مرسی دوست عزیز .
میشه لطف کنی انگلیسیشو بنویسی :دی اصلا نفهمیدم چی هست :دی حدود قیمت رو اگه میشه بگید
مخلصیم
Printable View
مرسی دوست عزیز .
میشه لطف کنی انگلیسیشو بنویسی :دی اصلا نفهمیدم چی هست :دی حدود قیمت رو اگه میشه بگید
مخلصیم
نقل قول:
قیمتش باید بین 40-50 باشه و نسبت به قیمتش بوی خوبی داره و در اروپا روز ولنتاین این عطر خریدش آمار بالایی داره. حالا چراش رو نمیدونم.:31:
اسمش:
Halloween Kiss S.e.x.y by Jesus Del Pozo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه هاللویین بنفش واسه نامزدم خریدم بوش خوب بودش و موندگار....تو لندن هم عطر پر فروشی بود...نقل قول:
خوب فکر کنم همه بدونن علت پر فروش بودنش چی بوده....!!
نقل قول:
:18::18:دمت گرم.مفت خریدی.از کجا؟دیگه چیا داشت؟
تقلبی نداره اصلا
مرسی دوست عزیز .
این عطر تقلبی هم داره ؟
آره علی جون قیمتش خیلی مناسب هست. حتی قبل از گرونی ها هم من 40 قیمت داشتم.نقل قول:
البته این دوستمون فکر کنم هنوز نخریده و فقط قیمت گرفته:31:
دوست عزیز نخریدمش داشتم رد میشدم تقریبا انتهای کوچه اونجا که کوچه یه کم باریک میشه یه مغازه سمت راست بود (دقیقش میشه روبروی ورودی سرویس بهداشتی) اتفاقی ازش پرسیدم گفت 125 میل 30 تومن و ی پاف هم رو مچ دستم زد بوش بد نبودنقل قول:
خب خیلی خوبه قیمتش.دیگه با این قیمتا چیزی گیرت نمیاد.اگه بوش رو دوست داری بگیرش.در حده 40 تومننقل قول:
اقل اقل میارزه:31:
خوشبختانه این عطر تقلبی نداره.نقل قول:
خیلی وقت هست که دوست دارم افکر خودم رو در مورد تجنس تقلبی بگم ولی فرصت نشده
اصلا باید فهمید تقلب به چه دلیل ساخته میشه و در مورد چه ادکلنهایی صدق میکنه.
ببین دوست من هیچ موقع یک شرکتی که کارش تولید تقلب هست نمیاد اجناسی که فروش بالایی ندارند رو تقلب بزنه.
اصلا دقت کنید چه ادکلنهایی تقلبیشون هست(حتی بیشتر از اصلشون موجود هست) نمونه اش آلور چنل-انکر نویر-چیک-سی اچ- 212 - فارنهایت-تق هرمس- وان میلیون- بلک ایکس اس- پولو- بلو- پولو سبز- ورساچه پور هوم یا کریستال و .... خیلی های دیکه که فروش خیلی بالایی داشتن. البته به نظر من این فروش بالا به این معنا نیست که بهتر از اینها دیگر نیست بلکه یک چیز اتفاقی هست و واقعا اتفاقی مد میشه. البته در کشورها این مد شدن ها فرق داره. مثلا الان در امریکا محصولات جان وارواتوس مد شده و فروش بالایی در اون منطقه داره.
پس یک شرکت هیچ موقع نمیاد تقلب ادکانهایی نظیر محصولات روبرتوکاوالی-کارن-ارمندجیلو زگنا- گوتیر- ایسی مایکه-وان کلیف اند آرپلز-ویکتور رولف و ......که من براشون خیلی ارزش قائلم رو بزنه.
پس با خیال راحت هر جا اون ادکلنی رو که بتون معرفی کردم و تست کنید و اگر خوشتون اومد با خیال راحت بخرید.
دوست عزیز شما که این ادکلن رو داشتی لطفا بگو پخش بو و ماندگاریش چطوره؟نقل قول:
راستی من این جگوار رو 32 قیمت دارم و جاز رو 58 .به نظرت کدومشون بیشتر حال میده.شاید خدا پول رسوندنقل قول:
و...آره:31:
به نظر من به این قیمت اگر خوشت اومده بخر.نقل قول:
بعد از همون مغازه یک پاساژ زیر زمینی هست که اولین مغازه اش هم قیمتاش خیلی مناسب بود.
البته من بچه تهران نیستما:31:
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
به نظر من ارزش خرید جاز بیشترهنقل قول:
نقل قول:
بله.پخش بو و موندگاری معمولی.از خیلی از ادکلن ها بهتره.حتی تا 60-70 تومن.
به نظرم میارزه تا 50 تومن هم.:11:
میتونی بوهاشون رو یکم تشریح کنی؟من بو کردم ولی فقط درشون رو.ولی درست نفهمیدم.:13:نقل قول:
جگوار بویه تنباکو میده؟
امشب رفتم یه silver scent گرفتم به توصیه علی :دی 26 تومن
زیرایکون هم میداد 34
چطوره بوش ؟ چقدر با لالیک فرق میکنه ؟ تو بهارو تابستون میشه زد ؟نقل قول:
خوب به کلاس لالیک نمیرسه و بوشم فرق داره میشه گفت در عین تلخی خفیفتر نسبت به لالیک یکمی هم شیرینی توش احساس میشه برای استفاده روزانه خوبه تو این رنج ولی لالیک یه چیز دیگست :دینقل قول:
یه تلخی سنگین و شفاف .وقتی یکی میزنه با اینکه خودت داریش و میدونی بوش آشنا هست ولی نمیدونم چرانقل قول:
اولش دچاره تردید میشی:27:
موندگاری و پخش بوش وحشتناک
یه چیز باحال میخوام واسه عید بگیرم البته استفاده روزانه هم هست ، تو رنج 20 30 چی پیشنهاد میدین؟
آخه باحال از نظره هر کی یه معنایی میده.:13:خودتون باید برید تست کنیدنقل قول:
سلام به بروبکس :دی
اقا ادکلنی هست که بوی پیپ بده مثلا ؟ :دی
من که بوی تنباکو توش حس نکردم.نقل قول:
کلا ادکلن تلخ و تندی هست و به قیمتش میارزه. (البته اگر خوشت بیاد). اولش خیلی تنده ولی بعد که ملایمتر میشه خوب میشه
آرمانی کد اولش که میزنی بویه گل میده ولی بعدش بویه پیپی رو میده که داخله آتش دانش رو بو میکنی.نقل قول:
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
با اینکه قیمتش مفته و یه دفعه هم بوش کردم و خوشم اومده ولی نمیدونم چرا فکر میکنم از اونایی هست کهنقل قول:
سر درد میگیرم.خیلی از موندگاریش تعریف شده برعکسه بقیه محصولاته جگوار:31:
آره موندگاری بالایی داره و پخش بوی خوبی هم داره.نقل قول:
در مورد سر درد گرفتن با این ادکلن چیزی نشنیدم ولی خوب میتونی اشانتیون 5 میلش رو بگیر و تست کن اگر خوب بود بخر. چون این نمونه جگوار اشانتیون داره:11:
دوستان تا 70-80 تومن نهایت چی پیشنهاد میکنید.دیگه خودم کم اوردم:27:
اینا رو خودم تو لیستمه
فارنهایت 50 میل----اینجا که نایاب شده 50 میلش
M7 --- که اینم 50 میل--
جاز ----100 میل----
جگوار سبز 100 میل
اسمیت ویسون ---100 میل
........................
حالا منتظره پیشنهاداته شما هستم.
موندگاری --پخش بو اولویت داره و بعدش هم قابلیت جذب:31:بوش اذیت کننده هم نباشه.
دانهیل قهوه ای هم یه بنده خدایی پیشنهاد داد که من نتونستم هنوز تست کنم.پرسویت رو تست کردم خوشم نیامد.
والا جدیدا از قیمت هاخبر ندارم ولی فکر کنم بتونی این ها رو 50 میلش رو گیر بیارینقل قول:
فصل سرما هم که دیگه داره تموم میشه
Le Male Jean Paul Gaultier for men
Bleu de Chanel
Higher Dior
راستی این M7 برای چه برندی هست ؟
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
Le Male Jean Paul Gaultier for men
در موردش یه توضیحی بدم به نظرم عطر تندی هست مثل تندی نعناع خودم هم زیاد ازش خوشم نمیاد ولی هر موقع استفاده میکنم همه استقبال خوششون میاد
عزیزان اصفهانی کسی جایی رو میشناسه این عطر رو به قیمت بده ؟؟؟ (لطف کنید آدرسم بدین تو پ.خ عالی میشه)
بیشتر دنبال یه عطری میگردم که بزنم کل جمع پاپیون کنن ( بپرسن چی چیه ) و پخش بو و دوام خووبی هم داشته باشه....بودجه تا 40 تومن نهایتش هست (طلبمون رو که نمیدن)
اون پاول گولتیر باید خیلی بوش تند باشه و یه سریا گفتن مثله 212 میمونه که من دوستش ندارم و جاکومو کهنقل قول:
اونم دارم و خوشم نمیاد ولی خیلی جالبه وقتی یکی دیگه میزنه زیاد بدم نمیاد:31:
ام 7 هم ماله ایو سن لورنه:11:
لی میل جان پال گوتیر شباهت زیادی به 212 س.ک.س.ی داره. من تستر لی میل تریبل رو دارم که یه جورایی همون بو هست منتها تیزتر که اون رو وقتی تست کردم دقیقا انگار 212 رو بو کردم.نقل قول:
دوست عزیز شرمندت من تهرانم ولی گفتم از این موقعیت استفاده کنم و ازت خواهش کنم بوی این عطر رو برام توصیف کنی و در مورد گروه بویایی و موندگاریش کمی توضیح بدی.نقل قول:
با عرض پوزش که وقتتو میگیرم.:10:
فکر کنم دوستان دیگه بتونن جواب بدن چون کلا من هر چی بخوام عطر بگیرم میام اینجا میپرسم بعد میرم مغازه میگیرم...!!! (تست نکردم)نقل قول:
من که از بوی اسمیت ویسون خیلی خوشم میاد. پخش خیلی خوبی هم داره. موندگاری هم که به پوست بستگی داره اما کاملا قابل قبوله. سن و سال شما را نمیدونم، من خودم 27 سالمه و فکر می کنم این ادکلن مناسبه یک مرد جوان هست تا یک نوجوان یا جوان.نقل قول:
با تمام این اوصاف من عاشق این بو هستم و هیچ وقت ازش خسته نمیشم.
دانهیل قهوه ای هم بسیار خوشبوه. البته جزو رایحه های شیرینه درحالی که اسمیت ویسون کمی تلخه.
من اینارو توش حس میکنمنقل قول:
اول یه بویه بخوری که نعنا هندی و هل باش قاطیه و بعدش وتیور و دارچین و سدر و یکم هم زنجفیل
بیشترین موندگاری رو داره . محاله عطری بتونه رقیب این بشه تو موندگاری
دو هفته روی کاغذ تست
میشه بگید کدوم عطر؟نقل قول:
zippo از همون شرکتی که فندک های معروفی دارهنقل قول:
شما خریدید؟نقل قول:
نه . به شدت در برابر خریدش دارم مقاومت می کنمنقل قول:
من شیراز هستم . اینجا حدود 66 هست قیمتش
دو تا 50 میل داره یکی که تموم شه درش می اری دومی رو میزاری داخل جای اولی که مثل فندک می مونه
من حدود بیست تا کار روی کاغذ تست بردم خونه این بیشتر از همه موند
میشه بگید اون 20 تا کاغذ تست مربوط به کدام ادکلن ها بودن؟ چون میخوام بدونم با چیا مقایسه کردید؟نقل قول:
اینو دیروز 34 قیمت داد بهم فقط تست نکردم شاید امشب برم بگیرمش تو این بازار بازم قیمت خوبی داد احتمالا خرید پیش داشته لالیک رو گفت 70 ، polo black رو هم گفت 80نقل قول:
......
کم کم داره از این سیلور سنته خوشم میاد ولی فکر کنم پخش و موندگاریش در اون حدی که علی میگه نباشه نمیدونم نظر جنس مونث رو هم نپرسیدم در موردش هنوز :دی
راستی نویر ماکسیمارو میداد 18 این موندگاریش در چه حدیه ؟