سلامنقل قول:
همینجوری نه!
باید نامه از دانشگاه یا شرکت و... داشته باشی!
می تونی بپرسی از نماینده مشهد شاید دادن.دی:
Printable View
سلامنقل قول:
همینجوری نه!
باید نامه از دانشگاه یا شرکت و... داشته باشی!
می تونی بپرسی از نماینده مشهد شاید دادن.دی:
بابا ما آدمیم! 128 داشتم شبی 400 -300مگ دانلود داشتم، الان با 512 از 128 کمتر دانلود دارم، اخه 1 روز 2 روز 3 روز! تا کی؟ یه فیلمه تک لینکه 700 مگیه 4 شبه نتونستم دانلودش کنم! از آدرایو هم هست، فردا شبش رزیوم نداره، بازم باید از اول شروع کنم...فردا شبشم بازم همون داستان!نقل قول:
من اگه این 44 تومن(اکو 512 سه ماه) رو میرفتم 44 تا دی وی دی توپ جدیدترین فیلمهای هالیوود رو از بازار میخریدم بهتر نبود؟!! نه دردسر دانلود داره نه اعصاب خوردی و نه هزینه های اضافیه دیگه! من به این امید 512 گرفتم که حداقل هر شب بتونم یه فیلم دانلود کنم نه این که 4 شب هم یه فیلم 700 مگی رو نتونم دانلود کنم! :47::47::47:
شما تو قسمت tcp ip تنظیمات رو به حات اتوماتیک بذار یه تستی بکن ببین درست میشه؟(dns رو بردار).نقل قول:
نه فرشاد جان، کاری به این مرکر و اون مرکز نداره، 4 تا از دوستام شاتلی هستن تو 3 مرکز مختلف، همشون شاکی شدن این چند روز!نقل قول:
من یه لینکه اونم با اکانت پولیه دوستم میخوام دانلودش کنم، اما 4 شبه که نشده و فقط حجم اکانت دوستم رو به باد دادم! یه لینک هم دارم از آدرایو که اون اوضاعش افتضاح تره!:13:نقل قول:
با سلام
برایه فسخ قرار داد و خارج شدن از رانژه باید چه مراحلی رو طی کرد ممنون میشم جواب بدید؟
براي شاتل نميدونم ولي جاهاي ديگه بگين كه خط رو ازاد كنن و ديگر قرارداد تمديد نميكنم
اهریمن و مهدی کجایید بابا ؟؟ اینگار داستان خیلی داره بیخ پیدا می کنه ... black hero دیگه زده سیم آخر ...
بابا شاتل چش شده ؟؟ بچه ها که همه ازش راضی بودن ؟؟ ای بابا ... کلافه شدیما ... کاش کیفیت اکو رو آرت هم داشت ...
نقل قول:
نه میخوام بدونم که آیا حتما باید با خبرشون کنم یا اگر پول رو هم واریز نکمنم خطم آزاد میشه ؟
بابا adrive که معتبر نیستنقل قول:
قرار شد یه لینک مستقیم از یه سرور قویتر
شما همون سایتی که شاتل تایید میکنه برو تست سرعت بگیر امشب
php.net
ببین اونجا چطوریه سرعتتون؟
من هستم رفته بودم یوزارسیف ببینم:دینقل قول:
من همچنان از شاتل راضی و خوشنود هستم:دی
بابا blackhero جان اگه شما بری ما باکی شوخی شاتلی کنیم؟؟:d
باید بری فرم جمع اوری رانژه را امضاء کنی!نقل قول:
پشیمان می شوی بعدا! از ما گفتن بود!
من اینجام:31:نقل قول:
مگه چند روز هست که مشکل پیدا کرده! درست میشه بابا
بعد از 15 روز اگه شارژ نکنی دستور قطع رانژه را میفرستن مخابراتنقل قول:
من هم زیاد مشکلی ندارم و راضی و خوشنود هستم و یوزار سیف هم دیدم:31:نقل قول:
isbn که دیگه تصمیم خودش رو گویا گرفته ... ای بابا .... بچه ها خواستین دوباره شاتلی بشین من کارت طلایی دارما .... :31:
فكر كنم چون هنوز شاتل اول راه براي جلب مشتري نگه داره و از طرف خود كاري نميكنه مگر اينكه بهشون بگينقل قول:
آره ما هم یوسف دیدیم ... با حال بود ... :31:
منم شک ندارم هر کی با شاتل بهم بزنه بعداً پشیمون میشه ... ولی خوب من کارت طلایی میدم بهتون ... غصه نخورید ... :27:
منم یوزارسیف را دیدم این قسمت خیلی بیمزه بود:31:نقل قول:
حداقل قبل از اینکه فسخ کنی یه تماس بگیر یه تهدیدی بکن که فسخ میکنی شاید یه اثری داشت:46:نقل قول:
تایید میشه:37::10:نقل قول:
از اب گل الود ماهی ...:31::46:نقل قول:
اگه خبرشون كني خب زودتر ميشه چون همين طوريش 7 روز كاري طول ميكشه جمع كنن برن و 7 روز كاري هم طول ميكشه دوباره با يه شركت ديگه رانژه انجام بشه. من يه بار زنگ زدم ولي پشيمون شدم برم داتك (بايد بزني 23099 بعد داخلي 620)نقل قول:
حالا اين كارت طلايي چيه؟ به چه دردي ميخوره
اره اگه بدونی می خواهد از کجا سرویس بگیره!نقل قول:
خیلی ریسک می کنی که می خوای از صبا سرویس بگیری isbn جان! چون احتمال این که سرویست خوب از اب در بیاد خیلی کمه!
اول راه کجا بود 5 6 ساله داره adsl2+ میده و اولین شرکتی هست که adsl2+ ارائه کرده!نقل قول:
بعد از 15 روز اگه شارژ نکنی دستور قطع رانژه را میفرستن مخابرات
:46:نقل قول:
از دوستان همشهریت که از شاتل سرویس دارن بگیر و هنگام ثبت نام تحویل بده 10 هزار تومان تخفیف می گیرینقل قول:
خوب ابن چه سودي براي طرف مقابل داره كه بهم كارت ميده؟
سلام سیامک جان تا اونجایی که یادمه شما art داشتینقل قول:
شما هم مشکل دارید؟
کاش کیفیت اکو رو آرت هم داشت!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بر عکس ننوشتی؟:11:
یک درصد خاصی تخفیف میگیره:46: توی شارژ کردن سرویس دوره بعدنقل قول:
امروز تو رادیو ماشین شنیدم شاتل داشت برای یک ماه سرویس رایگان برای عید تبلیغ میکرد کسی از دوستان از جزئیات اطلاعی داره ؟
نقل قول:کد:http://shatel.ir/content/view/528/128/lang,fa_IR/
بگو چرا همه هي بهم پيام ميدادن كه من كارت دارم از من بگير بگو جريان چيه
حالا يه سوال اينقدر كه تعريف ميكنيد يه نمونه از دانتون بذاريد ببينيم چجوريه(يه عكس از سرعت دانتون بذاريد)
ممنون
بابا سرعت این تاپیک یه چیز تو مایه های نوره ...
آره دوست من اشتباه لپی بود ... کاش کیفیت آرت رو اکو هم داشت ...
سیا تو دیگه چرا ؟؟ داتک هم یه خبرایی شده بوده انگار ... می خواسته محدود کنه ... بعد از عید فکر کنم بکنه ... :5:
هیچی شاتل نمیشه ... همه هم برن اهریمن و من شاتلی باقی می مونیم .... :10: :8:
سیامک یه فیلم داره که ثابت رو 21.3 سرعتش رو نشون میده ... سیا جون فیلم رو بزار ملت کف کنند :21:نقل قول:
نقل قول:
ماااااااااااااااااااااااا اااااا ahriman جون تو از کجا فهمیدی میخوام از صبا بگیرم :18::34:
نه من من نه از شاتل خسته شدم و نه نا راضیم اون مشکل هم که تا الان حل شده مشکلی نیست من برا تنوع میخوام یه مدت هم برم رو صبا نت ببینم ای 1 مگ ش چطوره همین :14:
چون رفیقم داره تو همین مرکز مخابراتی خودم عاطف خدایی از تابستون که گرفت تا الان هیچ مشکلی نداشته اون موقع که 512 بود سرعتش هیچ افتی نداشته الان هم که 1 مگ شده سرعتش از 110 ت 126 هست صبانت به قول خودش به این مرکز عاطف بیشتر میرسه فکر کنم فامیلاش اینجان :5:
من دیدم پارس آنلاین داشتم شاتلم گرفتم حالا یه مدتی برم رو صبا نت بدم یه جا دیگه میخوام ببینم بین اینا کدوم راضی کننده تر بوده :27::27:
کلی خندیدم:31:نقل قول:
بهتره بگی دوستانی که توی مرکز شما هستن عکس از سرعت دانلودشان بگذارن! چون بستگی به ترافیک مرکز مخابرات هم داره!
فعلا هم برای بعضی از دوستان توپه برای بعضی ها خوبه! بعضی ها بد نیست! بعضی ها بده :31:
برای من خوبه بد نیست! ولی ترافیک مرکز مخابراتم بالاست با این حال بد نیست خوبه!
اره مثل چی پست می خوره!:31:نقل قول:
من هم بعد از عید دیگه نیستم( دارم می رم فضا:31:) که اینترنت داشته باشم احتمالا دیگه به همین خاطر سرویس نگیرم مگر این که خانواده اینترنت لازم داشته باشن!
علم غیب دارم!:31:نقل قول:
کاری به مرکز مخابراتی نداره! شانسی هست! و خیلی کم اتفاق می افته که سرویسش خوب از اب در بیاد! من خودم قبل از شاتل صبا داشتم اون موقع خوب بود تازه داشت خراب می شد! که امدم شاتل! حالا برو یک تست کن ببینم پشیمان میشی یا نه!:27::21:
نقل قول:
شما مگه صبانت هم داری که میگی برا شما خوبه بد نیست
عکس نمیخواد خودم از رو برو دیدم یه فایل 32 مگی رو تو 3:48 دقیقه دان کرد:20:
نه من جواب دوستمون gamemaster را دادم در باره شاتل!نقل قول:
اون دوستمان در مورد شاتل صحبت کرده نه صبا!
اره اگه شانست بزنه سرویس خوب از اب در بیاد خوبه! برای صبا
نقل قول:
کلی خندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره بگی دوستانی که توی مرکز شما هستن عکس از سرعت دانلودشان بگذارن! چون بستگی به ترافیک مرکز مخابرات هم داره!
فعلا هم برای بعضی از دوستان توپه برای بعضی ها خوبه! بعضی ها بد نیست! بعضی ها بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من خوبه بد نیست! ولی ترافیک مرکز مخابراتم بالاست با این حال بد نیست خوبه!
فكر نكنم جايي جوك نوشتم كه شما بخندي
دوستان ديگه چي ؟شماها يه تكوني بدين ثواب داره
دوست عزير isbn اون فايل مستقيم بود يا نه؟
بعد سرويس طرف چند بوده؟
من اون زمان كه نوشته بود تا آخر مهر 5 شنبه ها رايگان خواستم برم داتك چون ديدم صرف نميكنه با اين وضع 30 تومن بريزم تو حلقومشون كه زنگ زدم پرسيد چرا ميخواين برين گفتم 5 شنبه ها ديگه رايگان نيست گفت چرا رايگان ميشه كلاً كه شد :31:نقل قول:
آقا چرا ارزش فيلم هنري منو رو مياري پايين ثابت رو 21.7 يا 21.8 بود :31::31::31: كلي براي ضبط اين فيلم رنج و ديدم كلي هزينه ي فيلم برداري شد :31: والا الآن نيست پاك شده روي هاست رايگان 8tt بود كه انگار جمع كرده رفته بايد دوباري به فيلمبردار و بازيگرا بگم بيان :31:نقل قول:
نقل قول:
برام دعا کنین دارم قمار بزرگی میکنم التماس دعا از دوستان شاتلی دارم :42:
بنده به سفر کوچکی میرم اگه از نتیجه سفرم پشیمون شدم به کاشانه خودم (شاتل) باز میگردم:37:
نه دوست عزیز منظور من را نگرفتی! منظور من اون جریان فرستادن پیام از من بگیر از من بگیر!:31:نقل قول:
توی این تاپیک بیشتر از همه من تکون میدم.دی:
پشتیبانی شامل خیلی چیزا! سرویس شارژ میکنیم نمیشه میگیم چر امیگه فلان یا نمیدونن یا میگن چند رزو دیگه درست میشه و...! :دینقل قول:
ahriman 323 نوشته :
اگه سرعت خوبه و قطعی نداری دلیلی نداره که سرویس دهنده را عوض کنی!
وقتی مشکلی نباشه پشتیبانی زیاد فایده ندار!
هیچی ... اهریمن هم رفتنی شد ... Vroom جون انگار فقط منو و خودت موندیم ... تو که نمی خوای بری ؟؟ :41:
اصلاً هر کی رفت خودم یه تنه همه رو حریفم ... :5:
داریم رکورد می زنیم ... ایول ... همه هستن ...
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 9 (9 کاربران و 0 مهمان)
ashkan_mc, Ahmadra, ahriman323+, blackhero, Gamemaster, isbn, siamak_mu, steps, vroom
خدیا عاقبت تغییر قبله اینترنت isbn جان را خوشنود و سر بلند بفرما! الهی آمین ( همه دوستان شاتلی روزی 3 مرتبه به مدت 3 روز تکرار کنند:31: )نقل قول:
اهان من فکر کردم پشتیبانی فنی را میگید!نقل قول:
عجب حتی شارژ اینترنتی!
برای شارژ اینترنتی که هکون موقع باید اوکی باشه!
بریا شاتل حداکثر 20 دقیقه بعد از تحویل یا ایمیل یا فکس فیش اگه مشکلی پیش نیاد + شارژ اینترنتی
برادر راست ميگي االان فكرم مشغول راست ميگي واقعا خنده داره:27:نقل قول:
من معذرت:10:
حالا برادر خوب تكون ميدي يه عكس بگير با هر وضيعت اشكال نداره من قبول ميكنم:31:
داریم رکورد می زنیم ... ایول ... همه هستن ...
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 9 (9 کاربران و 0 مهمان)
ashkan_mc, Ahmadra, ahriman323+, blackhero, Gamemaster, isbn, siamak_mu, steps, vroom
مهدی جون من با همین آدرایو با همین 512 روزهای اول که 512 گرفته بودم 1200 مگ دانلود داشتم!(حدود 10-12 روز پیش). از طرفی لینکهای مستقیم با اکانت پولی هم دارم(نت لود) اونم سرعتش خیلی کمه شده! مشکل هم که فقط برای من نیست، بقیه دوستان رو هم که میبینی اوضاعشون رو:41:نقل قول:
نقل قول:
ده همین شوخی های شاتلیه که مارو نمک گیر کرده، سخته رفتن ولی چه میشه کرد...قایقی باید ساخت....