ضبطش فلش می خوره از لحاظ آپشین طراحی هم خوبه . تنها ایرادش اینه که آمپلی خور نیست که من به خاطر همین مساله عوضش کردم:n19:نقل قول:
Printable View
ضبطش فلش می خوره از لحاظ آپشین طراحی هم خوبه . تنها ایرادش اینه که آمپلی خور نیست که من به خاطر همین مساله عوضش کردم:n19:نقل قول:
کیلومتر تعویض 80000 تا هستنقل قول:
در مورد تعویض هم به نظرم اگر کمی فنی باشی می تونی تعویض کنی
فقط باید تسمه سفت کن را کمی شل کنید به هر حال جا دست و مکانیزمش بسیار ساده تر از تندر به نظر میرسه
از ایرادات دیگه این ماشین این هست که در صورت پاره شدن تسمه دینام امکان حرکت محدود(مثلا تا زمان خالی شدن باطری) وجود ندارد چون مجموعه اویل ماجول بوسیله تسمه دینام می چرخه:n02:
درودنقل قول:
اگركسي خودش اين كار رو انجام داده لطفاً مراحل كار را دقيقاً توضيح بده چون اون اطلاعاتي كه توي كتابچه تعميرات هست مربوط به زماني كه موتور از روي ماشين بيرون آورده شده است نه وضعيت فعلي و اونهمه تجهيزات و فضاي كم توي كاپوت.
فكر كنم بايد چرخ شاگرد و كاور هاي پلاستيكي زير گلگير باز بشه تا به تسمه دسترسي پيدا كنيم .
به هر حال اين اتفاق ممكنه براي همه و خصوصاً توي جاده حادث بشه و خدائيش خيلي سخته كه براي تعويض يك تسمه مجبور بشيم ماشينو با جرثقيل حمل كنيم و كلي دردسر ديگه .....
تا حالا كسي تسمه دينام اي اف سون پاره نكرده ؟؟؟
روال کارش بر اساس سخت ترین طرح که همون ال90 هست بدین شرح هست که برای موتور ملی هم مشترکه
اول ماشین میره روی جک و چرج سمت شاگرد به همراه شلگیرش باز میشه
سپس دسته موتور پایین شل میشه و دسته موتور بالا کامل در میاد
در نهایت یک جک دیگه میاد زیر موتور و موتور را از سمت شاگرد تا اونجایی که جا داره میاره بالا
در نهایت مجموعه تعویض میشه و تمام مراحل بصورت عکس طی میشه
این روال اساسی هست و روال غیر اساسی هم میشه با زور دیلم و اهرم پیچ گوشتی و ...:n02:
یاد اتوبوس های مسافر بری بین شهری ایران پیما افتادم که توی جاده با موتور روشن تسمه عوض می کردن و پیچ گوشتی یک دور کامل توی موتور می چرخید
ممنوننقل قول:
پس كار بسيار دشواري است و يه جورائي نشدني و بهتر اينكه قبل از 80تا عوضش كنيم و دعا كنيم كه زودتر پاره نشه .
ولي ظاهراً جنش خوبي داره و به اين راحتي ها پاره شدني نيست .
به هر حال زحمت كشيد و ممنون از اطلاعات مفيدتون .
دوستان
منظور از فرمان تلسکوپی یعنی چی؟
آیا جدا از تنظیم ارتفاع فرمانه که با آزاد کردنش زیر قسمت آمپر انجام میشه؟
ممنون
یا ابرفرضنقل قول:
داش ess مگه چند سالته که یک همچین تجربه شیرینی با ایران پیما داشتی؟ (البته ایران پیما سواری داشتم ولی این صحنه رو شکار نکردم خیلی می بایست جالب بوده باشه:n19:
بگذریم من چند صفحه پیش یک دو تا سوال کردم شما که ظاهرا چهار تا تسمه بیشتر از من پاره کردی:n01: راهنمائی بفرما
می خام سورن رو بفروشم
تعویض موتور و کمتر بودن کیلومتر ماشین به میزان 2000 کیلومتر رو باید به خریدار بگم یا نه، به علاوه تعمیرات ریز و درشت دیگه (منطقی اینه که اگه بگم فرار میکنه:n02:) شما یا هر کدوم دیگه از دوستان نظری در این رابطه ندارن؟؟؟
سلام ماشن من سمند اف 7 بنزینی هست چند روزی هست وقتی کولر روشن می کنم کم میاره . فیلتر بنزین را تازه عوض کردم می تونه عیب از چی باشه . استپر یا سیستم برق . شمع ها را همان اوایل عوض کردم سوزنی اتولیت گداشتم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلامنقل قول:
فرمان تلسكوپي از دو جهت قابل تغيير مي باشد: يكي از قسمت طول ميله فرمان در قسمت زير غربيلك و ديگري از نظر زاويه با زير داشبرد كه دراكثراتومبيل هاي ساخت ايران فقط آپشن تغييرزاويه فرمان وجود دارد .
خدمت شما عرض شود اگر روش گارانتی تعویض شده نیازی به گفتنش به خریدار نیستنقل قول:
فوقش اگر طرف متوجه شد بهش بگین من ماشین را برای سرویس گارانتی برده بودم شرکت و حالا هر اقدامی روی ماشین به عنوان گارانتی انجام دادن من بی خبرم
نیازی نداره خریدار همه جزییات را بدونه ، خوب نیست دردسر ساز میشه
فقط اطلاعات لازم را بهش بدین
مثلا اگر شما صفحه کلاچ عوض کردین که دیگه نیازی نیست تاریخ و علتش را توضیح بدین
فقط اگر ماشین تصادف کرده به نظرم اخلاق عرف می کنه که گفته بشه هر چند که باز هم وظیفه فروشنده نیست که بگه چون توی قولنامه هم به صراحت گفته میشه که جنس مورد معامله به رویت کامل خریدار در آمده
درودبرجناب گودرزي عزيز
همانطوريكه خودتون ميدونيد موقع فروختن ماشين،شماازروي صداقت يه سري توضيحات فني و دقيق به خريدار ميدي ولي متاسفانه از همين اطلاعات براي توي سر مال زدن و دبه كردن استفاده مي كنند و انوقت آدم ياد اين ضرب المثل ميفته كه
".... بردهاني كه بي موقع بازشود" پس بهتون توصيه ميكنم كه اصلا راجع به مشكلات سخني به ميان نيار و همه چيز رو بنداز گردن نمايندگي و بگو سرويس ها و تعميرات دوره اي را انجام داده اي .
در مورد تعويض موتور هم كه كار كاملا قانوني است . بهترين روش براي معامله اينه كه بگي آقا ظاهر و باطن همينه كه مي بينيدو هر كارشناسي رو كه دوست داريد بيادبازديدكنه والسلام
ممكنه دوستان از حرفام دلخور بشن ولي توي واقعيت اين روش فروش جواب ميده و مقصر اصلي هم ايران خودرو است نه شما.
دوستانی که EF7 دوگانه با دریچه گاز برقی دارن و لوله داخل محفظه فیلتر هوا رو بریدن تو کارکرد و صدای موتور چقدر تاثیر داشته؟؟؟
به نظرتون انجام بدیم این کار رو خوبه؟
صداي موتور بطور محسوسي كمتر ميشه (توي دور 3000 به بالا) و از نظر راندمان ، افزايش شتاب بسيار چشمگيره .نقل قول:
فقط سوراخ مربوط به رزوناتور رو نبندش.
دم شما گرم.نقل قول:
رزوناتور به نظرم بستنش کار اشتباهیه. شاید تو تابستون خوب باشه ولی تو زمستون خیلی بده.
دوستان
امروز ماسینو تحویل گرفتم، یه سوال در مورد لاستیک هاش دارم
مارک لاستیک هاش بارز ولی سال ساختش ما 2007!!! یعنی رو هر چهار لاستیک کد 2607 حک شده
به نظرتون برم نمایندگی اعتراض کنم؟ اصلا میشه امید داشت بهشون؟
ممنون
نقل قول:دوستان میشه در این مورد یک توضیح مختصر بدید که چطور باید انجامش داد و برای چی؟نقل قول:
اگر قبلا صحبت شده لطفا لینکش رو بدید.
مبارک باشه، حتما از کیفیت و مسائل دیگه ماشین ما رو هم بی خبر نذارنقل قول:
مطمئنی مال 2007 هستش:n19::n34:
اگر مطمئنی تا وقتی تکلیف لاستیکها روشن نشده دست نزن بهش، لاستیک تاریخ مصرف گذشته کشنده هستش
جای تقدیر و تشکر داره از مدیران و مسئولین مرتبط با صنعت خودرو:n40:
سلامنقل قول:
دو سال از تاریخ ساخت لاستیکی که کار نکرده بگذره دیگه به درد نمیخوره. همش لقمه لقمه میکنه میفته بیرون. از تاریخ ساختش اطلاع دقیق پیدا کن و اگر دیدی اینقدر لاستیک خوابیده برو اعتراض کن.
مال من که آذر 93 تحویل گرفتم لاستیکاش کلا 6 ماه از تاریخ ساختشون گذشته بود. لاستیک های تری آنجل هستن. لاستیکای خوبی هم به نظر میان. نسبتا نرمن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته این بیشتر در رابطه با بستن رزوناتور هست. شما به اونا توجه نکن. تو صفحات آخری یه بخشی هست که لوله داخل محفظه فیلتر هوا رو بریدن. اون مد نظره.
بعیده ایرانفرقون از این کارا بکنه،با کدهای روی لاستیک اشتباه نگرفتین؟یک عکس بگذارین بهتر میشه تشخیص دادنقل قول:
زاپاسش تاریخش چیه؟
سلام
از دوستان کسی تا حالا برا سمند ef7 دو گانه سوز از روغن تمام سینتتیک استفاده کرده؟
نتیجشو لطفا بگین من شنیدم در اینصورت مقدار کم کردن روغن خیلی کم میشه.
دوستان سلام
شرمنده من کد لاستیک رو با تاریخ تولید اشتباه گرفته بودم و باید عرض کنم که تاریخ تولید در پشت لاستیک (به سمت داخل) حک میشه و به نوعی است که انگار بعدا به زور و با حرارت روش نوشته شده (البته این در مورد لاستیک های ایرانیه)
یه سوال دیگه اینکه سردنده داخل کابین (همون دسگیره تعویض دنده) بسیار بد فرمه و بیشتر شبیه گوشت کوبه!!!
اونو چجوری میشه عوضش کرد و آیا قیمت واسه مدل سورن یا دنا دارید؟
ممنون
سردنده در بازار خیلی زیاد هست . پیچیه . بازش میکنید و مدل جدید رو میبندید .نقل قول:
با درود جناب گودرزینقل قول:
مساله تعویض موتور باید حتما باطلاع خریدار برسد حتی اگه کارای قانونیش رو هم انجام داده باشی فقط در کارت و برگ سبز ذکر میشه و در حال حاضر شماره موتور نصب شده روی اتومبیل شما با شماره موتور درج شده در برگ فروش کمپانی مغایرت داره و ممکنه خریدار نسبت به این موضوع حساسیت نشان بده فقط زمان تعویض پلاک یه خورده دردسر داره البته این اصلا ضعف برای ماشین تلقی نمیشه و در واقع نصب یه موتور نو امتیاز هم محسوب میشه
کیلومتر هم بستگی به وجدان خودت داره 2000 کیلومتر هم چیزی نیست
بقیه موارد نیاز به گفتن ندارن
سلام به همه عزیزان
امروز اینا رو خریدم به 40 تومن. بعد از نصب حتما بهتون در رابطه با تغییرات ایجاد شده مطلب میذارم.
پایه کوتاه هستن دیگه، درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان
سمند ای اف سونم دچار مشکل شده لطف میکنید اگه راهنمایی کنید.
مدت یک ماهی هست که چک روشن هست وقتی در اتوبان با سرعت 120 رانندگی میکنم یهو سرعت افت میکنه و هرچه گاز میدم فایده نداره و سرعت به 60 میرسه و با کلی گاز در همین حد نگه میدارم که صدای موتور بلند میشه چند بار هم که خواستم بزنم کنار با اینکه توقف نکردم و کلاژ نگه داشتم ماشین خاموش شد و خانومه میگه فشار روغن پایین است .با استارت روشن میشه اما باز خاموش میشه. بعد چند دقیقه که سوییچ را در میارم دوباره میچرخونم روشن میشه درست کار میکنه اما بعد از پنج دقیقه رانندگی دوباره مثل قبل میشه که باز باید خاموش روشن کنم.
کلا وقتی موتور گرم میشه اینطور میشه داخل شهر هم همینطور پدال گاز فشارمیدم اما انگار نه انگار . جوری که انگار قطعات موتور به هم چسبیدن صدا و لرزش میره بالا و پت پت میکنه
مشکل دیگشم اینه که وقتی موتور گرم میشه میره رو بنزین و دیگه هرکار میکنی نمیره رو گاز. خاموش روشن کنم میره رو گاز بعد دوباره میره رو بنزین . مخزنشم دوروزه بیشتر از هشت کیلو گاز نمیگیره ولی نشون میده پره در صورتی که همیشه 12-13 جا میشده.
کلا شتاب پایین اومده موتور قدرت نداره کوچکترین سربالایی کم میاره خاموش میشه. کولرم روشن کنم ماشین راه نمیره خاموش میشه.
راستی دوماه پیش تصادف داشتم یه شلنگ مشکی که از پشت انژکتور میاد به سمت گلگیر سمت راننده و به انتهای ماشین که فکر کنم میره به باک بنزین هم قطع شده . کارش چیه؟ میتونه مشکل ساز بشه؟
امروز رفتم نمایندگی دیاگ زد چهارتا خطا زد اما طرف فقط گفت سنسور اکسیژن پایین مشکل داره باید تعویض بشه. از نمایندگی گرفتم بیرون تعویض کردم اما مشکلی حل نشد.
با این وضع یماه رانندگی میکنم میترسم موتور چیزیش بشه
میدونم متن طولانی شد اما واقعا به راهنماییتون احتیاج دارم لطفا کمک کنید مشکل از کجاست ؟ باید چیکار کنم ؟ رانندگی با این وضع خطرناکه؟
سلام به همه.
بالاخره محفظه رو بریدم. زیاد خوب نشد چون هویه نداشتم ولی بهتر از هیچیه.
رو دند 1 که قبلا نمیشد گاز رو پر کرد الان خیلی راحت گاز میخوره. شتاب خیلی بهتر شده. ماشین تو دنده ها و دورهای بالا کم نمیاره. کلا رو عملکرد تاثیر خوبی داشت ولی رو صدا اونطور که میگفتن کم نشد و بلکه یه مقدار هم به نظرم بیشتر شد ولی گاز خوردن خیلی خوب شده.
منم امروز وقت کردم و لوله اضافی باکس را بریدم
البته من تا دیواره های باکس را برش دادم
عکس نگرفتم ولی شباهت زیادی به عکس زیر داره (قسمت قرمز شده) :
دیگه اون کپ مضخرف را ندارم
می تونم بگم 80-90% اون کپ از بین رفت
ضمن اینکه به نظرم صدا هم تغییری نکرد
البته شنیدم اگر سوراخ رزوناتور را مسدود کنیم صدا هم کمتر میشه که من فعلا به اون دسد نزدم
با توجه به اینکه عملکرد خودرو خوب شده فعلا پروژه تغییر شمع را منتفی می کنم تا موعد مناسب
من سرفرصت دوباره باید بازش کنم و با هویه تر و تمیز درش بیارم. شمع هم خریدم و در اولین فرصت برای تعویض اقدام میکنم.نقل قول:
نقل قول:درودطبق توضيحاتي كه شما فرموديد مشكل موتور شما كسر آوردن است كه دلايل زيادي داره و بايد يك به يك بررسي بشه تا عيب پيدا بشه وگرنه بايد دونه به دونه متعلقات و قطعات موتور رو تعويض كنيد كه اصلاً معقول نيست . براي اينكار بهتره كه اول اين موارد رو بررسي كنيد : 1- رسيدن سوخت كافي به انژكتورها و پاشش مناسب انژكتورها(سالم بودن پمپ بنزين ،فيلتربنزين ) 2- وجود جرقه مناسب در سر شمع ها و سالم بودن كوئل و شمع ها 3-دياگ زدن و بررسي خطائي كه نشون ميده (سنسور موقعيت ميل سوپاپ،شير- سنسور اكسيژن )به هر حال موتور اي اف سون داراي حساسيت هاي خاصي است كه با توجه به الكترونيكي بودن اكثر فرمان هاي صادره به موتور ، بررسي عيوب نياز به استفاده از دستگاه دياگ و تجربه بالائي داره و مثل موتورهاي قديمي به راحتي قابل بررسي نيست .من پيشنهاد ميدم كه هر چه سريعتر موارد فوق را در نمايندگي مجازايران خودرو بررسي نمائيد و تا عيب را برطرف نكردين به هيچ عنوان با اين وضعيت از موتور استفاده نكنيد .
درودنقل قول:
اين شمع ها پايه بلند هستند و براي موتور اي اف 7 كاملاً مناسبند و قيمت هم مناسب است .
گپ حتماً 0.9 ميليمتر باشد.
درود
ديروز رفتم روغن ماشينو به همراه ف ي ل ت ر روغن عوض كردم و4 ليتر روغن الف ريختم و يه دوري زدم و رفتم خونه و عصر كه ماشين خنك بود گيج رو كشيدم و ديدم از خط ماكزيمم هم بالاتره ، گيجو با دستمال پاك كردم و دوباره روغنو چك كردم و بازهم ديدم بالاي خط ماكزيممه واين يعني خطاي بسيار زياد گيج روغن . تازه هنوز بايد يك ليتر ديگه سر ريز كنم تا بشه 5ليتر . شما هم اين موضوع رو چك كنيد و ببينيد گيج روغن شما هم اينقدر خطا داره
آقا این محفظه رو چطور از جاش در آوردین؟ من هرچی زور زدم نتونستم درش بیارم. دیگه میترسم بشکنه اگر بیشتر فشار بیارمنقل قول:
ادیت:
همونجا بزور بریدمش. فقط یه مهره ی محفظه افتاد و نتونستم پیداش کنم. امیدوارم از اونجا هوا نکشه!
من 4.75 ریختم گیج دقیقا روی H قرار میگیره.نقل قول:
والا فروشنده میگفت پایه کوتاه هستن. بعد یه نوع پایه بلند که برای TU5 بود آورد که نزدیک 3 سانت طول این قسمت رزوه شده بود. اونا رو میگفت پایه بلند.نقل قول:
گپ فابریکش 1 هست. به نظرتون مشکلی رو ایجاد میکنه اگه با همین گپ ببندمش. میترسم نتونن گپش رو تنظیم کنن بزنن الکترود و همش رو نابود کنن.
منم خیلی زور زدم تا هر دو تا با هم دربیان ولی دیدم نمیشه. برای همین اول سمت چپ رو درآوردم( کم کم فشار آوردم تا خارش آزاد شد) و بعد هم سمت راست. موفع جا زدن هم یه مقدار بهشون روغن زدم بی دردسر جا رفت. موقعی که خواستم بندازمش سرجاش فیلتر رو جا انداختم و پیجاش رو بستم و خیلی راحت جا زدم. :n26::n26:نقل قول:
شما موازی محفظه را بگیرید محکم بکشید بالا در میاد
ولی قبل از بستن تیزی خارهاش را با سمباده بگیرید و هم نری و هم مادگی را با گریس چرب کنید دیگه راحت باز و بسته میشه
امروز باز هم ماشین را تست کردم و عملکرد بسیار راضی کننده بود
البته هنوز یک کپ بسیار کم در نیم ثانیه اول حرکت دارم که اصلا به چشم نمیاد(توضیح اینکه با کولر روشن با دور 1500 راه می افتم)
ضمنا برای اولین بار اگر در دنده یک بعد از رها کردن کلاچ یکدفعه گاز را تخته کنم چرخ های جلو هرزگردی خواهند داشت
اما به نظرم این موتور باگ ها و اشکالات طراحی بسیار زیاد داره این تازه یکی از ساده ترین هاش هست
من که فکر نمی کنم حتی دست یک آلمانی هم به این موتور خورده باشه چه برسه به اینکه طراحیش کرده باشه
خودم هم هنوز موندم اون لوله به اون درازی برای چی توی باکس فیلتر طراحی شده!؟:n36:
-----------------
در مورد شمع :
تجربه به من ثابت کرده شمع های سری 6 از NGK باید با گپ 1 تا 1.05 ست بشن تا بهترین کارایی را داشته باشند
ضمن اینکه این شمع دقیقا هم به ال90 می خوره و هم به موتور ملی
گپ فابریک این نوع شمع هم 0.8 هست که به نظرم برای موتور ملی یکمی تنگه
شمعی که رزوه اش بلند تر ههست هم در صورتی که روی این موتور نصب بشه موتور بلافاصله پس از استارت باید بره برای تعویض احتمالی پیستون و شاتون و میللنگ
سلام خدمت دوستان عزیز. داشتم مطالب اساتید انجمن EF7 رو میخوندم که منم کرمش به جونم افتاد مسیر هوا رو مثل خودرو های شما اصلاح کنم. مطالب اینجا و فروم همسایه رو خوندم و میخوام
کار رو شروع کنم ولی اطلاعات فنی خاصی ندارم. به نظرتون تجربه خاصی میخواد؟ و اینکه نمیدونم اون سوراخی که ظاهرا اسمش رزوناتور هست رو باید مسدود کنم یا نه؟ چون پست های ضد و نقیض زیاد دیدم و واقعا گیج شدم و از طرفی واااقعا دوست دارم شتاب ماشینم درست بشه. ممنون میشم یه راهنمایی مختصر بفرمایید که از صفر چیکار کنم. و اگر خرابش کردم قیمت این تیکه پلاستیکه چقدر هست؟ :دی
با تشکر.
:n16:
نترس داداش خراب نمیشه. باید محفظه رو از جاش دربیاری و پیچ ها رو باز کنی و لوله داخلی رو برش بدی. من با بستن رزوناتور مخالفم ولی شاید بقیه دوستان موافق باشن. تو فروم همسایه شیوه کار کاملا توضیح داد شده.نقل قول:
هیچ دانش فنی خاصی هم نمیخواد. یه کم زور میخواد با بلد بودن اینکه پیچ باز کنی و اینکه سلیقه و حوصله داشته باشی.
مرسی از پاسختون. اختلاف نظر بستن یا نبستن رزوناتور به چه دلیل هست؟ و آیا بستنش تاثیری توی شتاب داره؟نقل قول: