طبق خبر IRINN
آغاز سرکشی به حسابهای مردم برای پیدا کردن کسانی که فرار مالیاتی دارند
رئیس بانک مرکزی گفته به سپرده گذارها کاری نداریم و اطلاعاتشون محرمانه میمونه
Printable View
طبق خبر IRINN
آغاز سرکشی به حسابهای مردم برای پیدا کردن کسانی که فرار مالیاتی دارند
رئیس بانک مرکزی گفته به سپرده گذارها کاری نداریم و اطلاعاتشون محرمانه میمونه
یعنی چی به سپرده گذارا کاری نداریم؟خوب مگه غیر از سپرده گذار هم توی بانک هست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بله . کسانی که توی بانک پول دارند چند دسته اند :
1- کسانی که سپرده گذارند و بانک پولشون رو به کار میگیره . اگر سپرده کوتاه مدت یا بلند مدت باشه بانک بهشون سود میده و اگر قرض الحسنه باشه سود نداره , به جاش گاهی قرعه کشی میشه و جوائزی توزیع میشه
2- کسانی که خودشون پولشون رو به کار میگیرند برای تجارت مثل کسانی که بساز بفروشی میکنند , ماشین خرید و فروش میکنند , زمین و خونه و مغازه و غیره خرید و فروش میکنند , معاملات دیگه انجام میدند و کلی نفع مییرند بدون اینکه پروانه کسب داشته باشند و مالیات بدند مثل دلالهای میوه , لوازم یدکی , پوشاک , پارچه , ماشین آلات , دارو و حتی ممنوعاتی مثل مواد مخدر و مشروب و فحشا و غیره
هدف دولت ردیابی همین دسته ی دوم هست که تجارت میکنند و پولشون زیاد و زیادتر میشه اما مالیاتی نمیدند چون پروانه کسب و مغازه و اینها ندارند و یا قسمتی از تجارتشون خارج از کار اصلیشونه و مخفیانه انجام میشه
علت اینکه دولت در دهها سال گذشته دنبال این چیزها نرفته 2 چیز بوده :
درآمد سرشار و هنگفت و مفتِ فروش نفت و گاز
پولدار بودن دولت و حکومت
اما حالا دو سه ساله حکومت و دولت به شدت فقیر شده اند و ضربه ی بدی خوردند از این فقر مالی تا جائی که تن به مذاکره و توافق دادند
این بود که نظرشون جلب شد به جیب مردم برای افزایش درآمد
قیمتهای آب و برق و گاز و تلفن و سوخت و نان و قند و شکر و حمل و نقل و غیره و غیره رو گرانتر کردند
مالیاتها و عوارض و جریمه ها و گمرکیها رو افزایش دادند
باز هم کم آوردند
حالا نوبت فراریانِ مالیاتی هست
ارز رو هم که تا جائی که در توان دارند گرانتر کرده اند
همین الان حدود 3380 هست
دولت و حکومت بدجوری فقیر شده اند
یارانه ای که پولش از جیب خود مردم داره تامین میشه , میگن در پرداختش به شدت مشکل دارند !!!
سخنگوی دولت چند روز پیش گفت دولت داره بخشی از پول یارانه ها رو از جیبش میده !!!چون 70 ملیون ثبت نام کردند
یکی نیست بهشون بگه مگه نمیگین دارین ضرر میدین روی یارانه ها ؟؟؟ یارانه ها رو متوقف کنین و قیمتها رو برگردونین مثل قبل اگر راست میگین
اما صد سال همچین کاری نمیکنند چون دروغ میگن و از گران کردن قیمتها دارند هزار هزار ملیارد میخورند اما ناراحتند که چرا بیشتر نمیتونند بخورند
1- توی بورس هر کاری که میکنند خلاصه سود تضمین شده نداره و همین مسئله کافیه تا ملت رو از سرمایه گذاری در بورس منصرف کنهنقل قول:
غیر از این , مردم سقوط قیمت سهام رو هم دارند میبینند سود تضمینی بانکها رو هم دارند میبینند . یعنی قوز بالا"قور و همه رو از کار در بورس منصرف میکنه جز بی تجربه ها و خوش خیالها و پولدارهای دارای ثروت بادآورده و پارتی دارها که میدونند سودشون در بورس حتمی هست
2- شما ظاهراً زیاد مسائل اقتصادی و سیاسی رو دنبال نمیکنین
چند ساله دارند میگن بانکها باید دست از بنگاه داری بردارند و پول سپرده ها رو وام بدند به تولید کننده ها و صنعتگران و کارآفرینها و تازه عروسها و کسانی که قصد خرید مسکن دارند برای اولین بار یا قصد تعمیر مسکنشون رو دارند و
علت این حرف اینه که حدود 70% از سپرده های مردم صرف میشه برای واردات خودروهای لوکس که سود سرشاری داره"برای بانکها و موسسه ها و بساز بفروشی , خرید و فروش ارز و واردات کالاهائی مثل میوه و پوشاک و لوازم آرایش و غیره و غیره به صورت علنی و مخفیانه (قاچاق)
سود بانکها از این کارها بالای 200~300 درصده . برای همینه که بیشتر پولهای مردم رو توی این کارها به کار گرفتند
حالا سال دومِ توقف بنگاه داری بانکهاست چون حدود 2 سال پیش بهشون گفتند باید ظرف 3 سال دست از تجارت با پول مردم بردارند و پولها رو وام بدند به متقاضیان واقعی وام
اما ایرانیها همه در دور زدن استاد شده اند چون از حکومت و دولت یاد گرفتند
بانکها هم دارند از الان روشهائی اختراع میکنند که نشون بدند بنگاه داری رو تعطیل کرده اند اما در حقیقت فقط روش کارشون رو عوض کردند
بانکها و موسسات خصوصی اگر بنگاه داری نکنند پس از کجا بیارند 25% سود بدند به سپرده گذارها و 200% هم خودشون به جیب بزنند
جناب آسمونی برام عجیبه شما واقعا حرف اینها را باور کردین که قصد سرک کشیدن نداریم؟؟؟؟هدف اینها سرکشی به حساب همه هست و مسلما از سپرده گذار هم در نظر دارند که مالیات بگیرند!!!توجه کنید اول مالیات به اسم موسسات غیر مجاز گفتن بعدا حتما شامل مجاز هم میشه(همونطور که گفتند امسال بنزین را گران نمیکنیم ولی دیدیم چی شد،هرچی تکذیب شد منتطر اجراش باش)،لازمه تغییر قانونش هم فقط یک لایحه هست!!!البته در ایران تا بوده و هست همیشه کسی که کمتر درآمد داره،به نسبت ثروتش مالیات بیشتر میده،وگرنه نه اون تاجر و طلافروشش مالیات واقعیش را نمیده نه اون پزشک متخصصش که با بساز بفروشی و کلی بیمارستان و ملک و..سود مرکب شدیدی روی درآمدش داره که از پرداخت مالیات واقعیش درمیره ولی کارمند و کارگر توسری خور قبل از گرفتن حقوق مالیاتش را میده
در مورد بورس هم سود ثابت عرضه شد،نمونه اش همین صندوقهای با درآمد ثابت و همچنین اگر اطلاع داشته باشین صندوق سپاس و فکر کنم اوراق نفت کوره ولی اینکه کلا بورس مطمئن نیست و ریسکش شدیدا بالاست دقیقا درسته ولی کجای مملکت مطمئن هست که این باشه!!!!
ساعت 17:30 از حساب رفاه پایا زدم به ملت ولی هنوز نرسیده!!!پس تا کی میرسه؟مگه تا 19:45 نمیشه حواله زد؟
حواله ها به صورت بازه زمانی ارسال میشن. ساعت 17.30 تا 19.30 رو حدود ساعت 21.30 تا 22 واریز نیکنننقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
سلام دوستان.
این اینترنت بانک قوامین آیا امکانواریز پول بدون کارمزد اینا از حساب کوتاه مدت قوامین به حساب 20 درصد روز شمارش رو داره یا نه ؟
چون میخواستم برم به خاطر این امکانش اگه هست کارت و رمز نتی اینا رو بگیرم
ممنون.
سلام
دولت دوباره پول چاپ کرده برای جبران مشکلات مالیش
طبق خبر امروز IRINN
ایران چک 50 هزار تومنی با طرح جدید از فردا توزیع میشه
دوستان عزیز مخصوصا جناب اسمانی
این صندوق های که جدیدا بانک ها گذاشتن با سود 22 درصد اصل پول تضمین شده هست؟
سلامنقل قول:
بله اصل پول در امانه و هر وقت خواستین پس میدن اما اگر قبل از یک سال پول رو بگیرین سودش 17% میشه یا حدود 17% یعنی اون 5% اضافی رو از اصل پول کم میکنند
میخواستم سوال کنم از کدام کارت پرداخت دلار بین المللی بدون وجود محدودیت در داخل ایران میشه استفاده کرد؟
- - - Updated - - -
میخواستم سوال کنم از کدام کارت پرداخت دلار بین المللی بدون وجود محدودیت در داخل ایران میشه استفاده کرد؟
توی قرارداد ذکر شده اصل پول تضمین شده؟نقل قول:
خودم ندیدم اما حتماً نوشته چون تا حالا نشنیدم بانکی بگه پول بیارین سپرده گذاری کنین و حق برداشتش رو هم نداریننقل قول:
هر موقع خواستین میشه ببندینش اما زیر یک سال باشه سودش کم میشه
نه دوست عزیزم منظورم این نوبد منظورم این بود که توی قرارداد نوشته میشه که اصل پول توسط بانک مرکزی تضمین میشه؟نقل قول:
اسمی از بانک مرکزی در قراردادهای هیچ بانکی ندیدمنقل قول:
میشه راهنمایی کنیدنقل قول:
- - - Updated - - -
میشه راهنمایی کنیدنقل قول:
تا اونجا که بنده اطلاع هیچ کارتی.نقل قول:
الان تحریم هستیم و هیچ نقل و انتقالی صورت نمیتونه بگیره.
اکثر شرکتا هم کاری کردن که اگر در ایران از کارت استفاده بشه، کارت رو کلاً معلق میکنن.
سلام
وزیر اقتصاد اعلام کرد:
بدهی دولت به بانکها و بخش خصوصی 100 هزار ملیارد تومن هست !!!!
در تاریخ ایران هیچوقت دولت اینقدر فقیر و مفلس نبوده
اینه علت چرخشها و نرمشها و بر سر کار آوردن دولت تدبیر و امید
اینه علتِ اِصرار بر انجام توافق هسته ای
اینه علت سخن روحانی وقتی 2 ماه بعد از تشکیل دولتش گفت: دولت من یک خزانه ی خالی با انبووووهی از بدهکاری تحویل گرفته .
اینه علت گرانتر و گرانتر شدن آب و برق و گاز و سوخت و کالاهای اساسی (قند و شکر و برنج و گوشت و نان و خواربار) و غیره و غیره
اینه علت حمله به یارانه بگیرها برای حذف چند ملیون نفر
اینه علت سخن سخنگوی دولت جناب نوبخت چند روز قبل که گفت: پرداختِ یارانه ی 45500 تومنی غیر قانونیه و باید نصف بشه !!!!
اینه علت ارز 3415 تومنی (امروز)
دولتهای ایران که نفت بشکه ای 140 دلار و 120 دلار فروختند و دهها ملیارد دلار ارزِ 3300 تومن و 3400 تومن فروختند و صدها هزار ملیارد تومن هم زمین کشاورزی و صنعتی و تجاری و مسکونی فروختند به مردم و صدها هزار ملیارد تومن هم گمرکی و مالیات و عوارض و جریمه و غیره اخذ کردند از ملت , حالا 100 هزار ملیارد تومن هم بدهکارند !!!!
دوستان کدوم بانک ها پیامک واریز رو هم رایگان میفرستند؟ بانک ملت برای حسابهای معمولی فقط برداشت رو میفرسته.
بانک پاسارگاد-قوامین-صادرات-تجارت-کشاورزینقل قول:
بقیه رو هم نمیدونم
کدهای ussd
بانک پارسیان
*701#
*708#
؟؟؟
*710#
بانک صنعت و معدن
*711#
بانک ملت
*712#
بانک مسکن
*714#
*737#
بانک ملی ایران
*717#
بانک صادرات
*719#
بانک پاسارگاد
*720#
بانک سامان
*724#
بانک سینا
*727#
بانک رفاه کارگران
*713#
بانک کشاورزی
*730#
آپ (آسان پرداخت)
*733#
به پرداخت ملت
*741#
موسسه اعتباری کوثر
*744#
بانک اینده
*745#
پست بانک
*747#
بانک انصار
*763#
بانک گردشگری
*764#
بانک حکمت
*765#
فن آوا کارت
*767#
مبنا کارت آریا
*770#
بانک اقتصاد نوین
*780#
بانک شهر
*787#
نگین تجارت
*3030#
-
سلام ...
ببخشید بانک یا موسسه ای سراغ دارید که سپرده ای داشته باشه که به اون سپرده سود ماهیانه بده و در عین حال وام هم بهش تعلق بگیره یعنی مدت زمان سپرده گذاری در مدت و نرخ وام تاثیر داشته باشه؟؟؟؟ ممنون
سلام دوستان،
قراره برای من یه مبلغی از خارج از کشور (انگلستان) بیاد. ولی نمیدونم چطوری باید بگیرمش؟ توی بانک های ایرانی که نمیتونه بیاد فکر کنم... دفعه ی قبل یکی از فامیلامون که در امارات زندگی میکنه، از اطلاعات بانکی ایشون استفاده کردم و هفته ی بعدش که اومدن ایران پول رو از ایشون گرفتم، ولی الان نمیتونم این کار رو بکنم، چطور میتونم این پولی که قراره برای من بیاد رو بگیرم؟ چه راه هایی وجود داره؟
فکر کنم با حساب ارزی بتونی جا بجا کنی، فردا صبح یه سری بانکا بزن مثل اقتصاد نوین یا بانک سامان و پاسارگاد اینا احتمالا برای انتقال پول از خارج راه هایی رو دارن...نقل قول:
کم نیستن کسایی که برای بچه هاشون توی خارج پول میفرستن، قطعا یک تدبیری برای روند وارونه دارن..
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
درود
قبلا توی اقتصاد نوین حساب روز شمار با سود 22 درصد داشتم البته کف موجودی میبایست 2 میلیون باشه.ظاهرا الان سود رو کردن 20 درصد.... جای دیگه ای سراغ داری که روز شمار سود بیشتری بده؟
- - - Updated - - -
درود
قبلا توی اقتصاد نوین حساب روز شمار با سود 22 درصد داشتم البته کف موجودی میبایست 2 میلیون باشه.ظاهرا الان سود رو کردن 20 درصد.... جای دیگه ای سراغ داری که روز شمار سود بیشتری بده؟
آیا حقیقت داره؟ شرایطش چیه؟ این موسسه مطئمنه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بانکی دارم که روز شما با کف پایین مثلا یکی دو تومن هم حدود 19 20 بده؟
بانک آینده 19 درصد بدون باقیمانده ته حسابنقل قول:
بانک دی 20 درصد 1 میلیون ته حساب بلوک میشه
هر دو حساب کوتاه مدت
بانک مسکن هم ظاهرا کوتاه مدت 20 درصد باز میکنه (از شرایطش خبر ندارم)
آینده 19 درصد کوتاه مدتنقل قول:
دی 20 درصد کوتاه مدت (1 میلیون بلوک میشه ته حساب)
مسکن هم ظاهرا کوتاه مدت 20 درصد باز میکنه
سلامنقل قول:
باید از یک صرافی که در ایران طرف داره براتون حواله کنند
بعدش شما با کارت شناسائی مراجعه میکنین به همون صرافی و پول رو میگیرین
اگر در بریتانیا صرافی نیست که پول بفرسته ایران پس باید پول رو بفرستند به حساب یک آشنا اونطرف آب یا یک صرافی بعدش اون آشنا براتون میفرسته از طریق یکی از صرافیها به صورت حواله
حواله کردن اقتصادی تر هست برای انتقال پول یعنی مبلغ بیشتری به تومن میرسه دستتون
اگر مبلغ بیشتر از حدودِ 10,000 دلار باشه توسط ارگانهای مربوطه ردیابی میشه تا مطمئن بشند پول شوئی و یا برای کارهای تروریستی نیست
نقل قول:
خیلی ممنون
یک سایتی پیدا کردم که یک اکانت Pay pal در اختیارم میزاره و پول رو به حاسبم میریزه بعد از اینکه پول اومد.. سودش هم اینطوری که پول رو به قیمت خرید به من میده و خودش به قیمت فروش میفروشه و سود میکنه.
نماد اعتماد الکترونیک هم داره. 2 ستاره
به نظر شما خوبه؟
ازین پس هزینه پیامک بانکی از کلیه صاحبان حساب ها دریافت خواهد شد
عصر بانک؛در آخرین جلسه شورای هماهنگی بانک ها و مؤسسات اعتباری دولتی و خصوصی مدیران عامل و تصمیم گیران بانک ها توافق کردند که از این پس هزینه ارسال پیامک بانکی از صاحبان حساب دریافت شود.
در این جلسه سقف هزینه دریافتی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفته و اعضای شورا هزینه 10 هزار تومان در سال را به عنوان آبونمان سالانه ارسال پیامک تراکنش های بانکی تعیین کردند.
اما از آنجا که 6 ماه نخست سال به اتمام رسیده است مقرر شد برای شش ماهه نخست امسال 5 هزار تومان دریافت کنند.
این گزارش می افزاید: در این جلسه مدیران عامل بانک ها و موسسات اعتباری، علاوه بر دریافت هزینه پیامک در مورد تمام تعرفه های خدمات ریالی هم به توافق رسیده و جدول کامل هزینه این خدمات را برای اظهار نظر و تایید به بانک مرکزی فرستاده اند. این ارسال پیشنهاد در حالی صورت گرفت که پس از آنکه روش اشتباه بانک ملی در برداشت بدون هماهنگی هزینه پیامک از حساب مشتریان برایش دردسرساز شد، دیگر بانکها با احتیاط و اعلام قبلی چنین اقدامی می کنند.
گفتنی است در جلسات بعدی این شورا قرار است در مورد تعرفه خدمات ارزی بانکی تصمیم گیری کرده و پیشنهادات بانک ها در مورد تعرفه خدمات ارزی نیز به بانک مرکزی پیشنهاد شود.
با توجه به مشکلات مالی بانک ها و کمبود شدید منابع و دشواری هایی که در پرداخت هزینه ها دارند ظاهرا بانکداران چاره ای جز جدی گرفتن کارمزد و تأمین بخشی از هزینه ها از محل کارمزدها پیدا نکرده اند.
این در حالی است که در اصل بخش اصلی درآمد بانک ها باید از محل دریافت کارمزد خدمات تامین شود اما در گذر زمان بانک های کشور با خروج از استانداردهای کسب و کار و بر همزدن بازی و رقابت ناسالم با یکدیگر اقدام به صفر کردن کارمزد خدمات کردند که به مرور زمان این عدم دریافت کارمزد معضل جدی برای شبکه بانکی به وجود آورد. تا آنجا که بسیاری از کسانی که از خدمات بانکی استفاده می کنند با این تصور نادرست که "چون پول آنها در حساب بانکی است پس بانک باید خدمات رایگان ارائه دهد" از دریافت هرگونه کارمزد خدمات انتقاد می کنند.
در کنار این مشتریان بخشی از کارشناسان و روسای اتحادیه ها و اصناف نیز در زمره مخالفان جدی دریافت کارمزد خدمات بانکی قرار دارند؛ مخالفانی که معتقدند ارائه خدمات و سرویس های بانکی در واقع کمترین کاری است که بانک ها در قبال رسوب پول سپرداه گذاران باید ارائه دهند.
- - - Updated - - -
دوستان کم شدن سود سپرده ها حقیقت داره ؟؟؟ قرار هست به 12 درصد برسه ؟؟
کسی خبری داره ؟
اگه باشه که من سکته میکنم
مطمئن باش اگر کم هم بشه به 12 نمیرسه و کسانی که بلند مدت دارند همون نرخ قدیمشون رو می گیرند خیلی کم کنند میشه 17 18 که اونم معلوم نیست همینطوریش بانکها بی پولن.
درود
دوستان میخوام رمز اینترنتی را برای کارت بانک کشاورزی فعال کنم البته اینترنتی ولی هرچی زیر رو کردم چیزی پیدا نکردم.... اصلا از طریق سایت بانک کشاورزی میشه رمز رو تغییر داد یا رمز دوم رو بدست اورد؟
چیزی که من تو خبر شنیده بودم این بود که بانک ها می خوان کارت های ده میلیونی با سود 12 درصد بدن. حالا نمی دونم این وام بود یا چیز دیگه.نقل قول:
خدماتش ایناستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییر رمز نداره
سلام رمز اینترنتی همون رمز دوم کارت هستش که باید از طریق خودپرداز بانک کشاورزی اقدام کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
طبق اطلاع بنده 4 نوع رمز دارند
رمز کارت که توسط خودپرداز بانک مربوطه میشه تغییرش داد
رمز دوم که توسط خودپرداز بانک مربوطه میشه تغییرش داد
رمز بانکداری اینترنتی که بعد از مراجعه به شعبه و فعال کردن بانکداری اینترنتی , قابل تغییر از توی نت هست
رمز یک بار مصرف برای بانکداری اینترنتی که نیاز به تغییر نداره چون فقط یک بار استفاده میشه و با موبایل دریافت میشه
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
طبق اطلاع بنده 4 نوع رمز دارند
رمز کارت که توسط خودپرداز بانک مربوطه میشه تغییرش داد
رمز دوم که توسط خودپرداز بانک مربوطه میشه تغییرش داد
رمز بانکداری اینترنتی که بعد از مراجعه به شعبه و فعال کردن بانکداری اینترنتی , قابل تغییر از توی نت هست
رمز یک بار مصرف برای بانکداری اینترنتی که نیاز به تغییر نداره چون فقط یک بار استفاده میشه و با موبایل دریافت میشه