-اره علي جان دقيقا يكي هستندنقل قول:
-مثل همه پنل ها هستند بايد دانگل usb واي فاي مجزا براش تهيه كرد تا بتونيد از اين طريق بصورت وايرلس pc ويا لپ تاپتون رو با Hdtv متصل و شير كنيد
-اره علي جان دقيقا يكي هستندنقل قول:
-مثل همه پنل ها هستند بايد دانگل usb واي فاي مجزا براش تهيه كرد تا بتونيد از اين طريق بصورت وايرلس pc ويا لپ تاپتون رو با Hdtv متصل و شير كنيد
سلام دوستان
آقا فردا میخوام برم led سامسونگ بگیرم بین 6260و6960گیر کردم اختلاف قیمت 6200 بابانه زیاده اما 6900 زیادنیست
1سوال اختلاف بین 6200با6900از نظر فنی خیلیه
اصلا به چشم میاد که نرم 6200بگیرم
کسی این 2 تارو از نظر تصویر مقایسه کرده
من منتظرمکسی میدونه جواب بده لطفا
نقل قول:
شما که 6900روپیشنهاد میدی چرا 6200رو نمیگی که همه امکاناته 6900 رو داره فقط کنتراستهکمتری داره
خیلیم تو بانه ارزونتره
سلام
دوستان... من يه TV (نميدونم با اين قيمت LCD ميشه ميشه خريد يا LED)
با قيمت زير 1 تومن ميخوام بخرم...
سايز 37 تا 40
ميشه يكي دو مورد پيشنهاد كنين تا برم در موردشون بخونم يكم؟
ممنون
-samsung 40c550نقل قول:
lg 42ld470
sony 40ex400
و بهترين گزينه ها :
samsung 37c650
lg 37ld650
نقل قول:
مثل همه پنل ها هستند بايد دانگل usb واي فاي مجزا براش تهيه كرد تا بتونيد از اين طريق بصورت وايرلس pc ويا لپ تاپتون رو با Hdtv متصل و شير كنيد
يعني چي يعني همينجوري نميشه از وايرلسشون استفاده كرد كرد پس روش چيه نوشته ؟؟؟ اين امكانات رو داره جزو امكانات تلويزيون حساب ميشه ديگه ؟
متاسفانه تا جايي كه من اطلاع دارم زمانيكه built-in باشه يعني يا خود Hdtv داره ويا اينكه دانگل درون جعبه هست و زماني كه ready نوشته ميشه يعني بايد جدا تهيه كنيدنقل قول:
1سوال 6200 یا 6900 چقدر از نظر کیفیت اختلاف داره فردا دارم 6200 از بانه میگیرم بنظرت 6200 خیلی متفاوته با 6900نقل قول:
مرسی
سلام
میخوام دوربین عکاسی دیجیتال سامسونگ بخرم برای خونه مناصبم باشه چی بگیرم
سلام خسته نباشید دوستان
آقا من میخاستم یه تی وی 40 اینج سامسونک بگیرم
من میخام برم بانه
در حد 700-800 تومان باشه
البته منظورم قیمت اونجاست
فکر کنم با گارانتی 1 میلیونی در بیاد
و میتونید برند های دیگه رو هم معرفی کنید
ممنون
اينا رو از كجا بايد تهيه كرد منظورم دانگله؟نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=332[/HTML]نقل قول:
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
-من قبلا هم خدمت دوستان عرض كردم تفاوت عمده اونها داشتن Precision Dimming هستنقل قول:
-سيستمي هست كه تا حدودي مشكلات ابري شدن رو بهبود ميده در مقايسه با مدل c6200
[HTML]http://hdtvtutors.com/2010/07/25/samsung-precision-dimming-review/[/HTML]
-خوب اختلاف كنتراست بوجود مياد كه مقدارش كم هم نيست علاوه بر اينكه طراحي فريم c6900 زيباتر و اسليم تر هست
-البته همه اين تفاوت ها براي كاربران خونگي عمدتا شايد اصلا مهم نباشه
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
-از نمايندگيها قاعدتانقل قول:
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
-samsung c650نقل قول:
-lg ld650
-sony ex500
[/COLOR]
-از نمايندگيها قاعدتا[COLOR="Silver"]
اينجا نمايندگي نداره از كجا برم تهيه كنم؟
-دقيقا نميدونم ولي شايد از بانه ويا نمايندگي وسنتر هاي تهراننقل قول:
نقل قول:
دقيقا اسمش چيه سايت يا لينك خارجي ازشون نداري؟
اگه ممكنه كليه متعلقات كه ميشه به ld650 رو وصل كرد رو واسم بگين لينك سايت خارجي هم بدين كه خيلي بهتر ميشه
ممنون
LG AN-WF100 Wi-Fi USB Adaptorنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://www.amazon.com/LG-AN-WF100-Wi-Fi-USB-Adaptor/dp/B003F9HH2W[/HTML]
[HTML]http://www.lg.com/us/tv-audio-video/accessories/LG-tv-accessories-AN-WF100.jsp[/HTML]
-متعلقات خاصي نداره عزيز مثل بقيه HDTV ها ست
با تشكر از شما دوست عزيز قيمتش رو تو آمازون زده 80 دلار اينجا چنده؟
بعدش دقيقا مي خوره جاي usb كه فلش معمولي مي خوره (فلشي كه فيلم و عكس رو نشون ميده)
بعد اين فلش به همه تلويزيون ها مخصوصا 3d هاي مدل يا برند ديگه مي خوره يعني كارايي داره؟؟
-خوب قاعدتا اينجا نهايت 100 باشهنقل قول:
-بله USB هست ديگه
-بهيچ وجه تنها به HDTV هاي برند ال جي ميخوره
سلام من بین v20 ,50 و سامسونگ 6900 دو به شک شدم،با اینکه میل باطنیماینه که سه بعدی داشته باشم
اما چون واسه خونه میخوام کیفیت و کارایی مهم تره برام
اگه قیمت v20 رو هم بگین ممنون میشم
اگر 3 بعدی مهم هست VT 20بگیرید.کیفیت عالی داره:8:نقل قول:
من كه واقعا گيج شدم .حدود 400 صفحه. ......كاش حداقل يه جمع بندي صورت ميگرفت يامطالب اضافي حذف ميشد كه بتونيم يه تصميمي براي خريد بگيريم .
-به هر صورت نظرات و سليقه هاي متفاوتي وجود داره همينطور هزينه هايي كه ميكنند اندازه قيمت نوع تكنولوژي بكار رفتهنقل قول:
-شما قيمت و اندازه وكارايي و برند مورد علاقتون رو بفرماييد تا دوستان بهتر راهنماييتون كنند
پس چرا هیچ کس جواب ای sangol بیچاره رو نمیدهنقل قول:
آقا کسی نیست 1 کم کمک ما بکنه 6200توبانه اختلافش با6260 داخلی اختلافش زیاده ولی 6900 زیاد نیست کدومو بگیرم 6900 با 6200خیلی متفاوته
آقا من منتظرما
مرسی
سلام.
از دوستان کسی هست که بدون میشه هدفن usb به تلویزیون وصل کرد یا نه ؟؟؟
مثلاً زمانی که دارم از یکی از hdmi تلویزیون استفاده میکنم (کنسول وصل کردم) میتونم همزمان بهش یه هدفن usb هم وصل کنم و ازش استفاده بکنم ؟؟؟
-من متوجه منظورتون نميشم هدفون usb ؟نقل قول:
-خروجي هدفون براي اتصال هدفون هست حالا چه وايرلس وچه سيم دار
نه نه ...نقل قول:
فکر کنم وتوجه نشدید.
نمیدونم منو میشناسید یا نه ، ولی من تلویزیونم پشتش 3.5 mm نداره.
هدفن اپتیکال هم کم گیر میاد.
یا 3.5 هستن یا usb
حالا اگه من یه هدفن که به usb بخوره ، بخرم میتونم به تلویزیون وصل کنم ، در صورتی که کنسولم یه hdmi وصله ؟؟؟
من میگم احتمال این که صدا و تصویر با هم با hdmi بیاد و صدا از اسپیکر در بیاد خیلی بیشتر از اینه که صدا از پورت usb به هدفن منتقل بشه.
حالا نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه.
-اره عزيزنقل قول:
-در مورد هدفون هم فكر نميكنم اين قابليت وجود داشته باشه تا جايي كه من متوجه منظورتون شدم
اقا یک سوال داریم در مورد خرید LED . موندیم چه برندی بگیریم...
کیفیت که 1080 باشه .فقط آیا پاناسونیک هم lED دارد یا خیر و چه برندی در اندازه 42 یا 46 ؟؟؟
خودم یک پیشنهاد دارم ببینید خوبه یا نه 46c6960 سامسونگ
آره پاناسونیک LED هم داره،دوره همشون هم یه قاب بنفش رنگ دارن:18:،مدل TH-L42D25 ،که 42 اینچه....نقل قول:
در مورد اون سامسونگه هم بگم که خوبه...من خودم به شخصه برند سامسونگ رو به پانایونیک ترجیح می دم.... ولی برین جفتشون رو ببینین بعد بخرین چون ظاهر هم مهمه دیگه،تنها مشکل TV های سامسونگ کنتراست تصویر هست که تو این مدلش هم وجود داره.
-ديگه اين به سليقه شما بستگي دارهنقل قول:
بله پاني هم d25 رو داره كه گزينه خيلي خوبيه
-همينطور c6900 كه انتخاب كردين
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
-عزيز اين پست در جواب شما بود :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5918885&postcount=4101[/HTML]
سلام.
در حال حاضر بین ex500 و c565 تو سایز 32 موندم ex500 نزدیک 230 تومان گرونتر هستش به نطر شما میارزه انقدر پول بیشتر بدم و سونی رو بگیرم؟؟؟
راستی c580 سامسونگ جایی پیدا نمیشه؟؟؟ و چه قدر با c565 فرق داره؟؟؟
با سلام خدمت استاد عزیز
از پلاسمای پایونیر خیلی تعریف میکنن چند تا سوال دارم از خدمتت:
1-42 اینچ آخرین و بهترین مدلش تو ایران چیه؟(با ذکر قیمت)
2-آیا از لحاظ کیفیت تصویر و صدا پایونیر بالاتره یا پاناسونیک vt20
-عزيز بيشتر تفاوت مربوط هست به هرتز پنلنقل قول:
-اگر كيفيت تصوير مهم هست سراغ ex500 برين (البته اين تفاوت به نظر شما بستگي داره)
-و البته c565 از نظر امكانات گزينه بهتري هست
-تفاوت ها بر ميگرده به كمي ديزاين متفاوت و البته كنتراست
پايونيير ها از 2008 به اين بر ديگه توليد نميشهنقل قول:
-در مورد اينچ هم اصلا اين اندازه ها نيست واكثرا اينچ هاي بالا 50 و 60 وجود دارند (خيلي كم)
LX5090 4900
LX6090 8200
-بخاطر استفاده كردن از چيپ هاي گران قيمت وپردازند ه هاي عالي ميشه گفت سلاطين hdtv ها هستند حتي تا امروز
-مخصوصا در مورد اپسكيل و بلك لول و كنتراست
-در مورد صدا خيلي از مدل هاي پايونيير حتي اسپيكر ندارند
البته سري هاي neo pdp پاني هم در اين زمينه عالي كار ميكنند و با توجه به هزينه و امكانات پنل و قابليت هاي امروزي مثل همين 3d ديگه پاني ها گزينه هاي بهتري هستند
خوب حالا این دو مدل رو بزاریم کنار الان یاد پاناسونیک افتادم .:31:
پاناسونیک 32 اینچ تا سقف 800 هزار تومان چی داره؟؟؟(lcd یا plasma )
کلا سراغ گارانتی یانیان نری بهتره. همه جنساشون وحشتناک گرونه. از تلویزیوناش گرفته تا دوربین هاش.
دوستان ایا به جر بانیان شرکت دیگه ای نمایندگی پانا تو ایران نیست؟ اگه اره قیمتهاش چطوره؟
دوستان از بین ex500 سونی و هم قیمت سامسونگ کدام رو پیشنهاد میدین/ توی رنج یک میلیون و دویست هزار تومن سامسنگ بهترین مدلش کدومه/ من کیفیت تصویر برام از همه چیز مهمتره/ اگه ممکنه نظر بدید
TH-L32U20 770نقل قول:
پلاسما كه توي اين اندازه نداريم عزيز
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
فكر ميكنم كوه فرد هم زماني بودنقل قول:
دوستان ایا به جر بانیان شرکت دیگه ای نمایندگی پانا تو ایران نیست؟ اگه اره قیمتهاش چطوره؟
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
samsung c695 بهترين گزينه ممكن هستنقل قول:
علاوه بر كيفيت تصوير كه مدنظر شماست امكانات خوبي هم داره اين پنل
سلام و خسته نباشید.
آقا میخوام یک LED 46 بخرم تا سقف (2.100 میلیون)!
اولا چه برندی رو پیشنهاد میدید؟
دوم نظرتونم در مورد LED 46C5550 چیه ؟