[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:41::31:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:41::31:
فایده نداره!! بقول دوستمون خیلی ببخشیدا ولی 17 مگ بیخودی پرید!!نقل قول:
هرکاری کنید ولی باز هم سرویس ما همان گندی که بوده میماند. سرعت دانلود یک کانکشن همواره پایین تر از حد، یعنی من یک مگ دارم از لینک غیر مستقیم باید با سرعت خیلی پایین تری دانلود کنم. البته این "باید" از سوی مبین نت هست وگرنه من که از خدام هست که سرویس خوب داشته باشم. یه 2 هفته ای بود به یک بی تی اس جدید وصل میشدم و خوشحال بودم تا اینکه از هفته پیش ، بعد از یک سری قطع و وصل شدنهای مشکوک :13: دیگه همون خوشحالیمون هم از بین رفت.
نخرید از این مبین نت!
دوست من speedtest بسیار ملاک خوبی برای سنجش سرعت آپلود و دانلود و پینگ هست. حتی برای ایران!! چطور تست اسپید تست سایر ارائه کنندگان اینترنت مشکلی نداره و حالا که به مبین نت رسید، speedtest.net ملاک نیست!!!! ؟؟
سرویس 1 مگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست الان
پینگ یه کم بهتر شده اما حالا چند لحظه بعد دوباره بد میشه و میره روی 500 هرچند الانش هم خیلی مزخرفه ...
به این اسپید تست هم نمیشه اعتماد کرد گاهی نتیجه ی خوبی میده گاهی خیلی بد ...
منم به یه bts خیلی خوب وصل شده بودم که RSSI ام روی 72 بود و CINR روی 28 ! بعد از اون گندی که معلوم نیست بالاخره از طرف کجا زده شد اوضاع خیلی بد شد ... الان باید کلی مودم رو این طرف اون طرف کنم که یه جای مناسب پیدا کنم ...نقل قول:
همه چی یهویی بهم ریخت ...
این مساله امکان پذیره و دو راه حل داره: سخت افزاری و نرم افزاری. که البته هر دوش کمی نیاز به تخصص داره. برای راه حل سخت افزاری میتونید از روترهای اصطلاحا Dual connection استفاده کنید که یک نمونه اش رو میتونید در آدرس ذیل ببینید:نقل قول:
در بحث نرم افزار هم میتونید از برنامه های مختلفی استفاده کنید:کد:http://www.cisco.com/en/US/products/ps9925/index.html
1- ISA server 2006 نسخه بتا 2 به بالا
2- نصب روتر لینوکسی در محیط مجازی VM
3- استفاده از برنامه های نظیر:
کد:http://www.zeroshell.net/eng/load-balancing-failover/
اینترنت که درست بشو نیست حد اقل اینترانت رو درست کنن
سلام دوستان من بندرعباس زندگي ميكنم زنگ زدم نمايندگي شهرمون ميگه مودم نداريم خودتون از تهران تهيه كنيد تا سرويس و براتون راه بندازيم من ميترسم مودم indoorرو بخرم اما انتن نده بااينكه وسط منطقه سبز هستم ولي خونمون طبقه ١ ه اتاقم روبروش ساختمونه اما سالن جلوش خونه نيست بنظرتون چيكار كنم?????? كسي هم نيست ازش بگيرم تست كنم ممنون
مــــــــــــــن این ویدئو رو گذاشتم که بگم سرور اصلی دیتــــــا مبین نت خلوته و میتونه سرویس بده. به BTS هم ربطی نداره! چون ما به BTS وصل میشیم . سپس به دیتا سنتر ارتباط برقرار میکنیم.
و مشکل شما احتمالا میتونه از DNS یا تنظیمات مودم باشه. (شایدم نــــویـــز کسانی که بعضی اوقات سرعتشون افت میکنه ممکنه از نویز باشه.)
من RSSI رو 78-80 هست و CINR هم رو 25-26 هست. 3تا چراق دارم. ولی با 1چراقم همین وضعیته بــــــــــــــاز.
لطفا DNS های 217.218.127.127 & 217.218.155.155 رو ADD کنید ببینید چطور میشه . بعد از ست کردن بهتره مودم رو یه ری استارت کنید.
من با hhh111 موافقم (شوخی کردم نوشتم 17 مگ پرید:11:)..من فکر کنم اسپیدتست برای ازمایش ای دی اس ال مناسی تره گاهی اوقات پینگ رو هم خیلی دقیق نمیزنه ادرس زیر اگه سرویستون مشکلی نداشته باشه اپلود رو بهتر نشون میده
کد:http://eservice.iran.ir/web/guest/speedometer
سلام
دوستان یه راهنمایی می خواستم
من شاتل دارم ولی تلفن ما فیبر نوری شده ، حالا فقط مخابرات میتونه به ما سرویس بده که اونم اگه نده بهتره با این سرعتش :2:
می خواستم بدونم مبین مکس به خطهای فیبر نوری سرویس میده یا نه ؟
کیفیتش چجوره ، بازیهای آنلاین رو جواب میده یا اینم به درد نمی خوره ؟
ممنون
مبین نت و وایمکس ربطی به خط تلفن نداره یه مودم بهت میدن که از طریق اون از دکل های مبین نت سیگنال بگیری و از اینترنت استفاده کنی ...نقل قول:
کیفیتش شانسیه ...
بازی آنلاین روهم که با این پینگ ها باید دورش یه خط قرمز بکشی کلااااااااا....
یعنی سرعتش از adsl کمتره ؟نقل قول:
یعنی برم از مخابرات سرویس بخرم ؟
دوست عزيز از مخابرات كه بيشتره مخابرات سرعتش خوب نيست اصلا من الان مخابارت دارم ميخوام برم وايمكس بگيرم. وايمكس تكنولوژي جديد هست كه نيازي به كابل و تجهيزات مخابارت نداره و مانند موبايل از دكل تغذيه ميكنه دكل هاي مخصوص شركت هاي وايمكس. شما ببين تو منطقه شما ايرانسل خوبه ايارنسل بگير داخل سايتش برو و نقشه رو ببين سبز باشه اونجا آنتن خوبه و اينكه سرويس 512 سرعتش 60 تا 70 هستش كه شما adsl 512 هم بگيري اينجوري سرعت نداره و گرون تر هم ميدن. مبين نت مدتي هست كه كيفيتش رو از دست داده. موفق باشينقل قول:
اسپید تست که هیچ. شما خودت سرور هم که داشته باشی بخوای روش آپلود کنی وضعیت همینه.بعدش هم سرور های ایرانی با خارجی برای تست خیلی تفاوت داره و کیفیتشون بهتره.نقل قول:
راستی یادم رفت بگم اون ویدیو که گذاشتم در ساعات رایگان بوداااااااااا
كسي نيست من و راهنمايي كنه?نقل قول:
وضعیت پینگ همه خراب شده ؟
مال من چند روزه برگشته به 400 .
این خیلی دقیق تره
کد:http://speedtest.streamyx.com.my/index1.php?2131200904
بچه ها من امروز رفتم از شرکت ی داانگل واسه تست گرفتم (مودم یو اس بی ) الان اومدم خونه تست کردم وضعیت اینه
هنوز اکانت نگرفتم این اکانت تستشوننه Down Speed:20~30kb/sec
Up:20~30kb/sec
Ping e 4.2.2.4: 450
هر چهار تا چراغ مودم روشنه
db:25
rssi:-70
بنظرتون برم بخرم یا نه؟
تو فرومها بگردید و یا حداقل یه نفر توی شهرتون که مبین داره رو ازش سوال کنید ببینید وضعیت سرویس توی بندرعباس چجوریه من خودم با سیگنال 10 درصد مشکلی نداشت سرویسم اگه توی اتاقتون هم سرویس نده احتمالا روی پشت بوم جواب میده چون که توی منطقه سبز هستید... ولی قبل از خرید حتما ببینید وضعبت مبین توی شهرتون چجوریه چون ممکنه سیگنالتون خوب باشه ولی کیفیت خود سرویس بد باشه:20:نقل قول:
مگه مبین نت مودم USB هم داره؟نقل قول:
بله دوست عزیز به من دادن به عنوان تست 130 هزار تومن هم بیانه گرفتن بابتش حتی لوگو مبین نت هم رو جعبه هم رو مودم موجده خواستین عکس بگیرم بزارم حالا بنظرتون با این وضعیت بخرم یا خیر؟
ممنون
CINR رو هم بگی بهتر میشه راهنمایی کردنقل قول:
فکر میکنم شرکت مد نظرشون داتک هست. چون داتک مودماش usb هست و مدل دیگه ای در حال حاظر ندارند.نقل قول:
اگر دوستمون از speedtest هم یک تست بگیرند بزارن اینجا خوب میشه.
سلام
این عکسه جلد ه مودم + عکس خودم مودم که روشه
اسپید تست
پ.ن:سرعتر دانلودش با ای دی ام 20 و خورده ای
پ.ن2: بهترین شرکت پارس انلاین
عکس پنله مودم
پ.ن:192.168.1.1 نداره این مودم کلا پنل کانفیگ نداره
حالا بگیرم یا نه ؟ در ضمن من این مودم و بصورت قرضی گرفتم هر چند گفت اگه میخوای برh خودت!! ولی پسش میدم با 130که دادمشون یک مودم وای فای میگیرم
در ضمن من اکانت خریداری نکردم این اکانت به صئرت پیشفرض گویا روش فعاله!
دوستان قیمت این مودم USB چنده؟
من همه مشکلام حل شد
الان راضی هستم :)
دوستان وضعيت مبين نت چطوره الان؟؟؟؟؟ دوستاني كه در محدوده آزادي - طرشت -مترو شريف هستن مبين نت خوب ساپورت ميكنه؟؟؟
وضعیت پینگت که مثل اکثر ما خوب نیست. همین سرویست رو تست کن و اگر راضی هستی بخر و انتظار سرویس بهتر از این بعد از خرید نداشته باش.نقل قول:
این وضعیت اینترنت به سیگنال و غیره زیاد ربطی نداره و مربوط به خود شرکت یا قبل از آن میشه.
من که پیشنهاد نمیکنم مبین نت بخری و تا جایی که میدونم ایرانسل بهتره.
در مورد مودم هم اگر به USB نیاز خاصی نداری، وایفای هم از نظر سختافزاری و هم امکانات نرمافزاری پنل، مودم بهتری است.
پینگت که خرابه!نقل قول:
این هم سرویس یک مگابیت من:
------------------------------
دوستان واقعاً اگر میخواهید اینترنت 128 یا 256 تهیه کنید و پینگ هم براتون مهم نیست همین EDGE ایرانسل سرویس خوبیه. اگر هم پینگ براتون مهمه نه مبین نت خوبه و نه EDGE ایرانسل. وایمکس ایرانسل بهتره.
نقل قول:
سلام دوست عزیز مودمش رنگ مشکی هم داره واسه شما چه رنگیه یع عکس هم از خود مودمت میگیری بی زحمت:46:
پینگ هر روز بدتر از دیروز .
امروز شده +500 .
دیروز یکی از فامیلهامون مودم وایمکس ایرانسلشو آورد طرح 512 داشت. واقعا پینگش در برابر مبین نت عالی بود. 344 بود و آنتن دهی هم که عالی و از همه مهمتر سرعت دانلود از یک کانکشن عالی. یعنی 512 داشت از لینک غیر مستقیم هم با همون 63-67 دانلود میکردم. خداکنه ایرانسل یک طرح خوب واسه پاییز بده که از این مبین نت بکشیم بیرون .
پینگ مبین نت که افتضاح بالا و کیفیت اینترنت هم صبح تا بعد از ظهر خوب 6 بعد از ظهر به بعد دیگه تا فردا صبح بازدوباره افتضاح . سرعت از یک کانکشن میشه در حد دایل آپ . یک روز خوب 4 روز بد. 2 هفته خوب 3 ماه بده. کلا این وضع مبین نته. من با آیتیونز اپل خیلی دانلود میکنم و سرعت از یک کانکشن خیلی برام مهمه و ناچارا کارهامو باید بزارم صبح انجام بدم. شبا که دانلود رایگانه من میتونم از یک کانشکن ماکسیمم 200-300 مگ دانلود کنم. قابل توجه اپلی ها!!
تایید میشه. پینگ واقعاً افتضاح شده.
من شاتل هم دارم پینگ الان روی 350 هستش ولی با مبین نت پینگ روی 646 هستش. :41:
دوستم ایرانسل داره الان یه پینگ از Yahoo گرفت در کمال تعجب دیدم پینگ روی 251ms است.:18:
در ادامه پست قبلیم، سرویس 1 مگ من:
ای کاش میتونستم تست ایرانسلو که دیشب از همین اسپید تست گرفتم و برخی کاربران میگن اسپید تست برای اینترنت های ایران ملاک نیست نشون بدم تا بهشون ثابت بشه که مشکل از مبین نته.
ايرانسل در حال حاضر واقعا ساپورت خوبي داره و كيفيتش عاليه نسبت به شركت هاي ديگه. فقط من ميخوام بگيرم نميدونم صبر كنم تا پائيز ببينيم طرح ديگه اي ميده ؟!!!
الان بعد از یه قطع و وصلی RSSI من اومد روی 70 71 و CINR رفت روی 28 29 !!!
جای مودم هم هیچ تغییری ندادم ... البته قبلا هم روی این حدود بود اما بعد از افت سرعت چند روزه ای که داشتیم خراب شد اما الان برگشت به حالت سابق ... فقط مونده پینگ کاش اون هم درست بشه ...
سلام دوستان من تازه عضو شدم و زیاد از وایمکس سر در نمیارم من 128 ایرانسل گرفتم تست اسپیدش اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد نا راضی نیستم ولی بهتر ظهر پینگم و سرعت دانلودم به ترتیب 268 و 15 بود
اینم سرویس 512 ما با مودم بیرونی
هر روز سرعت خوبه و شبانه هم تغیری نمیکنه
فقط خدا کنه پینگ درست بشه