والا منم تازه شروع کردم به ساختن بازی واسه IOS عزیز. اقا محمد چند صفحه قبل کامل توضیح دادن
Printable View
والا منم تازه شروع کردم به ساختن بازی واسه IOS عزیز. اقا محمد چند صفحه قبل کامل توضیح دادن
ببینید من الان برای این که بخوام مدلم نرم وارد udk بشه! مجبورم با گزینه ی smooth نرمش کنم که اینکار تعداد polygon هاش را چند برابر می کنه،با این که مدل عادیم تعداد polygonهاش معمولی هست و فکر می کنم توی udk نباید این شکلی بشهنقل قول:
بله با مایا کار می کنم،ولی نمی دونم،اگه براتون مشکلی نداره توی مکس بگید چیکارش می کنید،بالاخره یه جوری خودم توی مایا بر طبق مکس راه حلش را پیدا می کنم:31:
یه سوال در رابطه با همین دارم که مدلمون یا پلیر بازیمون(سبک سوم شخص) حداقل برای نرم بودنش توی انجین چه قدر باید polygon داشته باشه؟(نه low poly باشه و نه خیلی high poly،به طوری که با کیفیت کاراکتر های بازی های معروف برابری کنه:31:)
سلام دوستان
شما اینا رو بخون:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6638738&postcount=4025
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6673135&postcount=4049
نقل قول:
قبلا تو تاپیک یونیتییه پست زدم با عکس متریال هاش، بخون:
فقط حواست باشه رفلکت ریل- تایم فوق العاده سنگین هست و فقط جاهایی که واقعا لازمه باید استفاده کنی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5673263&postcount=624
هم از Remote Control می تونی استفاده کنی و هم از یه سری از Console Command ها. اگه حال خوندنشون و حفظ کردنشونو نداری از همون Remote Control استفاده کنه، تب Stats. اینم داکیومنتش:نقل قول:
کد:http://udn.epicgames.com/Three/RemoteControl.html
به این سادگی نیست که با یه عدد بتونی سر و ته قضیه رو هم بیاری، چنتا فاکتور هست، این فقط یکیشه، تازه مهمترین فاکتور هم نیست، فاکتوری که معمولا بیشتر از همه روی Performance توی پلتفرم های موبایل تاثیر می ذاره، تعداد و ابعاد تکسچرهایی هست که به صورت همزمان استفاده می شه. متد هم زیاد داره که کارایی رو از این لحاظ قابل قبول کرد ولی کار فوق العاده زمان گیر و حوصله بری هست.نقل قول:
البته موقع کوک کردن اگه تنظیماتشو به هم نریخته باشی UDK خودش سایز تمام تکسچراتو 1/4 می کنه. ولی با فایل های کانفیگ می تونی از کارش بندازی یا حتی بگی بیشتر کوچیکشون کنه.
برای مش ها هم نگران نباش. الان چند ماهیه که این قضیه خیلی راحت شده هم برای استاتیک مش و هم اسکلتال مش. باید تمام مدلاتو با Simplification به اندازه ی مورد نیاز در بیاری، فقط هم به ورتکس وابسته نیست. به کیفیتی که برای UV Mapping تنظیم می کنی هم بستگی داره نتیجه ای که بهت میده.
خوشبختانه تکنولوژی Simplygon که جدیدا به UDK اضافه شده این کارو خیلی خوب انجام میده. تو Showcase سایت UDK هم برو 3-4 تا بازی برا iOS دادن، صحبتای سازنده رو زیر صفحه بخون، تقریبا همگی متفق القول از این ویژگی برای Mobile Developement خیلی تعریف کردن.
تا بعد.:8:
دوباره سلام
حقیقتا متوجه نشدم چی می گی، زیادی گنگ بود، یه بار دیگه قشنگ توضیح بده ببینم مشکلت کجاست.نقل قول:
با این همه هر چی که باشه بعید می دونم مشکل UDK باشه. درسته UDK باگ زیاد داره، مثل همه ی برنامه های Beta دیگه، ولی من با تعداد زیاد اکتور کار کردم تو ادیتور و مشکل خاصی با Pivot و Pre-Pivot نداشتم. به احتمال زیاد یا یه جای کارو اشتباه می ری یا بیلد خاصی که داری این باگو داره. با این همه به بار دقیق بگو، شاید منظورت چیز دیگه بوده.
چند ماهیه که Navigation دوربین تغییر کرده. بیلد های جدید که نصب می کنی کلید های WSAD برای دوربین ست شدن. اگه باهاش راحت نیستی یا خیلی لازمت میشه که مش ها رو Visible/Invisible کنی، برو از منوی Preferences گزینه ی Flight Camera Control رو بذار رو حالت دوم. تمام. W آزاد میشه.نقل قول:
بلندر، مکس و مایا رو که من اطلاع دارم، پیش فرض از نرمال استفاده می کنن در صورتی که آنریل انجین کانال نرمال مش رو موقع ایمپورت نمی خونه، یعنی فرقی نمی کنه مش شما نرمال هاش تنظیم باشه یا نه. آنریل از Smooth Group استفاده می کنه. من تو بلندر و مکسشو می دونم چجوریه، تو مایا رو یه سرچ بکن.نقل قول:
غیر از این، موقع ایمپورت استاتیک مش به فرمت FBX می تونی تیک Explicit Normals رو بذاری. خودم مشکل استاتیک مش ها رو با این حل می کنم. در کل هم مدلت خیلی High Poly هست حتی برا شخصیت اول یه بازی سوم شخص. فقط اگه بخوای برای سینماتیک ها استفاده کنی همچین مدلی منطقی هست.
یه راه آسپیرینی هم هست که بعضی اوقات جواب می ده. مدلتو تو UDK باز کن و تو قسمت Simplification مدلت رو کانورت کن، تو قسمت Normal با گزینه های مختلف تست کن، اگه دیدی یکیش جواب داد اونوقت می تونی تمام اسلاید بار ها رو تا آخر ببری که کیفیت زیاد فرقی نکنه و کانورت کنی. تمام. یه بار مشکلمو حل کرده همین Simplification.
مطمئنی؟ من مایا کار نکردم ولی تو تمام برنامه هایی که دیدم و حتی مباحث محضی که رو وب هست، Smooth یعنی تنظیم کانال نرمال تمامی ورتکس ها به صورتی که نور پردازی توی مش روون بشه. Smooth حتی یه دونه ورتکس هم کم یا زیاد نمی کنه.نقل قول:
دوستانی که مایا کار می کنن بگن ببینم واقعا Smooth که می کنید، تعداد ورتکس تغییر می کنه؟:13: جالب شد.
----
یه مقدار حجم صفحه رفت بالا ولی دیگه چاره ای نیست. من تا جایی که کیفیت تغییر نمی کرد از عکسای کم حجم استفاده کردم. دوستان دایال-آپ دار یه مقدار حوصله کنن تا پستا لود بشه.
بای.:8:
نه به جون خودم،بابا مثلا ما یه ساله مایا کار می کنیم ها:31:نقل قول:
مطمئنی؟ من مایا کار نکردم ولی تو تمام برنامه هایی که دیدم و حتی مباحث محضی که رو وب هست، Smooth یعنی تنظیم کانال نرمال تمامی ورتکس ها به صورتی که نور پردازی توی مش روون بشه. Smooth حتی یه دونه ورتکس هم کم یا زیاد نمی کنه.
دوستانی که مایا کار می کنن بگن ببینم واقعا Smooth که می کنید، تعداد ورتکس تغییر می کنه؟ جالب شد.
بالاخره توی هر نرم افزاری برای این که مدل را نرم تر و طبیعی تر کنیم باید تعداد polygon هاش را افزایش بدیم دیگه که اینکار توی مایا از منوی mesh و گزینه ی smooth انجام میشه،البته یه دوتا دیگه راه هست ولی می دونم که به دلایلی جواب نمی ده.ولی توی اکثر آموزش هاش از smooth استفاده میکنن!(جنگم نمیادها! :31:)
اینهاش:
این مدل قبل از smooth کردن:و این هم مدل بعد از Smooth کردن :کد:http://up1.--------.com/images/qksthtrv0ju0mzjdf5oi.jpg
کد:http://up1.--------.com/images/dzfirgsnqq4gv0u323qc.jpg
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
آقا محمد واقعا دمت گرم،نجاتم دادی،همون راه حلی که گفتید تیک Explicit Normals را بزنم جواب داد،این که توی حالت استاتیک مش بود،حالا فردا Skeletal mesh را هم امتحان می کنم(اگه با این روش ها بشه!) که ببینم چی میشه!نقل قول:
غیر از این، موقع ایمپورت استاتیک مش به فرمت FBX می تونی تیک Explicit Normals رو بذاری. خودم مشکل استاتیک مش ها رو با این حل می کنم. در کل هم مدلت خیلی High Poly هست حتی برا شخصیت اول یه بازی سوم شخص. فقط اگه بخوای برای سینماتیک ها استفاده کنی همچین مدلی منطقی هست.
یه راه آسپیرینی هم هست که بعضی اوقات جواب می ده. مدلتو تو UDK باز کن و تو قسمت Simplification مدلت رو کانورت کن، تو قسمت Normal با گزینه های مختلف تست کن، اگه دیدی یکیش جواب داد اونوقت می تونی تمام اسلاید بار ها رو تا آخر ببری که کیفیت زیاد فرقی نکنه و کانورت کنی. تمام. یه بار مشکلمو حل کرده همین Simplification.
واقعا ممونم :10:
سلام
حالا اینو میگم شاید کسی نیازش شد !
مدل اولیه :
بعد از نرم کردم بدون افزایش ورتکس : اسموتکد:http://s1.picofile.com/file/7211464408/SM1.png
تفاوت اسموت و توربو اسموت :کد:http://s2.picofile.com/file/7211464515/SM2.png
کد:http://s2.picofile.com/file/7211464622/SM3.png
راستی آقا محمد دستت درد نکنه از این که جواب دادی . ممنونکد:http://s2.picofile.com/file/7211464515/SM2.png
این سایت فیلم های EAT3D داره ولی یه محدودیت داره اونم یه RATIO هستش که بایید یه مقداری باشه من 20GB دانلود کردم حالا نمیزازه بیشتر دان کنم و میگه بایید فایلی UPLOAD کنی و SEED بدی به فایل دانلودی و از این چیزا من که نفهمیدم کسی با این سایت چیزی دانلود کرده این SEED چطوری میشه دادکد:http://cgpeers.com
مگه تورنت تا به حال دانلود نکردی ؟ می گه سید بدین که بقیه هم بتونن دانلود کنن . یه جور حرکت زوریه:31:
حالا seed چطوری میشه داد این سایته که جز تنها سایتیه که همه جور ویدیو واسه udk داره یه ratio داره اینم لینکه توضیحاتشکد:http://cgpeers.com/rules
سلام به همه ...
از دوستان کسی تا حالا از ++c کلاس وارد آنریل اسکریپت کرده؟
مهم نیست از سی وارد کرده باشین یا نه میخوام بدونم چطوری باید کد نویسی انجین بکنم .... میخوام تمام کلاسای مادر رو خودم بنویسم ...برای این کار نمونه ای هست؟ منظورم اینه که نمیخوام از کلاسای تورنمنت ارث ببرم .... شنیدم بعضیا دارن این کارو میکنن میخوام بدونم دقیقا چجوریه؟
اصلا سطح بندیه آنریل اسکریپ که دارن میگن چیه؟
میتونین توضیح بدین؟
سلام ...نقل قول:
سلام به همه ...
از دوستان کسی تا حالا از ++c کلاس وارد آنریل اسکریپت کرده؟
مهم نیست از سی وارد کرده باشین یا نه میخوام بدونم چطوری باید کد نویسی انجین بکنم .... میخوام تمام کلاسای مادر رو خودم بنویسم ...برای این کار نمونه ای هست؟ منظورم اینه که نمیخوام از کلاسای تورنمنت ارث ببرم .... شنیدم بعضیا دارن این کارو میکنن میخوام بدونم دقیقا چجوریه؟
اصلا سطح بندیه آنریل اسکریپ که دارن میگن چیه؟
میتونین توضیح بدین؟
آنرئال اسکریپت یه خورده با C++ فرق داره مثلا توی c++ می تونی توی یه فایل چندتا کلاس تعریف کنی ولی توی آنرئال نه توی هر فایل فقط یک کلاس می تونی تعریف کنی ...
توی C++ می تونی همون موقع که متغیر تعریف می کنی بهش مقدار بدی ولی توی آنرئال باید توی Default Properties بهشون مقدار بدی ...
برای اینکه از کلاس های تورنومنت به ارث نبری می تونی از کلاس های UDK که توی فولدر UDKBase هستند استفاده کنی ...
اکثر فایل های تورنومنت از این کلاس ها استفاده می کنن ...
نه وحید جان اینا رو میدونم .... الان چند نفرو میشناسم دارن کد نویسی انجین رو توی یو دی کی انجام میدن .... یعنی دارن پایه کلاس مینویسن ... من نمیدونم بدون داشتن سورس چطور این کارو میکنن ... با پ.خ تو اپیک از یکی دو نفر پرسیدم که گفته بودن باید کلاسو از ++c وارد کنی و یا کلاسای مادر رو جایگزین کنی که راستش اصلا نفهمیدم چجوری .... یعنی من اگه یه کلاس پایه بنویسم و کلاس بعدیمو از کلاس خودم ارث ببرم که نمیشه کد نویسی انجین ...نقل قول:
سلام ...
آنرئال اسکریپت یه خورده با C++ فرق داره مثلا توی c++ می تونی توی یه فایل چندتا کلاس تعریف کنی ولی توی آنرئال نه توی هر فایل فقط یک کلاس می تونی تعریف کنی ...
توی C++ می تونی همون موقع که متغیر تعریف می کنی بهش مقدار بدی ولی توی آنرئال باید توی Default Properties بهشون مقدار بدی ...
برای اینکه از کلاس های تورنومنت به ارث نبری می تونی از کلاس های UDK که توی فولدر UDKBase هستند استفاده کنی ...
اکثر فایل های تورنومنت از این کلاس ها استفاده می کنن ...
سلامنقل قول:
اصلا نیاز به این کارا نیست. از 6 تا پروژه ای که با UDK کار کردم 4 تاش بازی بوده، ولی هیچ کدومشو بر پایه کدهای UT ننوشتم. درستش اینه بازی که می خوای شروع کنی اگه واقعا می خوای دستت باز باشه و محدود نشی خودت از صفر شروع کنی. اشکال نداره وسط کار هرجا که احساس کردی گزینه ی بهتریه، از یه سری از کلاسای UT یا UDK استفاده کنی ولی بیس کارو باید خودت ساخته باشی. فقط هم این نیس، جلوتر می گم عیبای دیگشو.
معلومه داکیومنتا رو نگاه نکردی. اگه نمی خوای از کلاسای آنریل تورنمنت ارث ببری، اصلا با ++C کاری نداری. کافیه کتابخونه ی GameFramework رو توسعه بدی. یعنی مثلا به جای اینکه کلاس کنترلرتو از UTPlayerController مشتق کنی باید از GamePlayerContoller مشتق کنی. یا کلاس Camera یا Hud و ... . اصلا درستشم همینه.
اغلب قریب به اتفاق افراد (البته تو ایران مثلا همین فروم) موقعی که می خوان اسکریپت یه بازیو شروع کنن، اصلا حتی سعی نمی کنن پروژه رو از بیس شروع کنن، فکر می کنن اگه کدهای فعلی رو توسعه بدن چند برابر زودتر به نتیجه می رسن. غافل از اینکه تو اغلب موارد با این کار 2 یا حتی 3 برابر زحمت خودشونو زیاد می کنن و اکثرا حتی تایم انجام کارم بیشتر میشه.
افراد اهدافو فراموش کردن. هدف از گذاشتن این کلاسا توی UDK یکی شوکیس بوده یکی هم به عنوان نمونه ی آموزشی. متاسفانه افراد فکر می کنن UDK یعنی UT، پس بازی هم که می خوان بسازن باید توسعه یافته ی UT باشه. خب اینکه شد همون مود UT که از 10 سال پیش بوده که.:20:
یعنی چی؟ یعنی انجینو تغییر می دن؟ اگه منظورت اینه باید بگم اشتباه می کنی. همچین کاری ممکن نیست. اگه این طور بهت گفتن دارن سرتو شیره می مالن.نقل قول:
یه نگاهی هم به داکیومنتا بنداز ضرر نمی کنی. بای.:8:
محمد درست می گه اصلا امکان نداره که بتونن سورس خود انجین دست ببرن ....
نرم افزار UncodeX رو نصب کن خیلی چیزا اونجا مشخصه ....
منم الان دارم همین کارو میکنم ... یعنی دارم سعی میکنم اینطوری کار کنم ... واقعا یه جورایی بیشتر از تغییر کدای پیش فرض ut برنامه نویسیش حال میده ... شاید به خاطر اینه که حس میکنی خودت داری از بیس کار میکنی ...نقل قول:
معلومه داکیومنتا رو نگاه نکردی. اگه نمی خوای از کلاسای آنریل تورنمنت ارث ببری، اصلا با ++C کاری نداری. کافیه کتابخونه ی GameFramework رو توسعه بدی. یعنی مثلا به جای اینکه کلاس کنترلرتو از UTPlayerController مشتق کنی باید از GamePlayerContoller مشتق کنی. یا کلاس Camera یا Hud و ... . اصلا درستشم همینه.
منظورم اینا نبود .... من قبلا یه جا یه درجه بندی برای برنامه نویسی آنریل دیده بودم که به 5 سطح تقسیمش کرده بود که دقیقا یادم نیست چی بود ... شاید اصلا ربطی به یو دی کی نداشت نمیدونم .... میخواستم بدونم چیزی هست که دارم از دست میدم ؟
من الان دارم یه بازی side scroler رو برای تمرین و پروژه پایان ترم دانشگاه کار میکنم که کلا دارم از اسپرایت استفاده میکنم میخواستم ببینم چیز مهمی رو از دست دادم؟
این که دارن انجینو تغییر میدن مطمئنم ... شاید خود آنریل رو دارن ...میخواستم بدونم توی یو دی کی برای شخصی سازی انجین راهی هست ؟نقل قول:
یعنی چی؟ یعنی انجینو تغییر می دن؟ اگه منظورت اینه باید بگم اشتباه می کنی. همچین کاری ممکن نیست. اگه این طور بهت گفتن دارن سرتو شیره می مالن.
ایجاد پنجره ی prperties برای اکتورا و گذاشتن تنظیمات قابل تغییر تو ادیتور امکان داره تو یو دی کی ...گفتم شاید راهی باشه برای مثلا تغییر تو متینی و اینا ....
سلام
آهان. خب این کار اسمش هست Subdivision Surface نه Smooth. عجیبه Autodesk همچین اسمی گذاشته براش، حدس می زنم برا حفظ یکپارچگی با ورژن های قدیمی تغییرش نداده. با این همه دیگه می دونی الان Smooth همونه که تو اون پست تعریف کردم و اینم هست Subdivision Surface:نقل قول:
درضمن حقیقتشو بخوای "توی هر نرم افزاری برای این که مدل را نرم تر و طبیعی تر کنیم باید تعداد polygon هاش را افزایش بدیم دیگه" ، این درست نیست. نه برای صنعت گیم. از این روش فقط برای کارهای آفلاین استفاده می شه که Performance توشون هیچ اهمیتی نداره. اگه قرار بود از این روش برای بازی استفاده بشه لازم بود رو هر بازی یه تسلا چند میلیونی هم بخریم.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Subdivision_surface
توی بازی برای افزایش کیفیت از Normal Baking و Bump Making استفاده می شه و تا جایی که ممکن هست تعداد ورتکس مدل رو مینیمم نگه داشته میشه. که البته کار پرهزینه و وقت گیری هست.
نقل قول:خواهش می کنم. فقط یادتون باشه شرایطم با قبل فرقی نکرده، همچنان سرم شلوغه ممکنه نرسم تاپیکو چک کنم. سوال اینجا پرسیدید ایشالا که جواب می گیرید ولی اگه یه تایمی گذشتو جواب نگرفتید، سوالو پ.خ کنید بلد باشم جواب می دم.نقل قول:
یعنی چی "فقط و فقط"؟:13: Scaleform GFx الان چندین ساله پشت سر همه که داره جایزه ی بهترین میان افزار ساخت بازی رو می گیره بین اون همه تکنولوژی. حدود 70 درصد از کل بازی های AAA و خیلی از بازی های تجاری دیگه UI شون GFx هست.نقل قول:
و سوال دوم من در مورد حذف UI Scene از UDK هست.
آیا فقط و فقط Scale Form جایگزین این ویژگی شده ؟
یعنی به طور کلی UI Scene حذف شده و ما الان باید UI خودمون رو حتما با برنامه ی FLASH بسازیم و وارد انجین کنیم ؟ یعنی دیگه هیچ راهی تو udk برای این کار نیست ؟ :11:
ملت از خداشونه بتونن از این تکنولوژی استفاده کنن. اونوقت شما می گی فقط؟ لازم به ذکره که UDK تا جایی که من می دونم تنها گزینه ای هست تو کل انجین ها و تکنولوژی های موجود که اجازه ی کار رایگان با GFx بهت میده اونم بدون هیچ محدودیتی. شما باید کلاتو بندازی هوا اونوقت ناراحت شدی؟
در مورد UIScene هم یه مسئله بهت بگم. آنریل همیشه برا به روز بودنش و پیش اومدن با تکنولوژی های روز معروف بوده، یا نورپردازی، شبکش و پارتیکل سیستمش مثال زدنی بوده. فقط دو تا مورد تو این انجین همیشه انتقاد برانگیز بود. یکی سیستم Terrain بود و یکی هم UIScene. اینا سیستم های قدیمی بودن که پروسه ی توسعه ی بازی رو کند می کردن و چنتا اشکال دیگه هم هر کدوم داشتن. خوشبختانه UIScene که کلا حذف شد و Terrain هم چند ماهیه سیستم جایگزینش معرفی شده و احتماش میره طی یه پروسه ی چند ماه حذف بشه.
در ضمن شما باید می دونستی ها. کلا UDK دو ساله اومده ولی از یک سال و نیم پیش اپیک خبر حذف قریب الوقوع UIScene رو داد و از همون یک سال و نیم پیش هم Scaleform GFx رو به UDK اضافه کرد. البته از مدتها قبل Scaleform به آنریل اضافه شده بود ولی خب برای فول لایسنس بود و اون زمان اولین و تا حالا تنها موردی بوده که میشه از GFx به صورت رایگان استفاده کرد. حتی چند سال قبل هم از اولای UE3 خیلی از شرکتا ازGFx استفاده می کردن و خودشون لایسنس Scaleform GFx رو برای UE3 تهیه می کردن.
خلاصه به جای اینکه شاکی باشی برو حالشو ببر که دیگه به این زودیا همچین موقعیتی نصیبت نمی کنن. نگران کار کردن باهاش هم نباش. هم انعطاف پذیریش بالاست خیلی بیشتر از UIScene و هم یادگیریش سادس. اتفاقا الان حدود یه هفتس دارم برا پروژه آخریم UI می زنم. چیزای جالبی داره این GFx. می خواستم یه تاپیکم برا Hud و Menu بزنم نظر بدین ولی گفتم سورپرایزیتش میپره.:31:
راستی تا یادم نرفته، Scaleform این قدر معروف شد طی چند ساله اخیر که چند ماه پیش شرکت Autodesk کلا شرکت Scaleform رو خرید. به قول بازاری ها بلعید. (البته بعد از خرید تکنولوژی Beast معروف)
تا بعد.:8:کد:http://gameware.autodesk.com/scaleform
باز سلام
اینکه مطمئنیو راستش یه تجدید نظری روش بکن. چون اگه UDK باشه که به همین سادگی بگم امکانش وجود نداره و اگه هم فول سورس آنریل هست که ارزون ترین لایسنس آنریل حدود 520 میلیون تومن قیمتشه که کسی تو ایران از این خرجا نمی کنه، نه حداقل تا یه دهه ی دیگه. آنریل انجین هم چیزی نیس که بتونی بگی کرک کردن یا ورژن غیر قانونی دارن یا هرچی. هر چیزی به جر لایسنس غیر قابل استفادس. پس چه تغییرش بدن یا نه فرقی نمی کنه.نقل قول:
در مورد تغییر. این لیست نغییرات و افزودنی هاییه که شما می تونی تو UDK انجام بدی (که البته هیچ کدوم به هسته ی انجین مربوط نیست):
1. انواع نودها و اکشن های کیسمت.
2. نود ها و سکوئنس های AnimTree.
3. اکتور و آبجکت های جدید که قابلیت تنظیم انواع پروپرتی رو از طریق Property Window و Content Browser داشته باشه.
4. اضافه کردن MapInfo برای هر Level به صورت مجزا.
5. اضافه کردن فانکشن های جدید Material.
6. و یه مورد هم بسته به نوع کار هست که ممکنه بتونی ماژول جدید به Cascade اضافه کنی.
تمامی اینا تغییرش مستقیم یا غیر مستقیم تو خود ادیتور قابل مشاهدس. ولی برای هیچ کدوم ذره ای با خود انجین کاری نداری. همه با اسکریپت و کلاسایی که توش در اختیارت گذاشته انجام میشه. نه فقط این که اصلا برای پروژه های متوسط و بزرگ حداقل 4-3 سری از این ها رو لازمه برای پروژت انجام بدی.
اون دوستاتم یا همون 3 مورده که گفتم که درنتیجه کلا کارشون بی فایدس(اگه اصلا حقیقت باشه) و یا این موارد آخره که خب طوری نیس اینا رو اضافه کردن ذوق کردن ولی اینها تغییر انجین نیست.:20:
موفق باشی. بای.:8:
عه محمد جان کی گفته من ناراحت شدم از این کارش :31:نقل قول:
شما باید کلاتو بندازی هوا اونوقت ناراحت شدی؟
اتفاقا وقتی خبرشو توی تاپیک دیدم جز اولین کسایی بودم که گفتم بهترین کارو کرده.
ولی یه چیزی واسم عجیب بود که بیاد یه دفعه UI Scene رو حذف کنه.
که شما میگی یه سال و نیم پیش اعلام کرده بود ولی من نمیدونستم !
و خواستم مطمئن شم که به طور کامل جایگزین UI Scene شده یا نه.
مطمئنا کیفیتی که gfx میده قابل مقایسه با ui scene نیس :27:
نه داداش زود قضاوت کردی ... این دوستان که میگم تو ایران نیستن تو روسیه شرکت بازیسازی دارن ... الانم سه ساله پروژه های جزئی از شرکتای بزرگ میگیرن .... بعضی مواقع هم DLC میساختن .... تازه دارن خودشون شروع میکنن به بازی مستقل ساختن ....نقل قول:
اون دوستاتم یا همون 3 مورده که گفتم که درنتیجه کلا کارشون بی فایدس(اگه اصلا حقیقت باشه) و یا این موارد آخره که خب طوری نیس اینا رو اضافه کردن ذوق کردن ولی اینها تغییر انجین نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا با کرای کار میکردن جدیدا رو آوردن به آنریل.... یکی از اعضای این شرکت ایرانیه و البته دوست بنده .... فقط وقتی داشت برام آنریل اسکریپتو کلی توضیح میداد بین حرفاش گفته بود یه سری چیزا رو شخصی سازی کردن ... گفتم شاید امکانش باشه تو یو دی کی هم یه راهی پیدا کنیم بتونیم یه سری چیزا رو شخصی تر کنیم .... کلا تیری در تاریکی زدم ...
سایتشونو داشتم .... ببینم بتونم دوباره باهاش تماس بگیرم آدرس سایتشونو میدم .....
بهش گفته بودم بیاد تو این فروما کمکمون کنه از تجربیاتش استفاده کنیم ... گفت وقت کنه میاد ... اگه بخواد بیاد همینجا عضوش میکنم ....
فقط یه چیز دیگه ... من الان میخوام تمام کلاسامو همونجوری از پایه بنویسم ....منتها نمیتونم خیلی از بخشا رو متوجه بشم ....
فکر کنم واسه اینه که آنریل اسکریپتو درست یاد نگرفتم .... پیشنهادی نداری برای این که بتونم آنریل اسکریپتو یه مقدار جزئی تر یاد بگیرم؟
کلا جزئ به جزئ میدونم چی به چیه ولی وقتی میخوام یه کلاس بنویسم قاطی میکنم ... نمیدونم فهمیدی مشکلم چیه یا نه ...
اوایل که با جاوا کار میکردم همینجوری بود .... ولی بعد یه مدت کم کم بهتر شد .... راه حلی نداری فهم کلیمو از انریل اسکریپت بالا ببرم ؟
اقای tovamomahd یه جا رو کم گفتی . علاوه بر اون چیزهایی که گفتی ادیتور های جانبی و همچنین بعضی از امکانات رو میشه به یو دی کی متصل کرد و توی ادیتور از اون استفاده کرد . نمونه اش پروژه نینو که کینکت رو اورده قابل استفاده کرده توی یو دی کی و نمونه دیگه اونم هم یه پروژه ساخت ادیتور برنامه نویسی واسه یو دی کی که اتفاقا اونم داخل ادیتور قابل استفاده است .
محمد حسین جان شما اول باید انریل اسکریپت رو کامل یاد بگیری . همیشه که نمیشه همه چیز رو به این زودی یاد گرفت شما اول سعی کن انریل اسکریپت رو با همین کدهای UT یاد بگیری زمان زیادی نمیبره اونجوری متوجه کل کار میشی می فهمی که چی به چیه . ساختار کد نویسی توی UDK و UT تقریبا مثل همه یا نه اصلا چرا تقریبا یکی ان شما فقط باید یاد بگیری چه جوری از اونا استفاده کنی اصولش رو بدونی مشکلی واست پیش نمیاد.نقل قول:
درضمن در مورد نوشتن دوباره کلاس ها شما می تونی چیزی رو که می خوای از کلاس یادم نیست یا OBJECT بود یا ACTOR ((جان من می بینی داره یادم می ره :31: یکی دو ماهیه شایدم بیشتر اصلا کار نکردم))
بسازی مثلا تمامی این کدهای و پروژه انریل تورنومنت رو میشه از اول ساخت حالا بشین فکر کن چه چیزهایی رو می تونی بسازی:31:
الان من ویندوز عوض کردم حالا که میخام پکیجا و پروژه ها رو باز کنم نصفه نیمه لود میکنه .... اه چرا ؟
نه داداش اینقدرام هویج نیستم .... اگه ارث بری از کلاسای آنریل تورنمنت رو میگی که خودم میتونم با اونا پلیر و ماشین و هواپیما و اسلحه بسازم و استفاده کنم .....نقل قول:
محمد حسین جان شما اول باید انریل اسکریپت رو کامل یاد بگیری . همیشه که نمیشه همه چیز رو به این زودی یاد گرفت شما اول سعی کن انریل اسکریپت رو با همین کدهای UT یاد بگیری زمان زیادی نمیبره اونجوری متوجه کل کار میشی می فهمی که چی به چیه . ساختار کد نویسی توی UDK و UT تقریبا مثل همه یا نه اصلا چرا تقریبا یکی ان شما فقط باید یاد بگیری چه جوری از اونا استفاده کنی اصولش رو بدونی مشکلی واست پیش نمیاد.
درضمن در مورد نوشتن دوباره کلاس ها شما می تونی چیزی رو که می خوای از کلاس یادم نیست یا OBJECT بود یا ACTOR ((جان من می بینی داره یادم می ره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی دو ماهیه شایدم بیشتر اصلا کار نکردم))
بسازی مثلا تمامی این کدهای و پروژه انریل تورنومنت رو میشه از اول ساخت حالا بشین فکر کن چه چیزهایی رو می تونی بسازی
من میخوام همون کلاسایی مثل آنریل تورنمنت رو بسازم که مثلا مستقیم از اکتور ارث ببرم ....واسه همینم میگم قاطی میکنم ....
اکتوراری ساده رو با ویژگیای مشخص میتونم بنویسم ...
مشکلم اینی نیست که فکر میکنی ...
الان مثلا من میخوام یه وسیله ی نقلیه رو بنویسم ... برای این کار نمیخوام از utvehicle یا udkvehicle یا حتی udkvehiclebase ارث ببرم میخوام مستقیما از کلا vehicle که از pawn ارث میبره مشتق بگیرم .... توی نوشتن اینا مشکل دارم ....
یعنی میخوام مستقیما از کلاسای انجین ارث ببرم ....گرفتی چی میگم؟ برای بهتر فهمیدن این کلاسا به غیر از توضیحات توشون چکار کنم بهتره ؟
سلام دوستان.من یه دوست کانادایی دارم که میتونه کتاب ها رو بخره.اگهمیشه یه لیست از کتاب های برنامه نویسی به درد بخور یو دی کا به من بدید تا بدم بخره.انشالله استفاده کنیم.
نقل قول:
سلام دوستان.من یه دوست کانادایی دارم که میتونه کتاب ها رو بخره.اگهمیشه یه لیست از کتاب های برنامه نویسی به درد بخور یو دی کا به من بدید تا بدم بخره.انشالله استفاده کنیم.
برای آنریل اسکریپت یه سری کتاب هست که میخواستم بخرم ولی ویزام خالی شد ....
اگه بتونی اینا رو بگیری فوقالعاده عالین ....(اگه گرفتی به مام بدی که ثواب بزرگی کردی : دی)
این اولیش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کتاب خیلی عالیه ... خیلی دوست داشتم اینو میخوندم ولی نشد ... سعی کن حتما اینو بگیری ...:
اینم خیلی خوبه :
من وقت نکردم بگردم تو تورنت ببینم میتونم پیدا کنم اینا و ولی اگه میخوای فقط یکی از اینا رو بگیری حتما
Unreal Development Kit Game Programming with UnrealScript: Beginner's Guide رو بگیر
تمامی کتابهایی که تا الان برای آنریل و UDK منتشر شده بصورت مجانی توی نت پیدا میشه.احتیاج به خرید نیست.
اگه پیدا میشه لینکش رو بزار وگرنه ما اقدام کنیم واسه خرید
یک کتاب هم برای یونیتی هست خیلی مرجعه :31: یک utility یا همچین چیزی توش داشت اونم اگه بگیری عالی میشه
سلام دوستان.من یه کد از یه توتوریالی زدم نمیدونم چرا ارور میده
کد
دیباگکد:class SandboxPawn extends UDKPawn;
کد:Error, Superclass UDKPawn of class SandboxPawn not found
کدوم نسخه یو دی کی رو داری؟
آقا تو این ورژنای جدید چجوری میشه دوید؟اسلحه چجوری میشه داد دست کرکترمون؟
این ورژن رو دارم.نقل قول:
UDKInstall-2011-05-BETA
راستی اگه میشه تو یاهو ان شو کارت دارم.
یعنی چی تو نسخه های جدید؟نقل قول:
ببین اگه میتونی از کلاس gamepawn مشتق بگیر ...نقل قول:
سلام دوستان.من یه کد از یه توتوریالی زدم نمیدونم چرا ارور میده
چجور کلاسی داری مینویسی؟
فک کنم منظورت اینه چرا مثله نسخه های قبل کاراکتر و اصلحه وجود نداره پیش فرض . باید طبق این عکس پیش بری :نقل قول:
مشکلم حل شد.نقل قول:
باید اینو مینوشتم
ModEditPackages=SmokeGame
که نوشتم
EditPackages=SmokeGame
با سلام خدمت شما من تازه کارم از شما دوستان می خوام و همچنین مدیر تاپیک که اموزش ها رو تو یه سایت بهتر مثل پیکوفایل اپلود کنه ممنونم.
میشه اموزش های سایت رو یکی برام در سایت پیکوفایل اپلود کنه ممنون.
سلامنقل قول:
لیست کتابهای موجود در ین زمینه رو میزارم واسه دانلود امیدوارم که بدرد بخوره:
البته یه دونه دیگه هست ک خیلی قدیمیه و دیگه کارایی نداره به همین خاطر نذاشتم.
موفق باشید
اگر درخت رو با foliage به landscape اضافه کنیم دیگه collision نداره؟نمیشه بهش اضافه کرد؟
قربون دستت ... کتابی که RACHEL CORLONE نوشته رو نداری؟نقل قول:
لیست کتابهای موجود در ین زمینه رو میزارم واسه دانلود امیدوارم که بدرد بخوره:
اسمش:
Unreal Development Kit Game Programming with UnrealScript: Beginner's Guide
تازه اومده ...خیلی وقت نیست ...