خب معلومه که دوست عزیز نه چیزی برای شما فرقی میکنه نه ربطی داره و نه چیزی براتون مهمه که کسی باشه یا نباشه یا راضی باشه یا ناراضی باشه این لازم به گفتن نبود.نقل قول:
کلا توی این مملکت کی براش مهمه که کسی باشه یا نه یا راضی باشه یانه؟؟؟؟؟
Printable View
خب معلومه که دوست عزیز نه چیزی برای شما فرقی میکنه نه ربطی داره و نه چیزی براتون مهمه که کسی باشه یا نباشه یا راضی باشه یا ناراضی باشه این لازم به گفتن نبود.نقل قول:
کلا توی این مملکت کی براش مهمه که کسی باشه یا نه یا راضی باشه یانه؟؟؟؟؟
واقعا متاسفم مثلا شما کارمند اونجا و پشتیبان هستی و باید به نحوی صدای مایی باشی که صدامون به هیچ مسئولی نمیرسه، عزیزم خوبه خودت اینجا داری میبینی که هممون داریم از دست قیمتهای عجیب و گران مخابرات در مقایسه با استانهای دیگر و اصلا با نرخ های مصوب شده کشور می نالیم ... اونوقت شما میگی به من ربطی نداره چه شما باشی چه نباشینقل قول:
نقل قول:نقل قول:
صدای منم به اندازه شماس، شاید یکم بیشتر
قیمت رو مخابرات تعیین میکنه و حتی مدیر عامل شرکت ما هم نمیتونه دخل و تصرفی توش داشته باشه
تنها کاری که میتونم بکنم اینه که یه سری پیشنهاد راجب اضافه کردن امکانات بدم و اگه موافقت شه اجراش کنم
از اینورم به کسایی که میشناسم بگم کدوم سرویس ها واسشون بهتره. همین
تجربه باعs شده اینطوری نظر خودمو راجع به اینترنت بیان کنمنقل قول:
اوایل مخابرات خودم خیلی تبلیغ کردم که این شد نتیجش
من نمیخوام تک خوری کنم فقط میگم شما که رازی هستی نیاز نیست بیای اینجا اربده بکشی که خیلی خوبه همه بیان استفاده کنن نوشه جونت استفاده کن..
با این کار کیفیت میاد پایین متاسفانه کشوره ما زیر ساخت اینترنتش زیاد گسترده نیست...
و ازدحام جمعیت = ضرر زدن به حق کاربران دیگه
باید خودتون بهتر متوجه بشید:sq_25:
اقا کی میگه مخابرات شبها رایگانه؟؟؟من گرفتم رایگن نیست مردمو سر کار نزارین من فردا خطمو جم میکنم
رایگانه عزیز من خودم 512 دارم 140 دانلود میکنهنقل قول:
اقا من دیروز گرفتم رایگانم نداره گول حرفهای شماهارو خوردم....دوستان نگیرین شرکتهای خصوصی رایگان دارن من پرسیدم مثله سبا نتنقل قول:
1تا 6 رایگانه. بنده از 1 دارم با سرعت 260تا دانلود میکنم هیچی هم از اعتبارم کم نمیشهنقل قول:
نمیدونم شما از کجا نت گرفتی در هر صورت از من گفتن بود مخابرات رایگان ندارهنقل قول:
نقل قول:مخابرات رایگان دارهنقل قول:
شما هم مثل بعضی ها میخواین ..................
اون حرفم شوخی بود ،اما یه چیز هم باید به عرضت برسونم ،همه شرکتها میخوان با کمترین پهنای باند بیشترین پورت رو بدن ،نمونه صبانت ،حسابگر ،خب اگه پهنای باند به اندازه ی پورت داشته باشن صد در صد تو ساعت رایگان سرعت سرویس 1 مگ نمیشه 128نقل قول:
یا تو ساعت غیر رایگان سرعت در حد دیال آپ نمیشه
اما اگه محسن یا کسانی دیگه احیانا از حرف من ناراحت شدن
من اگه میخواستم که شما ها نیایین این شرکت نمیومدم تست سرعت بزارم ،با خیال راحت میگفتم از مخابرات دارم ،یا اصلا بحثی در این مورد نمیکردم ،من تست رو گذاشتم که دوستانی مثل میثم یا غیره که از شرکت بیخودی مثل نوین نت دارن بیان از شرکت بهتری بگیرن ،نه پول من زیادی کرده که بخوام بریزم تو حلق این شرکتها نه پول شما ،اگه شما ها یا 100 نفر دیگه بیان آسیاتک یک ریال به من نمیدن ،یا در عوض مشتری جذب کردن سرویس رایگان به من نمیدن ،پس فرقی به حالم نداره
امیدوارم دیگه این بحثها پیش نیاد و دوستان روی این مسائل حساس نباشن
میثم جان امضات رو بردار ،زیاد استقبال نکردن از این کار همش 19 نفر موافق بودن ،حتما بقیه مشکلی نداشتن :sq_2:نقل قول:
منظورت چیه شاید برای بعضی ها واقعا رایگان نباشهنقل قول:
واسه همه رایگان داره بعضی ها هم نداره :دی همه رایگان هستنقل قول:
از صبح قطعی و تایم اوت شروع شده
زنگم یزنی می گن سراسریه
الحق که به قول یکی از دوستان جنست جلبه :sq_25:نقل قول:
بابا یا این کاره شما الکی میگین حجم زیاد میخوره و رایگان نداره میخواین که شلوغ نشه ؟؟
مخابرات محدود سرعت رایگانش عالی هست 1 مگش با سرعت 260 دانلود میکنه :sq_2:
زود برین مخابرات ازش استفاده کنید
من امروز ارتقا دادم به 1 مگ شب از ساعت رایگان تست میزام
:sq_2::sq_2::sq_2:
55021 چطوری ارتقاع دادی تمام پول سرویس 1 مگ رو ازت گرفتن ؟ یا اینکه واست حساب کردن ؟
واسم حساب کرد برای تبدیل به 1024 باید 3 تومان دیگه بدم (نمایندگی دوستمه پول رو نبرد :دی )نقل قول:
دوستانی که از مخابرات سرویس دارید پایه یه دیدار با رئیس مخابرات هستید؟
هممون (همین 5-6 نفر احتمالاً) یه وقت بگیریم بریم در مورد این بلبشو قیمت گذاری و تغییر سرویسها حرف بزنیم...خصوصاً در باره سرویسهای 1 به 10 و ناتوانی فنی این کارمندان نه چندان با سواد صبا نت برای شیرینگ مناسب خط و درنتیجه پایین بستن سرعتها...
بریم پیش رئیس هم بی فایدس می گن قیمت ها از تهران اومده ما بی تقصیریم به همین راحتی!!!نقل قول:
شنیدم که می گم
باشه بگن... ما باید اعتراض رو انجام بدیم ... باید پیگیری کرد وگرنه اینکه بگی اینجوری میگن ولش کن که نمیشه... باید رفت صحبت کرد اعتراض کرد ... نه برای کاهش قیمت برای افزایش کیفیت ... تغییر سرویسها ..اضافه کردن 1 به دهها با شرایط فعلی مخابرات برای بچه پولدارا مناسبه فقط!نقل قول:
آقا وقتی همه چیز رسما و عملا بیشتر از دو برابر شده چه توقعی
از اینترنت میره!! من خودم الان 256 مخابرات دارم که 16 و خورده ای
بابتش دادم! گویا از ماه بعد اگه همین سرویسم بخوام باید 30 بدم!
احتمالا همین قیمت ها یواش یواش سراسری میشه از شهرهای
کوچکتر شروع میکنن و به قول معروف چراغ خاموش دارن این
کار رو انجام میدن! نتیجه بدترش رو باید بعدا رو قیمت سایر
شرکتها هم ببینیم!
مملکت داریم!!
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
واسه شما هم شبا سرعت دانلودتون با سرویس 1024 260 هستش ؟نقل قول:
سرویس چند گیگ دارید ؟
یه عکسی میتونید از سرعتتون بگیرید ؟
ممنونم
كي گفته قيمت سراسريه و دارن از شهراي كوچيك گرون ميكنن؟ روز اول كه اومد 256 رو ماهي 12.5 ميدادن، تهرانم همين بود!بعد اينا پارسال گرون كردن 16.5 اما تهران همون 12.5 بود!امسالم گفتن مردم كه پول ميدن، هيچيم نميگن، هر سرويس گهي هم كه ارائه ميديم نتيجش اينه ك تمام مراكز مخابرات مردم تو صف پورتن! و در نهايت 29.5 شد! كه تهران هنوز 12.5! بريم خدا رو شكر كنم كه هنوز به 30 نرسيده و 500 تومن مونده!
هيچ وقت يادم نميره سالهاي 83-82 بود كه ميگفتن از سال 90 اينترنت رايگان ميشود!تو كلي روزنامه نوشته بود
راستي GAMER ها! پينگ محدود با نامحدود فرق داره! الان دوستم ميتونه آن شه تو يه سرور خاص اما من نميتونم! كه قبلا ميشد. (با صبانت و نامحدود خود اين خراب شده)
نه یکیه هیچ فرقی ندارننقل قول:
آره 260 هستنقل قول:
ولی الان روی 256 ثابت وایساده اینم فیلم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه همتی بکنید بیاید چند نفری بریمنقل قول:
بی خورد کرده همچین جواب سربالایی بده الان قیمتاش خیلی خوبه یا سرعت که بیاد ناز کنه از این حرف های مفت بزنه:sq_19:
اینا از خداشونه ما صدامون در نیاد . آخه تا کی بشینیم اینا هر چی عشقشون کشید سرمون در بیارین آخرش بگیم فایده نداره بریم و این حرفا:sq_10:
شما دیشبم ثابت بود ؟نقل قول:
برای من دیشب 50 تا بالاتر نرفت:sq_10:
کسی شماره مستقیمشون رو نداره زنگ بزنیم ؟؟؟
دوستان اگه حضوری رفتین منم پایم :sq_23:
آره دیشب واسم ثابت بود نمیدونم چش شده بودنقل قول:
از 256 بالا یا پایینتر نمیرفت :دی
اعتراض به خود مخابرات هیچ فایده ای نداره. وقتی اینها چند هزار مشتری دارن با چند ده نفر اعتراض راه به جایی نمیبره.
اعتراض باید به مرجعی باشه که خوده مخابرات کرمانشاه باید بش جواب پس بده. من اطلاع ندارم که نحوه نظارت و قیمت گذاری اینها
چطوره. اولا باید اطلاع رسانی بشه و بعد کمپین تشکیل بشه و طوری باشه اکثریت ناراضی بیان تو کمپین و بعد از طریق مراجع
بالاتر اقدام بشه. اعتراض باید به گوش بالا دستی ها برسه.
یادمه زمانی از این اخبار های 20:30 و 19:15 و شبانگاهی و اینا پیگیر میشدن.اگه اطلاع رسانی کنیم یا همین اخبار استانی و یا از طریق دفاتر نمایندگان مجلس اقدام کنیم و علت این تفاوت قیمت با جاهای دیگه جویا بشیم.یا حتی با اطلاع رسانی به روزنامه و مجله های رایانه و تکنولوژی باید پیگیری کرد.
اگه قصد جواب گرفتن داریم باید اینطوری اطلاع رسانی کرد وگرنه که ریس خود مخابراتم که دستش تو کاسس!
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
الان امیر (55021) میره پیش رئیس مخابرات و طوطئه ی ما رو خنثی میکنه:sq_24:نقل قول:
راستی دوستان نمیشه از نامحدود 256 به محدود 1مگ عوض کرد سرویس رو؟اگه میشه باید یه مقدار از پول رو پس بدن؟:sq_2:
سجاد عزیز اینطور نیست :دی به من چه :دی من از خدامه پدر مخابرات رو در آورد :دینقل قول:
الان امیر (55021) میره پیش رئیس مخابرات و طوطئه ی ما رو خنثی میکنه:sq_24:
اي بابا، ناسلامتي ايران و اينجا كرمانشاه ه! مطمئن باشين قيمت همينه و خواهد ماند! چرا؟ نمونش خودت! الان داري ميگي انشالا يكي پيدا ميشه ميره اعتراض، چرا من زحمت بكشم! نتيجه: بايد پول رو بدي، چون هيچكي هيچ كاري نميكنه و نخواهد كرد. چون اگه قرار بود اتفاق بيافته موقعي كه دفعه اول گرون كردن ميافتاد پس خيالتون راحت! به اميد ديگران باشين
20:30 بيكاره بياد اينترنت مارو برسي كنه؟ اگه آره پس خبر بدين
به اينم توجه كننين كه اينجا كلا 10 نفر بيشتر نيستيم كه مطمئن باشيد چند نفرمونم اين پولا براشون پول نيست
این سرویس 1 مگ حجمی یا 2 مگ ؟!نقل قول:
کدوم مرکزین؟
سرعتش حرف نداره
1 مگ حجمینقل قول:
سرعت رایگانش من راضیم
یک روز صبح در کشور آلمان
مردمی که برای خرید شیر آمده بودند ، در کمال تعجب دیدند شیری که تا دیروز 1 یورو فروخته میشد ، امروز 1.5 یورو عرضه میشود . هیچ کس سرو صدا و اغتشاشی نکرد اما ، هیچ کس هم شیر نخرید. بطری های شیر به کارخانه مرجوع شد و همان شب آنگلا مرکل از تلویزیون رسمی آلمان بصورت زنده از مردمان کشورش بابت این گرانی عذر خواهی کرد و از فردا شیر دوباره به قیمت 1 یورو توزیع شد.یک روز صبح در کشور ايران
مردمی که برای خرید شیر آمده بودند ، در کمال تعجب دیدند شیری که تا دیروز 350 تومان فروخته میشد ، امروز 750 تومان عرضه میشود . همه سر و صدا و اغتشاشی كردند اما ، همه هم شیر خریدند و
حتي از نياز روزانه نيز بيشتر خريدند !!! پاكت های شیر به کارخانه مرجوع نشد و همه به فروش رسيد حتي در بازار ناياب نيز شد و فرداي همان روز مجددا قيمت شير افزايش پيدا كرد و به 1350 تومان رسيد و همچنان مردم خريدند و كسي هم عذرخواهي نكرد و شير نيز توزيع شد. در مورد اینترنت هم همین قضیه دوباره تکرار شده
معضلات ما ايراني ها پيش از آنکه سياسي باشد، اجتماعي و فرهنگي است.