با سلام دوستان من مشکلی با مسنجر 11 دارم اینکه اول که sign in میکنم و ایدیم باز میشه بعد از چند ثانیه ارور میده و برنامه مسنجر بسته میشه ولی برای بار دوم که مسنجر بالا میاد مشکلی نداره و درست کار میکنه اگه ممکنه در این مورد راهنمایی کنید
با تشکر
Printable View
با سلام دوستان من مشکلی با مسنجر 11 دارم اینکه اول که sign in میکنم و ایدیم باز میشه بعد از چند ثانیه ارور میده و برنامه مسنجر بسته میشه ولی برای بار دوم که مسنجر بالا میاد مشکلی نداره و درست کار میکنه اگه ممکنه در این مورد راهنمایی کنید
با تشکر
پست شماره 4032 رو ملاحظه کنیدنقل قول:
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
نقل قول:
برای من هم همین مشکل بود اتفاقا
نرم افزار جاوا رو روی سیستم نصب کنید و ویندوز رو آپدیت کنید و نرم افزار رو مجدد نصب کنید
با سلامنقل قول:
دقیقا توی پست قبلیتون دوستمون پاسخ مشکل شما رو دادن.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
یه دور نرم افزار رو پاک کنید و دوباره نصبش کنید.
اون احتمالا در مرحله ی اول تنظیمات کانکشنش درست نیست
پ.ن: حامد جان پاسخم بعد از پاسخ شما شد به دلیلی که صفحه رو چندی هست که باز کردمش :31:
موفق باشید.
وقتی میخوام از یاهو مسنجر استفاده کنم...هنگامیکه username, password وارد میکنم، همچین اروری میده...حتی ورژنهای مختلفو آزمایش کردم ولی بازم جواب نداد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من چندتا سوال داشتم
یکیش اینه که وقتی میخوام با کسی که خارج ایرانه ویس بدم اصلا قبول نمیکنه یعنی وقتی زنگ میزنم براش بوق نمیخوره ولی برای من نشون میده که داره بوق میزنه
و مشکل دوم وبکم هستش که وبکمش رو میگیرم ولی بی صداست چیکار میشه کرد ؟
با چیز پی ان وصل میشم این کارارو میکنم بدون چیز پی ان نمیشه
ببخشید یه مشکل کوچولو دارم ، display name م تغییر کرده به اسم یکی از دوستام شده، از کجا تغییر بدم؟؟
lمن هم این مشکلو وقتی که سرعت اینترنتم پایینه دارمنقل قول:
وقتی میخوام از یاهو مسنجر استفاده کنم...هنگامیکه username, password وارد میکنم، همچین اروری میده...حتی ورژنهای مختلفو آزمایش کردم ولی بازم جواب نداد:
یعنی وقتی که از دایال آپ استفاده می کنم فقط هم با ورژن های 10 به بالا این مشکل هست
فکر می کنم شما اگه ورژن 9 رو نصب کنید مشکلتون برطرف میشه :11:
منوی messenger / my contact detailsنقل قول:
ببخشید یه مشکل کوچولو دارم ، display name م تغییر کرده به اسم یکی از دوستام شده، از کجا تغییر بدم؟؟
ولی من adsl سرعت بالا دارم ...
من هرسری یاهو مسنجر رو باز میکنم خودمو invisible میکنم ولی وقتی خارج میشه و دفعه بعدی وارد میشم دوباره visible میشم. چکار کنم که همیشه invisible بمونم. مرسی:10:
نقل قول:
تیک ابتداری کار رو میزنید ؟ Sing In as Invisible To Evry One
اِه... راست میگیا. آقا دمت گرم حل شد%نقل قول:
تیک ابتداری کار رو میزنید ؟ Sing In as Invisible To Evry One
چراغ voice callو video call من معمولا خاموشه. چرا ؟؟ قبلا هم اینو واسه دو سه نفر دیگه هم دیدم
با تشکر
نقل قول:
شرکتی که ازش اینترنت گرفتید پورت های صوتی و تصویری یاهو رو محدود کرده و علت همینه
[QUOTE]شرکتی که ازش اینترنت گرفتید پورت های صوتی و تصویری یاهو رو محدود کرده و علت همینه/QUOTE]
اما بعضی وقت ها هم فعاله. عجیبه
فکر نمی کنم به شرکت ربطی داشته باشهنقل قول:
اما بعضی وقت ها هم فعاله. عجیبه
بعضی از ادد لیست من جفتش فعاله ، بعضی هاشون فقط voice فعاله
و بعضی ها هم اصلأ هیچ کدوم فعال نیست
شاید تنظیماتیه که دوستاتون انجام دادن
با سلامنقل قول:
99 درصد به شرکت ارائه دهنده همونطور که دوستمون گفتن مرتبطه
میان پورت ها رو بلاک میکنن . با وی پــی ان امتحان کنید.
موفق باشید.
سلام دوستان من مي خوام add list هاي يك آيدي خودم رو به يك آيدي ديگه انتقال بدم بايد چي كار كنم؟
ممنون مي شم بگيد
نقل قول:
ممنون:11: ولی میشه بگید چرا برای من اینطوریه ؟؟
اگر برای بعضی ها فعاله و برای بعضی ها فعال نیست برمیگرده به استفاده اون طرف از نرم افزارهای مسنجرنقل قول:
ممکنه شخصی با موبایل بیاد
ممکنه شخصی با سایت های مثل مبو آنلاین بشه
ممکنه شخصی از طریق ایمیل آنلاین بشه
و .....
به همین خاطر این قابلیت برای برخی فعال هست و برای برخی دیگر فعال نیست
سلام دوستان من مي خوام add list هاي يك آيدي خودم رو به يك آيدي ديگه انتقال بدم بايد چي كار كنم؟
ممنون مي شم بگيد
سلام
دوستان میشه نحوه ریپورت دادن و دی اکتیو کردن یاهو رو توضیح بدین ممنون میشم خلاف مقررات که نیست؟:13:
البته من لینک ریپورت رو دارم ولی درباره چیزایی که باید تو قسمت های5-6 نوشته شه اطلاع ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
[HTML]http://help.yahoo.com/l/uk/yahoo/mail/original/abuse/abuse.html[/HTML]
سلام ذوستان من win seven x64 دارم و امروز به این مشکل بر خوردم و راه بالا رو هم رفتم ولی فایده نداره.نقل قول:
باید چی کار کنممممممم:19::19:
مشکل من حل نشده . چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز از منوی action توی نرم افزار یاهو مسنجر گزینه ی send my messenger list رو انتخاب کنید
سپس در پنجره ی اول آی دی ای که میخواید بهش بفرستید رو انتخاب کنید و next بزنید و در کادر بعد هم آی دی هایی که میخواید انتقال بدید رو تیک بزنید.
موفق باشید.
دوستان سلام. من هنوز نتونستم بفهمم مشکل از چیه که pm هام نمیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست شد ولی جواب نداد :((
این سایت رو برای ما ایرانی ها ساختنش :46:نقل قول:
[HTML]http://translate.google.com/[/HTML]
آدرس سایتتون رو توی این سایت بزنید و بعد ...:8:
اقا این ارور 81003002 یعنی چی ؟
پسوردمم درست میزنم
با ایمیل که میام لوگ میشه اما از مسنجر نه ؟
با سلامنقل قول:
سرچ کردم در مورد مشکل اکثرا گفتن آخرین نسخه ی مسنجر رو نصب کنید.
یه دور حذف و دوباره نصب کنید برنامه رو
موفق باشید.
1) دوستان زمانی که من با چیز پی ان sign in می شم لینک هایی که برام pm شده (در زمان offline ) به دستم نمی رسه!!!:13:
حتی زمانی که با " چیز پی ان " یه پیغام دسته جمعی برای آی دی ها می فرستم به دستشون نمی رسه:13:
من باید چی کار کنم؟؟؟
2 ) من می خوام تعداد آی دی های زیادی رو add کنم اما متاسفانه مسنجرمحدودیت داره و نمی ذاره بیشتر از یه تعدادی در روز اضافه کنم . آیا روشی هست که من بتونم از اون طریق این کار رو انجام بدم؟؟؟
یه دفعه یکی از دوستان این سایت رو معرفی کرد که متاسفانه اینجا هم محدودیت وجود داره!!
کد:http://messenger.yahoo.com
تو یاهو مسنجر یکی از دوستام هر چی آواتارش رو عوض میکنه عکسش عوض نمیشه مشکل از چیه؟
میشه از تو وب، آواتار یاهو مسنجر رو تغییر داد یا نه؟
فرق این آواتار یاهو مسنجر با یکی که تو وب دیده میشه چیه؟ میشه هر دو رو یک عکس قرار داد؟از کدوم قسمت؟
ممنون
سلام
تو ورژن ۱۱ مسنجر message archive تبدیل به conversation history شده
که سرعت لود شدنش واس من خیلی کم شده،یه جورایی میره رو اعصاب
کسی این مشکلو داره؟
سلامنقل قول:
تست کردم جواب نداد
سلام
ورژن یاهو مسنجر من 10 هست ولی وبکمم رو وقتی فعال میکنم هم برای من هم برای طرف مقابلم صفحه آبی نشون میده.مسنجرم رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی مشکلم رفع نشد.وب کمم رو روی یک کامپیوتر دیگه نصب کردم و باهاش کار کردم هیچ مشکلی نداشته.
ممکنه مشکل از ویندوزم باشه ؟ یا مشکل از مسنجرم باشه آخه من مسنجرم رو دانلود کردم؟
لطفا کمکم کنید. ممنون
سلام
من دوستم تو مالزی هستش و از طریقیاهو مسنجر با هم صحبت میکنیم
میخوام بدونم وقتی با هم صحبت میکنیم پولی باید پرداخت کنیم؟ تو فیش تلفن پولی میوفته؟
کسی که تماس میگیره با کسی که تماس رو جواب میده فرق داره؟ یعنی اگر من کال رو بزنم هزینه برای من میوفته؟
اسکایپ چی با مسنجر فرقی نداره؟
تماس های صوتی و تصویری در برنامه های یاهو مسنجر و اسکایپ هیچ گونه هزینه ای ندارند و شما پولی بابت این ارتباطات پرداخت نمی کُنید . در واقع استفاده از این برنامه ها هزینه ی پنهان ( اُفتادن پول روی قبض ) ندارند !نقل قول:
با سلامنقل قول:
به دلیلی سرعتش کند شده چون به صورت آنلاین باید لود کنه اطلاعات رو
و احتمالا سرعت اینترتتون هم پایین هست
موفق باشید.
نبود؟؟؟:5:نقل قول:
تعجبم واس اینه که سرعت اینترنتم هم تقریبا خوبهنقل قول:
اما مرسی از جوابتون...
با سلامنقل قول:
خوب شاید دیتابیس اطلاعاتتون خیلی سنگینه
موفق باشید.
سلام
امروز بعد از 6-7 روز اودم تو messenger ياهوو تا off هامو چك كنم
ولي هر off اي كه ميديدم متنش نمايش داده نميشد يعني خلاصه off بود ولي خودش نبود
اومدم به دوستام pm بدم كه يهو ديدم اونجا هم pm هاي خودم كه به دوستم ميدادم رو هم نميتونم ببينم حتي اون هم وقتي pm ميداد من نميتونستم متن pm رو بخونم.
يعني ميديدم كه داره مينويسه و ميفرسته ولي متن پيام نميومد.
چند بار هم dc شدم و دوباره وصل شدم و چند بار برنامه رو از نو نصب كردم ولي باز هم مشكلم حل نشد.
راستي من امروز windows عوض يدونه ويروس kame__ghez هم داشتم كه با يه برنامه كوچك لت و پارش كردم ولي antivirus هام نصب نميشه.
احتمال ويروس هست؟
و اينكه من تو خود سايت ياهوو هم چند روز پيش يه بار messenger رو استارت كردم از اون كه نميتونه باشه.