تو ایران تاثیر نداره برای اینکه سرعت بالای 2 مگ ندارند.نقل قول:
Printable View
تو ایران تاثیر نداره برای اینکه سرعت بالای 2 مگ ندارند.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما گفته بودین که قبلا از مکس نت Adsl داشتین
می خواستم بپرسم که تنضیمات مودم شما اوتوماتیک بود یا در حالت bridge وصل میشدین؟
من 1 هفته است که سعی می کنم در حالت اتوماتیک وصل شه اما نشد که نشد:19::19::19:
اکثر شرکت ها از جمله همارا ADSL2+ میدن.اگه بخایین فاصله ای دی اس ال هم بدونین حداکثر فاصله از مرکز مخابراتی ۶ تا ۸ کیلومتره.(در شرایط ایده آل ۱۰ تا ۱۲ کیلومتر)نقل قول:
درسته که تو سرعت های پایین اصلا تاثیر محسوس نداره(کمتر از ۴ مگ) ولی اگه بخایین بدونین حداکثر سرعت رو(۲۴Mbps) میشه تو فاصله ۱.۵ کیلومتری (بیشترین بازدهی حدود ۱ کیلومتر) گرفت.
یه سوال داشتم
قضیه این اینترنت آفلاین چیه ؟
شایعه شده قراره آنلاینو حذف کنن و آفلاینش کنن
راسته یا دروغ
میگن قراره از اردیبهشت شروع بشه از ولیعصر هم شروع میشه
یک کلام شایعه هست.این اراجیفو باور نکنین.:27::21::27::27::27::27::27::27::27::27 ::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:: 27::27::27:نقل قول:
اینترنت رو می خوان بکنند اینترانت یا همون اینترنت ملی خبرش مال 4 سال پیش هست ولی تا 10 سال دیگه هم عملی نمیشه.نقل قول:
من از همون اولش اتو گذاشته بودمنقل قول:
چون از سویچ استفاده میکنم برای چند سیستم
ولی وقتی ماکس نت داشتم قطعی ها به بینهایت میل کرده بود
یادمه چند روز یه بار تنظیمات مودم را عوض میکردم
اینور زنگ بزن به مخابرات زنگ بزن
خلاصه درست بشو نبود
چندین بار خط تلفنمو عوض کردم
اونا میگفتند اشکال از مخابرات هست و یا شاید هم فاصله از مرکز زیاده
حالا نمیدونم واقعا اینطور بود یا نه
ولی به نظر دستگاه هاشون ضعیف بود
چون دقیقا در همین شرایط همارا گرفتم و همارا از روز اولش درست کار میکنه
تا حالا هم یادم نمیاد به تنظیمات مودم دست بزنم
یه بار کنفیگ کردم تموم
زمانی که از ماکسنت استفاده میکردم یه بار هم مودمم سوخت
اسم مودم کورسس بود
بردمش بیرون کسی هم تعمیرش نکرد
مجبور شدم یکی دیگه بخرم
ا
ولی در کل هیچ کدومشون مفت نمی ارزند ....
همین رو کم داشتیم همارا هم مثل شاتل کم فروشی کنه:
کد:http://www.speedtest.net/result/771043111.png
این هم تست بعد از تایم رایگان:
میبینید که من طرفدار کسی نیستم قابل توجه نماینده لایزر.کد:http://www.speedtest.net/result/771057599.png
سلام دوستان یه چیزی که باید همه بچه ها همارا اونو تائید کنن کاهش سرعت سرویس های نامحدود بعد ساعت 2 است . من هر شب کاهش سرعت دارم و همیشه پشتیبانی آنلاین هم در این موقع غیر فعال است.
نمیدونم علت از چیه اما مطمئن هستم که از طرف ما چیزی نیست چون همیشه سرعت دانلود کاهش یافته و یا از یک محدوده خاص اصلا بالا نمیرود در حالی که سرعت آپلود اصلا فرقی نمیکند . من هم امشب یه تستی میگیرم
من که تایید میکنم از شبی یک گیگ رسید به 600 مگ حتما دارند با شیب سرعتها رو کم می کنند که کسی صداش درنیاد. لازم نیست تا 2 بیدار بمونی همون صبح تا قبل از 8 مثل من تست بگیرید مشخص میشه. راستی همارا مثل شاتل نیست میشه گفت شاتل یک دزد حرفه ای هست چون تست سرعتش رو من تو شب میگیرم با روز هیچ فرقی نداره ولی سرعت تو شب از 16 بالاتر نمیره.نقل قول:
با سلامنقل قول:
من عرض کردم که سیستم مکس نت با تنظیمات اوتو ایراد داره اصلا کانکت نمیشه
اونم برمیگرده به قدیمی بودت مدل dslam
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
باسلامنقل قول:
فاصله تو adsl2+ اصلا قابل احساس نیستش . اگه فاصله زیاد باشه قدرت دسیبل dslam رو زیاد میکنن افت سیگنال جبران میشه .
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
تشکر از لطف بی نهایت شمانقل قول:
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
با سلامنقل قول:
یکی از فامیل های ما تو مرکز مخابراتی ائل گلی سرویس همارا داره مال اونم افت سرعت داش ولی این پشتیبانی جواب نداد شب ساعت 3:5 اینا بود !
کلا ساعت 2 به بعد پشتیبانی نداره یا که جواب نمیدن ؟؟؟
سلامنقل قول:
`پس هیچ راهی نیست تا مودم وایرلس با اینترنت مکس نت هماهنگ کنیم؟:19::19::19::19:
این پشتیبانها بعضی هاشون اندازه نخود هم نمی فهمند .مال من هم تو شاتل از بریج می خوام برم pppoe کانکت نمیشه بعد از تنظیم کردن مودم باید حتما 10 دقیقه مودم رو از برق بکشم تا مشکل حل بشه . ولی اگر سیستمشون مثل همارا باشه باید بهشون زنگ بزنی و بگی که می خوام روی pppoe تنظیم کنم حتما هم باید روی LLC باشه.نقل قول:
این همارا سیستم حرف زدنم بلد نیستش !!!
زتگ زدم میگم من همکارم باهاتون اگه میشه خط ای دی اس ال این فامیلمون زود تر جمع آوری کنین در جوابش بهم چی بگه خوبه ؟!!
ما همکار اینا نمیشناسیم تا تاریخ قرار داد تموم نشه جمع آوری نمیکنیم !!!!!! :13::18:
خوب همکار هم باید بدونه که قبل از اتمام سرویس یکی نباید درخواست جمع آوری یک نفر دیگه را اونم فامیل را بخواد:41:
این شد حرف حساب.نقل قول:
سلام دوستان یه چیزی که باید همه بچه ها همارا اونو تائید کنن کاهش سرعت سرویس های نامحدود بعد ساعت 2 است . من هر شب کاهش سرعت دارم و همیشه پشتیبانی آنلاین هم در این موقع غیر فعال است.
به این بخش برید و قسمت ارسال به بخش مدیریت رو انتخاب کنید و همه حرف تون رو اینطور با حساب و کتاب بگید. حتما جواب خواهید گرفت.
موفق باشید :11:کد:http://www.hamarasystem.net/?Contact
اره بعد از عید اینطوری شدهنقل قول:
منم 2 به بعد اصلا نمیتونم با نت کار کنم
چون خیلی کند میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تستو ساعت 1:55 شب گرفتم . و پایینی هم یک ربع بعد یعنی 2:10 دقیقه .
سرعت آپلودم نسبت به گذشته افزایش یافته !!!!!!
با همارا تماس گرفتم و مشکلات خودشون و علت کاهش سرعت را گفتند که به خاطر عدم واگذاری پهنا از طرف مخابرات است و سعی میکنن تا یه هفته ای درس کنند . بعد اینکه فرمودن علت کاهش سرعت هم به علت دانلود بسیار زیاد سرویس های شبانه ای است که باعث میشه تا سرویس های نامحدود هم تحت تاثیر قرار بگیرند و چنین حالتی پیش میاد . من که موندم تقصیر کیه ! همارا ... مخابرات ... کاربر ... یاد این مثل افتادم که میگه : قسم روباه را بارو كنيم يا دم خروسو ؟:31::11:
منم دیشب زنگ زدم همینا را شنیدمنقل قول:
امیدواریم تا 1 هفته درست بشه
این قضیه تا حدود زیادی به سیمکارتهای ایرانی شباهت داره
چون همراه اول و ایرانسل قبل از اینکه bts های لازم را بزننند شروع به فروش سیمکارتهای بیشماری کردند
و به همین سبب مردم با مشکلات قطعی صدا و انتن دهی ضعیف مواجه شدند
همارا و بقیه شرکتها هم الان دقیقا همین مشکلو دارند
ابتدا شروع به فروش اینترنت محدود با سرعت بالا کردند
که به خاظر دانلود رایگان شبانه همگی یه دفعه از 2 به بعد شروع به دانلود میکنند
در نتیجه پهنا کم میاره
با سلامنقل قول:
اولا اونجا همارا سیستم هستش
من مسئول یه شرکت دیگم دوما هر لحظه برا ما جمع آوری بیارن میزنیم فیلم در نمیاریم واسه کسی !
اگه همکار همکاره باید حداقل احترام بلد باشه چطور شده ما به صبا نت زنگ زدنی قربوت صدقه میرن احترام میزارن در مقابل ما هم به اونا !!!!
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
نقل قول:
با عرض سلام لطفا جمع نبندین
پهنای باند ما که مونده رو سرمون تا 500 یوزر دیگه پهنا اضافی هستش !
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
با سلام شما از شرکت لایزر سرویس گرفتین ؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
با اطلاع همه دوستا برسونم شرکت فن آوا یه شبه جمع کرده رفته ! حواستون جمع باشه سرویس نگیرین
با سلام خدمت همه عزيزان
من سرويس توربو دارم يعني از اون وقتي كه همارا اين سرويس رو راه انداخت دارمش متاسفانه اين اواخر سرعت در ساعات دانلود رايگان پائينه در حدود 50تا 60 ولي از حدود ساعت 6 يا 7 سرعت به بالاي 100 هم ميرسه در صورتيكه قبلا اينجوري نبود و من راحت هر شب بالاي 2 گيگ دانلود داشتم(جمعه ها) اما الان تقريبا نصفه
يكي دو مورد هم قطعي داشت كه البته زود هم برطرف شد و ميگفتن خودمون مركز وليعصر رو ريست كرديم
پس شم هم تو مرکز ولیغصر سرعتت اومده پایین . برای سرویس کلاسیک رو هم من می دونم سرعت پایین اومده تو مرکز ولیعصر امیدوارم مسئولینشون زودتر به فکر بر طرف کردن مشکل باشند.نقل قول:
اوکینقل قول:
جدا 1 شبه جمع کرده ؟
عجب چیزهای عجیبی
راستی شما از کی نمایندگی لایزر را تو تبریز گرفتین ؟
باز هم غیرت همارا دیشب حجم دانلودی از تورنت تو مرکز ولیعصر به 1 گیگ رسید. فکر کنم دارن درستش می کنند.
بقیه هم نظرشون رو بدن.
با سلامنقل قول:
از هفتم سال 88
قبلا هم نماینده شرکت عصر انتقال داده ها بودیم که شرکت انتقال داده ها برشکست افتاد ما هم هر چی یوزر داشتیم همشو انتقال دادیم رو لایزر !
فعلا قوی ترین از لحاظ سرمایه شرکت لایزر و شرکت افرا نت هستش !
امشب اگه فرصت بود برا دوستا تست سرعت بزارین تا ببینیم جریان از چه قراریه !
قبل از ساعت 8 صبح که هنوز رایگان هست تست میگیرم امیدوارم درست شده باشه .نقل قول:
یادش بخیرنقل قول:
یه زمانی MaSoOd کل تایپک رو اداره میکرد و تعداد پست های تایپک adsl تبریز
از همه تایپک های دیگه بیشتر بود:10::10::10::10::10::10:
سلام.نقل قول:
دوست عزی، مسعودچندین و چندین بار گفته بود که هر زمانی که جنگ تموم بشه من میام.
اگر هم میبینید خود من بعضی وقتا پست میدم، دلیلش اینکه که اون زمانها احساس میکنم جنجال کمی فروکش کرده.
هدف ما قبلا این بود که یه تاپیک علمی داشته باشیم؛ نه یه تاپیکی که همه تو سر و کله هم میزنن و هیچی هم عایدشون نمیشه.
ولی خیلی چیزا نیمه کاره موند.....
:11:
ولی 128 نامحدود رو با اون تستی که شما گذاشتید داره خوب میده.
الان تو تهران داتک که سرویس 128 نامحدود داشت رو فعلا برداشته چون مخابرات داره با ماهی 10 هزار تومان سرویس میده. شاید اگر تو تبریز هم این اتفاق بیافته شاید ارزونتر هم بشه.
نقل قول:
باور کنید که مهم نیست که تو کدوم شرکت بودم یا هستم - فقط میتونم بگم که اگر اطلاعاتی نداشته باشم سعی می کنم حرف نزنم و اینکه ADSL از همارا دارم. اما ارادتم به تمام شرکتهایی است که سعی می کنن سالم کار کنند. میتونم بگم به صبانت و شاتل هم ارادت دارم.:31:
انگار خود من هم باید تو این تایپک سکوت کنم:41::41::41::41::41:نقل قول:
مرکز ولیعصر - کلایسک - همارا سیستم
کد:http://www.speedtest.net/result/774079060.png
انقدر بهشون گیر دادین تا سایت speedtest رو دست کاری کردند.کد:http://www.speedtest.net/result/774081528.png
تا ساعت 7 700 مگ دانلود شده بود اون هم تورنت فکر کنم تا 8 800 تا بشه.
کمک adslمن را مروز بهم داده اند از همارا سیستم گرفتم برای شهرستان مرند می خواستم بدونم آیا تخفیف نوروزی من را می گیره من دوماه پیش ثبت نام کرده ام امروز داده اند؟
فکر نکنم چون تخفیف واسه 18 افند به بعد بود.
راضی هستی؟ کدوم سرویس رو گرفتی؟
اصولا که باید بشه.چون مهلتش تا ۲۰ فروردین هست.نقل قول:
کدوم سرویسش رو گرفتی؟راضی هستی؟
سرویس 256راتیک زده ام می گن 384است ودانلودش512آیا این چنین چیزی وجود داره ودر مورد تخفیف نوروزی اگه مال من می شه بگین برم فردا 10هزار تومانم را بگیرم البته مال من محدود است5گیگ؟
همون کلاسیک تبریز هست فکر کنم اینجوری میتونی مثل 512 دانلود کنید.نقل قول:
چرا از speedtest.net تست نمیگیری؟
قابل توجه همه دوستان عزیز
تاپیک ها محل رفع اشکالات کاربران و راهنمایی و همچنین بحث دوستانه بین همدیگر است...اگر می خواید با لحن بد و توهین امیز با همدیگر صحبت کنید اینجا جاش نیست....
دوستان مجدد همه قوانین عمومی انجمن رو بخوانید
توصیه می کنم بند 7 قوانین عمومی و همچنین بند 12 و 15 و 18 و 25 و 26 و 27 فعالیت های ممنوعه و 32 رفع مسئولیت رو دقت کنید تا بعدا گله ای نداشته باشید