من آهنگامو سینک کردم با pc suite اما تو آیپاد نشون نمیده چیکار باید بکنم ؟
Printable View
من آهنگامو سینک کردم با pc suite اما تو آیپاد نشون نمیده چیکار باید بکنم ؟
بهتره با Itunes سینک کنید .....
موفق باشید
نقل قول:
تو پست قبلی که گفتم با itunes مشکل پیدا کردم.
در ضمن تو کامپیوتر نشون میده ولی تو دستگاه نه...
شما يه بار دستگاه رو ببر تو حالت dfu و برگردون ببين ايتيونز درست ميشه؟نقل قول:
راه دیگه ای وجود نداره که بدون برنامه بشه آهنگ و فیلم ریخت روی دستگاه؟ ! :41:
به نظر من اصلا با pc suit کار نکنید مشکل بوجود میاره همش
شما کدوم پستو میگگید ؟چه مشکلی با آیتونز دارید؟
میتونید برای فیلم از oplayer استفاده کنید برای آهنگ هم از ifile میتونید استفاده کنید اما خوب موزیک پلیر خودش بهتره
سلام دوستان.
من یه ipod touch 4 سفارش دادم فردا با تی پاکس داره میاد.
میخواستم بدونم چطوریاست -- کردنش.با جستجوی اینجا مشکل دارم .به همین خاطر دارم میپرسم.اگه تاپیکی داره آدرسش رو بدید خواهشا.و اینکه نرم افزار هاش بعد از -- شدن چطوری نصب میشه.یعنی از سایت apple دانلود میکنم و میریزم نصب میشه.بعد یه توضیحات در استفاده از بلوتوث بدید شنیدم بلوتوث هم باید جداگانه نرم افزار داشته باشه برای send یا receive فایل.ببخشید میدونم زیاد شد ولی نیاز دارم به جوابشون تقریبا چیزی که میدونم از ipod اینه که دستگاه شاخی هست و همه کار هم میتونه بکنه.
ممنون.
waiting
پیشاپیش مبارکه.نقل قول:
شما اول ببین روش 4.2.1 هست یا 4.1.
اگه 4.1 بود:
اگه 4.2.1 بود:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=445847
بعد سورس cydia.hackulo.us رو تو Cydia نصب کن و ازش appsync متناسب با iOS ـت رو دانلود کن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455500
نصب برنامه ها هم کاری نداره. رو فایل برنامه کلیک می کنی تا تو آیتیونز اضافه شه (آیتیونز رو همین الان دانلود کن، تو پکش نیست). بعد به و.ی-پ.ی-ا.ن وصل شو و گوشی رو وصل کن به آیتیونز، شروع می کنه سینک کردن و برنامه ها رو می ریزه.
بلوتوث هم فقط بین اپل با اپل امکان پذیره. برای بقیه ی دستگاه ها باید از وای فای استفاده کنی که آموزشش رو بنده زحمتش رو کشیدم!:31: و تو بخش ایفون هست.
ممنون.
فردا چک میکنم میگم کدومشه.فقط از کجاش باید ببینم که 4.2 هست یا 4.1.
بازم ممنون.
Settings>>General>>About>>Versionنقل قول:
دوستان میخوام یه شارژر بگیرم برای آیپادم
بین این دو مدل موندم:
Griffin PowerDuo for iPad/iPhone/iPod (NA23093)
۵۰۰۰۰ تومن ۳۹.۹۹ دلار
Apple USB Power Adapter (MB352LL/B)
۴۵۰۰۰ تومن ۲۹ دلار
البته فکر کنم با قیمتای ایران گریفین به صرفه تره!
کسی تجربه داره؟
والا تو فروم همسایه یکی مال بلکین رو گرفته بود 25 تومن. از خود فروشگاه بلکین تو پایتخت. تایید شده ی اپل هم هست.نقل قول:
من در زمینه شارژر و لوازم جانبی اپل تجربه ندارم.
اما Griffin یکی از مارکای مورد اعتمادم هست برای تهیه این جور وسایل، بطوریکه اگه روش نوشته باشه Griffin دیگه قیمتشو از طرف نمیپرسم! :دی
سلام خب اومد .4.1 هست.ه-ک کردم.ولی این appsync که ادرس داده بودی نمیره eror 404 not found میده حالا چکار کنم.ولی با itunes هم مشکل دارم یعنی فایل های avi رو پیدا نمیکنه اگه نرم افزار مخصوصی لازمه لینکش رو بدید.من گیج شدم کمک.نقل قول:
waiting
این سورسا رو کلا اد کن بدردت می خوره:نقل قول:
repo.insanelyi.com
theiphonespotrepo.net/apt
sinfuliphonerepo.com
cydia.mobile4persian.net
تو سایدیا اد می کنی دیگه؟ تو براوزر نزنی!
Cydia --> Manage --> Sources --> Edit --> Add
Appsync 4.1 هم تو همش هست.
نقل قول:
ممنون.حل شد.فقط الان نرم افزار ه - ک شده از کجا بیارم تا تو itunes اد کنم.
ممنون
دیگه اونو از همه جا می تونی پیدا کنی، فعلا با apptrackr.org شروع کن.نقل قول:
installous و ifile و SBSetting رو هم حتما از تو سایدیا نصب کن.
با آغاز سال 2011 بازی برای ios رونه بازر نشده ؟؟؟
من هرچی گشتم همون قبلی ها بود !!
راستی امکان داره Call of Duty Black ops برای ios بیاد ؟؟؟
ممنون
سلام فقط یه سوال دیگه .من نرم افزار buzz player رو نصب کردم.ولی نمیدونم چطوری باید فایل های avi و mkv رو بریزم توی ipod.
iitunes که این فایل ها رو کلا add نمیکنه.
waiting
نرم افزار iFunBox رو روی کامپیوترت نصب کن، با اون می تونی هر فایلی رو می خوای هرجای آیپاد که می خوای کپی کنی. بعد با iFile که روش کلیک کنی ازت می پرسه که تحت چه پلیری می خوای پخششون کنی.نقل قول:
خیلی ممنون . فقط یه سوال .میشه نرم افزاری معرفی کنید که فیلم رو با زیرنویس فارسی بتونه پخش کنه و نرم افزار های بدرد بخور رو یه کم معرفی کنیدنقل قول:
ممنون
زیرنویس رو من نمی دونم متاسفانه، سعی کن بدون زیرنویس نگا کنی!نقل قول:
در چه زمینه ای؟ ماشالا اینقدر برنامه زیاد هست که همینجوری نمی شه یکیشو اسم برد.
.........................................
راستی دوستان برنامه ی LaDiDa رو دیدین؟ فوق العاده ست! شما سبک و تمپو رو انتخاب می کنید و شروع می کنید خوندن. در عرض چند ثانیه یه آهنگ تنظیم شده و با انواع ساز ها می ده بهتون! من با این صدای نکره یه چیز همینجوری خوندم، وقتی آهنگو شنیدم اینجوری شدم: :18: :blink: :eh:
ايول عجب نرم افزاريه صداي من چقدر قشنگ بود نميدونستم خودم:31:
بايد برم تست صدا بدم شايد خواننده اي چيزي شدم يه جمله از :8:eminem ًخوندم از خودش بهتر شد:18:
بازی خاصی نیومدهنقل قول:
نه Call of Duty Black ops نمیاد اکتیوژن گفت سمت اپل نمیام چون ipod و ipad و iphone جز دسگاه های بازی نمیشناسم
اینم ازون حرفاس
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
با نزم افزار buzz player یا oplayer میتونید ببینیدنقل قول:
oplayer فقط زیرنویس sub ساپورت میکنه اما buzz player فکر کنم هم sub هم srt ساپورت کنه
buzz player رو امتحان کردم هیچکدومشون رو نیاورد شما چه تنظیماتی دادی که پخش کرد.
oplayer رو هم داشتم.ممنون.
سلام ممنون بابت کمک کردن.نقل قول:
آیا نرم افزاری یا قابلیتی هست که بتونه روی نرم افزار های دیگه قفل بذاره؟
بازم ممنون.
LockDown رو دیدم دوستام استفاده می کنن، خودم ازش استفاده نکردم. می تونی از سایدیا بگیریش.نقل قول:
البته قبل از نصبش ببین با 4.1 هماهنگی داره یا نه، تو توضیحاتش باید نوشته باشه.
ممنون.فقط یه سوال دیگه.
از کجا میتونم میزان باتری رو ببینم.؟
همونطور که دوستمون گفتن برنامه LockDown هستش اما من خودم از iprotect استفاده میکنم آخرین نسخه کرک شدرو میتونید از سورس زیر بگیریدنقل قول:
repo.insanelyiph0ne.com
برای رجیستر کردن برنامه اون سریالی که iprotect بهتون میدرو به cr-iprotectبدید تا کد رجیسترو بده
---------- Post added at 04:58 AM ---------- Previous post was at 04:55 AM ----------
اگه منظورتون از میزان باطری مقداره عددی بودنشه میتونید sbstteings بریزید و بعد از توی آپشنش گزینه battery nimber روشن کنیدنقل قول:
sbstteing توی سورس bigboos هستش و رایگانه
الان قیمت آیپاد 32 گیگ چنده؟
دیجی کالا که 20 تومن کشید رو قیمتش.
الان زده 390 تومن.
قیمت 8 گیگش هم گرون شده ! 5 تومن گذاشته روش
اینا هم ؟
قیمت ها فوق العاده رفته بالا (( نه تنها آیپاد و ایکس باکس ))نقل قول:
من برای یکی از آشنا ها خریده ام 350 تومن ..... الان میگن همونجا داره میده 375 تومن ....
به هر حال قیمت ها متغیر هست ..... بهتره برید یه قیمت بگیرید ....
به امید عید هم نباشید چون دم عیدی قیمت ها بالاتر هم میره .....
:41:
موفق باشید
سلام . من این lock down رو نصب کردم وقتی که ipod میخواست بازش کنه یه لحظه هنگ کرد بعد یه آرم apple اومد بعد ریستارت شد و رفت روی safe mode .حالا میخوام نرم افزار رو پاکش کنم ولی نمیدونم چطوری. اینو راهنمایی کنید.نقل قول:
و میخوام از حالت safe mode درش بیارم یه گزینه ی exit safe mode اومده بالای صفحه وقتی میزنم در میاد از اون حالت ولی وقتی میخوام یه نرم افزار دیگه رو باز کنم باز ریستارت میشه و میره رو حالت safe mode .نمیدونم چکار کنم کمک کنید .هنوز سه روز نشده خریدمش .کمکککککککک.
حل شد .رفتم تو cydia و پیداش کردم remove کردم ریستارت شد اومد بدون مشکل .
سلام
ایپد برای نشون دادن عکس ها خیلی زیبا عمل میکنه مثلا میشه عکس یه البوم رو کشید و عکسشو با دو تا انگشت بکشی باز کتی اون وقت تمام عکسای توی اون البوم رو میبینی
حالا نرم اقزاری نیست که همچین کارایی رو برای ایپاد بکنه؟
سلام . میخواستم بدونم کی اینجا آیپادش 4.2 هست.ارزش داره منم آپدیت کنم . و اجرای نرم افزار کرک شده به راحتی 4.1 هست یه نه.
-----------------------------------------------------
بچه ها این آیپاد restore factory نداره مثل نوکیا . الان که قاطی کرده میخوام یا آپدیتش کنم یا restore.
سلام
دوستان من می خواستم یک 8 گیگ بخرم می خواستم بدونم توی مشهد از کجا تهیه کنم
2.صدای آیپاد توی هدفن چقد بلنده منظورم اینه که اندازه یک mp3 player ساده صداش تو هدفون بلند هست یا نه :8:چون صدای موبایل برای هدفون کمه
3.چند تا گارانتی داره و از کدوم گارانتی بخرم (توی مشهد)
خیلی ممنون:46:
شما اگه تونستی یه اهنگ راک رو با اخرین صداش گوش کنی من اسممو عوض میکنم:27:نقل قول:
گارانتی لازم نداره اونایی که میگند با گارانتی بعد اگه خراب شد که نمیشه میگند این جزو گارانتی حساب نمیشه پس الکی پول براش نده
من درباره مشهد نمیدونم ولی هرحا ارزون تر بود بگیر چون نه تقلبی داره نه با هم فرقی دارند
قیمتش رو تو مشهد نمیدونم ولی صداش نگو و نپرس .نقل قول:
صداش از آستانه ی تحمل گوش من که بلند تره.یعنی تو خیابون و جای شلوغ هم نمیتونم صداش رو آخر بزارم و کیفیت صداش با اون بلندی صدا افت نمیکنه.به نظر اگه مثل من به گوش دادن آهنگ علاقه داری و از موبایل استفاده میکنی حتما موبایل رو بفروش برو یه دونه ipod بخر(کاری که منم کردم) مطمعن باش پشیمون نمیشی.
دوستان قیمت قراره همینجوری بره بالا ؟ قرار نیست توی بهمن پایین بیاد ؟ به نظر شما الان زود بخریم بهتره یا تا آخر سال فکر ارزونی نباشیم ؟
شما lock down پاک کنید درست میشهنقل قول:
برای پاک کردن به ترتیب این کارارو بکنید
cydia>>Manage>>Packages
و بعد lock down پیدا کنید روش کلیک کنید و گوشه سمت راست بالا modify بزنید و بعدشم Remove
بعد از پاک کردن یه بار ریبوت کنید
از این مسایل پیش میاد اما چیزیش نمیشه دستگاه نترسید
------------------------------------------------------------------------------
برا قفل گذاشتن هم از iprotect که گفتم استفاده کنید