آقا این قضیه سرویس ستاره دار پارس آنلاین چیه؟
یعنی نمیشه یک ماهه گرفت؟؟؟نقل قول:
سرویس های ستاره دار ( * ) در مراکز منتخب مخابراتی و به صورت سه ماهه، شش ماهه و یک ساله قابل ارائه می باشند.
Printable View
آقا این قضیه سرویس ستاره دار پارس آنلاین چیه؟
یعنی نمیشه یک ماهه گرفت؟؟؟نقل قول:
سرویس های ستاره دار ( * ) در مراکز منتخب مخابراتی و به صورت سه ماهه، شش ماهه و یک ساله قابل ارائه می باشند.
مشتریان بدشانس شرکت پیشگامان به این تاپیک برید
راه حلی برای رفع مشکل سرعت شبانه پیشگامان اصفهان
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6299948#post6299948
من که بعد 2 سال درخواست جمع آوری دادم.دقیقاً از 15/5/88 تا الان از پیشگامان داشتم.موقعی که گفتم میخوام درخواست جمع آوری بدم خانومه گفت چرا؟گفتم دلیل زیاد داره.مهمترین سرعت شبانه است.دوباره شروع کرد واسم داستان اینو که شب همه دانلود میکنند و سرعت شیر میشه رو تعریف بکنه.منم بهش گفتم همه این حرفها رو خودم میدونم!!چند برابر ظرفیتتون مشتری دارید! دیگه چیزی نگفت.
توی این 2 ساله شاید در کل 2 ماهش بد بود.ولی این اواخر طوری پشتیبانی با من صحبت کرد که کاملاً مجاب شدم ازشون دیگه نگیرم.
احتمالاً هم بعد یکی دو ماه دوباره درست میشه.همیشه سعی کنید یک ماهه بگیرید که اگر راضی نبودید بتونید راحت عوض کنید.
نقل قول:
نه 1 ماهه نمیتونید مگه اینکه با ترافیک بالاتر بگیرید
الان پارس هم وضعیت خوبی نداره من دیشب 1200 مگ گرفتم
نصف اون چییزی که قبلا میگرفتم هم نیست
بازم بهتر از 800 مگابایته.اونم با این پول!!نقل قول:
پس باید 512 بگیرم.
درود
من از صبانت اینترنت گرفتم خودش اومد نصب کرد و وصل شد. حالا سوال اینجاست کانکشنی که مال ای دی اس اله کجاست؟ تو ویندوز سون
بعدش هم حالا اگه بخوام یه کانکشن واسه شبانه ی صبانت بسازم باید کجا برم چیکار کنم؟
نقل قول:
اگه ppoe نظیم کرده باشه که کانکشن نداره هر وقت مودمت روشن باشه وصلی اما اگه bridge تنظیم کرده باشه خوب روی همون کامپیوتره که بقل ساعته میتونی کلیک کنی کانکشنتو انتخاب کنی و وصلی کانکت رو بزنی
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
وااااااااای چه پایه خنده خداییش سایت پارس انلاین رو باز کنید سایت پیشگامانم باز کنید یه کپی از سایت پارس زده
قشنگ مدیرعامل پیشگامان گفته هر چی تو سایت پارس میبینید تو سایت خودمون پیاده کنید
بابا خیلی تابلوئه-زشته این کارا
نه سایت شاتل را کپی کردند ! ببینیدنقل قول:
کد:www.kapa.ir
:21::19:کد:www.pnj.ir
دقیقاَ کاش اینو یکی به من 1ماه پیش میگفت ( که یه ماهه بگیرید )نقل قول:
من فکر کنم 3گیگ و البته حدود 2ماه دیگه مونده چجوری می تونم جمع آوریش کنم ؟
سیستم را از همین حالا بزارین روی دانلود تا چند ساعت دیگه 3 گیگ را تموم کنید !نقل قول:
فردا برید جمع اوری دلیلش را هم بگید به خاطر شبانه افتضاح و متذکر بشین بقیه هم دارن میان جمع کنن.
موفق باشید.
ممنون. اره رو همون ppoe تنظیم کرده حالا چجوری اکانت شبانه واسش بسازم؟نقل قول:
راست میگی!! :31:نقل قول:
فقط رویداد شده رخداد!!! :20:
تازه تقریباً هیچ کدوم از قسمت هاش کار نمیکنه!
دوستان به نظر شما برا بهترین شرکت برا منظقه تقچی{باقوشخانه} کدوم هست
من الان سرعت دانلود روی25 ثابت شده تا صبح بذارم فکر نکنم 3گیگ بشهنقل قول:
درباره شرکت بزنید می نویسه : سلام من داود هستم :27::27::27:نقل قول:
تازه تقریباً هیچ کدوم از قسمت هاش کار نمیکنه!
سایت isp این باشه دیگه چه توفعی از خدماتشون میره ؟
طوری نیست شنبه برین برای جمع اوری !نقل قول:
اره اون قسمت سلام من داود هستم خیلی جالبه :31:
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
سلامنقل قول:
ظاهرا فعلا بهترین ای اس پی پارس انلاین هست . شاتل هم بد نیست !
موفق باشید.
نقل قول:
باید bridge تنظیم کنی چون اینجوری دهن مودم سرویس میشه هی شبا بخوای عوضش کنی
مارک مودمت چیه؟
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
نقل قول:
بابا وایسا بخدا حوب میشه-همیشه که همین جوری نمیمونه--دیر یا زود خوب میشه
این پیشگامان اگه هر دفعه از این قر ها نیاد روزش شب نمیشه
مارکش MEGANET!!!! حالا چجوری برم بزارم رو bridge ؟نقل قول:
سلام
شما برید اینجا
یوزر و پسورد هم باید admin باشهکد:http://192.168.1.1/
بعد یه قسمت باید داشته باشه به نام Quick start یا همچین چیزی بعد مراحل رو طی کنید و در قسمتی که نوع کانکشن رو میخواد bridge رو انتخاب کنید اگه از اون صقحه عکس بذارید بهتر میشه راهنمایی کرد چون مودمتون زیاد معروف نیست باهاش کار نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من مربوط ترین جایی که پیدا کردم اینه
خوب شبیه مودم های d-link هست
این رو remove بکنید بعدم اد کنید و یه دونه جدید بسازید فقط این دفعه باید به جای سرویس pppoe باید bridge بشه بعدم از تو ویندوز باید یه کانکشن بسازید و از یوزر و پسوردتون استفاده کنید
ممنون، اونوقت یوزر و پسوردم چی هست؟نقل قول:
یوزرتون که شماره خونه با کد 311 هست پسورد هم دیگه باید خودتون بدونید مگه بهتون ندادند؟
نقل قول:
احتمالا ایشون طرفدار pmc هستند منظورشون این بوده :من داود هستم اینجا پیشگامانه i love you pmc
اون قسمت اخرشو اصلاح کنید !نقل قول:
من داود هستم اینجا پیشگامانه i hate pishgaman
اهان منظورش این بوده:31::27:
بچه های پیشگامان دیشب دانلودتون چطور بود؟
من که 3.4 گیگ دانلود داشتم!با 10 مگ ترافیک باقیمونده از شارژ رایگان.
فکر کنم اعتراظات جواب داده!البته روش حسابی نیست.دوباره خراب میشه.
دیروز دوباره از پیشگامان باهام تماس گرفتند دلیل درخواست جمع آوری رو پرسیدند.همه چیز رو بهشون گفتم.گفت پیگیری میکنم خبرش رو بهتون میدم.هنوز زنگ نزده.
یه پسورد داده که رو وایرلسه، همون رو بزنم درسته؟نقل قول:
نه بابا چی خوب شده ؟؟؟؟نقل قول:
من ساعت اول سرعت روی 20-30 بود دوباره افت کرد . کلا 100مگ گرفتم
اینترنت شما رویاییه
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
نه عزیز اون پسورد وایرلس فرق داره ... این پسورد اینترنته وقتی وصل شد حالا اگه خواستی با لپتاپ وصل بشی به مودم باید کد وایرلس اونجا بزنی .نقل قول:
نقل قول:
من که میگم امشبم که خراب باشه فردا شب یا پس فردا شب یا اون هفته درست میشه
به پیشگامان خیانت نکنو همین isp بمون
حالا پسورد اینترنتم رو کجا می تونم ببینم؟نقل قول:
پسورد اینترنت باید از خود isp بگیرید یا اگه سایتی دارن وارد پنل کاربریتون بشید اونجا باید نوشته باشه .نقل قول:
زنگ بزنید به isp راهنماییتون می کنن.
شما آشنایی کسی دارید توی پیشگامان به جای تبلیغ و دلداری دادن به ما می تونی از اونا بخوای سرویسشونو درست کنننقل قول:
مرسی
خیانت . اصلا میفهمی داری چی میگینقل قول:
من هم اینترنتم را از پیشگامان گرفتم(1.5سال) واصلا راضی نسیتم و گفتم که سیستم من را جمع کنند
دیگه داره حالم از این پیشگامان بهم میخوره
به همه هم توصیه میکنم گول تبلیغاتشون را نخورند(مودم رایگان ... را میگم) و با هاش نگیرند
من هم 15روز دیگه از شر پیشگامان راحت میشم
درخواست جمع اوری بهترین راه حل برای رفع مشکل پیشگامان می باشد
سلام پارس انلاین ....................
صددرصد موافقمممممممممممممممممممم ممممممم!نقل قول:
من دو سال و نیمه دارمش اما تا 10روز دیگه برای هممممممممممیشه راحت میشم!!!
نقل قول:
چرتو پرت نگواااا من خودم 2 دوره پیشگامان داشتم فقط بدو بیراه بهش میگفتم اخرای سرویسش
تجربه ثابت کرده پیشگان هر دفعه باید یه قری بیاد منم که رفتم از پیشگامان سرویساش خیلی خوب شد یه مدت دوباره الان خراب کرده -احتمال میدم دوباره خوب شه
حالا هم رفتم پارسو همیشه راضی بودم به غیر از این 2 هفته -پیشنهاد دادم چون وضع کل کشور فعلا خرابه اونایی که سرویسشون تموم میشه که عوض کنند چون من خودم طرفدار تعویض شرکتم خودمم تاحالا هزاربار این کارو کردم اما میبینم بعضیا میخواند سرویس خودشونو کنسل کنندو یه چیز دیگه بگیرند اینا دارند کار اشتباهی میکنند چون پولشون بر نمیگرده تقریبا
کسی هم واسه پیشگامان تبلیغ نکرد پست های قبلی منو بخونی میبینی من دشمن پیشگامانم مخصوصا پشتیبانی بی ادبش
ازین به بعد بعد بیشتر فکر کن و پست بزن
دیشب دانلود من شد 1100 مگ-کمترین میزان در 7 ماهه گذاشته
نمیدونم والا.به مرکز هم بستگی داره.من که درخواست جمع آوری دادم رفت.الان هم با دایال آپ اومدم.نقل قول:
علی جان بحث خیانت نیست.خودت جای من باشی با ماهی 22 هزار تومن زورت نمیاد شبی 800 مگ بگیری؟؟نقل قول:
من میدونم درست نمیشه به این زودی ها.حداقل تا 2-3 هفته دیگه.تازه بدتر هم میشه.اگر درست بشو بود خودشون میگفتند بمون درست میشه.تا بهشون میگفتم میدونم مشکل از چیه دیگه حرفی نمیزدند!!
خیلی بده که پارس یک ماهه نمیده!میترسم 512 بگیرم سرعتش پایین باشه.
نقل قول:
میدونم اونو گفتم دلم براش سوخت آخه همه بر علیهش شدند :31:
نه خیالت تخت که کمتر از پیش دانلود نمیکنی-به پای 3 گیگ قبلت نمیرسه اما مطمئن باش برابر الانت حداقل دانلود میکنی من بت قول میدم
تازه پول کمتری هم میدی اگه هم پولشو داری که 1 مگ بگیر حالشو ببر
فردا صبح بزنگ پشتیبانی پارس بگو میخوام با سرپرست فنی یا پشتیبانی بحرفم(فامیلشو یادم نیست)خیلی وقتها هم خودش بر میداره صدای کلفتی هم داره معمولا 11 به بعد هست بگو ترافیک مرکز مخابراتی ما شبا چطوره نگاه میکنه بهت میگه آدم دروغگویی هم نیست-با حوصله هم هست
فقط نتیجشو حتما بهم بگو فردا
WOW!
عجب بحث داغی شده سر پیشگامان!
من دیشب بعد از عمری دنلود گذاشتم و سرعتش خوب بود، تقریبا حدود 150 اینا.
هنوز پشیمون نیستم که چندوقت پیش سه ماهه شارژ کردم
مطمئنا کسی از پیشگامان تعریف می کنه که براش سودی داشته باشه حالا یا اشنایی یا اونجا کار بکنه
چون پیشگامان معمولا هر کسی استفاده بکنه حداکثر 3 ماه هم دوام نمیاره
پیشگامان در شهر اصفهان بدترین سرویس را ارائه می دهد
سرعت پایین شبانه + ساعت بدشبانه از مهمترین دلایل افت محبوبیت پیشگامان بوده است
دوست عزیز اگه منظورت منم که همینجا بهت بگم من نه آشنایی دارم نه خودم اونجا کار میکنم!
کلا من نمیدونم چرا وقتی یکی یه ذره اوضاعش تو هرچی بهتره، همه میگن این اتفاقی نیستو حتما یه کاسه ای زیر نیم کاسه س!
من خودم جزو اولین کسایی بودم که میومدم اینجا غر میزدم! حتما شما اون موقع اینجا حضور نداشتی