با سلام
اگه می شه لطف کنید به من بگید تفاوت سینمای خانگی سامسونگ C655 و C555 چیه؟
Printable View
با سلام
اگه می شه لطف کنید به من بگید تفاوت سینمای خانگی سامسونگ C655 و C555 چیه؟
خوب اول اینکه من اطلاع از مشخصات یک سینمای خوب ندارم. منظورم اینکه مثلا یک سینمای خانگی باید حداقل چه چیزهایی داشته باشه. اینو اگه بگین که چه چیزهای پایه ای داره که باید بهش توجه کرد ممنون میشم.نقل قول:
سقف بودجه مثلا تا 500 هزار. آخه من از مشخصات اطلاع ندارم(که چه چیزهایی باید حتما باشه) واسه همین این مبلغ رو گفتم. در پست قبلی هم به قیمت اشاره نکردم چون می خواستم یه مدل پیشنهاد کنید که معقول باشه. نه زیاد گرون که خیلی خفن باشه و نه خیلی چرت.
لطف کنید بگید چه چیزهایی خوبه و واقعا کارایی داره که توی یک سینمای خانگی باید باشه من شاید قیمت رو بالا پایین کردم.
(مثلا یک نفر میره گوشی Apple می خره. خوب گوشی خوبیه ولی بیشتر امکاناتش که خفنه توی اینترنت عرضه میشه که تو ایران کارایی نداره.پس واس ما فایده نداره )
با سلام خدمت اساتید مخصوصا آقا رایان
با راهنمایی دوستان رفتم پایونیر 787 خریدم تووووپ.
فقط از کنترلش خوشم نمیاد میخواستم بپرسم کنترل مدلهای دیگه پایونیر به این مدل میخوره؟
اگه میخوره از کجا میتونم بخرم؟
ممنون
سلامنقل قول:
فکر نکنم بخوره.کنترل خودش مگه چشه؟ساده و قشنگه.
c655 همون c555 فکر کنم.تو ایران به این مدل هست.یک مدل دیگه هم به اسم c5550 هست که سینما یلوری هست.نقل قول:
آخه 787 خریدم بعلاوه یک ال ای دی سونی ex710 که کنترل هیچکدوم قشنگ نیست ولی کنترل مدلهای بالاتر پایونیر خیلی قشنگه...
در هر حال ممنون
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید خصوصا آقا رایان عزیز
یه سوال داشتم!
من یه سینما خانگی سونی dz-810 دارم و تا بحال هم سینما خانگی نداشتم که با این مقایسه کنم، اهل موزیک گوش دادن نیستم برای اتصال به کنسول و بازی کردن و گاهی وقتها فیلم دیدن میخوام، با توجه به معایبی که از سونی در این فروم گفته شد راستش دلمو زده! ایا تفاوت صدای این مدلی که من دارم با پایونر 787 به این اندازه هست که ارزش داشته باشه dz-810 رو با ضرر بفروشم و پایونر بخرم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
من که میگم اصلا این کارو نکن همین خیلی خوبهنقل قول:
اما نظر متخصصان مثل آقا رایان مهمتره
سلام
میشه لطف کنید بگید یک سینمای خانگی خوب چه چیزهایی رو حتما باید داشته باشه؟ یعنی حداقل چی باید داشته باشه؟
تا سقف 600 تومان هم چه مارکی از چه برندی خوبه. راهنمایی کنید ممنون می شم
سلام می خواستم قیمت سینمای خانگی سونی رو بدونم یه چیزی بین 500تا 1000.000
و همین قیمت با برند بهتر ؟
سلام بچه ها
تازه دارم می روم و تحقیق می کنم یک Lcd بگیرم و م یخوام باهاش سینمای خانوده بگیرم و جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم دربارش سول کنم
درباره اس سیدی سوالم رو در قسمت خودش پرسیدم و الان سراغ سینمای خانواده اومدم
بچه ها من اصلا تو این زینه یکم اطلاعات هم ندارم و اصلا نمی دونه چه جوری یک چیز خوب بگیرم خواهش می کنم بهم بگید چی خوبه و چی بده و چه مدلی خوب بید
چیز های گرون و خیلی قوی نم یخوام البته حرفه ای می خوام
و بچه ها می شه اصطلاحات درباره این موضوع رو بهم بگید که گنگ نشوم
چون زیاد اطلاع ندارم
ممون می شوم توضیح بهم بدید
بچه ها این
HT-C5550 سام یا این
BCS-707 پایونیر یا این
DAV-DZ910
سونی
آقا سلامنقل قول:
حق با شماست من اشتباه گفتم به هر حال من ی denon 1911 به همراه jamo 606 خریدم .
می خواستم نظرتون رو بدونم و اینکه بهتره من media player بخرم یا یه dvd player که همه فایل های صوتی و تصویری رو سا÷ورت کنه الیته از خروجی فلاش . چه dvd player یا media player پیشنهاد می کنید؟
سلام اقا رايان
بعد از كلي گشت و گذار تو اين چند هفته دو تا مورد مونده انتخاب كنم از بين برند cerwinvega و monitor audio موندم
تو سرين وگا مدل ve 12 و Cerwin-Vega XLS-28 موندم
VE-12
$239.00
AVAILABILITY: OUT OF STOCK
Ships within 10 business days
12" 3-Way Tower Speaker
(Preliminary specifications subject to change.)
The large, 3-way designs with Bass Reflex and 12-inch woofer, respectively, kick out the high volume and articulated bass that have made Cerwin-Vega famous. They're perfect for everything from the tight definition of mid- and high-frequency rock and jazz to the deep bass of hip-hop and R&B.
• Frequency Response: 28 Hz ‐ 20 kHz
• Peak Power Handling: 300 watts
• Sensitivity (1w/1m): 93 dB
• 5¼" Midrange with Fiber Impregnated Cone
• 1¼" Treated Silver Mylar Tweeter with Ferro Fluid
• 12" Cast Frame High Excursion Woofer
• Protection: Self Resetting, PTC (tweeter), Fuse (woofer)
• Elegant Black-Ash Enclosure
XLS-28
$299.00
AVAILABILITY: OUT OF STOCK
Ships within 10 business days
8" 3-Way Floor Speaker
The most popular tower in the Classic Series, the XLS-28 offers three-way performance in stylish enclosure. Featuring Dual 8", cast frame high excursion woofer, the XLS includes a 6.5-inch mid-range speaker and a 1-inch soft dome tweeter coupled to a proprietary mid and high frequency waveguide.
Frequency Response:
• 45 Hz - 20 kHz (-3 dB)
• 38 Hz - 20 kHz (-10 dB)
• Power Handling: 200 watts (Peak)
• Sensitivity in SPL: 89.8 dB (@ 8 ohms @ 1 meter full)
• 6.5" Midrange with Fiber Impregnated Cone
• 1" Soft Dome Tweeter with Ferro Fluid
• Dual 8" Cast Frame High Excursion Woofers
• Proprietary Mid and High Frequency Waveguide
• Fuse Protection
Elegant Black-Ash Enclosure
سلامنقل قول:
ببينيد معمولا يك سري استانداردها وجود داره كه تو هم سينما خانگي ها هم اعمال ميشه مگر مدل هاي خيلي ضعيف كه موضوع بحث ما نيست.
حالا بعضي از افراد هستند كه امكاناتي فراتر از استاندارهاي يك سينما خانگي مي خوان و هر برند و هر مدلي مي تونه يكي دوتا شايد هم بيشتر از اين امكانات رو داشته باشه مثل ساپورت هارد اكسترنال،ضبط روي usb،خوندن يك سري فرمت هاي فشرده،ورودي خروجي هاي بيشتر و ....
شما اگر انتظاراتي در حد معمول و استاندارد داريد خب انتخاب يك سينما خانگي با بودجه مد نظرتون كار راحتي هستش.كافيه تست صدا و تصوير بگيريد.
با بودجه 500 تومن در حال حاضر به نظرم 787 پايونير از بقيه برندها تو زمينه تفكيك صدا بهتر هستش.
نه تفاوت صدا به اون اندازه نيستش كه شما فكركنيد با يك مدل فراتر و خيلي بهتر مواجه هستيد.درسته كه سوني يك سري ضعف هايي داره و همچنين معمولا قيمت بالاتري از ساير برندها داره ولي ارزش نداره كه شما سينما خودتون رو بفروشيد يك مدل مثل 787 رو تهيه كنيد.نقل قول:
اگر روزي خواستيد سينماتون رو تعويض كنيد به فكر مدل هاي بهتر و قوي تر باشيد مثل rs70 پايونير.
سلام
اگه هم bass بخواهم و هم كيفيت و تفكيك صدا
از اين دو تا كدوم بهتره
Cerwin-Vega XLS-28
Cerwin-Vega VE-12
:10::10::10::10:نقل قول:
سینمای خانگی سونی DAV-F500 چطوره
سلام به شما عزیزانم
قصد خرید یک سینمای خانگی برای فیلم و موزیک در حد مناسب را دارم که تا حدودی فرمتهای صوتی و تصویری رو پشتیبانی کنه و بتونم از استانداردهای صوتی مثل dts-hd و dolby true hd برای بلوری نیز استفاده کنم
از رایان عزیز و سایر عزیزان یه کمک برای انتخاب بهترین در حد 500 تا 600 تومان دارم
اصلا با این بودجه میتونم این موارد رو داشته باشم ؟بیشتر هم روی پایونیر . و فیلیپس دوست دارم سوئیچ کنم میشه ؟
سوال آخر بلوری 3D هم در سینمای خانگی در حال حاضر هست اگه هست چه مدلی موجود در ایران هست
ممنون
چه مدلی مد نظزتون هست؟تو این قیمت ها سونی چند مدل سینما داره.نقل قول:
با بودجه یک میلیون مطمئنا انتخاب بهتری هست مثل rs77 پایونیر.
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
شما اول از همه سقف بودجتون رو مشخص کنید تا بشه پیشنهاد داد.اصطلاح خاصی هم نیست که نیاز به توضیح باشه.همه چیز روشنه؛باز هر چیزی به نظرتون گنگ هست همینجا بپرسید دوستان می تونن کمکتون کنند.نقل قول:
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
بین این سه مدلی که انتخاب کردید dz910 سونی بلوری نیست.سینما بلوری مد نظرتون هست یا نه؟نقل قول:
سلام.خب آمپلی فایر چی هست؟و اینکه عرض کنم قیمت هایی که نوشتید با قیمت هایی که این بلندگوها اینجا پیدا میشه متفاوته.یعنی تقریبا دو برابره.نقل قول:
cerwinVega نشنیدم.monitor audio شنیدم معمولیه و الیته به نظرم کمی گرون با توجه به صدا.
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
گرون و ضعیف.ارزش خرید نداره.نقل قول:
نقل قول:
دورود
با تشکر از شما دوست عزیز.
پایونییر 777 از نظر ظاهری که دیدم عالی بود فقط چندتا سوال:
1- این سینما خانگی HDMI تا 1080p ساپورت می کنه؟ من یک دستگاه WD HD TV Live می خوام بگیرم، می خواستم بدونم رو این خوب جواب میده!؟
2- پشت دستگاه پخش کننده وسترن خروجی اوپتیکال هستش برای وصل کردن به سینمای خانگی. می خواستم ببینم این سینمای خانگی پاییونیری که معرفی کردید(777) ورودی اوپتیکال داره؟
3- این سینما صدای دالبی رو پشتیبانی می کنه؟
4- میشه یه سایت بدید که بتونم تمامی مشخصاتشو ببینم. سایت خودش رفتم چیزی زیادی نگفته بود.
ممنون میشم پاسخ بدید.
بدرود
نه دوست عزیز dvd باشه کافیهنقل قول:
پايونير 787 منظور من هست.نقل قول:
1-اين سينما تا رزولوشن 480p رو ساپورت مي كنه و upscal تا 1080P داره مثل همه سينماهاي ديگه.اگر شما بخوايد HD پلير بگيريد كاري به خروجي تصوير سينما نداريد و فقط با ورودي صداي سينما كار داريد.
2-بله ورودي اپتيكال داره.
3-بله صداي دالبي و dts رو پشتيباني مي كنه.
4-[HTML] http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=13961[/HTML]
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
پس يا اين حساب يه سرچي بفرماييد و چند مدل سينما ديگه مطابق با سليقتون انتخاب كنيد تا دور همديگه بررسي كنيم ببينيم كدوم براي شما مناسب تره.سقف بودجتون رو هم اگه بفرماييد به همراه انتظاراتتون منم مي تونم كمي كمك كنم.نقل قول:
دوستان بنده تصمیم گرفتم تا محدوده 450 یه سینمای خانگی بگیرم و به دنبال امکاناتی به شرح ذیل هم هستم ممنون می شم اگر مدلی یا مارکی مناسب برای خرید معرفی کنید ...
صدای مناسب منظور بیشتر کیفیت هست
پخش فرمت Mkv
ترجیحاً بلندگوهای بی سیم داشته باشه منظور باندهای عقب خوبه>>.
واقعیت توی بازار گشتم یه مدل ال جی که یادم نمی آید گیرم اومد و یه مدل فیلیپس که به نظرم 5580 بود خوشحال میشم راهنمایی کنید راستی به نظر شما برم از بانه بیارم میشه با همین پول مدل بهتر با امکانات بالاتر پیدا کرد ؟؟؟( مثلا بلو ری داشته باشه ))
با سلام خدمت اساتید مخصوصا آقا رایان
من ال ای دی سونی خریدم و یه سینما خانگی 787:
میخواستم بپرسم اگه با کابل اپتیکال tv رو به 787 وصل کنم صدا 5.1 دالبی میشه؟
یا باید تنظیماتی انجام بدم؟
یا اصلا امکان نداره صدای tv به صورت 5.1 از سینما خانگی خارج بشه؟
ممنون
سلام
می خواستم ببینم سینمای خانگی هامرز خوبه؟
من مدل TT-406R رو امروز دیدم 280 البته پلیرش نیازم نیست چون می خواهم به کامپیوتر وصل کنم چون ددیم قیمتش مناسبه می خواهم بگیرم
به نظرتون خوبه امروز می خواهم بگیرم؟
در این رنج چیز بهتری هم هست؟کیفیت صدا برام مهمه
ممنون
بودجه 700 راستش برای خونه میخوام tv ام سونی هست 787 چطورهنقل قول:
نظرتون در مورد پایونر BCS 707 چیه?کلا تو رنج 800 تا 1تومن بهترین انتخاب چیه؟کسی میدونه نمایندگی پایونر تو اصفهان کجاست برا خرید سینما خانگی؟
نقل قول:
fبه نظر من تو رنج 700 تومن بهترین گزینه دنون 1311 هستش.
آمپ خیلی خوبی داره و تفکیک و شفافیت صداشم خیلی خوبه . بیس نرم و عمیقی هم داره.
امکانات آمپش خیلی بیشتر و بهتر از سینماهای تجاری هستش
سلام بچه ها خوب من دنبال یک چیز خفن هستم اصلا نمی دونم چه جوری هست من دنبال چیز خوبی هستم که به قیمتش به صرفه طرف های 200 تومان بسه یا کمه
خوب با تشکیلاتی که دارن چی هست
خوب من اصلا ندیدم تاحالا از نزدیک د
البته دیدم منظورم کار نکردم خوب
امکاناتشون چیا هست که با هم فرق دارن
من یک چیز م یخوام که صدای درست و حسابی و 5به 1 که حتمی هست آیا چیز بالا تری برای خانه بید
و اینکه دستگاه دیویدی اش بیشتر فایل ها رو پخش کنه
سی دی دیویدی بلوری خوب این ها چه تفاوتی رو قیمت هایش می زاره
خوب اگه سه بعدی بگیرم خوب این هم باید قابلیت ه بعدی هم داشته باشه
اصلا بی اطلاعاتم انگار تا حالا ندیدم
یکی کمکم کنه خواهش:41:
برای پخش فرمت mkv شما باید برید سراغ سینما بلوری ها.مدل 5580 فیلیپس که انتخاب کردید فکر کنم در حال حاضر ارزون ترین و به صرفه ترین سینما بلوری هست که البته 600 تومن قیمت داره و فکر کنم بلندگوهاش هم بیسیم نیست.نقل قول:
سلام.نقل قول:
می تونید وصل کنید.در صورتی که صدای در حال انتقال 5.1 باشه شما از سینما صدای 5.1 خواهید داشت.
تنظیمات که باید انجام بدید.خروجی صدای پنلتون رو روی SPDIF باید قرار بدید احتمالا و function سینماتون هم باید روی digital احتمالا قرار بدید.دقیقا نمی دونم برای سینمای شما به چه اسمی هستش.
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
اگر بودجه 700 در نظرتون هستت.مدل rs33 پایونیر تهیه کنید.و یا مدل 1311 دنون.هر دو مدل رو سرچ کنید و ببینید کدوم مدل برای شما مناسب تره.نقل قول:
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
707 پایونیر قبلا هم عرض کردم که تو ایجاد بیس عمیق کمی ضعف داره.نقل قول:
حتما سینما بلوری مد نظرتون هست؟
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
شما با بودجه 200 تومن و امکاناتی که مد نظرتون هست باید برید سراغ برندهای چینی که البته اصلا توصیه نمیشه.نقل قول:
برای یک خرید سینمای استاندارید و مدلی که حداقل سرش به تنش بیارزه باید حداقل 400 تومن در نظر داشته باشید.
دوست عزیز رایان ممنون از پاسختون پس اگر فرمت mkv بخوام بایستی بلوری بگیرم درسته ؟؟؟
بنده وقتی تلویزیون فیلیپس خودم رو گرفتم یه پلیر 3360 هم کادو بهم دادن اول می خواستم بلندگو وآمپی بگیرم ولی بعد از کمی جستجو سیستمی که ورودی کواکسیال داشته باشه گیر نیاوردم چون این مدل پلیر فیلیپس برای خروجی 5.1 فقط اون نوع خروجی داره که متاسفانه توی اکثر بازار جمهوری جز چند برند اروپایی و البته خیلی گرون چیزی گیر نیاوردم حالا به نظر شما برم دنبال آمپی و اسپیکر یا همون سینمای خانگی در ضمن آیا مارکهای دیگه مثلا ال جی سیستم خانگی با قابلیت پخش MKV توی این رنج قیمت نداره ؟؟
سلام دوستان سوال قبلی ما رو کسی جواب نداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ بی خیالش
حداقل این یکی رو خواهشن یکی جواب بده بین 5580 و 5590 فیلیپس چه تفاوتهایی هست ؟
بعد دیروز رفتم طرف 5550 باز داشت و از دو مدل بالا باز نداشت صداشو با یک موزیک تست کرد ساب صدا قابلمه در ولوم بالا میداد میگفت جاش بده باید رو زمین باشه نه تو میز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟
از عزیزان که از دو مدل بالا صدا گرفتن آیا تفکیکش خوبه و تو ولوم بالا موزیک که بیس داشته باشه صدا تشت و قابلمه نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایا مغازه معتبری برای تست و خرید تو تهران میشناسین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایتمی با امکانات این دو مدل از مارک دیگه ای هست ؟
ممنون
براي پخش mkv بايد سينما بلوري تهيه كنيد.البته ال جي الان يك مدل dvd پلير توليد كرده كه اين قابليت رو داره.كه البته اونم بلاخره يك dvd پلير هست و محدوديت پخش رزولوشن داره.نقل قول:
اگر تو توانتون هست يعني حدود 700 تومن.مي تونيد rs33 پايونير بدون پليرش و يا 1311 دنون تهيه كنيد كه ورودي كواكسيال هم دارند.
فكر كنم تفاوتش فقط تو پايه بلندگوها باشه.شما كه رفتي نمايندگي فيليپس دقيق سوال مي كرديد.نقل قول:
در مورد بيس متاسفانه تو مدل هاي جديد بيس كمي خشك شده البته تو خونه صدا كمي نرم تر ميشه ولي نه به اون اندازه اي كه فروشنده مي گه.اگر بيس نرم تر بخوايد مدل هاي شركت سوني هستند و همينطور شركت پايونير ولي بقيه شركت ها بيس خشكي دارند.
براي خريد يسر به وليعصر بالاتر از خ بهشتي بزنيد.
دورود
با سپاس از کلیه دوستان
می خواستم بدونم سینما خانگی سونی مدل DAV-DZ810 و DAV-DZ610خوب هستن؟ کدوم یکیشون بهتره؟ و اینکه تو این رنج قیمت 500 تا 600 هزار تومن این سینماها بهتره یا پایونییر HTZ787؟
با تشکر از همه
بدرود
پس با این تفاصیر بهترین گزینه موجود همون فیلیپس 5580 هست حالا به نظرتون برم بانه می صرفه یا نه دوستان کسی خبر نداره اختلاف قیمت بانه با تهران توی این مدل یا حتی در صورت کلی سینمهای خانگی با تهران چقدر هست ؟