سلام
مرضیه جون تولدت مبارک
ارزوی بهترین هارو واست دارم.
از راه دور می بوسمت.
Printable View
سلام
مرضیه جون تولدت مبارک
ارزوی بهترین هارو واست دارم.
از راه دور می بوسمت.
اي بابا خب آدمو وسوسه مي كنين اينجام تبريك بگه!
بازم مبارك باشه تولدت!
مرسي ساريناي گل:40: حرفات هميشه بهم انرژي ميده.مطمئنم كه دعاهاتون بهم ميرسه چون حسشون ميكنم. ممنون:11: :20:نقل قول:
مرضيه جون تولدت خيلي خيلي خيلي مبااااارك.:11: :11: بووووووووووس :40: :40: :40: :40: :11:حالا چند ساله شدي؟؟؟؟؟
:20:
سلام مند بحث علمي رو ترجيح ميدم
تفلد تفلد تفلدش مفالک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشاللاه زنده باشه کیک اش تازه باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیاد شمعا رو فوت کنه ..نمیدونم تا کجا میره من این توپو نداشتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...توپولویم توپولو صورتم زیر درخت مهتابی گم شده ....
تقلیم به ملژیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به ... به بهنقل قول:
سرافراز باشي خانومي
ممنون كه تبريك گفتي
دشمنا هم بيرون كردي :دي
:40::40::40:
سلام :40::40::40:نقل قول:
ممنون مرسي كه اومدي تبريك گفتي مژگان جان كم پيدايي:31::40:
منم همين طور
بووووس
:40::40::40:
ها خوب چه اشكالي داره 2 بار تبريك بگو!نقل قول:
منم تبريك ميگم كاربر فعال شدي:40::40:
اويله رو دستم باد كرده! :دي
(البته از اون موقع وقت نكردم ديگه برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آخي سلام نگار جان خوبي؟ چكار ميكني با درسا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون كه تيريك گفتي ... بوس بوس:40::40:
با اجازه ي شما رفتيم توي 18:31:
ممنون عزيز كه تبريك گفتينقل قول:
كيكه تازس نترس:31:
من هم تولدت مبارک . :31: :20:
دلت شاد و لبت خندان بماند_ برایت عمر جاویدان بماند
خدا می دهم سوگند بر عشق _ هر آن خواهی برایت آن بماند
تنت سالم سرایت سبز باشد _ برایت زندگی آسان بماند
خانمی تولدت مبارک:40:
ممنون مرسي كه تبريك گفتينقل قول:
هميشه شاد و سرزنده باشي:40:
ممنون چه شعر قشنگي:40:نقل قول:
مرسي خانم گل هميشه ي هميشه موفق باشي:11:
مرسي مرسي!نقل قول:
وقت نكردي بقيشو بري؟
بابا تو چه صبري داري!!!
من ساعت 4 صبح تموم كردم ساعت 8 هم امتحان داشتم!!! نه كه از فضولي داشتم مي مردم نمي تونستم تا ظهر كه برمي گردم صبر كنم!!! البته اين مال اويل2 بود. سرور سري رزيدنت اويل!
يادش بخير
راستي چيكار مي كني براي اويل 5 ؟ ارتقا سيستم لابد
خوب آخه نميشد خواهرم رو برده بودن مشهد و از اون جايي كه اونم مينشست بازي رو نگاه ميكرد سيديشو كش رفته بود كه وقتي نيستش من بازي نكنم!:blink:نقل قول:
تازه وقتي هم برگش ديگه امتحانات نهايي و ...
اگه مينشستم پاي بازي مامانم كلم رو ميكند :19:
واي گفتي اويل 2 ... هيچي اويل 2 نميشه منم خودم يك روزه رفتمش چقدر هم حال ميداد اون موقع ها ترسناك تر بود
اويل 5 فعلا معلوم نيست ولي اگه بفهمم ميخواد براي كامپيوتر هم بياد حتما ارتقا ميدم :دي
ممنون مرسي سلامت باشي خانومينقل قول:
عيبي نداره همش 3 روز گذشته!:31:
فدای تو نگار گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یاد اون موقع افتادم که خودت واسم دعا کردی ... آخی چه زود میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی عزیزم :40:
به بهنقل قول:
خوش اومدی دوست خوب :11:
بحث علمی هم می کنیم:27:
کجا رفتي ؟ کي رو رفتي ؟ :31:نقل قول:
پیشنهاد می کنم در یک اقدام انتحاری نام تاپیک رو به بحث و گفت و گوی آزاد ( ویژه ی آقایان ) تغییر بدیم و تمـــام!
والا!
( اسمایلی ناراحت ِ خشن ِ عصبانی ! )
واقعا همين كه گقتي!
كار جالبترشون اينه كه مي يان با اسماي دخترانه جالب انگيزناكشون مارو سر كار بذارن!!!
همون كه مي دونين خودتونين!
همچين كفري مي شم
بيكارهاي بچه پررو
سلام
اقایونی که اینجا پست می دهند
به هر دلیلی..
یادشون باشه...بابک از هرچی بگذره از این نمی گذره که اقایی اینجا پست بده..
پس اقایون پست ندهند
.نقل قول:
.
هیچی پیشی بود رفت
تو چطوری گل خانومی؟
سلامون علیکم و رحمه الله علی جمیع النسا الانجمن چه خارج و چه داخل :n02:
عرضم به خدمتتون که بنده دلم طاقت نیاورد تاپیک رو بالا نیارم
الان بچه ها رو تگ میکنم خبر دار بشند
:n19:
:n20:
سلام سلام
به به سرزمین بانوان:n33:
اخی یادش بخیر.
اون موقع ها من اصلا از این تاپیک خوشم نمی امد:n08:هیچ وقت توی این تاپیک پست نذاشتم:n14:
خب یه سوژه بدید کمی صحبت بشه دیگه:n26:
مثلا چی؟
غیبت اقایون انجمن:n10:
قدرتمند بود خانمهای انجمن!
اینکه ما تعدادمون بسیار کمه ولی همین تعداد کم هم بسیار مفید و خاص و کلا تک هستیم تک تک:n33:
یعنی من عاشق شما دوتام که همیشه پایه و پر انرژی هستید :n02:
منم موافقم موضوع بگید در موردش صحبت کنیم.
گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو احیا کردم، غیبت ها رو ببریم توی گروه اینجا فایده نداره ببینند مزه ش میره :n10:
در اون که شکی نیست اصلا :n09:
الان داشتم فکر میکردم امسال چقدررر زود گذشت برای شما هم همینطوری بوده یا من اینطوری فکر میکنم ؟
وسط بهمن هستیم یه برف درست و حسابی هم که نمیاد شال و کلاه کنیم بریم بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا توی گروه من هی خواستم سر یکی از اقایون انجمن رو بار بذارم بعد گفتم بیخیال .من پیشگام کله پزی نشم:n05:
بابا تینا جان بهتر که برف نمیاد.من امسال هرچی گشتم چکمه سفید پیدا نکردم.کلا هم هیچ چکمه ای ندارم.اگه برف بیاد من چی بپوشم:n19:
امسال زود گذشت ولی سخت بود.ما توی فامیل چند تا فوتی داشتیم.من از کار بی کار شدم:n14:
حالا امسال سال اسب بود.میگفتند شاهزاده ها با اسب سفید میان.سال دیگه که سال گوسفنده رو خدا بخیر کنه:n24:
امسال؟:n36: خیلی دیر گذشت که:n28: دوسش نداشتم:n15:
ولـــــــــــــــی فکر کنم قراره یه اتفاقای خوفی بیفته:n31: البته اگــــــــــر بشه:n37:
تازه من مشکل اینکه چی بپوشم هم امسال خیلی داشتم:n35:
هرچی خریدم به بقیه نمی اومد:n02: کلا من امسال مشکل لباس زیاد داشتم:n13: ینی اول میخرم بعد فکر میکنم که با چی بپوشم...
تازه کلی وسیله هست برای خرید ولی پول نچ:n34:پولی که هست نمیرسه که من وسایل خوب خوب بخرم:n32:مثلا همش فکر میکنم باید 5 تیکه لباس بخرم ولی پوله به ماکسیمم سه تا میرسه:n14:
شما چیکار میکنید در این حالت؟:n13:
برای منم سال خوبی نبود و سختی زیاد داشت شاید انقدر درگیر مشکلات مختلف بودم متوجه گذشت روزها و ماه ها نشدم.:n15:
امیدوارم 94 سال خوبی باشه.
واقعا چرا هرچی لباس میخریم باز چیزی نداریم بپوشیم یا ست کنیم با هم؟
من چند وقت پیش رفتم یه دفعه چندتا مانتو و پالتو با هم خریدم اومدم.:n35:
بهم میگفتن مگه قراره جنگ! بشه ولی بازم موندم با چی بپوشمشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موقع خریدن فکر نمیکنم با چی بپوشم یا چند تیکه باشه. اول میخرم بعد یاد اون قسمتش میوفتم:n37:نقل قول:
شما چیکار میکنید در این حالت؟:n13:
من دلیلش رو میدونم.
چون همیشه یه مانتو یا پالتو خوشگل و جدید پیدا میشه که بخری
ولی مدل های کفش و بوت هیچ وقت تغییر نمیکنه:n03:
ستاره جان برای منم همینه.امکان نداره هیچ وقت اندازه ی لباس هایی که میخوام پول داشته باشم:n03: اگر چی بشه اندازه ی لباس ها هم پول داشته باشم امکان نداره به کیف و کفش و... هم برسه
بخاطر همینه که من همیشه مشکل کفش دارم:n03:
میگم ولنتاین نزدیکه ها....:n19:امسال قراره هدیه بگیرید؟:n12:
نه عزیزم اعتراف میکنم که در طول این زندگی چندین و چندساله کسی به من هدیه ولنتاین نداده:n14::n15:نقل قول:
امسال هم مثل سال های قبل:n39:
((مگر بچه های انجمن همت کنن گلریزون بگیرن برام:n08:))
سلام به خانومای گل
من که تو زمینه ی خرید کردن شباهتی به خانم ها ندارم :n02: اصلا از window shopping لذت نمیبرم :n15:
ولی خب مشکل چی بپوشم رو کدوم خانومی هست که نداشته باشه :n02:
به نظر من یه علتش اینه که تنوع لباس برای خانوما خیلی بیشتر از آقایونه . مرد ها یه دست کت و شلوار رو تو عروسی و عزا و عید دیدنی و همه جا کلا میپوشن . ولی ما برای عروسی یه جور باید بپوشیم ، برای مهمونی عصر یه جور ، برای دید و بازدید یه جور .... خلاصه هزار مدل لباس باید داشته باشیم.
بعد هم نکته ی اصلی اینه که خانم ها مطابق روحیه شون لباس میپوشن. مثلا من خودم یه موقع میخوام برم دانشگاه میبنم دلم میخواد فلان رنگ رو بپوشم ولی همچین رنگی اصلا ندارم :n29:
منم بیشتر از هرچیزی مشکل کفش دارم. آخه اگه آدم بخواد مناسب هر لباسش کفش داشته باشه ، باید 20-30 تا کفش داشته باشه که معلوم نیست هر کدوم بیشتر از سالی یه بار مصرف بشه :n15:
اخرین پست ماله 2006 . چطور من دعوت شدم؟:n35:
اخرین پست عزیزه دل ماله 4 روز قبلهنقل قول:
بالا رو نگاه کن:n17:
سلام ستاره خانوم بله درسته ببشقید:n02:نقل قول:
با سلام مجدد خدمت خانمها گل:n12:
خوب گفتند که یه پستی بذاریم که نشاندهنده خانم بودن ماست :n13: ، منو دوست خوبم Flower تگ کرده بود و اگه تو همین تاپیک بگردید پستهای قبلی منو پیدا می کنید.
خوب این از احراز هویت بعدش از گروه بانوان پی سی چه خبر ؟جمع شد؟
چطور شد تصمیم گرفتید این تاپیک رو دوباره بیارید بالا؟
یادش بخیر عجب دورانی داشتیم.
با سلام مجدد خدمت خانمها گل:n12:
خوب گفتند که یه پستی بذاریم که نشاندهنده خانم بودن ماست :n13: ، منو دوست خوبم Flower تگ کرده بود و اگه تو همین تاپیک بگردید پستهای قبلی منو پیدا می کنید.
خوب این از احراز هویت بعدش از گروه بانوان پی سی چه خبر ؟جمع شد؟
چطور شد تصمیم گرفتید این تاپیک رو دوباره بیارید بالا؟
یادش بخیر عجب دورانی داشتیم.
سلام :n17:
انجمن متفرقه زیر مجموعه دهکده سرگرمی زده :دی
تاپیک های مفید که از جمله تاپیک حاضر باشه:n26: و یکسری از تاپیک های دیگه دوباره راه افتاد تا جمعمون جمع باشه:n11:
گروه هم مجدد فعال شده:n31:
اشکال نداره
دوران میسازیم ما
دست کم نگیرید
:n25::n20:
اره هیوا درست میگه به نظرم، تنوع لباس های خانوما خیلی بیشتره
الان اصلا هوا یه جور شده که یه سری با پالتو و بافت و شال گردن و بوت میان بیرون یه سری هم روی آوردن به لباس های بهاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم نمیدونه ناراحت باشه از اینکه وضعیت هوا قابل پیش بینی نیست یا خوشحال باشه از اینکه هرچی بخواد میتونه بپوشه!
خودم برات میخرم ستاره، چه عطری میخوای ؟:n33:
رویا جان خوش اومدی. صنم جان اون گروهه هنوز هست. دوباره فعالش کردیم دعوت نامه عضویت برات میفرستم.
از اون گروناشنقل قول:
همونا که خودت میزنی:n33: واقعا میخری؟ آخ جون:n20:
والا این هوا کلافمون کرد یه روز لباس گرم میپوشی میری بیرون اینقدر گرم میشه رسما میشی تخم مرغ آبپز:n07:
یه روزم میای کم بپوشی مثل من سرما میخوری و ....:n14: