ظاهرا حل شده چون من تونستم a.v.a رو بازی کنم:n18:
Printable View
ظاهرا حل شده چون من تونستم a.v.a رو بازی کنم:n18:
فروم دیگه اعلام کردن از ساعت 18 درست شده ولی فعلا west صف کشیدن یک ساعت باید تو صف موند :n04:
همه ریختن تو بازی؟؟؟؟؟؟؟ یه خبر بدید باو درست شده؟؟؟؟؟؟ یعنی دوباره wow پاک کنم؟؟؟؟؟؟ تازه داشتیم gear سیزن 11 میگرفتیما
خودم آپدیتم تموم شد نیم ساعت دیگه خبر قطعیرو همینجا میگم هیجا نریدا منتظر باشید :n02:
بعله درست شده از 15 تا فرند آنلاین 16 تا تو بازین این این بازی ندیده ها هرچی میتونید بازی کنید ظاهرا بساط فیلتریگ نقص فنی پیدا کرده سربازان گمنام در حال عیب یابی هستن
3 تا پست پشت هم دادم نگید چرا دادیا آخه این انصافه یوزر سال 88 پستاش 270 تا باشه
خدایش من به سختی رفتم تو وست خیلی شلوغ بود 1 ساعت تو سف بودم بعد رفتیم دو دست ARAM زدم مشکلی نبود
دو سه باری لیگ خوردم اونم عادی بود چون کمی تایم اوت داشتم پینگ بالا رفت اخر بازی
تایید میشه دوستان ...مث که درست شده
اقا کسی lol رو win8 تست کرده؟
مشکل نداره؟
لینک مستقیم نداره بازی؟
نه مشکلی ندارهنقل قول:
من که هر دو دقیقه نتم لیمیت میشه لول :دی
با رفیقم قرار گذاشتیم شب بریم Ranked.
Login شدم منتظرشم بیاد.
میگه بیداری!؟ میگم پ ن پ بابام دیده شب نت خوبه گفته یه دست Ranked بزنیم !
دوستان الان ساعت 9 اینجا ایران است من الان یک دست بازی کردم بدون لگ ودیلی دوستان دیگر نیز میتوانند بروند تو کار آپدیت:n04:جواب کسی که درباره ی وین 8 پرسید:من وین 8 دارم و درسته:n02:
آقا چرا سرعت داغونه !
الان آپدیت اولش که 100 مگ بود رفتم بعد یه 32 مگ پارت 2 مونده حالا شده 7 کیلوبایت سرعت ! :n28::n27:
سرعت داغونه که هیچی این درست شدنش هم شایعه ست!! از قبلم بدتره :n27:
حتما منم باید بن بشم خیالتون راحت شه؟ :n02:
مال منم درست شده :n02:
حالا لازم نیست همه ی 1700 نفری که تو ایران می لولن بیان اعلام کنن درست شده :دی
ما خودمون می بینیم قبول داریم :n01:
شایعه نکن بینم :دینقل قول:
سرعت داغونه که هیچی این درست شدنش هم شایعه ست!! از قبلم بدتره
فقط Spike داریم اونم هر 10 دقیقه یه بار ! که خیلی غنیمته !
من ساعت 6 صبح سر کارم تا ساعت 1که ساعت خوبه نیستم
بعد از ظهر پینگم 3000 میشه:n03:
نه بابا درست شده :n10:نقل قول:
سرعت داغونه که هیچی این درست شدنش هم شایعه ست!! از قبلم بدتره :n27:
حتما منم باید بن بشم خیالتون راحت شه؟ :n02:
الان 4 دست نورمال زدم 6 دست آرام :n09:
تا باز قطع نکردن هر چی میتونین بازی کنین :n08:
:n16:
الان رفتم یه دست aram بزنم دیدم داغونه دست از پا درازتر برگشتم :n28:
بازی کنید من که راضی نیستم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فایده Frejlord که تموم شد :|
اینترنت ها از ساعت 11 امروز پکیده باز . به ما که گفتن مشکل سراسریه . ایندغعه مشکل اینه که همش packet lost داره . برا من که از ساعت 11 اینطوری شده . اصلا نه میشه بازی کرد نه کار دیگه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخیشششششششششششششششششششششش شششششششششش :n05: :n05::n05::n05::n05::n05:
واسه من نت درس بود کلا این چند وقت از دیشب خراب شده
Sent from my GT-i9100 using Tapatalk 2
واسه منم از دیشب خراب شد.
سرعت دانلودم از 70 شده 20
دیروز بعد از ظهر تا ساعت 1 2 شب خوب بود همون موقع قطعی اتفاق افتاد و دوباره برگشت به حالت قبل البته از قبل یک کم بهتره ولی نمیشه درست بازی کرد.(مخابرات)
و خبر مهم اینکه چنتا سایت مربوط به یک شخصی بسته شد و امروز یه اتفاق خیلی عجیب افتاده تو وزارت ارتباطات کاش وقتی لول بسته میشد ما همچین کاری میکردیم:n02::n02:
خبرهای مهرنیوز رو دنبال کنید.
الحمد ال... مال من هنوز درست:n01:الان بازم بازی کردم احتمالا یا مال شما تا چند روز اینده درست میشه یا مال من خراب میشه:n06:اصلا بگو اینقدر لگ عین قبلش شده عالی عالی:n09:الحمدال... :n20:ماشاال.... :n20:ماشاال.....:n20:با اینکه درسته ولی پینگ منم گاهی وقتا میره رو 200:n27:
واسه منم بد نبود یکم لگ داشت. یه دست Aram رفتم بعد 2 سال با Kayle بازی کردم. (یه جا 10 ثانیه دیلی اومد فکر کردم مردم تموم شد دیدم با Auto attackش Triple زدم :n09:. بعد عمری لگ به یه دردی خورد :دی)
من که خدا رو شکر چشم نخورم لگ نداشتم.2تا رنک و یه نرمال بدون لگ رفتم.ولی دیشب ساعت 12:30 به بعد سایت خارجی باز نمیکرد
تو نورمال بیشتر لیگ احساس میشه ولی ARAM نه زیاد .... نمیدونم چرا ؟
لیگ من بیشتر به نظر برای تایم اوت
لیگ چیه؟؟؟؟؟؟:n04:نقل قول:
same here .نقل قول:
منم لگ دارم اما احتمال می دم واسه این تایم اوت ا چون من تا ساعت 11 امروز داشتم بدون اعمال شاقه به راحتی بدون لگ بازی می کردم . اما یهو نت ترکید و قطع شد بعدشم که وصل شد با تایم اوت زیاد وصل شدم . همین الان برای باز کردن این فروم مشکل دارم . زنگ زدم گفتند افت سرعت از زیرساخت ا . به ما گفته بودن یک ساعته درست میشه اما الان 7 ساعت گذشته هیچی نشده :دی
اینجا تهران است . شاتل داریم.:n21:
نت مخابرات تهران بزرگ
مشکل برگشت دیشب یه دست بازی کردم خوب بود ولی الان از سر کار اومدم رفتم تو بازی بعد 4 مین لگ شدید شد و بعد از لحظاتی سکوت همه جا را گرفت
west بازهای عزیز add کنید منو
acc=4fx4a:n12::n12::n12::n12:
کیا صبانت سرویس دارن؟ رفیق من صبانته تهران راحت داره بازی میکنه مخابرات که کلن تعطیل شد دیگه همون wow هم نمیشه بازی کرد
امتحانای دانشگاهو بدم میرم صبانت دیگه واسه مخابرات خیلی صبور بودم درست بشو نیست
الان رفتم دیدم لگ ندارم عالیه! پینگم شده 126 سبزه:n04: تو عمرم ندیده بودم! (server east)
دیگه هیچ آرزویی ندارم با خیال راحت می میرم:n02:
ولی صبح/ ظهر اصلا نمیشد هیچکار کرد کلا نت قطع بود!
خدا میدونه چه خبره!
(طنز)اقا یه راه خفن دارم برای بدست اوردن rpمفت بدون پر کردن سروی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره:n08:میری تو چت روم ها ازشون درخواست میکنی rp بهت بدن البته مراحل داره:n02:(نوعی گدایی)
آخیش بعد از دو هفته امروز تونستم چند دست بازی کنم.چه فازی داد.:n09:
16/2/17 تو Aram چطوره؟
منم همینطور ...خیلی پینگم خوب شده...طرفای 105ه...عجیبه...تازه فهمیدم چقدر بازیم خوبه:n02: