مشکلی نداره عزیزمنقل قول:
چند بار Retry رو بزن درست میشه :rolleye:
Printable View
مشکلی نداره عزیزمنقل قول:
چند بار Retry رو بزن درست میشه :rolleye:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره می دونم دستت درد نکنه . خیلی عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه خواستم گولت بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چنتا دیگه از اینا بزاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي منم كار نكرد
به هر حال منونم
موفق باشيد
با اجازه کاوه جان یخوره در مورد این فیلتر شکنه توضیح بدم!
از مزیت های این فیلتر شکن(البته دانش نکردم اما فکر کنم همون U باشه دیگه)
اینه که احتیاجی به نصب کردن نداره و میتونین توی سایت دانشگاه یا کافی نت ها ازش استفاده کنید
با macafe مشکل داره. البته نه 100 درصد. اما اکثر کامپیوتر هایی که مک آفی روشون نصبه، اجازه فعالیت این برنامه رو نمیدن
نکته بعدی در مورد استفاده ار این برنامه
اگه اون 3 تا خط برنامه پر نمیشه و چراغ هاش روشن نمیشه، خط اول رو تیک بزنید و برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید. این کارو چند بار تکرار کنید. مطمئن باشید اجرا میشه;)
نقل قول:
من با توجه با صحبت های قبلی مافیا حدس میزنم که میثم باشه!
البته معمولا همیشه حدس هام اشتباه از کار در میاد!
اما از اونجایی که میگید مهمان ویژس و خوب این 2 هفته هم مشکل داشته و نمیتونسته بشینه و مهران هم نقش مدیر برنامه و هماهنگ کننده رو داشته، میثم تنها گزینس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم خیلی خیلی ویژس و هم این چند هفته درگیر امتحاناش بوده
خودمونیما. چه فسفری سوزوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم فسفرت تاریخ مصرف گذشته بوده!!!!!!!!!!!!!!!
مگه نه سعید جون دادا
اقا دستت درد نکنه خیییییییییییییییییییییییی یلییییییییییی خوب بود
سخت در اشتباهی کلنگ جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته معمولا همیشه حدس هام اشتباه از کار در میاد!نقل قول:
خودمم میدونم... همیشه حدسام اشتباهه:laughing:
دست خودم نیست! همیشه امیدوارم که یکیش بالاخره درست از آب در بیاد
به امید اون روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جان ببخشید اگه تاپیک رو بردم خاکی
دیگه تکرار نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا صندلی داغ هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا تاپیک فیلتر شکن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا ایده خوبی بودنقل قول:
من اگه بشینم روی صندلی کلکسیون فیلتر شکن ها رو معرفی میکنم
از برنامه گرفته تا فیل تر شکن شخصی و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میییییییدونم
آخر بن میشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صندلی فیلترشکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
--------------
وقتی افراد منحرف میان رو صندلی داغ همین میشه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل
خب دوستان بر اساس صحبت هایی که با سعید و بهروز داشته بیدم صندلی نشین جدید یکی از کاربرای محترم پی سی بیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که همتون اون رو به خوبی میشناسید و میدونید کیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله از روز یک شنبه همچین بمباران سوالیش کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یه هفته تووووپ بشه واسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
احتمالا این دوستمون که قرار صندلی نشین شه وقتی این پست منو بخونه میخواد سر به تنم نباشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نفهمیدم اینجا صندلی داغه یا دارن فال میگیرن یا فیلتر میشکنن یا ...
دوستان خواهشمندم كه اين تاپيك رو به حاشيه نبريد .
براي ف ي ل ت ر شكن از پيغام خصوصي استفاده كنيد .
رعايت كنيد لطفا .
عزيز شما دوتا مساله مجزا رو به هم ربط دادينقل قول:
مهمون اين هفته ما ويژه هستند
ولي اون مهموني كه دو هفته كار دارند نيستند
ايشون يك مهمان ويژه هستند و اون دوست عزيز هم يك مهمان ويژه
البته اون مهمان ويژه كه مد نظر مافيا بوده انشاا... هفته بعد مياند.
پس بايد بگم به جاي يك هفته دو هفته ي رويايي داريم
احتمالا Amin در راه است ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد خدمت کاوه جان ... چون گفتی داریوش زیاد گوش میدی و علاقه داری میخوام یه مقدار سوالات داریوشی ازت بپرسم ....
1. نظرت درباره این ترانه :
ضیافتهای عاشق را خوشا بخشش خوشا ایثار
خوشا پیدا شدن در عشق برای گم شدن در یاد
2. میدونی ترانه بالایی از کیه ؟
3. میدونی آهنگساز ترانه بالایی از کیه ؟
4. فیلم فریاد زیر آب رو دیدی؟
5. کارگردان فیلم بالایی کی بوده ؟
6. به غیر از ترانه فریاد زیر آب چه آهنگای دیگه ای گوش میدی؟
7. قضیه اختلاف شهیار قنبری یا داریوش چیه ؟
8. میدونستی داریوش یه بلاگ اختصاصی برای خودش داره و مطالبش رو خودش مینویسه ؟
9. زیاد توی SSA نیستی ؟؟
10. به نظرت ستون پنجم کیه ؟
سپاس
20 سوالیه!!!
مهراد خان ،
داش کاوه از روی صندلی بلند شد رفت خونه شون.
انصافاً امضات یه چیز دیگه ای.
گابريل جان اگه عنوان تاپيك رو دقت كرده باشي الان صندلي نشين نداريم
در ضمن دوستان بنده نميدونم چرا تا وقتي اسم مهمان ويژه مياد شما ذهنتون ميره به سمت مديران انجمن
نخير عزيزان هيچ كدوم از اين دو عزيز جزو مديران نيستند. ولي از كاربران فعال و گل انجمن هستند.
تا فردا ساعت 2 منتظر باشيد تا يكيشون رو ببينيد
در ضمن ونوس خانم نظرتون خوبه در مورد نوشتن معني فال ولي معني كردن فال در عمل كار بيهوده اي هستش
اين فال هايي هم كه بيرون ميفروشند و زيرش معني نوشته درست نيست.
فال رو خوب يا بد بودنش بايد نسبت به نيت طرف حساب بشه.
پس يا خود صاحب فال بايد منظور فال رو بفهمه و يا نيتش رو برملا كنه تا ديگران براش معني كنند كه فاش كردن نيت هم فال رو باطل ميكنه پس ميمونه همون راه اول. يني معني فال به خود صاحب فال و نيتش برميگرده
سلام. والا اون موقع که ما داشتیم این متن رو می نوشتیم تا اونجا که یادم میاد کاوه جان هنوز روی صندلی تشریف داشتند !نقل قول:
مهراد خان ،
داش کاوه از روی صندلی بلند شد رفت خونه شون.
انصافاً امضات یه چیز دیگه ای.
در مورد امضا هم باید بگم ما مخلصیم ...
سپاس
اون موقع که من اون سوالات رو نوشتم هنوز عنوان تاپیک عوض نشده بود ...نقل قول:
گابريل جان اگه عنوان تاپيك رو دقت كرده باشي الان صندلي نشين نداريم
خب خیلی خوبه که یه مدیر بیاد روی صندلی بشینه ... صفایی داره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن دوستان بنده نميدونم چرا تا وقتي اسم مهمان ويژه مياد شما ذهنتون ميره به سمت مديران انجمن
سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه!!!چه حرفهایی زده میشه؟
دوست عزيز اگه سوالي داريد در پ خ با بنده مطرح كنيد
اينجا هر يك از كابران كه انتخاب ميشند يك هفته روي صندلي مينشينند و بقيه ازشون سوال ميپرسند. هرسوالي كه دلشون بخواد
البته نه هر سوالی ...نقل قول:
هرسوالي كه دلشون بخواد
هر سوالی رو که نمیشه پرسید ... مثلا سوالات کاملا شخصی ...
سپاس
سلام دوستان این صندلی داغ
واقعا داغه یا همین جوری اسمشو گذاشتین صندلی داغ
راستی کسانی که رویه این صندلی نشیتن زنده در رفتن ؟
یا همون اول کار از دسته سوال ها جان به جان آفرین دادن !:biggrin:
خیلی جالبه!!!میشه بگین در حال حاظر کی رو صندلی نشسته؟:thumbsup: :laughing:
دوستان بيست دقيقه اي تا ساعت 14 وقت داريم
اومدم صندلي نشين رو معرفي كنم
انتظار به سر رسيد. يكي از بهترين كاربران و بانوان متفرقه
خواهر خوب من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قاقم، یعنی اولی رو خودم مطرح می کنم.
سلام خواهر مکرمه،
چرا انقدر به اخبار حوادث علاقه مندید؟
سلام ونوس خانم خوب هستید؟؟ صندلی نشینی را بهتون تبریک میگم!
چندتا سوال ناقابل داشتم اگه فرصت کردین جواب بدین!
1- خودتونرا معرفی کنین و بگین چندسالتونه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- سرگرمی شما چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- چقدر به حوادث علاقه دارین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- فکر میکنید که تعداد پستهاتون کی به 1000 برسه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اگه یه روز اومدین پی 30 دیدین که از سایت اخراج شدین چه کار میکنین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- میشه نظرتون را درمورد من بگین؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- تو کامپیوترتون از آنتی ویروس استفاده میکنید ؟؟؟ چی؟؟؟
8- مطالبی که اینجا میزارید از کجا گیر میارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- چقدر به مقدسات اعتقاد دارین؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- چرا خانومها علاقه بیشتری به زبان دارن نسبت به پسرها؟؟
11- نظرتون در مورد تاپیک صندلی داغ چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- الان چندتا تاپیک تو Trash دارین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- در روز چقد تو اینترنت هستین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- به جز اینجا به کدوم سایتها سر میزنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- تا حالا شده موقعی که دارین یه کار مهم انجام میدین با کامپیوتر یه دفعه بنا به دلایلی( مثل رفتن برق یا یه بچه شیطون!!) کامپیوتر خاموش بشه و تمام زحماتتون از بین بره؟؟ اگه شده شما چه عکس العملی انجام دادین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- معمولا زود عصبانی میشین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- متشکر از اینکه این سوالات را جواب دادین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ونوس خانم .
ممنون از اينكه قبول كرديد بر روي صندلي داغ ما بشينيد .
يك سوال دارم .
ايا شما هم معتقديد كه در ايران به خانمها ظلم ميشه؟
راه حلي براي اين مشكل داريد؟
چرا عنوان تاپيك عوض نشده؟
آخ جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی ونوس جان؟
خوشحالم که بالاخره روی صندلی نشستی
سلام اینم سوال من .
همه اینارو تو یه جمله بگو :
عشق - زندگی - بز - پی سی - تاپیک - مغز - امام حسین - ذولفقار
اول از همه سلام به همه دوستان گل پی سی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و تشکر از سعید جان که با اصراراش بالاخره مارو بیچاره کردو نشوند رو صندلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرچی گفتم بابا من میترسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت نترس اون با من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه این که با تشکر از لطفی که به من داشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به سوالات پاسخ می دهیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا به نظرم از همه خبرا جالب تره مخصوصا اگه در مورد دخترا و پسرا باشه گرچه همیشه هم بی توجهن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ونوس جان
1-چند تا برادر و خواهر داری؟
2-تا حالا تشییع جنازه ی کسی رو دیدی؟
3-نظرت راجب این که سربازی برای دختر ها هم اجباری بشه چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلا خره حقوق زن ومرد فقط نباید در چیز هایی که به نفع زنهاست یکی باشه که ، باید در چیز های سخت هم همین طور باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-به نظرت جه مقدار مهریه مناسبه؟ خودت اگه بخوای ازدواج کنی چقدر انتخاب می کنی؟
5- نظرت راجب حجاب چیه؟ خودت رعایت می کنی؟
6- تا حالا شده پسرا بهت تیکه بندازند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی بهشون گفتی؟
ببخشید که وقتتو گرفتم
موفق باشی
1-نظرت درباره رونالدو؟
2-نظرت درباره سعيد رونالدو؟
3-نظرت درباره صندلي داغ؟
4-اگه مسئوليت اين تاپيك رو داشتي چه كار ميكردي؟ چه طرح هايي رو اجرا ميكردي؟چه تغيراتي رو ميدادي؟
5-هيچ وقت خودتو روزي روي اين صندلي تصور ميكردي؟
6-چرا از صندلي داغ ميترسي؟
7-نظرت درباره مونيكا؟
آقا مهدي;831881
سلام ونوس خانم خوب هستید؟؟ صندلی نشینی را بهتون تبریک میگم!
........ علیک سلام . ممنون
چندتا سوال ناقابل داشتم اگه فرصت کردین جواب بدین!.
....... فرصت دارم
]
1- خودتونرا معرفی کنین و بگین چندسالتونه؟؟
........... رویا هستم متولد و ساکن شیراز . لیسانس مترجمی زبان انگلیش با معدل 16 .......اچون سن خانوما از 18 بالاتر نمیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم به قانون پایبندم و 18 سالمه + 13 سال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البت خیلیا بهم میگم خیلی کمتر از سنت میخوری که بازم جای شرش باقیه چون معضلی می شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر خلاف بیشتر خانوما حساسیتی رو سنم ندارم چون معتقدم سن و مرگ رو بخوای نخوای بهش میرسی دیر و زود داره و از حرفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- سرگرمی شما چیه؟
.........والا بیشتر اینترنت + کامپیوترر +کتاب و مجلات که بییشتر رمان خارجی یا ایرونی + حرکات موزون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- چقدر به حوادث علاقه دارین؟ .
......... خیلی چون هیجان داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- فکر میکنید که تعداد پستهاتون کی به 1000 برسه؟
......... والا اگه نسبت به مقالاتم که مثل خیلی از تاپیکای تو فروم آموزشیه کم لطفی نشده بود تا حالا بیشتر از اینا بود گرچه نفس عمل برام مهمتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اگه یه روز اومدین پی 30 دیدین که از سایت اخراج شدین چه کار میکنین؟
....... مطمئنم که اون روز نمی یاد چون فراتر از قوانین نرفتم اونقدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- میشه نظرتون را درمورد من بگین؟؟
.........از کاربرای خوب پیسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- تو کامپیوترتون از آنتی ویروس استفاده میکنید ؟؟؟ چی؟؟؟ .
...........اره نود 32 چون خیلی قبولش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- مطالبی که اینجا میزارید از کجا گیر میارید؟
..........سایتای مختلف که با یه سرچ هر کسی میتونه پیدا کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- چقدر به مقدسات اعتقاد دارین؟؟
........مقدسات اگه کتاب و دینه والا هم اهل کتابه و نماز و قران و.....هستیم هم اهل حرکات موزونی که عرض کردیم [ حالا تا چه حد اثبات اعتقاد من به مقدساته نمیدنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- چرا خانومها علاقه بیشتری به زبان دارن نسبت به پسرها؟؟
....... اینم فک کم به خاطر تعداد رو به افزونشون هس . خدا بده برکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- نظرتون در مورد تاپیک صندلی داغ چیه؟
.......... خیلی جالبه گرچه من گهگداری سر میدم ولی اگه خدایشش راس بگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برا شناخت اعضاء خیلی خوفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- الان چندتا تاپیک تو Trash دارین؟
......... ناقابل 20 تا که بیشترش به لطف عزیزان اونجا تشریف دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- در روز چقد تو اینترنت هستین؟ ..
.........چون وقت ندارم 5 ساعت روزای غیر تعطیل و وقتی که تعطیله فک کنم 14 ساعت بشه
14- به جز اینجا به کدوم سایتها سر میزنید؟ .
....... بیشتر کامپیوتری. حادثه ای . اخبار و جک و..... شد همه چی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- تا حالا شده موقعی که دارین یه کار مهم انجام میدین با کامپیوتر یه دفعه بنا به دلایلی( مثل رفتن برق یا یه بچه شیطون!!) کامپیوتر خاموش بشه و تمام زحماتتون از بین بره؟؟ اگه شده شما چه عکس العملی انجام دادین؟ ...........اره شده اما من همیشه قبلا سیو کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- معمولا زود عصبانی میشین؟
..........بندرت ولی اگه بشم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17[/B]- متشکر از اینکه این سوالات را جواب دادین!
.................خواهش داریمممممممم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehroooz;831893
سلام ونوس خانم ........علیک سلام
ممنون از اينكه قبول كرديد بر روي صندلي داغ ما بشينيد . خواهش منم ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك سوال دارم .
ايا شما هم معتقديد كه در ايران به خانمها ظلم ميشه؟.
.......... تا ظلم چی معنا بشه . اگه حقی باشه که ازمون سلب شده در حالی که میگن مال شماس اره. بسسسسسسسسسیار زیاد فراوان نمونه های بسباریو میشه تو مخصوصا راهرو دادگاهها دید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلي براي اين مشكل داريد؟ .
............. والا چی بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خشت اول چون نهد معمار کج ......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]