چه اروری می ده؟
Printable View
چه اروری می ده؟
این علامت تعجب رو میگم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید اون قسمتی هست که از اونجا باید --- تعریف کرد و وایرلس رو نشون میده
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
حالا جالبه که کارت شبکه وصل میشه اما وایرلس رو اصلا انگار نصب نیست
خروجی دستور ifconfig -a رو بزار
یه چندتا سوال دیگه هم دارم که بی جوابه!!!من با دستورapt-get install apache2 آپاچیرو نصب کردم اما حالا نمیدونم تنظیماتش کجاست و از کجا باید باهاش کار کرد؟
برنامه wineرو من نصب کردم اما حتی یک برنامه هم نتونستم باهاش تو لینوکس نصب کنم؟؟؟چرا؟؟؟
برنامه یاهو مسنجر رو میخوام که تو لینوکس کار بده چون چت صوتی و تصویری نیاز دارم؟؟؟
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:1d:09:d2:f7:be
inet addr:192.168.1.2 Bcast:192.168.1.255 Mask:255.255.255.0
inet6 addr: fe80::21d:9ff:fed2:f7be/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:741 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:829 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:718815 (718.8 KB) TX bytes:164186 (164.1 KB)
Interrupt:17
lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
RX packets:8 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:8 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:480 (480.0 B) TX bytes:480 (480.0 B)
pan1 Link encap:Ethernet HWaddr 02:ba:c8:0d:99:98
inet addr:10.99.69.1 Bcast:10.99.69.255 Mask:255.255.255.0
inet6 addr: fe80::ba:c8ff:fe0d:9998/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:39 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:7255 (7.2 KB)
wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:16:44:bf:0b:62
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)
اینم خروجی
و فونت فارسی چه جوری باید نصب کرد؟
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
به home folder ات برو و بعد یه پوشه به این اسم باز کن .fonts (نقطه رو قبل از fonts بزار) و بعد داخلش برو و فونت هات رو توش کپی کن
بعد از system->preferences->appearance->fonts فونتت رو انتخاب کن
فایلهای تنظمات آپاچی در etc/apache/ قرار دارندنقل قول:
نمیشه از برنامه wine انتظار داشته کامل و بیعیب مثل ویندوز کار کنه اما خیلی کارها رو هم راه می ندازه
حالا شما مشکلت کجا بود؟ به نظر من تو تاپیک مربوط به برنامه wine در بخش نرم افزارها مشکل رو مطرح کنید
یه نرمافزار برای یاهو مسنجر هست به نام gyachi که می گن هم vioce چت داره هم webcam
من آخر نفهمیدم کارت شبکه شما مشکل داره یا وایرلس
تو کارت شبکه ایرادی نمی بینم اما وایرلس همونطور که حدس می زدم آدرس ip نداره
تنظمات ip رو چک کنید یا اگر از dhcp آدرس می گیره ببینید dhcp درست کار می کنه یا نه
دستون درد نکنه آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون الان فونت سیستم درست شد.خوب توضیح داده بودید کمتر دیده بودم کسی تو این فروم ها به این راحتی کار آدم رو حل کنه
کارت شبکه درست شد اما وایرلس درست نشد آخه مشگل اینجاست که اصلا انگار نه انگار که وایرلس هست حتی نصبشم کردم اما...در مورد برنامه wineهم تو فروم مربوطه مطرح میکنم دستونم درد نکنه اما من رو هر برنامه ای که کیلیک کردم نصب نمیشه و پیغام The file '/media/50B5629246D17D53/New Folder (2)/yahoomailuploader_0.5.exe' is not marked as executable. If this was downloaded or copied from an untrusted source, it may be dangerous to run. For more details, read about the executable bit. رو میده.در رابطه با وایرلس هم من از همون اول که لینوکس نصب کردم اصلا کاری با تنظیمات نداشتم که شما میفرمایید تنظیماتت مشگل داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اگه میشه واضحتر برام توضیح بدید با امثال مثل من تازه وارد سر شما رو هم درد میارند و آخرشم کارشون حل نمیشه که نمیشه!!!!!!:24:
:41:
در مورد اجرا نشدن فایل های اجرایی همانطوری که نوشته باید ابتدا فایل رو قابل اجرایی کنیدنقل قول:
روی فایل راست کلیک کنید و به properties برید و از سربرگ permissions تیک گزینه Allow executing file as program رو بزن و ok کن و دوباره تست کن
عجب...
خوب پس شما با وایرلس به چه شبکه ای وصل هستی؟ تو شبکه مورد نظر چی هست؟ و چه استفاده ای داری ازش می کنی؟ و چه سرویس(هایی) داری ازش می گیری؟
خوب --- ها رو هم از کار انداخته و کابل شبکه هم که وصل میشه اصلا انگار نه انگار که کارت شبکه وصل شده مثل قبل نیست که نشون بده که داره وصل میشه راحت تر بگم آیکنی که مال اتصال وایرلسی و کابل شبکه هست یه علامت تعجب روش هست خوب من مودم وایرلس دارم میخوام از طریق وایرلس وصل بشم اما حالا ناچارم با کابل:41:وصل بشم
دوست عزیز خیلی عذر می خوام، ولی واقعا بد و گنگ توضیح می دی، من از صفحه ی قبل دارم سعی می کنم بفهمم شما کدام قطعه ی دستگاهت کار نمی کنه، تا این پست فهمیدم که کارت وایرلس شما مشکل داره، بعد حالا شما می گی کارت شبکه با کابل وصل هست ولی کار نمی کنه!نقل قول:
شما لطف کن خیلی ساده به این چندتا سوال تک تک جواب بده ببینیم مشکل شما دقیقا کجاست.
1. نسخه ی اوبونتوت چی هست؟
2. مدل کارت شبکه ات چی هست؟
3. آیا کارت شبکه ات کار می کنه و می تونی به شبکه وصل بشی؟
*اگر نمی تونی مشکل کجاست؟ سیستم شما IP نداره و یا کلا کارت شبکه کار نمی کنه؟ یعنی چراغ های کارت خاموشه؟
4. مدل کارت وایرلست چی هست؟
5. آیا کارت وایرلست کار می کنه و می تونی باهاش به شبکه وصل بشی؟
سعی کنید در گزارش مشکل، بی جهت گزارش رو پیچیده نکنید، و صبر کنید یک مشکل حل بشه تا بریم سراغ مشکل بعدی، شما در یک پست 4-5 سوال مطرح می کنی که نظم تاپیک رو هم برهم می زنه.
سپاس از توجهت.
اگه بد توضیح دادم ببخشید!!:41:
نسخه اوبونتوم ۱۰.۱۰ هست.مدل وایرلسم رو که نمیدونم اما مدل لپ تاپمvostro1500 هست.نه اینکه کار نده کار میکنه اما اصلا نمیتونم هیچ اصلاحی روش انجام بدم یعنی آیکن کارت وایرلس و کارت شبکه روش علامت تعجب هست.نه کارت وایرلسم کار نمیکنه اصلا انگار نه انگار که هست.در آخر هم باز عذرخواهی میکنم از اینکه درست نمیتونم مشگل رو بگم!!!البته عکس میذارم شاید واضحتر باشه!
ا سلام من مودم
edge huawei e153
سيمكارت خور خريده ام چگونه ميتوانم اين مودم را در اوبونتو 10.10 راه اندازي كنم
آيا درايوري براي اين مودم وجود دارد اگر هست برايم بگذاريد و طريقه نصب آن را توضيح دهيد با تشكر
[QUOTE=mahfa2236;6030683]اگه بد توضیح دادم ببخشید!!:41:
نسخه اوبونتوم ۱۰.۱۰ هست.مدل وایرلسم رو که نمیدونم اما مدل لپ تاپمvostro1500 هست.نه اینکه کار نده کار میکنه اما اصلا نمیتونم هیچ اصلاحی روش انجام بدم یعنی آیکن کارت وایرلس و کارت شبکه روش علامت تعجب هست.نه کارت وایرلسم کار نمیکنه اصلا انگار نه انگار که هست.در آخر هم باز عذرخواهی میکنم از اینکه درست نمیتونم مشگل رو بگم!!!البته عکس میذارم شاید واضحتر باشه![COLOR=Silver]
خوب این کارها رو انجام بدید بببیینیم چی میشه: دستورات زیر رو به ترتیب وارد کنید:
اول:
دوم:کد:sudo ifconfig wlan0 down
سوم:کد:sudo ifconfig wlan0 up
چهارم در لیست نام راوتری که می خواهید بهش وصل شید رو انتخاب کنید و :کد:sudo iwlist wlan0 scan
به جای ID اون نامی که از لیست انتخاب کردید (یا نام شبکه تون) رو بگزارید و به جای k پسورد را.کد:sudo iwconfig wlan0 essid ID key k
ببینید چه خواهد شد؛ اگر در انجام کار اررور داد لطف کنید به صورت کد اینجا گزارش کنید.
در جواب کد اول:wlan.down: error fetching interface information: Device not found
کد دوم:wlan.up: error fetching interface information: Device not found
کد سوم:wlan.up: error fetching interface information: Device not found
کد چهارم:iwconfig: unknown command "09139152236"
والا من نمیدونم چرا جواب همه دستورا یکی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::37:
راستی اگه میشه یه راهنمای خوب برای کار با سرور آواچی قرار بدید چون اون رو نصب کردم اما نمیدونم از کجا و چه جوری باش کار کنم و چی کار باید بکنم!:13:
plugin container تو system monitor چیه که حدود۴۰ یا ۵۰ درصد از سی پی یو رو میکشه اکثر اوقات من اونو غیر فعالش میکنم!!!!
البته با تشکر از حوصله شما :40::11:
synaptic رو باز کنید (system -> admin -> synaptic pack. man.) و بسته ی ndiswarapper رو پیدا کنید و تمام چیزیهایی که داره رو نصب کنید. و بعد سیستم رو ریستارت کنید و دستورات رو دوباره اجرا کنید.نقل قول:
در مورد سرور آپاچ، خیلی ساده هست، شما دقیقا چه کار می خواهید بکنید؟
توضیحاتش در این ادرس هست:
اون plugin container سرویسی هست که مربوط به firefox هست، و در واقع Plugin های فایرفاکس رو مدیریت می کنه، معمولا با اجرای سایت هایی که فلش دارند این سرویس فعالیت زیادی می کنه.کد:http://httpd.apache.org/docs-project/
سلام دوستان
من رو کامپیوترم xp دارم و در کنارش xubuntu نصب کردم .
ولی حالا یه مشکلی دارم. وقتی میخوام کامپوترو از طریق xp یا xubuntu خاموش کنم, به جای خاموش شدن ریست میشه. مشکلش چیه؟
یه مشکل دیگه هم دارم که تو xubutu فقط درایو که خودش توش قرار داره رو نشون میده و درایو های دیگه رو نشون نمیده. برای حل این مشکل باید چی کار کنم؟
همه اینها که شما فرمودید رو انجام دادم اما فایده نکرد که نکرد والا نمیدونم دیگه چی کار باید کرد:41:
بلاخره مشگل رو حل کردم:27::20::46:network manageroپاک کردم و دوباره نصبش کردمو سیستم رو ریست کردم و درست شد!!:10::26:در مورد سرور آپاچی هم میخوام که یه سرویس دهنده تو شبکه باشه/شما میفرمایید راحته اما من حتی یه محیط مثل ویندوزی هم برای این نرم افزار پیدا نکردم که بشه باش کار کرد که بگیم راحته اگه میشه بیشتر برام توضیح بدید
سلام.نقل قول:
از اونجایی که مشکل اولت، هم در XP هست و هم در لینوکس، احتمالاً ریشه در تنظیمات بایوس داره. جاهایی مثل Power Management در بایوس سیستم رو چک کن. یا یک بار کلاً بایوس رو به تنظیمات پیشفرض (Load Default Settings) برگردون.
اگر نشد چک کن ببین آیا شرکت سازنده مادربوردت، آپدیت جدید برای نسخه بایوست داره یا نه.
در مورد مشکل دوم هم، بسته ntfs-3g رو با دستور زیر نصب کن :
و بعد برنامه NTFS Configuration Utility رو اجرا کن و دو تا تیک Enable Write Support مربوط به درایو های داخلی و خارجی (Internal و External) رو بزن.کد:sudo apt-get install ntfs-3g
خوب خدا رو شکر که مشکل حل شد.نقل قول:
در مورد آپاچ، ببینید تنظیمات به صورت پیش فرض انجام شده، حالا شما بگید منظورتون از سرویس چی هست؟ اگر یک وب سایت هست، خوب بسته ی Php رو هم نصب کنید و خیلی راحت کارتون رو انجام بدید( به طبع نیاز به دیتابیس هم دارید که MySQL می تونه گزینه ی خوبی باشه)
ضمنا برای این مورد یک تاپیک جدید ایجاد کنید چون بحث مربوط به اوبونتو نمیشه، ممنون
سلام، میشه یه کتاب در مورد کار با شبکه معرفی کنین؟ ترجیحا زبان اصلی
کلاس network + رفتم، ویندوز کار کردن، من لینوکس میخوام :31:
مرسی:11:
-------------------------------------------------------------
ببخشید که مربوط به اوبونتو نیست، حواسم نبود:19:
سلام . من ویندوز 7 داشتم . بعد کنارش ubunto 8.10 با استفاده از wubi نصب کردم ولی ریست که کردم بازم مستقیم وارد ویندوز شد یعنی اون قسمت که انتخاب کنی بره تو ویندوز یا ubunto نیومد . باید چه کار کرد ؟
Ubuntu 11.04
دانلود نسخه beta :
screenshot:کد:http://www.ubuntu.com/testing/natty/beta
کد:http://up.--------.com/images/v6otiot9zn4egenw1u0l.png
http://up.--------.com/images/s1wfvb3p3w04stikjef6.png
http://up.--------.com/images/regvggqscwj3ql5l439l.png
http://up.--------.com/images/ql6l6bttlhpt48xmrpa4.png
تاریخ انتشار نسخه نهایی: 28/April.
.
.
.
.
.
سلام میگم که چه جوری میشه اوبونتو رو پاکش نکنیم اما نسخه جدید رو نصب کنیم/دوست ندارم همه تنظیماتی که رو۱۰.۱۰ دارم پاک بشه و دوباره از اول لینوکس رو نصب کنم!!!
دو تا را ه داری:
۱ - تو ترمینال بزن updatemanager -d
خودش واست دانلود و آپدیت میکنه
۲ - اوبونتو جدید رو دانلود کن و رایت کن رو سی دی یا فلش بعد هم تو لینوکس بزارش تو دستگاه خودش گزینه ی آپدیت رو میاره...
ساده تر از این میشه؟
هر دم از این باغ بری میرسد!!!!:41:الان اومدم تو اوبونتو میبینم سه قسمتی هست که minimizae وmaximomوclose هست حذف شده!!!!!!!!!!!!!!!:19::13::41:
راه حل هایی که پیدا کردم :نقل قول:
1- دکمههای Alt + F2 رو بزنید و داخل کادری که باز میشه دستور زیر رو تایپ و Enter کنید:
2- دکمههای Alt + F2 رو بزنید و داخل کادری که باز میشه دستور زیر رو بزنید :کد:gtk-window-decorator --replace
داخل برنامه ای که باز میشه وارد مسیر زیر بشید :کد:gconf-editor
و در اونجا در پنل سمت راست مقدار متغیر button_layout رو چک کنید تا با مقدار زیر برابر باشه :کد:Apps -> Metacity -> General
3- دوباره Alt + F2 بزنید و در اون دستور زیر رو بنویسید و Run کنید :کد:menu:minimize,maximize,close
نتیجه رو اطلاع بدید :10:کد:metacity --replace
سلام
من يك سيستم دل uptiplex gx 270 دارم زماني كه اوبونتو 10.10 رو نصب كردم
خيلي كند كار ميكند، مشخصات سيستم اينه:
Ram:512 DDR1
VGA: 96 On board
CPU: 2 GHZ Intel
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستون درد نکنه درست شد/یه سوال دیگه:من فعلان دارم ۱۱.۴رو از طریق ۱۰.۱۰نصب میکنم هنوز داره دانلود میکنه اما اگه بخوام یه نسخه پشتیبان ازش بگیرم باید چی کار کنم/در ضمن یه بنده خدا گفت بدون نصب میتونی این بک اپی که گرفتی رو روی یه سیستم دیگه نصب کنی آیا واقعا اینجوره
اینجا :نقل قول:
و اینجا رو ببینید:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5970772&postcount=4027
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5970772&postcount=4027
دوستان من اوبوتو 9.1 نصبیدم رو لپ تاپ 1525 دل
چه جوری میتونم دیوارهای تین رو نصب کنم اوتماتیک نداره؟
لن رو چه جورب راه بندارم؟
عزیز با تشکر از اینکه به سوالم پاسخ دادید اما منظور من یه برنامه هست که اینکارو انجام بده نه اینکه از چند تا فولدر کپی بگیرم و بعد اونهارو جایی دیگه کپی کنم
در اینصورت فکر میکنم منظور شما برنامه هایی هست که از پارتیشن ها به صورت "یک فایل ایمیج" بک آپ تهیه میکنن و میتونن این بک آپ رو در آینده بازگردانی کنن.نقل قول:
نظیر Norton Ghost یا Acronis True Image که پولی هستن و Clonezilla ، FOG یا Parimage که اُپن سورس هستن.
و در مورد اینکه آیا میتونید این بک آپ رو بر روی سیستم دیگه ای نصب کنید یا نه، شک دارم.
در مورد ویندوز که مطمئن هستم نمیشد. یعنی شما تنها در صورتی میتونستید ایمیج بک آپ یک سیستم رو بر روی سیستم دیگه برگردونید که مشخصات سخت افزاریشون یکی باشه. در غیر اینصورت ویندوز موقع بالا اومدن خطای صفحهی آبی (Dead Blue Screen) رو میداد.
لینوکس رو تست نکردم. اما شاید اگر لینوکس رو بشه تنظیم کرد تا هنگام بالا اومدن، سخت افزارها رو مجدد شناسایی کنه، این کار شدنی باشه.
اطلاعاتم در این مورد کافی نیست و تجربه ای هم ندارم. سعی میکنم جستجو کنم :10:
سلام دوستان.من روي كامپيوترم ويندوز 7 32 بيت دارم...ميتونم اوبونتو 10.10 رو هم كنارش داشته باشم؟؟؟؟و از هر دوشون استفاده كنم؟؟؟نسخه 32 بيتي بهتره يا 64 بيتي؟؟
مرسي
معمولا ۳۲ بیتی بهتره... آره به سادگی میتونی هر دو رو داشته باشی...
سلام.
تو کوبونتو میخوام با پیدگین آی دی یاهوم رو باز کنم، میگه No Internet Connection اما Kopete مشکلی نداره و وصل میشه.
چه کنم ؟
سلام.نقل قول:
عجیبه... تنظیمات سرور یاهو رو چک کردین؟
داخل Pidgin در قسمت Modify Account برید و روی آیدی یاهوتون دکمه Modify رو بزنید. داخل تب های Advanced و Pro-x-y تنظیمات زیر رو چک کنید:
و در تب Pro-x-y هم Use Global باشه.
نقل قول:البته من اوبونتو رو نمی تونم نظر بدم در موردش دقیق، چون با 32 بیتش که خیلی مشکل داشتم، 64 بیت رو اصلا نمی دونم.نقل قول:
ولی در مورد توزیع هایی دیگه، الان دیگه مانند قبل نیست که 32 بیتی بهتر از 64 بیت باشه، به نظرم اگر الآن سی پی یو شما 64 بیت هست و مقدار رمتون هم مناسب، از سیستم 64 بیتی استفاده کنید تا حداکثر توان سیستمتون رو استفاده کنید.
چه کاری هست آدم سی پی یو 64 بیتی خریداری کنه و سیستمی نصب کنه که از معماری 32 بیت پشتیبانی می کنه؟ :46: