این نظر نمایندگیه ... شما بزنگ به مرکزنقل قول:
راستی . مگه نمیشه از تو پنل نامحدود گرفت؟
Printable View
این نظر نمایندگیه ... شما بزنگ به مرکزنقل قول:
راستی . مگه نمیشه از تو پنل نامحدود گرفت؟
اونجوری باید تا 53 روز دیگه که این اکانتم تموم بشه صبر کنم که تا اون موقع کار و بارم شروع شده!نقل قول:
فکر کنم شما قم بودید،کدوم نمایندگی اینو گفته؟نقل قول:
حالا يه چيزهايي مسخره تر ديده بوديم ولي:31:نقل قول:
شما چرا از سايت نميگيري؟
نقل قول:
نمایندگی بیراه نگفته ؛این جزو بندهای قرارداده.
مشترک میتواند تغییر سرویس را فقط به سرویس بالاتر درخواست نماید. در صورت وجود امـــکانات فنی پارس آنلاین با دریافت مابه التفاوت هزینه مربوطه خدمات درخواستی را به مشترک ارائه خواهد نمود. اعمال تغییر از ابتدای دوره ماهیانه بعدی انجام خواهد شد
البته این بند منظورش فقط به پهنای باند هستش فکر کنم ، منتهی نمایندگی سوءتعبیر کرده از این قانون
اينا رو از توي اون قراداد يافتي؟:31:نقل قول:
ترافيكش رو تموم كن بعد ليتل مور بزن همه روزهاي باقي مونده سوسك ميشه بعد برو تمديد كن:31:نقل قول:
نمایندگیش توی پاساژ طلا اینطور گفت. گفت از شرکت پرسیدن اینطوری بهشون جواب داده!نقل قول:
---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------
داش محمد خودمونیم ایده های جالب انگیز ناکی میدیا! نشون میده کارت خیلی درسته!:31::5:نقل قول:
من بعد از دوشب مشکل پی دی پی که تو شب اول هر 35 مگابایت و تو شب دوم هر 25 مگابایت یکبار دیسکانکت میشدم دیروز زنگ زدم پارس آنلاین مشکل رو گفتم بررسی کرد گفت مودمت رو Reset کن و من هم همینکار رو کردم و دیگه امشب به راحتی و بدون دیسکانکتی دانلود خوبی داشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یعنی فقط با ریست کردن مشکل حل شد یا اینکه اونهم یه کارایی کرد؟
یس :31: مطالعه دقیق به این میگن :21:نقل قول:
روشی بس زیبا بود :31:نقل قول:
نقل قول:
گفت مودم رو ریستارت کن دکمه پشت مودم رو زدم مودم ریست شد و دیگه هیچ کاری نکردم
اون رو نمیدونم کاری کرده یا نه ولی تلفنی که داشتم حرف میزدم با بخش پشتیبانی گفت شمارتون رو بدید بررسی کنم و بعد که بررسی کرد گفت همچین کاری کن احتمالا درست بشه و درست شد انگار :27:
یه سوال، isp میتونه بفهمه ما از چه مودمی داریم استفاده میکنیم؟ مثلا دیدین ایرانسل نوع گوشی تون رو میفهمه
[QUOTE=sib881;5868843]نمایندگیش توی پاساژ طلا اینطور گفت. گفت از شرکت پرسیدن اینطوری بهشون جواب داده!
---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------
آهان شرکت آنام! منم از اونجا گرفتم پشتیبانیش اصلا خوب نیست!
بله.نقل قول:
هر مودم یک MAC Address منحصر به فرد داره که پشت اون نوشته شده و isp می دونه که MAC Address وسیله هایی که از اون isp استفاده می کنند چیست.
اگر isp بتونه حدود MAC Address های هر مارک و مدل را گیر بیاره می فهمه که مودم شما چیه.
نقل قول:
اه :13: پس حتما بهم گیر میده پارس ... وقتی پرسید مارک مودم یه مارکیرو گفتم که خودشون میفروشن
ولی در اصل خودم تی پی لینک 8811 دارم که اگه میفهمیدن یا بهم سرویس نمیدادن یا مجبو میشدم یه مودم اشغال دیگه بخرم
سلام بچز..من سرویس ۲۵۶ نامحدود پارس آنلاین رو میخواستم ...لیستشو دیدم اصلا نامحدود نداره؟!!!
نقل قول:
چرا داره
تهرانی یا شهرستان؟
تهران!!!!!..منطقه مخابراتی شهید عاطف!!!!!!
یه سوال
سرعت دانلود با سرویس 128 پارس آنلاین چند کیلو بایت ( کیلو بیت نه) در ثانیه هستش؟
مثلاً تو برنامه IDM
نقل قول:
سرعت روزانه بین 180 تا 195 اصفهان
جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟!:18::18::18::18::18::18::18::18:: 18::18::18::18::18:نقل قول:
من با داتک 30 DL میکنم!!!
مهم نیست ! منم همین مدل تی پی لینک رو دارم و تا الان کسی بهم گیر ندادهنقل قول:
هر کی دلش خواست جواب منم بده ممنون میشم
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز مثل اینکه 256 سرویس نامحدود نداره :13: قبلا داشت
در زیر میتونی لیست کاملش رو ببینی ... فقط 1 مگ و 2 مگ نامحدود دارن که اصلا به صرفه نیست.
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_tehran
نقل قول:نقل قول:
مك رو كه راحت ميشه عوض كرد با برنامه mac نمي دونم چي چي:31:
چيزي كه isp ميتونه ببينه يه صفحه مثل اينه
بچه ها این ترافیک 3 گیگ + 3 گیگ هدیه رو چه جوری باید خرید ؟ ( تو سایت پارس آنلاین که اصلا نیست ! )
نقل قول:
عجبـــــــــــــ ... نکنه نفوذی هستی :دی
راستی وبگردی ما رو نمیتونن مانیتورینگ کنن ؟
این سوال منم هست :13:نقل قول:
بچه ها این ترافیک 3 گیگ + 3 گیگ هدیه رو چه جوری باید خرید ؟ ( تو سایت پارس آنلاین که اصلا نیست ! )
ببين دوست عزيز به طور كلي اين مورد توي كشورهاي مختلف فرق ميكنه. به طور مثال آمار سال 2008 رو ميتونيد براي 52 كشور كه شامل كليه ارتباط الكترونيكي شامل تلفن و اينترنت و ... هست در جدول زير اومده:نقل قول:
کد:https://secure.cryptohippie.com/pubs/EPS-2008.pdf
:31: حالا خارج از شوخي!:کد:https://secure.cryptohippie.com/pubs/EPS-2008-data.xls
براي تمام isp ها امكان مشاهده اطلاعات ثبت شده در cache وجود داره البته تنها اطلاعاتي كه به صورت معمولي مشاهده شده و نه با روشهاي امن و ... كد شده باشه اما isp تنها در صورتي اين اطلاعات رو استخراج و بررسي ميكنه كه به عنوان مثال يك دستور از دولت كشور تابعه خودش برسه:31:
اون سوالتون رو هم از بخش فروش ببرسيد به بخش ما ربط نداره:31:
صبح تا حالا اینترنتم قطع بود.!!!!:13:
فکر کنم طبق قانون باید یه روز به دورتون اضافه کنن.البته مطمئن نیستمنقل قول:
چقدر زیاده سرعتتون. سرعت دانلود من 50-60 هست. تا الان فکر میکردم سرعت من زیاده :31:نقل قول:
نقل قول:
کدوم شهرید ؟
همیشه همینه ؟
بقیه هم همینه سرعت روزانشون اما شبانه بله از اینی که میگید 1 تا 4 کمترم هست
پارس برقرار بودن شبكه در محدوده كشور را به ميزان متوسط ماهيانه 95% تضمين مي نمايدنقل قول:
اين يعني طبق قرارداد قطع بودن 1.5 روز در ماه طبيعي است:31:
من ساری هستم.نقل قول:
تازه تو شهر ما افرادی که پارس انلاین دارن سرعت دانلودشون حدودا 20.30 هست برای اینترنت 128. من به هر کسی که میگم سرعتم 50.60 هست خیلی تعجب میکنن و میگن زیاده.
تازه شرکت های دیگه هم که تو شهر ما فعالن مثل شاتل . معمولا سرعت دانلود اینترنت 128 اشون حدودا 16 هست.
واسه من سرعت دانلود شب هام بین 10 تا 16 هست حدودا.
البته 2.3 ماهه اول شب ها هم همین 50.60 بود و با سرعت روزانه برابر بود.
شرکتهای دیگه هم همینطورن؟نقل قول:
امشب هم سرعت خوب بود تا ساعت 6:57 دانلود داشتیم حدود 1400 مگابایت و دیگه مثل شب های قبل دیسکانکتی اصلا وجود نداشت
بلاخره این بخش فنی ها یک راه حل دادند که کار بکنه :31:
سلام به دوستان
من قصد گرفتن سرویس پارس انلاین رو دارم.
در ضمن قصد خرید مودم tp link 8950nd رو دارم.
به طور پراکنده عنوان شده که پارس انلاین با مودم tp link سازگاره حرف های پارس انلاین بازار گرمیه.
ولی دوستان مطمئنا که پارس انلاین با این مودم سازگاره یعنی 100% مطمئن باشم؟
در ضمن ایا در حال حاضر امکان استفاده از (چیز پی ان) با پارس انلاین وجود داره؟
سلام به یورسلف :دینقل قول:
چه قصد مبارکی :دی
حرفهای پارس آنلاین همش افسانست ... شما برو هر مودمی دلت میخواد بخر و ببر خونه
فقط حواست جمع باشه بعضی از نمایندگی های پارس سر مودم حساسن . عنی اگه بفهمن مودمت از مارکهایی نیست که خودشون میگن خوبه . ممکنه بهت سرویس ندن
اگه اینطوری بود نمایندگی شما . بگو مودم مثلا ایسوس دارم یا سمفونی یا زایکسل . گرفتی؟
اینطوری یه فرم تعهد میدن بهت و تمام
چیز ی ان هم من اطلاعی ندارم ، اما دوستان میگن
وصل میشه
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
نقل قول:
یعنی هیچکس نیست که تاحالا این 3+3 گیگ ترافیک اضافی و خریده باشه ؟ و جواب سوال مارو بده
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
یعنی مثلا https و قیلتر شکن و چیز پی ان؟ انا امن هستن صددرصد؟ من که شک دارم :13:نقل قول:
از چه نظر ؟نقل قول:
اين مربوط به متن قراردادي كه متاسفانه پارس موقع گرفتن اشتراك فقط فرم ها رو از توش خارج كرده بهمون داده:31: اينها كمي دست پيش گرفته توش مثلا گفته تضمين ميكنم پينگ 750 باشه. من كه خودم نديدم ماهي يك روز هم قطع باشه فوقش چند ساعت.پينگ هم اغلب 200-300 هست.
حالا بذار ببين لو نمي ري كه الكي گفتي مودم ايسوس داري وقتي وصل شدي بيا ديگران رو راهنمايي كن:10::31:نقل قول:
شخم ما هم وصل نميشه همون شبكه خصوصي مجازي:31:
3+3 ميشه 7؟
بله منظور دقيقا همون هست https و... من امنيتشون رو نمي دونم چون كارشناس امنيتي كه نيستم:31: ولي اينجوري ديگه اطلاعات اصلي قابل دسترسي نيستن.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5618167&postcount=2409
ما كه نفهميديم ميخواي كجا رو بفرستي روي هوا كه اينقدر حساسي:31: