سلامنقل قول:
میشه یه بار دیگه عکستون رو آپلود کنید.
Printable View
سلامنقل قول:
میشه یه بار دیگه عکستون رو آپلود کنید.
نقل قول:
از برنامه VAIO CARE گزینه recovery می توانید از ویندوز اصلی لپ تاپ + درایور ها و برنامه ها روی 2 یا 4 عدد دی وی دی بسته به نوع و مدل لپ تاپ کپی تهیه کنید که بنا برهردلیل ویندوز اصلی خراب شد یا از دست داد هر زمان که خواستید مثل روز اول ویندوز رو داشته باشد.نقل قول:
1.اقا جریان این بکاپ گیری و ریکاوری چیه؟کجاست؟
طبیعه، اما استفاده از یه کول پد خوب تا حد زیادی می تونه به شما کمک کنهنقل قول:
2.من وقتی کارای گرافیکی سنگبن میکنم دماش تا 75 میره طبیعیه؟اگه زیاده چیکار کنم؟
نقل قول:
3.روز اول که خریدم فروشنده واسم ریجستری و نصب و ... کرد اگه تغیراتی ایجاد کنم اون کارا لازمه؟
نه
نه با تعویض ویندوز شما باید همه ی درایورها رو از سایت سونی دانلود و نصب کنید !! ویندوز خام خامهنقل قول:
4.ویندوز فعلی من seven home premium 64bit است اگه بخوام یه 7ultimate تبدیل کنم باید کامل همه چی عوض شه و دردسر داره یا اوور میشه روی قبلی؟وهمه چی میمونه؟
(یه نمه دردسر داره)
به عمل یک پارچه سازی و مرتب سازی اطلاعات هارد و یک درایوDEFRAG می گویندنقل قول:
7.defrag چیه؟
DEFRAG میاد فضاهای خالی که در اثر پاک کردن یا جابجائی فایل ها ایجاد میشه رو برطرف می کنه
جای این سوال در بخش بحث و تبادل نظر هست دوست عزیز نه اینجا که بررسی مشکلات هستنقل قول:
این دو یک استاندارد توافقی رزولوشن صفحات و پانل های نمایش میباشند
استاندارد HD شامل رزولوشن 1280x720 هست ( همچنین 1366x768 )
و استاندارد Full HD شامل رزولوشن 1920x1080
این عکس بهترین توضیح هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم با پروداکت کی پشت لپتاپ نمیشه کاری کرد؟یعنی مثل همون ویندوز قبلی رو نصب کرد بعد پروداکت کی رو وارد کرد؟نقل قول:
نه اون سریال مخصوص ویندوز اصلی لپ تاپ شماستنقل قول:
ممنون دوست عریر در ادامه:
کجاست؟ الان که چندین برنامه رو نصب وخذف کردم بازم میشه؟نقل قول:
از برنامه VAIO CARE گزینه recovery می توانید از ویندوز اصلی لپ تاپ + درایور ها و برنامه ها روی 2 یا 4 عدد دی وی دی بسته به نوع و مدل لپ تاپ کپی تهیه کنید که بنا برهردلیل ویندوز اصلی خراب شد یا از دست داد هر زمان که خواستید مثل روز اول ویندوز رو داشته باشد.
جریان این دراوها چیه ؟ چند جای دیگه خوندم هیچی نفهمیدم؟:41:نقل قول:
نه با تعویض ویندوز شما باید همه ی درایورها رو از سایت سونی دانلود و نصب کنید !! ویندوز خام خامه
اگه بک آپ بگیرم بازم این کار لازمه؟یعنی ویندوز بپره یا عوض بشه بازم باید درایو نصب کنم؟
چه جوری میشه این کارو کرد؟نقل قول:
به عمل یک پارچه سازی و مرتب سازی اطلاعات هارد و یک درایوDEFRAG می گویند
DEFRAG میاد فضاهای خالی که در اثر پاک کردن یا جابجائی فایل ها ایجاد میشه رو برطرف می کنه
با تشکر:11:
نقل قول:
کجاست؟ الان که چندین برنامه رو نصب وخذف کردم بازم میشه؟
از 2 طریق می تونی وارد شی یا با دکمه assist که رو لپ تاپت هست یا start رو بیاری بالا و بعد تو قسمت سرچ بزنی care خودش میاد اونجا یه recovery داری که ر اونجا make a recovery dvd بزن
درایور سخت افزاری در اصل راه انداز قطعات سخحت افزاری شما هستش که برای استفاده از قطعات حتما نیاز داارینقل قول:
جریان این دراوها چیه ؟ چند جای دیگه خوندم هیچی نفهمیدم؟:41:
نهنیازی نیست چون این بک آپ = ویندوز اصلی لپ تاپ + درایورهاستنقل قول:
اگه بک آپ بگیرم بازم این کار
اگر از ویندوز اصلی استفاده کنی نه اما اگر ویندوز دیگه بخوای نصب کنی 100%نقل قول:
لازمه؟یعنی ویندوز بپره یا عوض بشه بازم باید درایو نصب کنم؟
برای اینکار بهتر از نرم افزارهای بهین ساز استفاده کنی مثل tune up utility اونها بصورت اتوماتیک در صورت نیاز انکار برات انجام خواهند دادنقل قول:
چه جوری میشه این کارو کرد؟
من امروز یک لپ تاپ سونی مدل ea 1agg خریدم.:20:
1-میخواستم اول ببینم چطوری میتونم یک recovery تهیه کنم که بعدا اگه مشکلی به وجود اومد بتونم دوباره ویندوز را بر گردونم؟؟
2-و دفعه ی اول باتری باید چند ساعت زیر شارج باشه؟
3-این vaio gate که توی منو وجود داره چیه چون هیچ کاری انجام نمیده؟؟:31:
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سونی خریدم FW490DAB
راستش از اولین روزی که این لپ تاپ رو خریدم چند تا از دکمه هاش کار نمی کنه در واقع با فشار دادن، اون دکمه عمل نمی کنه و باید چند ثانیه ای اون دکمه رو فشار بدم تا تایپ کنه مثل دکمه گ یا همون ' یا ] چ البته در بعضی مواقع مشکلی نداره،
آیا احتمال داره که مشکل نرم اقزاری داشته باشه ؟البته چند مرتبه ویندوز رو ریکاوری کردم اما فایده ای نداشت ویندوز هم ویستاست
لطفا راهنمایی فرمائید
احتمالا زیر دکمه ها کثیف شده باشه . ببر یه تعمیر کار یه تمیز کاری واست انجام بده. توصیه نمیکنم خودت بازش کنی
ظاهرا باید یا مشکل از سیستم عامل باشه یا از خود کیبورد ، سعی کنید تو یه محیط دیگه غیر از ویستا امتحان کنید ببینید درست میشه یا نهنقل قول:
سلام وقتی لپ تاپ داشت bios آپدیت میشد برق قطع شد حالا دیگه اصلا روشن نمیشه باید چه کرد؟ :(
مدلش acer 5315
باید بری بدی برات بایوسش رو فلش کنندنقل قول:
شرمنده دوستان من میخواستم از ویندوز لپتاپم(فقط درایو c یک بکاپ بگیرم)میشه یک نرم افزار خوب و کارامد پیشنهاد بکنین راستی ویندوزم ( 7) 64 بیتی هستش
CD Bootable آکرونیس بهترین نرم افزار برای بک آپ گیری از هر سیستم عاملی هستش به نظر من
منم تعریف آکرونیس رو شنیدم اما نصب کردم erorr داد اگه ورژن جدیدش رو سراغ دارین که با 7 64 بیتی سازگار باشه میشه لینک دانلودش رو بهم بدین ممنون میشمنقل قول:
برای بکاپ گرفتن نرم افزار Norton Ghost پیشنهاد میشهنقل قول:
من همیشه با این برنامه کار میکنم
پیشنهاد میکنم مجموعه Hiren's Bood CD رو دانلود کنید حدودا 100 مگابایت هست ، شامل بهترین نرم افزارهای پارتیشن بندی و مدیریت هارد و بازیابی اطلاعات و ... هست که داخلش Norton Ghost هم داره یا جدا این برنامه رو دانلود کنید
نقل قول:
¨چرا از برنامه خود ویندوز استفاده نمیکنی؟
توی استارت, قسمت سرچش تایپ کن Backup و بعد Enter رو بزن.
در صفحه ای که باز میشه سمت چپ نوشته شده Create s system image, روش کلیک کن. و صبر کن تا کامل باز بشه.
جایی که میخوایی بک آپ رو ذخیره کنی انتخاب کن و مراحل رو طی کن. برای ذخیره کردن بک آپ حتما از یک پارتیشن دیگه یا یک هارد اکسترنال استفاده کن. اگر از هارد اکسترنال استفاده میکنی اول باید مطمئن بشی که سیستمت این هارد رو در زمان بوت میتونه تشخیص بده وگرنه برای برگردوندنش به مشکل بر میخوری.
زمانی هم که بک آپ تموم شد ازت میپرسه میخوای یک سی دی بوت برات بسازم یا نه شما هم NO رو بزن . چون این سی دی بوت بدرد نمیخوره و شما هر سی دی ویندوز هفتی که داری میتونی برای بوت استفاده کنی. اصلش اینه که با سی دی ویندوز 7 بتونی سیستم رو بوت کنی تا برسی به قسمت بک آپ بعدش دیگه بک آپی که گرفتی نصب میشه نه سی دی که استفاده کردی.
من این بک آپ رو امتحان کردم و کار میکنه. زمانی هم بک آپ بگیر که اکثر نرم افزارهای مهم رو نصب کرده باشی.
مشکلی هم که نسبت به Paragon داره اینه که برای restore کردن بک آپ یخورده زمان میبره.
اگر میخوای از یک نرم افزار دیگه استفاده کنی من Paragon BackUp and Recovery Free Edition یعنی نسخه ی مجانی رو بهت پیشنهاد میکنم. چون کاری رو که میخوای با نسخه ی پولی بکنی همین هم واست میکنه. مجانی هست و دردسر کرک و ریسک از دست دادن اطلاعات رو هم نداری.
کد:http://www.paragon-software.com/home/db-express/index.html
مشکل از سستم عامله شماست
سلام دوستان
من یه لپتاب dell inpiron 1520 دارم که سه روز پیش صبح که روشننش کردم ویندوز بالا نیومد و در یه صفحه سیاه یه خط تیرخ ظاهر شد و بعد از چند بار ریستارت هم درست نشدمن فکر میکردم هاردم سوخته
دادم بیرون تعمیر کنن گفت من آلان هارد واسه لپتاپ شما ندارم که تست منم ولی هارد خودتونو اسکن کردم فعلا کار میکنه
بعد آوردم خونه یه ویندوز زدم(7 هست که قبلا هم این روش بود)نصب کرد ولی بعد از رستارت کردن بازم همون مشکل رو داد
برگشتم ویندوز تورجینال خودش رو زدم مشکل حل شد
حالا به تظرتون مشکل از ویندوز یا سیستم من؟چطور مطمئن بشم که مشکل از سیستمم نیست؟
چون میحوام 7 روش نصب کنم
ممكنه اتصال كابل مانیتور باشهنقل قول:
ممكنه هارد باشه
ممكنه رم باشه
ولی احتمال هارد بیشتره
اگه میتونی با یك نسخه لایو ویندوز از اینها كه خودش از روی بوت دی وی دی میاد بالا چك كن
یا ساده تر بگم با دی وی دی 7 كه مال نصب هست بیا بالا
بعد برو داخل كامند پرومپت كه مثل داس هست و تایپ كن
chkdsk X:/repair
به جای ایكس نام درایوهاتو بذار
1-ویندوز 7 را روی vaio ea1gg چجوری باید فارسی کنم آیا باید نرم افزار فارسی ساز نصب کنم؟؟(خواهشا جوابمو بدین چون توی تاپیک ویندوز 7 پرسیدم کسی جوابمو نداد):46:
2-این vaio gate برای چه کاریه؟؟
نقل قول:
کافیه شما از CONTROL PANEL قسمت REGIONAL تب KEYBOARD گزینه ADD رو بزنید و بعد PERSIAN رو اضافه کنید
سلام
1_من یک لپ تاپ دارم روش 7 نصبه (دو درایو هم بیشتر نداره سی و ریکاوری)
می خوام لینوکس بریزم باید یک مقدار از درایو سی را پاک کنم و نمی خوام هم اطلاعاتم اصلاً پاک شود که احتیاجی به
ریکاوری داشته باشم
لطفاً راهنمایی کنید
سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید که چه جوری باید restore point اتوماتیک وایو رو غیرفعال کنم,چون دیروزکه میخواستمrestoreکنم علاوه بر ریستور های اتوماتیک ویندوز 6,7 تا ریستورپوینت اتوماتیک وایو تو صفحه ریستور بود که هیچ کدوم از ریستور های وایو عمل نکردند و ارور دادند.ویندوزم 7 هستش و s111 مدل لپ تاپ.
سلام دوستان شرمنده میخواستم بدونم این آنتی ویروس McAfee که رو لپ1558 من هستش بدرد بخور هست؟ آخه نه آبدیت میشه نه درست حسابی نلر میکنه میخوام اکتیوش بکنم Erorr میده حالا مشکل عمده ای که من باهاش دارم اینه که همه کرک ها و پچ هارو به عنوان ویروس شناسایی میکنه هرکاری هم میکنم غیر فعال نمیشه تو هر تاپیکی هم رفتم راه و روشی پیشنهاد ندادن میشه کمکم بکنین؟:41:
سلامنقل قول:
بدردبخور که هست زیادم هست اما متاسفانه جزء اولین کمپانی هایی بود که ایران رو تحریم کرد
برای آپدیت و ساخت accoutز --- استفاده کن یا از آپدیت آفلاین یگیرو دستی آپدیت کن
دوستان مشکل آبدیت آنتی ویروس McAfee حل شد حالا مشکلم اینه که چجوری غیر فعالش بکنم؟
سلام
من لپ تاپ یکی از دوستام را آپ دیت کردم (تا حالا آپ دیت نکرده بود)
بعد از کلی وقتی که لپ تاپ را ریستارت کردم دیگه صفحش بالا نیومد ! (فکر کنم ویروسی بود )
الآن فقط در حالت safe mode بالا می آید
برای دروست کردنش باید چی کار کنم ؟
لطفاً راهنمایی کنید
از دوستان کسی نظری نداره؟نقل قول:
سلام
من vostro 1510 دارم
دیروز یه بنر به اندازه 3*5 زدم با فتوشاپ ، مخواست بترکه سیستم...
وقتی نگاه میکردم به مصرف رم از 2دیگه بیشتر نمره .در حالی که رم من 4 هست!
این عادیه؟؟
و یه سوال داشتم درباره باتریش
من 10 روزی یک بار باتری رو شارژ میکنم و دوباره خالیش میکنم همون روز و میره دوباره تا 10 روز بعد
حالا با توجه به این مشکلات برق رفتن این روزا ، اگه باتری رو شارژ کنم و اونو جدا کنم ، وقتی برق رفت و یا بعد از 10 روز بعد دوباره ازش استفاده کنم ، به باتری ضربه نمیخوره
ویندوزت 32 بیت هست؟نقل قول:
یه تست دما بزن ببین دمای CPU و GPU اوکی هست...
اگه مدت طولانی ازش استفاده نمیکنید بهتره شارژش را مصرف کنید که عمرش کوتاه نشه ...
ولی سعی کنید هفته ای 2 الی 3 بار شارژ و دشارژ کنید
اره.ویندوز سون 32 بیتی هستنقل قول:
با چه برنامه ای تست دما بگیرم؟
سلام
من لپ تاپ سونی cw26fg دارم که ویندوزش سون 64 بیتی هست
الان چند روزه که درایو دی وی دی رایتر و درایو مجازی از داخل مای کامپیوتر مخفی (نمی دونم شاید هم حذف)شدن
برای درایو مجازی هم نرم افزار virtual clone drive نصبه
چه وقتی که روی باتریه و چه وقت که باتری روش نیست و به برق وصله
لطفا بگید مشکل کجاست و چطوری حل میشه
اگه ویندوزت 32 هست از 4 گیگ رم پشتیبانی نمیکنه...نقل قول:
برای تست دما هم از Core Temp و HWMonitor میتونی استفاده کنی
گزینه برگشت به تنظیمات کار خونه داره اما در هنگام خوندن دیسکها رو دی وی دی 2 ارور می ده داداش نمی دونم چرا:(نقل قول:
به خاطر همینه همیشه میگم از برنامه های حرفه ای برای تهیه ریکاوری استفاده کنید نه برنامه ای که برند سازنده ارائه میکنه ، دیسک شما بد رایت شده .نقل قول:
گزینه برگشت به تنظیمات کار خونه داره اما در هنگام خوندن دیسکها رو دی وی دی 2 ارور می ده داداش نمی دونم چرا:(
همیشه نسخه های ریکاوری تون رو روی هارد بریزید تا به مشکلاتی که DVD ها دارن دچار نشین .
سلام
من یه لپ تاپ lenovo g550 گرفتم و روش سون نصب کردم و همه ی درایورها و مخصوصن! درایور کارت گرافیک رو با دقت تمام نصب کردم ولی توی همه ی رزلوشنها ، رفریش ریت (refrash rate) مونیتور روی 60 هست و مقادیر بالاتری نداره چیکار کنم؟
ممنون
برای lcd لپ تاپ شما کاملا طبیعهنقل قول:
سلام دوستان من یه لپ تاپه توشیبا مدل p500satellite دارم متاسفانه بنده پارتیشن سیستمی را پاک کردم منظورم همان پارتیشن فایلهای hdd recovery هستش
اما مشکل من اینه که فایلهارو دارم اما نرم افزار برگرداندن فایلهارا ندارم
اسم نرم افزار و طریقه استفاده از ان را هم اگر بگویید ممنونتان میشوم
لطفا اگر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه که خیلی گیرم .
با تشکر