سلام دوستان . اينطوري كه وضع داره پيش ميره براي چند وقت ديگه نوكيا اعتبار خودشو از دست ميده و سامسونگ و سوني اريكسون بازارو به دست ميگيرن
Printable View
سلام دوستان . اينطوري كه وضع داره پيش ميره براي چند وقت ديگه نوكيا اعتبار خودشو از دست ميده و سامسونگ و سوني اريكسون بازارو به دست ميگيرن
به قول معروف ، اريكسون هيچ غلطي نميتواند بكند !! البته سامسونگ ميتوند و توانسته است !نقل قول:
منم قبول دارم ... .
.
سونی اریکسون ظرفیت همچین اعتباری رو نداره ولی سامسونگ چرا یواش یواش داره یه حرکتهایی میکنه ....
.
تا وقتی هم که نوکیا بیاد همه چی یه مدل گوشی رو خوب کنه ولی یه عیب بزرگ روش بزاره اعتبار از دست رفتشو نمیتونه به دست بیاره ...
مثلاً چی میشد یه فلاش زنون روی N95 8GB میذاشت ...؟ یا چی میشد بلندی صدا و کیفیت LCD گوشی n82 رو بالا میبرد ..؟
.
مسلماً اگه اینکارو میکرد دیگه هیچ کسی سمت هیچ برندی جز نوکیا نمیرفت ....
دوست عزیز من با نظرت مخالفم ...بلندی صداوکیفیت صفحه ی n82 یا فلاش n95 8g یا هزار عیب دیگه توی هزار گوشی دیگه همش مربوط به سیاست اون شرکت هستش:21::21:...حالا می پرسید چرا ؟چون اگه مثلا برای n82 صدای بلند وکیفیت عالی میذاشتن دیگه چه دلیلی داشت من وامثال شما بریم گوشی نازنین وهمه چیز تموم خودمونو بدیو ویه گوشی دیگه بخریم که در این صورت کارکنان نوکیا به جای ساخت گوشی باید سماق میمکیدن.....:31::31:نقل قول:
خب با توجه به اینکه آمار فروش سامی داره میره بالا و طرفدارهای سونی و نوکیا رو به خودش جذب میکنه اجازه بدین جمله شما رو تصحیح کنم:نقل قول:
" چه دلیلی داشت من وامثال شما بریم گوشی نازنین وهمه چیز تموم خودمونو بدیو ویه گوشی سامسونگ:31: بخریم "
بله خب واقعا راست میگید اگه این اشتباه نوکیا نبود این همه سامسونگ طرفدار پیدا نمیکرد:46: ( اشتباهی که سونی اریکسون از 2 سال پیش شروع کرد به انجام دادنش )
فکر میکنم یکی از مخرب ترین شرکت هایی که داره بازار رو به صورت روز افزون تصاحب میکنه شرکت HTC هست که بنده خودمم ازش یه Diamond دارم.
ولی فروش N97 داره قوقا میکنه من دیروز که رفتم یه HTC Touch HD بگیرم در همون زمان 3 نفر 3 تا N97 خریدن !!!
دوستان من يه دليل خوب دارم كه چرا نوكيا داره اعتبارشو از دست ميده . ببينيد مثلاً نوكيا براي اينكه مشتريهاشو جذب كنه دو نوع محصول مثل n958gb و n82 ميده بيرون كه از خيلي جهات شبيه هم ديگه هستند ولي فرقهايي دارند كه خريدارو به شك ميندازه كه كدومشو بخره ولي سامسونگ اينطوري نيست و داره همه گوشيهاشو واقعاً با توانايي هاي بالا بيرون ميده و همچنين سوني اريكسون كه اولين 12 مگاپيكسلي رو داد بيرون و از طرفي نوكيا عقب افتاده چون سامسونگ تا حالا چندين گوشي 8 و 12 مگاپيكسل و چندين گوشي با سيستم عامل ويندوز توليد كرده ولي نوكيا چند وقت پيش تازه اولين 8 مگاپيكسليشو عرضه كرد و فكر كنم 1 يا دو تا گوشي توليد كرده كه سيستم عامل ويندوز حرفه اي داشته باشند
Good Luck
خوب منظوره دوستمون هم از سياست نوكيا اين بود . برا همين مثالي كه شما زدي ، نوكيا خواست تا يه جوري نشه كه يه گوشي 100% برتر شه كه فروش رو اون بره فقط . درعوض 2 تا مثلا ميده بيرون با فروش 80% كه 160>100 هست . يعني يه جوري ميشه كه ملت 2 دل ميشن ، يكي به ظاهر 95 خودشو ميبازه ، يكي به فلاش زنون 82 و ...نقل قول:
دوستان من يه دليل خوب دارم كه چرا نوكيا داره اعتبارشو از دست ميده . ببينيد مثلاً نوكيا براي اينكه مشتريهاشو جذب كنه دو نوع محصول مثل n958gb و n82 ميده بيرون كه از خيلي جهات شبيه هم ديگه هستند ولي فرقهايي دارند كه خريدارو به شك ميندازه كه كدومشو بخره ولي سامسونگ اينطوري نيست و داره همه گوشيهاشو واقعاً با توانايي هاي بالا بيرون ميده و همچنين سوني اريكسون كه اولين 12 مگاپيكسلي رو داد بيرون و از طرفي نوكيا عقب افتاده چون سامسونگ تا حالا چندين گوشي 8 و 12 مگاپيكسل و چندين گوشي با سيستم عامل ويندوز توليد كرده ولي نوكيا چند وقت پيش تازه اولين 8 مگاپيكسليشو عرضه كرد و فكر كنم 1 يا دو تا گوشي توليد كرده كه سيستم عمال ويندوز حرفه اي داشته باشند
Good Luck
اينم بگم واسه خيلي ها 12 مگاپيكسل يا 8 مگاپيكس مهم نيست ، مثلا سيستم عامل مهمه ! به نظر من سوني اريكسون تو زمينه سيستم عامل خيلي عقبه
درسته ولي من بيشتر ساسونگ رو مثال زدم كه واقعاً از نظر سيستم عامل (ويندوز حرفه اي) و كيفيت صفحه و بزرگ بودن صفحه و خوب بودن قيمت عالي پيش رفته
البته به نظر من سامسونگ از لحاظ قدرت فوق العادست...مثلا ممکنه همین فردا یه گوشی بزنه در حد المپیک بعد دوهفته بعد فروشش رو شروع میکنه ولی اریکسون که هیچی..!! نوکیا هم نمیتونه همچین کاری بکنه ...
در ضمن تنوع توی گوشیای سامسونگ فوق العاده زیاده...
نیگا کنید یه لنگش توی پاچه همه ی سیستم عاملها هست از جاوا بگیر و تا اس 60 و اس 60 تاچ و ویندوز موبایل و آندروید..
بابا اینجا کلوپ N82 ?
خواهشا به سوال من هم جواب بدین؟
فریمور جدید برا N82 کی میاد؟
نزدیک به 6 ماه از نسخه 31 میگذره..........................
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم کسی خبر داشته باشه..!:31:
شاد باشی:40:
دوست من مگه بچه های این فروم با کارمندان شرکت نوکیا ارتباط دارن یا مثلاً علم غیب دارن که بدونن کی فریمور بیرون میده ...!!!!!نقل قول:
.
هیچ کسی نمیدونه یه بار میاد به فاصله 2 هفته 2 تا فریمور میده بیرون , بعضی اوقات هم شش ماه هم میگذره ولی خبری از فریمور جدید نیست ...
سلام من پدرم n82 داره اخرین فریمور براش چیه من چه جوری روش نصب کنم ممنون
اگه اشتباه نکنم فریمور 31 هست ...
.
شما تشریف ببرید توی تاپیک آپدیت گوشیهای نوکیا مرحله به مرحله توضیح داده شده ..
دوستان محترم گوشی من درزمانی که می خواهم به اینترنت ایرانسل وصل شوم پیام میدهد (زمان وقفه اتصال )
اگرکسی می تواند راهنمایی نمایید.
دوست عضویتتون رو تبریک میگم ...
.
تا زمانی که نفرمائید ارور چی بوده که دوستان نمیتونن کمک کنن ...!!!!
سلام مجدد
خطا می دهد (زمان وقفه اتصال )
در حد یه سوال بود ..................نقل قول:
و الا خودم میدونم علم غیب ندارید...................
کارمند نوکیا هم نیستید..................:31:
سلام به همه . صفحه نمايش n82 مثل n95 ضد خشه؟ ممنون
مگه ان 95 ضد خشه؟؟؟:biggrin:نقل قول:
بله آقا ضد خشه . حالا ميشه يكي جواب منو بده . صفحه نمايش n82 ضد خشه يا نه ؟
برای من که خش افتاده در حد تیم ملی !
برای منم یه خش 2 میلیمتری افتاده...!نقل قول:
يكي از دوستام حدود دو ساله كه يه n95 معمولي داره و حتي يدونه خش هم روش نيافتاده
دوستان علامت 3G كه بعضي وقتها پايين آنتن ظاهر ميشه به چه معنيه ؟؟ ممنون
اون واسه موقعیه که هیچ رقم سیگننال دریافت نمیکنه...میره رو اتومات خودش...! 3G واسه خارجکیاس...ما نداریم...: دینقل قول:
اون دوستت هم حتما" از گوشیش خوب مراقبت کرده...!
N95 فکر کنم به خاطر فرو رفتگی ال سی دی باشه که کمتر خش میفته روش
3G هم هروقت گوشی آنتن نده میره رو این حالت (البته اگه غیر فعالش کنی تو مصرف باطری کمی صرفه جویی میشه)
ویرایش : بازم شرمنده به خاطر تداخل یونس جان
منظورت از غیر فعال Offline هست؟ یا اونجا که 3 تا آیتم داره؟ UHMT اگه اشتباه نکنم...GSM و هر دو...آره؟نقل قول:
جواب ویرایش!: دی : دشمنت شرمنده...ایرادی نداره که داداش:10:
بله قسمت Network mode حالت GSM انتخاب شه
احتمال میدم اسپیکر پائینی گوشیم سوخته باشه .......چون صدا نمیاد........
اگه بخوام درستش کنم چقدر میخواد ؟...............
یا اصلاممکنه نسوخته باشه ............و با یه فلش کردن حل بشه..........
پیشنهاد شما چیه؟
best 95 عزیز شما چه مدته گوشیتو خریدی؟؟؟؟
مزیک پلیر گوشیم به هم خورده هیچ آهنگی add نمیکنه صدا کم و زیاد نمیشه.
مستر رست هم کردم بازم درست نشد.
ولی در برنامه ttpod همه چیز به خوبی کار میکنه.
یکی به دادم برسه.
دوستان محترم اگرکسی تنظیمات مربوط به وصل شدن به اینترنت ایرانسل رامی داند من را راهنمایی کند
چون گوشی من خطای زمان وقفه اتصال می دهد .
گوشی n 82
سلام
آقا من سوال تخصصی دارم اگه شارژ این گوشی رو 100% کنی و تو بهترین حالت چنتا عکس میشه انداخت ، هم با فلاش و هم بدونه فلاش و میانگین چنتا میشه انداخت اخه نوکیا مصرف باطریش خیلی زیاد به خاطر اون می پرسم
خیلی ممنون
دوست من کی به شما گفته مصرف باتری نوکیا خیلی زیاده ...؟!!!!!!!!
.
پس شما هنوز با 8510 سامسونگ کار نکردی که به این بنده خدا میگی مصرفش بالاس ...!!!
.
در ضمن اونقدر بهت جواب میده که موقع عکسبرداری اذیت نشی ..
یکی نشد به ما جواب بده؟
اسپیکر گوشیم سوخته.................پائینیش...
اگه تعویضش کنم چقدر پول میخواد؟
یا ممکنه نسوخته باشه و فقط با یه فلش کردن حل بشه............
به نظر شما چکار کنم؟
چقدر جواب میده این برام مهمه اگه ممکنه به روز بگین و تعداد عکس من با K850 یه روز کامل باهاش عکس و فیلم (فیلم حدود 1 ساعت ) انداختم باطریش از 100% رسید به 6% که K850 عادی مصرف کنی 3-4 روز دوم میاره ولی نوکیا که برادرم (95) داره تو بهرین حالت ممکنه تو حالت عادی (که اون فکر نکنم) 2 روزه ولی هروز شارژ میکنه و گوشی هم نو گرفته به خاطره اون میپرسمنقل قول:
دوست من کی به شما گفته مصرف باتری نوکیا خیلی زیاده ...؟!!!!!!!!
.
پس شما هنوز با 8510 سامسونگ کار نکردی که به این بنده خدا میگی مصرفش بالاس ...!!!
.
در ضمن اونقدر بهت جواب میده که موقع عکسبرداری اذیت نشی ..
باطری: Nokia Battery (BL-6MT) 1050mAHنقل قول:
مدت زمان مکالمه: تا 190 دقیقه (WCDMA) و تا 260 دقیقه (GSM)
مدت زمان شارژ (بدون استفاده): تا 210 ساعت (WCDMA) و تا 225 ساعت (GSM)
عکس: تا 290 عکس (با فلاش)
ضبط ویدئو: تا 110 دقیقه (VGA، 30fps)
تماس تصویری: تا 120 دقیقه
پخش ویدئو: تا 200 دقیقه (VGA، 30fps)
پخش موسیقی: تا 10 ساعت (حالت offline)
* زمان کارکرد بسته به نحوه استفاده، فن آوری دسترسی به امواج رادیویی و شبکه متفاوت است
Good Luck
دوست عزيز مطمئناً سوخته و بايد عوض شه . بستگي به طرف داره قيمت از 12 تا 20 هزار تومان هستنقل قول: