توش نیستنقل قول:
فقط امــــــــــــپــــــــــ ــــــراتــــــــــــــــ ور
آخه این پرسیدن داشت
خوب معلومه دیگه........امپراتور.........از هر کی بپرسی همینو بهت میگه
آخه قلعه نویی هم شد مربی؟؟!!
درسته با اين نظر سنجي ها فرق ها بيشتر ميشه.مهم ترين فرق توي همين نظر سنجي ها است.كه يه كاربر با چندتا آي دي ديگه مياد راي ميده.نقل قول:
نمي دونم اين همه يوزر كه معلوم نيست چرا توي فروم فعاليتي ندارن فقط موقع اين نظر سنجي ها پيداشون ميشه كارشون چيه.
نمي دونم اين نظر سنجي ها چقدر براي بعضي ها اهميت داره كه دست به همچين كارهايي ميزنن.
آقا قبول قطبي از قلعه نويي بهتره اما اگه مرده توي زمين فوتبال نشون بده.جام ها رو به نظر سنجي ها نمي دن.
نمي دونم اگه اون گل دقيقه 97 به ثمر نمي رسيد باز هم قطبي اين همه كشته مرده داشت؟
من نمیدونم این اس تق لالی ها این هم ادعا دارن چرا خودشون قهرمان نشدن:2:نقل قول:
شما هم بیایید گل دقیقه 1007 بزنید ببینید ما حرفی میزنیم
الان هم همونطور که دیدی جام را به نظرسنجی ها ندادن و پرسپولیس جام را توی لیگ برد:40:
شما هم که به یه بدبختی قهرمان جام حذفی شدید:27:
شما که توی فصل سه تا مربی عوض کردید....و این قدرت قطبی را میرسونه
حالا این ژنرالتون را می بینیم
کلا خیلی دنبال دعوا درگیری هست
.
.
.ولی این کاراش را تایید میکنم..//
:27::27::27:فكرهاى تازه اى اين روزها به ذهن مسوولان تيم اصفهانى خطور كرده. سپاهانى ها مى خواهند در بازار نقل و انتقالات از دو تيم سرخابى و رقباى مدعى تهرانى نه تنها عقب نمانند، بلكه هر طورى شده جلو هم بزنند.
سپاهان از يكى دو هفته قبل رقابت پنهانى را بارى سبقت گرفتن از پرسپوليس و استقلال شروع كرد و تمام حواس خود را به اين موضوع متمركز نمود كه علاوه بر تقويت تيم خود، پايتخت نشينان را تضعيف كند. اما اينكه آنها در دو سه روز آينده چقدر به هدفشان نزديك مى شوند و شرايط بر وفق مرادشان پيش برود يا نه معلوم نيست. مهم اين است كه آنها امروز به يك موضوع جديد فكر مى كنند و به دنبال دو بمب خبرى هستند. مذاكره پنهانى با حسين كعبى و مجتبى جبارى از يكى، دو هفته قبل شروع شده و سپاهانى ها قصد دارند با گرفتن دو مهره كليدى پرسپوليس و استقلال به حريفان ركب بزنند. مسوولان اصفهانى از اين كارى كه شروع كردند، دنبال رسيدن به سه خواسته خود هستند. اولين هدفشان، تقويت سپاهان و جلو زدن از دو حريف مدعى تهرانى است.آنها بعد از اينكه حسين كاظمى را در خط هافبك از دست دادند، مى خواهند با گرفتن مجتبى جبارى، جبران مافات كنند و به قدرت خط ميانى شان اضافه كنند، درباره حسين كعبى هم همين شرايط صدق مى كند. سپاهان با اين دو مهره مى خواهد قدرت تيمش را بالا ببرد.
اما اگر خواسته سپاهانى ها عملى شود آنها علاوه بر تقويت خود دو يار كليدى را از حريفان تهرانى جدا مى كنند، تضعيف رقيب نكته مهم ديگرى است كه سپاهانى ها با شروع اين كار به دنبال آن هستند. قطعا رقبا بدون دو بازيكن تاثيرگذار و كليدى قدرت گذشته را نخواهند داشت، هر چند نفرات ديگرى را جايگزين داشته باشند. اما نكته سوم كه شايد پرسپوليس و استقلال اين روزها كمتر به آن توجه مى كنند و از آن غافل هستند بالا بردن سهميه هاى تيم ملى است. سپاهانى ها مى خواهند با داشتن بيشترين نفرات ملى پوش، سال پر بارى را در تيم ملى هم سپرى كنند و از فوايد آن به خوبى بهره ببرند. آنها به خوبى مى دانند كه هر تيمى اگر بيش از سه بازيكن ملى پوش داشته باشد، برنامه مسابقاتش مى تواند در زمان مقرر انجام نشود و به تاخير بيفتد.
سپاهان با تجربه اى كه سال قبل بعد از بازى در سه جبهه، جام حذفى، ليگ برتر و جام باشگاه هاى آسيا به دست آورده امسال مى خواهد گام محكمى را بردارد. سپاهانى ها مى دانند كه بدون سه بازيكن ملى پوش خود، به خصوص محسن بنگر و هادى عقيلى و پس از آنها احسان حاج صفى كار سختى براى رقابت با حريفان دارند. همين موضوع باعث شد آنها حالا رقابت پنهانى را براى جذب حسين كعبى و مجتبى جبارى كه مهره هاى كليدى هم در تيم ملى محسوب مى شوند شروع كنند. آنها حتى اين موضوع را در نظر دارند كه اگر حاج صفى و رحمان احمدى دروازه بان پيشنهادى فيرات در آينده از تيم ملى كنار بروند، آن وقت تعداد ملى پوشانشان به عدد دو مى رسد،در چنين شرايطى آنها عزم شان را جزم كردند كه هر طورى شده با كعبى و جبارى به توافق برسند. بحث پيشنهاد ۴۰۰ ميليونى زرد پوشان براى جذب اين دو بازيكن هم مطرح شده، آنها مى خواهند هر طورى شده تعداد ملى پوشان خود را به بيشتر از سه سهميه برسانند و با قدرت به ليگ هشتم و مسابقات پيش رو قدم بگذارند تا از اين بابت هم لطمه نخورند. سپاهانى ها در رسيدن به خواسته شان آنقدر جدى هستند كه حتى با عملى نشدن جذب يكى از اين نفرات مورد نظر، حالا يك يار جديد ملى پوش را هم زير نظر گرفتند. گويا فيرات حالا به ليست سپاهان نام فريدون زندى را هم اضافه كرده. تنها دغدغه شان اين است كه زندى با كمتر از ۷۰۰ ميليون راضى به آمدن به اصفهان نشود. در كنار اين اقدامات، به رغم اينكه گفته مى شود كار عماد رضا با پرسپوليس تمام شده و امروز و فردا مهاجم عراقى سپاهان قراردادش را با سرخپوشان پايتخت در هيات فوتبال ثبت مى كند اما مسوولان اصفهانى بنا به خواسته سرمربى آلمانى خود سخت به دنبال عملى نشدن اين كار هستند. آنها حتى پيشنهاد ۴۵۰ تا ۴۶۰ هزار دلار را هم به مهاجم سابق خود دادند.
سپاهانى ها در عملى شدن افكارى كه در سر دارند، آنقدر مصمم هستند كه مى خواهند در يكى دو روز آينده برنامه ريزى شده كار را تمام كنند. در حالى كه زرد پوشان اصفهانى فردا براى برپايى اردوى برون مرزى به تركيه مى روند. گفته مى شود، مسوول اجرايى نقل و انتقالات باشگاه در ايران مى ماند تا رقابت پنهانى شان با پرسپوليس و استقلال به سرانجام برسد. هر چند در اين بازار نقل و انتقالات فوتبال ايران هر لحظه احتمال دارد اتفاق تازه اى بيفتد و مقصد بازيكنان مورد نظر سپاهان تغيير كند، اما در خوشبينانه ترين حالت، برنامه سپاهانى ها چيز ديگرى است، سبقت گرفتن از پرسپوليس و استقلال، تضعيف رقباى تهرانى و استفاده بهينه از جذب بازيكنان ملى پوش.:27::27::27:
h
ای ول ولی منبعتون کجاست ؟
از خداشم باشه:46:نقل قول:
به به چه شود البته اگر بشود
سیستم کره ها هم مشخصه
مثل همیشه بازی میکنن.
ایران باید بازیو ببنده جلوشون.
درست کاری که آلمان با پرتغال کرد ولی ایران کجا آلمان کجا
باش تا برن.
منبعش یکی از روزنامه ها هستش.
حسین کعبی که بازیکن زیاد کلیدی هم برای پرسپولیس نیستش چون نیم فصل اول هم که نبودش خوب نتیجه میگرفت تیم
ولی به هر حال بیشتر جنگ روانی هستش
ایرانیا کلا تو نقل و انتقالات کلشون عیب داره
به جای اینکه منطقی یار بگیرن تا ضعفشون برطرف بشه میخوان روی بقیه تیما رو کم کنن
به گزارش خبرگزاری مهر، افشین قطبی که در پایان تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: خیلی دوست داشتم به پرسپولیس برگردم زیرا کار کردن در این تیم برایم بسیار لذت بخش است.
وی با بیان اینکه به خاطر صحبت های هدایتی به تیم برگشته است، ضمن تشکر قلبی از این عضو هیئت مدیره ادامه داد: من سال پیش قول دادم که با پرسپولیس قهرمان آسیا می شوم که این اتفاق بزرگ هم رخ داد اما امسال قول می دهم که با این تیم قهرمان لیگ حرفه ای فوتبال آسیا شوم و مطمئنا تنها کسب این موفقیت برایم راضی کننده است.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس همچنین خاطر نشان کرد: فصل سنگینی را پیش رو داریم و باید بیشتر تمرین کنیم تا بتوانیم در این مسابقات سخت به موفقیت دست یابیم. البته یک ماه از زمان را از دست داده ایم و از برنامه های خود عقب هستیم اما باید از فرصت باقیمانده برای آماده سازی تیم به بهترین شکل استفاده کرد.
قطبی درمورد برنامه های مهم آماده سازی تیم اظهار داشت: پیش از آغاز لیگ اردویی را در یکی از کشورهای اروپایی برگزار می کنیم تا از امکانات آن برای آماده سازی بیشتر پرسپولیس استفاده کنیم. همچنین یکسری کمبودهایی وجود دارد که مطمئنا با وجود مدیر بزرگی همچون مصطفوی این مشکلات برطرف می شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا طی روزهای آینده مانع حضور بعضی از بازیکنان در تمرینات می شود؟ تصریح کرد: الان در خصوص بازیکنان صحبت نمی کنم زیرا باید با جذب نفرات شایسته در پست های مختلف خود را برای حضور در مسابقات سخت داخلی و خارجی فصل آینده بیش از پیش آماده کنیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان کادر فنی این تیم را یکی از بهترین کادرهای فنی ایران برشمرد و گفت: طی روزهای آینده با بازیکنان تیم نشست مهمی را برگزار می کنیم. آنها باید بدانند برای من در این فصل نظم و انضباط بیش از همه مسائل اهمیت دارد زیرا کسی که می خواهد در پرسپولیس بازی کند دیگر نباید به تصمیمات کادرفنی اعتراض کند.
تهران IranSport.Net - على كريمى بازيكن ايرانى تيم القطر كه اين روزها شايعه حضورش در پرسپوليس بيشتر از روزهاى پيش به گوش مى رسد، روز گذشته با تكذيب حضورش در پرسپوليس گفت: قرارداد من با تيم القطر قطر ۲ ساله بوده كه هنوز يك سال ديگر آن باقى مانده است و در فوتبال حرفه اى چنين بحث هايى نمى تواند چندان صحت داشته باشد.كريمى گفت: تيم القطر براى يك سال باقيمانده از قرارداد من مبلغ ۲ ميليارد تومان را به من پرداخت مى كند كه اگر من قصد بر هم زدن اين قرارداد را داشته باشم بايد چنين مبلغى را به عنوان غرامت به آنها بپردازم و اين در حاليست كه زندگى حرفه اى چنين اجازه اى را به من نمى دهد، چرا كه شكستن اين قرارداد نه به نفع من است و نه به نفع پرسپوليس.كريمى گفت: از اينكه پرسپوليسى ها و هواداران فهيم آنها به من لطف دارند، از آنها سپاسگزارم و به آنها قول مى دهم كه چنانچه قصد بازى در ايران را داشته باشم، انتخاب اول و آخر من پرسپوليس خواهد بود.كريمى گفت: شايد باورتان نشود اما به نوعى خود را مديون پرسپوليس و طرفداران پر تعداد اين تيم مى دانم و قول مى دهم كه روزى با حضور دوباره در پرسپوليس محبت هاى آنها را جبران كنم.على كريمى درباره زمان حضورش در قطر گفت: بزودى راهى قطر خواهم شد تا به همراه تيم القطر براى برگزارى يك اردوى ۱۰ روزه به يكى از كشورهاى صاحب نام اروپايى عازم شوم.
خبرگزاري فوتبال ايران - مدافع ايراني تيم ليورنو در آستانه حضور در پرسپوليس قرار داشت اما پيشنهاد مالي بالاي رحمان رضايي باعث شد پرسپوليسيها قيد حضور اين مدافع را بزنند.رحمان رضايي البته در گفت و گو با خبرگزاري فوتبال ايران تاكيد كرد كه پيشنهاد بالايي به پرسپوليسي ها نداده و البته اين انتقال هنوز منتفي نشده است.
- گفته مي شود با پرسپوليس به توافق نرسيدي؟
بله، مذاكراتي داشتيم اما بر سر مسائل مالي با مسئولان اين تيم اختلاف داشتم.
- گويا پيشنهاد مالي بالايي به پرسپوليس ارائه دادي؟
نه ، پيشنهاد بالايي ندادم.
- اما گفته ميشود 650 ميليون تومان از پرسپوليسيها درخواست كردي.
نه پيشنهاد مالي من اين قدر نبود و پايينتر از اين ارقام بود.
- حضورت در پرسپوليس منتفي شد؟
هنوز حضورم در پرسپوليس كاملاً منتفي نشده است.
- واقعاً چه رقمي را به پرسپوليس پيشنهاد دادي؟
نميتوانم رقم مورد نظرم را بگويم اما از رقمي كه مطرح كرديد رقم درخواستي من پايينتر بود.
- اگر پرسپوليس نشد به چه تيمي مي روي؟
من به غير از پرسپوليس هم از داخل ايران و هم از تيمهاي خارجي پيشنهاد دارم.
- چه تيمهايي؟
اجازه بدهيد اگر مذاكراتم به مرحله نهايي رسيد حتماً نام آن تيم را مشخص ميكنم.
- يكي از تيمهاي خواهان تو استقلال نيست؟
نه استقلاليها هيچ صحبتي با من نكردند.
بابا چرا برای هر خبر یه تاپیک جدید میزنید خوب چرا شما این رو توی تاپیک پرسپولیس نزاشتی؟
تهران IranSport.Net - پس از قرعه كشى رقابت هاى مقدماتى جام ملت هاى آسيا ۲۰۱۱قطر، على دايى گفت: اين روزها در فوتبال جهان هيچ بازى آسانى وجود ندارد. پس از قرعه كشى رقابت هاى مقدماتى جم ملت هاى آسيا و قرار گرفتن ايران در كنار تيم هاى اردن، سنگاپور و تايلند سرمربى تيم ملى فوتبال كشورمان با تاكيد بر غير منتظره بودن رخدادهاى فوتبال امروز گفت: «ممكن است گروه ما گروه آسانى به نظر برسد اما همه ما مى دانيم كه تمامى تيم ها مى توانند تيم مقابل را در هر روزى از رقابت ها با مشكل مواجه كنند اما ما تيمى خوب و همچنين بازيكنانى خوب و جوان در اختيار داريم.وى افزود: از اينكه در عرصه مربيگرى به فعاليت مى پردازم خوشحال هستم، فكر مى كنم طى چند ماه آينده تيم هاى بسيارى را شگفت زده خواهيم كرد. على دايى ادامه داد: اين گروه براى ما خوب است و شانس زيادى براى صعود از اين مرحله داريم. در اين گروه بخت اصلى صعود هستيم زيرا براى رقابت در گروه E حريفى توان مقابله با ما را ندارد. به نظرم براى صعود يك رقابت واقعى پيش روى نداريم.
شما بیا بزننقل قول:
اسم دایی نمیدونم چرا همه جا با شانس مترادف شده.
واقعا پسر اگر همین جوری تا آخر شانس بیاریم قهرمان جام جهانی میشیم.:d
مثل ترکیه که توی 2002 به یه مشت تیم هم سطح خودش خورد و تا نیمه نهایی رفتش
راست میگه کمی تا قسمتی
این خبر قبلا توی خود تاپیک پرسپولیس گذاشته شده بود
ولی بازم ممنون
بله.میادشنقل قول:
شايد باورتان نشود اما به نوعى خود را مديون پرسپوليس و طرفداران پر تعداد اين تيم مى دانم و قول مى دهم كه روزى با حضور دوباره در پرسپوليس محبت هاى آنها را جبران كنم
یه روزی که پیر شده و دیگه هیچ باشگاهی توی خارج نمیخوادش میاد تا یه چندصباحی هم توی ایران بگذرونه
روزنامه ايران ورزشي شنبهنقل قول:
اخه کعبی بازیکنه که بمب خبری باشه.
نه کریمی نه رحمان نمی یان پرسپولیس
یعنی چی پس چه جوری تهران این همه تیم داره بقیش چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اقا ول کنید این حرفا رو این اقا غلط کرده با دایی مشکل داره بجای اینکه الان همگی بیان و به تیم ملی و مربی اون حالا هر کی میخواد باشه کمک کنند اومده و با اینطور کارها سعی در مشوش کردن اذهان عمومی داره واقعآ باید تاسف خورد که مثل بچهای دبستانی که چه عرض کنم مهد کودکی این کارها رو میکنه.......
حالا کاش افتخاراتش نصف دایی باشه
اگه این عربا دایی رو داشتند و بهترین گلزن جهان رو میدید که روی چشمشون ازش نگهداری میکردند ولی ما چی!!!!!!
پس از سهمیه بندی بنزین نوبت رسید به لیگ برتر! :31:
مگه میشه!!!!!!!!!!
یعنی چی
به اینا چه ربطی داره؟
شاید یه باشگاه از یه استان به زحمت خودشو بکشونه به لیگ برتر ولی اون باشگاه 2تا تیم داشته باشه
حالا باید زحمت اونا رو نادیده بگیریم و شوتشون کنیم بیرون؟
ای خدا ما چیکار کنیم با این آدمای noob
اين روزا چه ميكنه سهميه بندي!
در گفت و گو با فارس
كعبي: براي آرامش به تيم سايپا ميروم
خبرگزاري فارس: بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي كسب آرامش بيشتر ترجيح ميدهم فصل آينده براي سايپا بازي كنم.
حسين كعبي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: با توجه به حضور تيم ملي در دور چهارم مقدماتي جام جهاني 2010 ترجيح ميدهم بيشتر در آرامش به فعاليتم ادامه دهم و به همين دليل ميخواهم فصل آينده براي سايپا بازي كنم.
وي ادامه داد: فردا مدير برنامههايم در مورد شرايط جديد با مسولان باشگاه پرسپوليس مذاكرات نهايي را انجام خواهد؛ اما تصميم شخصيام را مبني بر حضور در تيم سايپا را گرفته ام، اگر چه اين تصميم هنوز قطعي نشده است.
كعبي گفت: سايپا در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارد، بنابراين فرصت برايم وجود دارد كه در صورت جدايي از جمع سرخپوشان همچنان در يك تيم قدرتمند ايراني كه به مرحله يك هشتم آسيا صعود كرده است، بازي كنم.
مدافع تيم ملي عنوان كرد: از فصل گذشته 40 هزار دلار از باشگاه پرسپوليس طلب دارم و فردا مدير برنامههايم در اين زمينه با آنها صحبت خواهد كرد.
وي تاكيد كرد:جداييام از پرسپوليس به دليل مسايل مالي نيست و همانطور كه گفتم در سايپا احساس آرامش بيشتري ميكنم، البته دوباره تاكيد ميكنم هنوز اين تصميم قطعي نشده است و بايد مدير برنامههايم با مسئولان پرسپوليس مذاكرات را به پايان برساند؛ اما انتخاب اولم سايپا است.
واقعا مسخرست!
شما نمیتونی یه پست بزنی که بعدش دعوا نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خب معلومه کعبی بهتر از جباری دیگه .. هم از نظر سابقه تو تیم ملی هم در اروپا بازی کردن هرچند کوتاه ولی بازم رفته اروپا دو تا توپ زده ولی مجتبی جباری چی ؟ این که 5 فصله میخواد بره به قوله خودش فرانسه ولی .................... .
پس بهتره دیگه کل کل الکی نکنیم . چون منم حالشو ندارم .
خواهشا بحث رو خاتمه بدید.
ببخشید ولی اینایی که شما گفتین چه ربطی به موضوع داشت...نقل قول:
من نمیدونم چرا بعضی ها الکی پست های منو پاک میکنند. لا اقل یه دلیل بیارن بد نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زياد منظورش اينه كه با باخت هاي آنچناني(اختلاف 2 يا سه گل) به تيم ها مي بازيم و از اين جهت اونا رو شگفت زده ميكنيم:27:
:41: این کعبی هم که خائن از آب در اومد:31::18::18::18::18:
:27::27::27::27::27::21::21::21::21::21::10::10::1 0::10::10: