من از یکی از نمایندگی هاش تو اصفهان به اسم شبکیه سرویس میگیرم احتمالا اینجا فرق دارهنقل قول:
سرویس دو گیگ شبانه ی رایگان نداره 5 گیگ به بالا داره 2 تا 10 هم که من ندیدم
میشه دقیق آدرس بدی؟
Printable View
من از یکی از نمایندگی هاش تو اصفهان به اسم شبکیه سرویس میگیرم احتمالا اینجا فرق دارهنقل قول:
سرویس دو گیگ شبانه ی رایگان نداره 5 گیگ به بالا داره 2 تا 10 هم که من ندیدم
میشه دقیق آدرس بدی؟
یه 10 تومن تو حساب بستانکاری آسیاتک داشتم از سری قبل زمانی که سایتشون روی crm نرفته بود زنگ زدم میگم برشگردونین به حسابم میگن نمیشه گفتم یعنی پولم پرید؟ میگن آره دیگه پریده
lol
منم به دختره گفتم ایول دزدی ایول صداقت نوش جونت و قطع کردم
یعنی آخر دزدی هستنا مثه این میمونه که دزد ازت تو روز روشن بزنه پیداش کنی بگی پولمو بده دزده بگه دیگه نمیشه چون دزدیدمش :19:
کلا با یه مشت گدا گشنه ی بیسواد روبرو هستیم
این quick task برای من ارور میده که مجاز به استفادش نیستم!نقل قول:
چرا؟
توی ریپورت هست که مقدار remain رو نوشته ولی فکر کنم به روز نیست یعنی الان اگه مصرف کنی همون لحظه نمایش نمیده.
برای شماهم همینطوره؟
راستی زنگ زدم از خود نمایندگیش پرسیدم گفت سرویس شما از 1 تا 7 رایگان هست.حالا نمیدونم دیگه چطوریه.!
:11:
کجاش ارور میده یعنی صفحه باز نمیشه یا اطلاعاتتون رو قبول نمیکنه؟؟؟نقل قول:
این quick task برای من ارور میده که مجاز به استفادش نیستم!
چرا؟
نمیدونم تا به حال از اونجا استفاده نکردمنقل قول:
توی ریپورت هست که مقدار remain رو نوشته ولی فکر کنم به روز نیست یعنی الان اگه مصرف کنی همون لحظه نمایش نمیده.
برای شماهم همینطوره؟
شما کی سرویس گرفتین اگه قدیمی باشه یعنی اون موقع که 1تا7بوده همون 1تا7حساب میشه تا سرویستون تموم بشه و تو تمدید بعدی 2تا 8حساب میشه:46:نقل قول:
راستی زنگ زدم از خود نمایندگیش پرسیدم گفت سرویس شما از 1 تا 7 رایگان هست.حالا نمیدونم دیگه چطوریه.!
چطور این حرف زده؟ من از برج 6 پارسال نزدیک 30 تومن ازشون طلبکار بودم، یکم سرم شلوغ بود، نرفتم دنبالشنقل قول:
چند هفته پیش زنگ زدم شرکت، گفتم که من 30 تومن طلب دارم، تاریخ و شماره پیگیری و کد سند براش خوندم، گفت 2 روز دیگه با شما تماس میگیریم. زنگ زد شماره حساب از من گرفت، 1 هفته بعد به حسابم برگشته بود
ورژن قدیمی سایت رو یادته؟ وقتی که crm نبود (البته همین crm هم قدیمی شده واسه شرکتای دیگه lol )نقل قول:
یه چیزی داشت به نام باقیمانده یا همون بستانکاری هر کی اون قسمت پول داشته باشه به هیچ عنوان نمیتونه برگردونه
شماره پیگیری و اینا برای فیش بانکی و آنلاینه ربطی به موضوع من نداره من باقیمانده ی پولو دارم میگم که میره بستانکاری
یه سوال فوری دارم:
کسی تا حالا سرویس دو مگ داشته؟ با 1 مگ فرق داره؟ فکر کنم میخوام برای آخرین بار 2 مگ شارژ کنم و برم نمیدونم دو مگ شارژ کنم یا نه خودشون که میگن فرق داره ....
گدا که خوبه بگو راهزن .نقل قول:
زیرش با فونت قرمز مینویسه شما مجاز به استفاده نیستید.حالا لطفا بگین به ترتیب چی رو باید وارد کنم؟شاید اشتباهی میزنم این رو میزنه.نقل قول:
من 5روزه گرفتم!:46::20:نقل قول:
شما کی سرویس گرفتین اگه قدیمی باشه یعنی اون موقع که 1تا7بوده همون 1تا7حساب میشه تا سرویستون تموم بشه و تو تمدید بعدی 2تا 8حساب میشه:46:
تمام اطلاعات قبلی حذف شدن:41: دیگه امکان دسترسی ندارننقل قول:
یکی نیست بگه خوب سیستم بکاپ برای چی درست کردن
منم 5 روز دیگه سرویس 1 مگم تموم میشه، میخوام 2 مگ شارژ کنم. الان با 1 مگ 250 دارم دانلود میکنم، فکر کنم با 2مگ نزدیک 500 بشه
اگه گرفتی یه خبری بده:10:
سلام
یه خواهش از تمامی دوستان دارم.من قراردادم چند روز دیگه تمام میشه
من 3ماهه 1مگ با حجم 10گیگ شارج کرده بودم تا تا چند روز پیش سرعتم زیر 512 بود ولی الان با اینترنت اکسپلورر 150 تا دانلود میکنم قبلن با idm نهایت 100 تا دانلود میکردم میخواستم بدونم اینکارو کردن که حقه بزنن تا دوباره تمدید کنم
چون بهشون گفته بودم این دوره تموم شد خط منو جمع اوری کنید میخوام برم یه شرکت دیگه
اینم بگم که اسیاتک تو کرج خیلی از یوزرهاش رو از دست داده و به قول خودشون 50 تا یوزر تو کرج در عرض یک ماه از اسیا تک رفتند کلن اسیا تک در کرج حدودن 450&460 تا یوزر داشته الان شده 400 تا
این حرف ها رو یکی از کارمندهای بخش پشتیبانی لو دادش
یه سوال :
با اسیاتک نمیشه دستی ایپی رو عوض کرد ؟
سلام.من از اسیاتک سرویس گرفتم.الان زنگ زدن و گفتن که خطتتون اماده شده مودم رو لینک کنید اونوقت فقط سایت اسیاتک میاد بعد بزنگید تا براتون فعالسازی کنم.حالا من چه جوری مودم رو لینک کنم؟خواهشا زود بجوابید
با خود پشتیبانی تماس بگیر 1844 بگو راهنماییت کنننقل قول:
سلام
یه خواهش از تمامی دوستان دارم.من قراردادم چند روز دیگه تمام میشه
من 3ماهه 1مگ با حجم 10گیگ شارج کرده بودم تا تا چند روز پیش سرعتم زیر 512 بود ولی الان با اینترنت اکسپلورر 150 تا دانلود میکنم قبلن با idm نهایت 100 تا دانلود میکردم میخواستم بدونم اینکارو کردن که حقه بزنن تا دوباره تمدید کنم
چون بهشون گفته بودم این دوره تموم شد خط منو جمع اوری کنید میخوام برم یه شرکت دیگه
اینم بگم که اسیاتک تو کرج خیلی از یوزرهاش رو از دست داده و به قول خودشون 50 تا یوزر تو کرج در عرض یک ماه از اسیا تک رفتند کلن اسیا تک در کرج حدودن 450&460 تا یوزر داشته الان شده 400 تا
این حرف ها رو یکی از کارمندهای بخش پشتیبانی لو دادش
امشب کسی مشکلی نداشت؟
امشب فقط سایت وامونده خودشون باز بود کلا تعطیل بود
پشتیبانی هم میگه مشکل سراسریه(اخه...اگه مشکل از مخابراته پس چرا ساعت 7.30 به بعد درست شده)
عجب ادم های ...اینا
کلا مدل آسیاتک:13:نقل قول:
من تو 2 ماهی که آسیاتک داشتم.یک بار نشد پشتیبانی جوابتو نده بگه بله حرف شما درسته!
ارث باباشونو میخوان!
چرا منم مشکل داشتم تقریباً از ساعت 10 اینا سرویسم اختلال پیدا کرد دانلود شبانه هم که کلاً تعطیل بود.نقل قول:
امشب کسی مشکلی نداشت؟
امشب فقط سایت وامونده خودشون باز بود کلا تعطیل بود
پشتیبانی هم میگه مشکل سراسریه(اخه...اگه مشکل از مخابراته پس چرا ساعت 7.30 به بعد درست شده)
عجب ادم های ...اینا
دوستان سلام پینگ یاهو من در روز به 1900 وحتی 3000 میرسه ایا مال شما هم اینطوریه؟ سوال دوم اگه کسی اینترنت 2 مگ گرفته از سرعت دانلودش در روز مارو باخبر کنه منتظر جوابم؟
من الان هنگ کردم..سرویسمو شارژ کردم 3گیگ..کلا 5روز گذشته..زده حجم باقی مانده 60 مگ×!××××××××××××××××××××× !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای من 2 روز پیش این اتفاق افتاد، 3 گیگ داشتم، دیدم صفحه تمید شارژ اومد، :18: گفتم حتما استفاده کردم دیگه:20: 2 گیگ شارژ کردم، 5 دقیقه استفاده کردم، دیدم 2 باره همون صفحه اومد :18: زنگ زدم پشتیبانی، 45 دقیقه طول کشید تا نوبت من شد:2: گفتم شارژه من چرا تموم شده، من که الان شارژ کدم، گفت حتما استفاده کردی :21: گفتم 2 گیگ در مدت 45 دقیقه استفاده کردم:47: یاروو خودش فهمید چه حرف چرتی زده، گفت تا 1 ساعت دیگه درست میشه، گفتم من الان حجمم میخوام :47: یه چند دقیقه پشت خط موندم بعد گفت شما الان 5 گیگ حجم باقیمانده دارین :18: گفتم یعنی من حجم داشتم شما اون صفر کرده بودین:18: تا من مجبور بشم 2 گیگ الکی شارژ کنم، آخه من این 5 گیگ در مدت 5 روزه باقیمانده چیکار کنم:41::24: گفت اشتباه سیستم بودهنقل قول:
حالا شما اشتباه من انجام ندی، حجم شارژ کنی، اول زنگ بزن حسابی یه گرد و خاک کن:47: بعد اگه لازم شد، حجم بگیر
منکه الکی 1000 تومن دادم:41:
من که بخاطر همین پشتیبانی مزخرف و قالتاق بازی هاشون از آسیاتک رفتم .:5:.... به نظر من شما ها هم انقدر جیب این آسیاتک رو پر نکنید. :13:تقصیر خودمونه که باهامون اینجوری رفتار می کنن. دور از جون همه شما بچه های گل پی سی ورلد اینا فکر کردن مشتری هاشون خرن!!! :21:نقل قول:
من نمی خوام بگم سرویس دهنده های دیگه خیلی آش دهن سوزی هستن :40:اما هرچی هستن مثل این آسیاتکی ها ح.ز نیستن. :2:
خب 2 مگ هم که با 1 مگ فرقی نداره به عبارتی طمع کردم و چند تومن بیشتر دادم الکی
به نظرتون الان لازم نیست با مشت برم تو بینی مبارک اون پشتیبانی و بخش فروش که گفتن 1 مگ با 2 مگ فرق داره؟
چطور مگه؟ چی شده؟نقل قول:
دوستان من تا 6 ماه دیگه با اسیا قرارداد دارم ولی میخوام تا 1ماه دیگه حجممو مصرف کنم بعد فسخ قرارداد کنم
سوال من اینه اسیاتک برای اینکه خطو از رانژه دراره اذیت که نمیکنه؟چقدر طولش میده تا خطو ازاد کنه؟تلفنی می شه با هاشون هماهنگ کرد یا ادمو می کشونن شرکت اینا؟ممنون اگه جواب بدید
هیچی نشده فقط آسیاتک در حد 2 مگ نیست سرویس 2 مگ رو برای قشنگی گذاشتهنقل قول:
2مگ = 1مگ فقط پول 2 مگ بیشتره هاها
کی به کیه
من حدود 2 هفته پیش از طریق سایت درخواست جمع اوری دادم بعد از ظهرش چند بار زنگ زدن گفتن واسه چی جمع اوری کنی؟ من هم گفتم همزمان با افزایش قیمت سرویسهای شبانه رایگان کاهش کیفیت اساسی داشتیننقل قول:
حدود 1 هفته ای هم جمعش کردن
مرکز زارعی تهران
یه سری از دوستان میگن که سرعت دانلودشون با سرور 1 مگ حدود 250 هست. اما سرعت من حدودا 135-140 هست. چرا اینطوریه؟؟
اون سرعت 1مگ محدوده که روی 2 مگ بسته شدهنقل قول:
اگر محدودی و این سرعتته که بعضی روزا سرعت پایین میاد و بعضی روزا 250 میشه
البته 250 نیست از 200 تا 300 هست که کلا میانگین این نوسانات رو نت لیمیتر حساب میکنه و بیشتر از 220 نیست
ولی اگر نامحدودی سرعتت طبیعیه
واقعا حرف درستی زدی. ایولنقل قول:
کلا همه isp ها در ایران همینن...یعنی مشتری هاشون همچین حسی نسبت بهشون دارننقل قول:
من خودم ۱ سالی مجبور بودم فناوا داشته باشم...به محض این که داتک هم راه انداخت رفتم اونجا چون خیلی بهتر بود. اما الان میبینم اسیاتک به نظر بهتره و دارم بهش فکر میکنم!
می فهمم چی می گید. :20:من هم در پیامم به این نکته اشاره کردم که توی این مملکت خراب شده اوضاع اکثر آی اس پی ها همینه اما این آسیاتک واقعا ترکونده دیگه. :13:مشتری مداری صفره!!!!:devil:نقل قول:
آقا من شهرستان هستم فعلا، شیراز هم هستم زنگ زدم شیراز میگم سرعت اینجا خیلی بده چندین ماهه اینطوره میگه ما این هفته مشکل سرعت داشتیم گفتم شیراز گفت آره گفتم من که از اول عرض کردم شهرستانم 3بار دیگه هم همین رو گفت!!!!!!
بعد جواب که نمیداد حرف نمیزد بعد از 10 الی 15 ثانیه حرف میزد هرچی میگفتم میخوام زنگ بزنم به تهرون بدجور باهاشون حرف بزنم که فکر نکنن ایران هستن کسی نیست جلوشون رو بگیره
مرد باشید و همه زنگ بزنیم به تهران اعتراض کنیم اونم نه به صورت درست......
اسیاتک خیلی هم خوبه چرا این قدر بهش بد و بیراه میگید این دانلود دیشب منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم که این صفحه ای که میزان دانلود رو اورده از کجا باید بریم؟نقل قول:
اگر برای شما خوبه شانستونه .. :20:بعدشم بحث آسیاتک قالتاق بازی هاش و بازی با مشتری هاشه. ارائه خدمات یک موضوعه؛ برخورد با مخاطب یک موضوع. هرطور دلشون بخواد با مشتری رفتار می کنن. پشتیبانی بسیار ضعیفش ... امور مالی بسیار بهم ریختش ( یه بار چک من رو گم کردن و کلا پیدا هم نشد ) .... از سر باز کردن های همیشگیشون .... بازی های احمقانه با تعرفه هاشون وووووو ......... :21:هزار و یک جور موضوع که در نهایت باعث شده من نوعی بعد از چهار پنج سال از آسیاتم رخت ببندم .... :19:خوشحالم که برای شما خوبه و امیدوارم همیشه ازش راضی باشید.:11:نقل قول:
از این صفحهنقل قول:
کد:http://report.asiatech.ir
سلامنقل قول:
اگر برای شما خوبه شانستونه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدشم بحث آسیاتک قالتاق بازی هاش و بازی با مشتری هاشه. ارائه خدمات یک موضوعه؛ برخورد با مخاطب یک موضوع. هرطور دلشون بخواد با مشتری رفتار می کنن. پشتیبانی بسیار ضعیفش ... امور مالی بسیار بهم ریختش ( یه بار چک من رو گم کردن و کلا پیدا هم نشد ) .... از سر باز کردن های همیشگیشون .... بازی های احمقانه با تعرفه هاشون وووووو ......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هزار و یک جور موضوع که در نهایت باعث شده من نوعی بعد از چهار پنج سال از آسیاتم رخت ببندم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشحالم که برای شما خوبه و امیدوارم همیشه ازش راضی باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از یکی از نماینده هاشون میگیرم خیلی هم پشتیبانی خوبی داره و همیشه درست و با ادب جواب ادمو میده یه روز دیر شارژ کردند از صبح تا ظهر بیش از 20 بار زنگ زدم هر بار طرف با عذر خواهی توضیح میداد چرا نمیتونند شارژ کنند اخرم یه ساعت گفت دقیق سر ساعت شارژ شد:8:
نمیدونم چرا اینجوریه برا شما برید شکایتی چیزی بکنید:13:
من تا جایی که متوجه شدم شما در شهرستان اصفهان تشریف دارین. شاید نمایندگیشون اونجا داره خوب کار می کنه. اما من نوعی که با خود شرکت مستقیم در ارتباط بودم پدرم در اومد.:41:نقل قول:
من تازه از اسیا تک اینترنت گرفتم.خواستم بدونم که شب هم سرعتش 250 که هست (سرویس 128)شب هم همینطوره؟اگر باشه که چرا این همه درباره ی اسیا تک بد حرف زدین؟
در ضمن تنظیمات v p n که در قراردادش ذکر شده من اجرا کردم ولی باز هم سایت ها شیلتر هست.ایده ای دارید؟چه جوری فعالش کنم؟
به سلامتي بعد از 2 سال از اسيا تك اومديم بيرون و وايمكس ايرانسل گرفتم.
مركز تلفن دانشگاه. همش dc داشت + پشتيباني ضعيف كه هر وقت زنگ ميزدم بي اطلاع بودن ! جواب درست نميدادن !
تازه واس مركز ما قيمت ها رو گرون كردم و حد اقل ترافيك رو گذاشتن روي 5 گيگ !!!!! اخه من اينقد نيازم نيست چرا اينقد پول بايد بدم !! فقط هم واس مركز دانشگاه و سلمان فارسي و يكسري جاهاي ديگه اين كار رو كردن. عوض جذب مشتريشون هست !! اولا بد نبود اسيا تك اما اين يكسال اخير گند زد !
واقعا وايمكس خيلي بهتره خيلي !
راحت شدم از اسيا تك مسخره.
آره .. منم وایمکس گرفتم ... راضی ام ازش ... :20:نقل قول:
راستی یه چیز جالب .. توی سایت آسیا تک درخواست جمع آوری دادم که این لکه ننگ کلا روی خط تلفنم هم نباشه ... خانومه امروز زنگ زده می گه چرا درخواست جمع آوری دادین؟ :13:... گفتم پشتیبانیتون ضعیفه ( گفتم یه چی بگم دلش نشکنه ):5: ... گفت یعنی چی پشتیبانیمون ضعیفه :18:.. شاکی شدم گفتم خانوم محترم من اگر بخوام بگم آسیاتک چه بلاهایی سر من و امثال من آورده هم وقت شما گرفته میشه هم من :4:... گفت چشم :24:.. نامه جمع آوریتون رو می زنم ..... حتما باید باهاشون اینطوری حرف بزنی ...:31: