نقل قول:
راستش مبین نت 2 تا 8 صبح رایگانه روزای جمعه هم 2 تا 2 ظهر رایگانه
قیمت هاش هم بهتره اما واقعا تاپیکشو خوندم 5% کلا راضی هستند و بقیه همه ناراضی !!!!!
Printable View
نقل قول:
راستش مبین نت 2 تا 8 صبح رایگانه روزای جمعه هم 2 تا 2 ظهر رایگانه
قیمت هاش هم بهتره اما واقعا تاپیکشو خوندم 5% کلا راضی هستند و بقیه همه ناراضی !!!!!
تا آخر همین ماه هست به خاطر اینکه سرویسهای ایرانسل بر اساس ماه شمسی هست.نقل قول:
مگه نامحدود نگرفتین! پس چرا میگین 15 تومن؟!
به مناسبت خجسته زادروز حضرت مهدی (عج)، با ثبت نام در تاریخ ۲۵ و ۲۶ تیر ماه ۱۳۹۰، از هدایای ویژه بهرهمند شوید...نقل قول:
• به کاربران جدیدی که تمایل دارند سایر طرحهای تعرفه را انتخاب کنند، ۵۰% تخفیف در قیمت مودمهای USB و Wi-Fi تعلق میگیرد.
اگه نامحدود میخوای سه ماهه بگیر تا مودم رایگان بدن ولی فکر کنم دیگه نتونی تغییر بدی به محدودکد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=285
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=251
در صورتی که زمان ثبت نام و فعالسازی حساب کاربر در دو ماه مختلف رخ دهد لازم است که کاربر ما به التفاوت هزینه اشتراک را در زمان فعالسازی پرداخت نماید، به عنوان مثال ثبت نام در ۲۸ خرداد ماه انجام شده است و کاربر هزینه اشتراک را برای ۴ روز و دو ماه یعنی تا پایان مرداد ماه پرداخت نموده است اما فعال سازی در ۳ تیر ماه انجام می شود یعنی حساب کاربر برای مدت ۲۹ روز و دو ماه یعنی تا پایان شهریور ماه فعال خواهد بود به همین منظور لازم است کاربر ما به التفاوت ۲۵ روز هزینه اشتراک را در زمان فعالسازی پرداخت نماید.
این تیکه رو متوجه نشدم آخر من موقع ثبت نام اینترنتی چقدر از این مبلغ 174 تومن سه ماه برا 512 نامحدود رو باید پرداخت کنم؟
و اینکه موقع ثبت نام همون لحظه باید پول واریز شه یا تا وقتی بیان نصب کنن ؟
منظورش اینه که اگه توی این ماه ثبت نام کردی ولی فعالسازی افتاد توی ماه بعد یعنی مرداد باید ما به تفاوتش را بدینقل قول:
اگه توی این ماه ثبت نام کنی پول این 5 6 روز این ماه و 2ماهه دیگه را بدی برای اشتراک سه ماهه ولی اگه فعالسازی افتاد توی ماه بعد باید پول اون چند روز باقیمانده ماه مرداد و 2ماه بعدش را بعدی
اگه فعالسازی بیفته ماه بعد به خاطر اینکه تعداد روزها زیادتر میشه ما به تفاوتش را میگیرن
فعلا فکر کنم حدود 120 تومن میگیرن برای 2 ماه و 5 6 روز بعد اگه فعالسازی افتاد ماه بعد میشه حدود 170 تومن که ما به تفائتش را میگیرن
بعد از ثبت نام باید منتظر تماس از طرف ایرانسل و تایید اونها بشی بعد پول بریزی به حساب
نقل قول:
پس یعنی اگر من همین فردا ثبت نام کنم میان پول 4 روز و 2 ماه بعد رو از من میگیرن ؟
بعد که بر فرض سرویس 5 مرداد فعال شد میان پول 26 روز باقی مرداد با شهریور و مهر رو میگیرن ؟ اینکه 3 ماهه نمیشه میشه دو ماه و 26 روز پس 5 روز باقی چی میشه خوب چه کاریه چرا از همون شروع فعال سازی پول نمیگیرن ! آدم رو گیج میکنن !
مثلا همینی که گفتن
اگر کاربر در تاریخ ۲۰ ماه خرداد ثبت نام کند هزینه اشتراک معادل ۲ ماه و ۱۲ روز از وی اخذ می گردد و حساب وی تا پایان مرداد ماه فعال می باشد
این یعنی 2 ماه و نصف تقریبا تازه کمتر پس 3 ماهه نیست ! دو ماه تیر و مرداد 12 روز هم از خرداد.
[QUOTE=ahriman323;6270315]تا آخر همین ماه هست به خاطر اینکه سرویسهای ایرانسل بر اساس ماه شمسی هست.
مگه نامحدود نگرفتین! پس چرا میگین 15 تومن؟!
[[/QUOTE
والا من هم به همينش شك كردم كه نامحدود گرفتم وگرنه قصدم محدود بود. و مي دونم بر اساس ماه هاي شمسيه
اجازه بديد با زبون خود ايرانسل صحبت كنم: از 26 تير تا 31 تير ميشه 6 روز از طرفي هزينه هر روز از تقسيم 15600 بر تعداد روزهاي ماه بدست مياد 503 تومان.
بنا براين هزينه 6 روزش از حاصلضرب 6 در 503 بدست مياد 3 هزار تومان حدودا.
حالا من كه امروز ثبت نام كردم وقتي محدود رو زدم ماشين حساب سايت ايرانسل برام 12 هزارتومان انداخت!
سوال من اينه كه چرا؟
بازم ممنون.:11:
ارهنقل قول:
به خاطر اینکه نمیدونن کی سرویس شما فعال میشه...
از دوره های بعد دیگه 3ماهه کامل هست
8 تومن هزینه نصب را حساب کردی؟!نقل قول:
بعد یه زمانی امدیم مثلا 3 مرداد ثبت نام کردیم میشه 28 روز و دوماه بعد اما 10 مرداد فعال شد اون موقع جریان چیست ؟ یه پولی ما از اونا باید بگیریم دیگه چون زمان کمتر شده چون میشه 21 روز مرداد و دوماه شهریور و مهر در صورتی که ما پول 28 روز از مرداد و دو ماه بعد رو دادیم
تکلیف این 7 روز چیه؟
احتمالا ما به تفاوت را میدن..نقل قول:
در موجودی حساب اعمال میکنن.
خوب ثبت نام کردم کی با هام تماس میگیرن چون چند بار sms زد گفت صبر داشته باشید تا تماس بگیرن باهاتون ولی تو ثبت نام زده بود بعد از تکمیل فرآیند ثبت نام پول را واریز کنید :31:
ایرانسل بازهای عزیر پایه باشید یه حرکتی بزنیم کمپین راه بندازیم و به گرونی تعرفه ها اعتراض کنیم
خدا رو چه دیدید............دم انتخابات همه چی ممکن میشه تو ایران.....
مبین نت داره 5گیگ رو میده 20 تومن اونم با دانلود شبانه و حجم آزاد هم 4500 برای هر گیگ
حالا ما دانلود آزاد نمیخوایم که کیفیت شبکه پایین نیاد ولی با این حجم کم هم نمیشه ساخت آخه
adsl که دیگه هیچی.........
به این نکته توجه کنید که همه ای اس پی ها پهنای باندشون رو از یه روش تامین میکنن و هزینه پهنای باندشون یکسانه
و مطمئن باشید سایر هزینه ها شون هم تفاوت کمی دارن
ولی چرا یکی قیمتش 4500 هست و اون یکی 6500 ؟؟؟؟
قیمت ها و تعرفه های خدمات اینترنتی همگی تحت نظارت سازمانی به نام تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.نقل قول:
اعتراض هم ممکن است نتیجه بخش باشه اما احتمالا تو کاهش قیمت تاثیری نداره و شاید طرح ها رو متنوع تر کنند.
مثلا بگن 512 با محدودیت 10 گیگ ، 30 تومن
اینم خودش یه جور کاهش قیمنه دیگهنقل قول:
عزیز اگر 5تا چراغش روشن میشود البته نه 30 ثانیه اولنقل قول:
انتندهیش خیلی خوبه بهترین کا اینکه بگردی تو خانه یک جای ثابت پیدا کنی
---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------
یک چیزه جالب بگم من دوت وایمکس دارم یکیش128 و اونیکی512 والا باهم هیچ فرقی نمیکنندنقل قول:
یعنی چی؟ اخه یا128 خیلی خوبه یا 512 خیلی پاینه باور کنید من هم زمان لود میکنم دانلد میکنم
چند بار تست کردم هیچ فرقی باهم ندارن
دوستان که میخواهید بخرین همون128 بگیرن یکی است
---------- Post added at 03:46 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
اقا جون تا پول کمال پرداخت نکنی از نصاب خبری نیست1نقل قول:
500تومانش هم کم باشه از اینترنت خبری نیست
سرعت دانلود سرویس 128 حدود 16 هست و سرعت دانلود 512 حدود 64 این کجاش فرقی نداره شاید سرویس شما مشکل دارهنقل قول:
چراغ های مودم همیشه ملاک آنتن دهی نیستند. بهترین میزان برای آنتن دهی مقدار RSSI هست که در Statuse مودم قابل دیدن است و باید بین -50 تا -70 باشهنقل قول:
در مورد افت سرعت هم بیشترین مشکل احتمالا مربوط به تداخل امواج است واگرنه وایمکس هیچ افت سرعتی نداره.
آدرس 192.168.1.1 را در مرورگر وارد کنید و یوزر نیم پسوورد را admin بزنید و به قسمت WiMax Status بروید و گزینه CINR را نگاه کنید. مقدار استاندارد CINR باید بین -14 تا -28 باشه. در صورتی که این مقدار بره بالای -30 قطعا افت سرعت و نوسان زیاد خواهید داشت و باید جای مودم را عوض کنید.
چطوری میتونم اکانت 512 ام رو 6 ماهه شارژ کنم که شامل تخفیف بلند مدت بشه ؟
مثل چیزی که اینجا نوشتهچون وقتی میرم واسه تغییر تعرفه 512 فقط 512 3 ماهه با مودم رایگان رو برام میاره.کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199
پ.ن : توی طرح وِیژه اهواز ، 512 ثبت نام کردم.
سلام امروز نامه شرکت رو هم گرفتم ولی هنوز کسی از ایرانسل بهم زنگ نزده برای تایید نهایی !! هرچی هم خودم زنگ میزنم فقط آهنگ پخش میکنن برام !
واسه منم زیاد آهنگ پخش میکنه ولی باید سماجت به خرج دادنقل قول:
با یه سیم کارت ایرانسل زنگ بزن پدرشون رو در بیار مثل من که یه دفعه یک ساعت پشت خط بودم ولی قطع نکردم گذاشتم رو اسپیکر رفتم به کارام رسیدم
آقا حله، اون موقع چون اکانت فعال نشده بود چراغ مودم در نوسان بود، بعد که اکانت فعال شد دیگه روی چهار تا چراغ ثابت موند، دوستانی که نصاب میاد مودم نصب کنه اگه چنین حالتی دیدن نگران نشن و پولشونو پس نگیرننقل قول:
من RSSI تقریبا -73 و CINR یکیش 22 و یکیش 28، سرعتم خوبه و مشکلی ندارمنقل قول:
دوستان سلام
من router dlink dir 600 دارم میخوام بدونم چطوری میتونم روتر رو جوری تنظیم کنم که مثلا یه کاربر سرعت مشخصی داشته باشه و بیشتر نشه ؟؟؟
دوستان من میخوام 2 مگ بگیرم به خونه میدن؟یا راهی هست که بشه گرفت؟
از نظر قطعی چطور هست؟ و این دائمی و اعتباری چی هست؟
من برای دانلود گیگی 350 میدم این به بهتر هست یا 6 ماه 2 مگ بگیرم؟؟
ای بابا ایرانسل چه ناز میکنه برا پول گرفتن هم زنگ نمیزنه تایید نهایی کنه !!! دیر.ز خانومه میگفت تا فردا حداکثر باهاتون تماس میگیرن فعلا که خبری نیست ! دوستان با شما چه زمانی تماس گرفتن برا تایید نهایی ؟ 1 هفته بعد ار ثبت نام؟
من شنبه برای یکی از دوستان ثبت نام کردم ( صبح ) ..... ظهر زنگ زدن و گفتن پول بریزین .... پول رو شب ریختم براش .... یکشنبه که تعطیل بود ... دیروز ( دوشنبه ) اومدن تحویلش دادن و الان داره استفاده می کنه ... طرح نیمه شعبان بود ....نقل قول:
نقل قول:
منم صبح 1 شنبه ثبت نام کردم دوشنبه دیروز که اصلا تماسی نگرفتن خودم زنگ زدم که اینو گفت الانم از صبح هیچ تماسی از ایرانسل نداشتم که بدونم آخر تکلیفم چیه ! فک کنم یه تیم تشکیل دادن دارن آنالیز میکنن :41: الان نامه هست همه چی محیاست ایرانسل داره ناز میکنه !
البته من روز نصب مودم رو 5 شنبه انتخاب کردم میتونه به اون ربطی داشته باشه ؟
نمیدونم چرا امروز از همه جا مثل ایرانخودرو شرکت صبانت و مخابرات پشت هم باهام تماس میگرن منم به هوای ایرانسل بر میدارم ضایع میشم :31:
منطقه زرد الزاما بایدمودم فضای بازباشه یا یه جورایی مودم داخلی هم جواب میده؟
شما ثبت نام که کردین باهاتون تماس میگیرن اگه مودم فضای باز لازم داشتین بهتون میگن و شما میتونید تصمیم بگیرید که پول رو بریزید به حساب ایرانسل یا از سرویس دیگه ای استفاده کنید!ممکنه نقشه ای که دیدین آپدیت نشده باشه و الان منطقه تون سبز سبز باشه!راه حل پیشنهادیه دیگه اینه که اگر تو آشنا ها کسی وایمکس ایرانسل داره مودمشو بیاره محل مورد نظر شما و به سیستم شما وصل کنه و با اکانت خودش بره نت ببینید سرعتش چطوره؟اگر خوب بود یعنی حله و نقشه کشکه!(اینم مزیت وایمکسه که قابل حمل به هر نقطه ی تحت پوشش هست)نقل قول:
برای گرفتن سرعت بالای256 باید یه نامه از یه شرکت یا دانشگاه یا .. داشته باشید.متن نامه تو صفحات گذشته بارها نوشته شده میتونید ازاونها استفاده کنید.(یه چیز فرمالیتست.پارتی داشته باشی که میدونم حتما ً خواهی داشت،حله)نقل قول:
قطعی نداره مگر اینکه سرویس کلی قطع بشه که کم پیش میاد و زود برطرف میکننش.دائمی مثل موبال دائمی میمونه براتون قبض میاد و پولشو پرداخت میکنید و اگرم پرداخت نکنید از پیش پرداختی که موقع ثبت نام ازتون گرفتن کم میشه!!!:18:قابل تبدیل به اعتباری هم نیست!!:13:
اعتباری مثل سیم کارت اعتباریه!هر وقت تعرفتون تموم شد با کارت شارژ ایرانسل یا عابر بانک شتاب اندازه آبونمان ماهیانه پرداخت میکنید و شارژ میشه و چون پیش پرداخت نداره ضرر مالی هم نداره!من اعتباری رو پیشنهاد میکنم.
سوال آخرتون رو خودتون باید چک کنید ببینید اقتصادی به نفعتونه یا خدماتی؟اگر اقتصادی فکر کنید ایانسل گرونه،اگر خدماتی فکر کنید هم :27::8::10:موفق باشید
راستی این خط مشی برا نامخدود ها قضیش چیه ؟ یعنی چند گیگ در ماه آخر ؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6248454#post6248454
این سوال من رو کسی جواب نمیده ؟
بعد این ایرانسل سیستم تیکتی ، پشتیبانی ای چیزی غیر از 707 نداره ؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6273961&postcount=4097
ببخشید جسارتا من یه سوال دارم ازت ... شما موقعی که ثبت نام کردی .. بعدش رفتی توی ecare تایید کنی ثبت نامت رو؟؟!! ... وقتی میری توی ecare اون بالا یه دکمه است نوشته ارسال ( یا تائید ) .. یه چیزی تو این مایه ها .... این روزها ایرانسل اس ام اس فرستادنش مشکل داره ها .... رمز عبور رو برات ایمیل کرده ....نقل قول:
دوستان ایرانسلی اگر زحمتی نیست یک اسکرین شات از speedtest بگیرید ببینید سرعت شما هم افت کرده یا نه؟ برای من که به شدت افت کرده و اکانت 512 به صورت زیر هست.
تصویر زیر بهترین نتیجه امروز من هست. بقیه تست ها به مراتب بدتر بودند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب امروز باسه تست (بدون اکانت ) یک مودم قرض گرفتم باسه بررسی شبکه نزدیک خونم
اینها را بهم داد (با چهار چراغ)
RSSI : -66 dBm
CINR : 15 dB
Max RSSI : -64 dBm Min RSSI : -67 dBm
Max CINR : 18 dB Min CINR : 14 dB
البته هنوز جاش بده ( رو زمین گذاشتم ):18:
بر اساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان اوضاع من فکر کنم خوب باشه .درست است؟
حالا ببرم جایی که قراره مودم اسکان یابد تست کنم:31: . اگر انجا هم جواب درست بده درخواست رو بدم.
پ ن:
سایت ایرانسل رو اوردم چشمم به این خورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی می شد سرعتمون تو حالت عادی هم به این اعداد نزدیک می شد........
ویرایش :
انگار این ضد سیگنال دست از سر من برنمی داره......
همش یا یک خط میده یا چشمک زن می شه.
Max RSSI : -77 dBm Min RSSI : -80 dBm
Max CINR : 10 dB Min CINR : 7 dB
Max RSSI : -75 dBm Min RSSI : -88 dBm
Max CINR : 12 dB Min CINR : -2 dB
RSSI : -80 dBm
CINR : 7 dB
Max RSSI : -77 dBm Min RSSI : -87 dBm
Max CINR : 9 dB Min CINR : 3 dB
RSSI : -87 dBm
CINR : 4 dB
Max RSSI : -85 dBm Min RSSI : -89 dBm
Max CINR : 7 dB Min CINR : 2 dB
RSSI : -73 dBm
CINR : 12 dB
Max RSSI : -67 dBm Min RSSI : -77 dBm
Max CINR : 14 dB Min CINR : 9 dB
انگار فقط یک جای خونه من می تونم سیگنال بگیرم.البته دیگر ان چهار خط رو هم بهم نمیده ( ظاهرا چشم خورد
دوستان من یک مشکلی پیدا کرده وایمکسم...دو هفته پیش کاملا قطع شد مودمم با اینکه چراغهاش روشن بود بعد از 7-8 دفعه زنگ زدن به این اپراتور مسخره ی ایرانسل بلاخره از پشتیبانیش با من تماس گرفتند و یه سری تغییرات انجام داد بعد درست شد...تغییراتش هم این بود که مودم رو از حالت TLS به حالتTTLS تغییر داد...بعد من فکر کردم درست شده ...بعد از یه روز فهمیدم هیچکدوم از صفحه هایی که secured هستن یعنی پیشوند HTTPS دارند رو باز نمی کنه... و به وی پی ان هم وصل نمیشه...دوباره الان یه 10 روزیه دارم هرروز به اپراتور زنگ می زنم هنوز هیچ جوابی نگرفتم...کسی اگه می دونه مشکل از کجاس خواهش می کنم راهنماییم کنه...تمام کارهام مونده رو زمین:41:...متشکرم.
خوب ابنم از شانس ما زنگ زدن میگن که شما تو زرد:31: هستی مودم خارجی لازم هست به نظر منم اصلا مودم خارجی با اون قیمت صرف نداره ! و دیگه اینکه امکان جابجایی هم که نداره آدم بخواد یه مودم داخلی هم بگیره 80 تومن پولش که میکنه 280 تومن فقط پول مخلفات که اصلا نمیصرفه حیف نامه شرکت که به اسم ایرانسل گرفتم !:41:
آقا نگیرین ایرانسل من که حسابی شاکیم!!! کلی سرم کلاه رفته! بخور بخوره حسابی!!!
من 6 ماهه دانلود نا محدود گرفتم 210 هزار تومن . مشکل قطعی و اینا که خیلی کم داشت ولی شبا که میزاشتی رو دانلود میدیدی یه بار ریست شده!!
دردسر منم بهد این که 6 ماهه تموم شد شزوع شد!!! من بعد تموم شدن دوره هیچ پولی نریختم به حساب چون یه مدت نت نمیتونستم استفاده کنم!!! اما خود ایرانسل واسم طرح 1 ماهه دانلود نا محدود رو ثبت کرد اتومات از جلو خودش!! من بازم هیچی نریختم و استفاده هم نکردم تا اینکه روز آخر ماه که دوره داشت تموم میشد اس ام اس اومد اگه 40 تومن نریزین به حساب ایرانسل نتتون قطع میشه!!!
این از این بعدذ من 40 تومن ریختم بعد رفتم تو سایت ایرانسل طرحمو تغییر دادم کردم به 6 ماهه دانلود 3 گیگ! اس ام اس اومد 57 تومن بریزین به حساب ریختم! بعد دو روز اس ام اس اومد متاسفانه درخواست شما برای تغییر طرح با مشکل مواجه شده و طرح 1 ماهه دانلود نامحدود برای شما ثبت شده!40 تومن از حساب شما کاسته شد!
و به اینجا ختم نشد! من حسابمو که چک کردم دیدم 57-40=17 تومن مونده تو حسابم و بستانکار بودم! 14 روز از این دوره گذشت و تا اینکه روز 15 ام دوره که من کانکت شدم ارور داد موجودی حساب شما کافی نیست لطفا دوباره شارژ کنید!!! رفتم تو حسابم دیدم 17 تومن شده صفر!!! من موندم با طرح 1 ماهه دانلود نا محمدود موجودی چجوری صفر میشه!؟؟؟؟؟؟؟؟ دزدی به این تابلوی؟!!!! منم اعصابم خورد شد مودم وایمکسو از طبقه 4 پرت کردم پایین!
مسخره هست من قبلا 512 4گیگ داشتم تغییر سرویس دادم به 256 3 گیگ 2 3 هفته پیش درخواست دادم برای تغییر سرویس به256مصرف ازاد بعد چند روز دیدم خبری نشد امروز دوباره درخواست دادم میگه درخواست شما انجام نشد لطفا بعدا امتحان کنید(مشترک واجد شرايط طرح تعرفه درخواستي نميباشد)
من که دیگه با وجود adsl دیگه شارژ نمیکنم... حتما دلیلشون هم اینه که مودم را نصف قیمت دادن
سلام
من یک مودم وایرلس وایمکس دارم این علت چیه بعضی وقت ها با اینکه انتن دهی خوبه و اینترنت وصل است ولی لپ تاپ های که می خواهند با وایر لس کانکت بشن با اینکه اسم مودم را پیدا کرده اند و کانکت شده اند رو ی علامت انتن ( ویندوز 7 ) علامت تعجب می اید و نمی توانند از اینترنت استفاده کنند. روی خیلی از لپ تاپ های دیگه با مودم های دیگه این اتفاق افتاده بعد از چند دقیقه یا چند ساعت خودش درست میشه ؟ علت؟
ممنون
من برد WiFi مودم ام FBR105 چند وقتیه ضعیف شده و یه کم دردسر ساز شده. دیروز زنگ زدم ایرانسل میگم اینطوری شده یارو شاخ در آورد. انگار چیز عجیبی بهش گفتم
بعدش فرم پر کرده میگه توی بخش پشتیبانی بررسی میکنن که ببینن اشکال از مودم است یا نه
من نفهمیدم چجوری میخوان بررسی کنن . WiFi توی خونه مائه نه ایرانسل!!!!!!