من دارم سرور 7 و 9 رو حذف میکنم 500 جمعیت کسی می خواد اکانتو؟
Printable View
من دارم سرور 7 و 9 رو حذف میکنم 500 جمعیت کسی می خواد اکانتو؟
منم سرور 7 هستم ...
اگه اکانت رو نمیخای بده دف بزنیم .... کلی هم دعات میکنم:31:
من در خدمتم دیگه ما هستیم هنوز با این نامhasane sabbah و یه اکانت دارم با 2 ده و 200 تا گرزی که اماده واگذاریه هر کی خواست بهم خبر بده
اگه multihunter بذاره من فقط speed بازی میکنم.
با رتبه 44 و جمعیت 812 نفری یه هفته اس اکانتمو قفل کردن.کسی تا حالا با multihunter به مشکل خورده؟؟؟؟؟:19::19::19::19::19::19:
ورژن 4 چی همه فرق کرده الان اکنت ساختم!!! کلی با این قهرمان گیج میزدم تا 2زاری افتاد!!
تو سرور 4 هستم!
به نظر من ورژن جدید اصلا جالب نیست:2:
من ترجیح میدم کلاسیک بازی کنم!!!!!
سرور های جدید به درد نمیخورن.من که از سرور7 حذف اکانت کردم
سلام
من یکم سیلور داشتم تبدیل کردم به گلد کسی می تونم برام توضیح بده با دو تا گلد که نوشته
Complete construction orders and researches in this village immediately
فقط یه لول کار می کنه ؟ مثلا دو تا گلد می دی فورا آکادمی رو از لول 10 می کنی 11 ؟ بعد دوباره باید دو تا گلد دیگه بدی تا از 11 فورا بری 12 ؟
سلام بچه ها من جدیدم تو این بازی(البته خیلی وقته میشناسم این بازیو :دی)
تو سرور اسپید×3 هستم حدودا 5 یا 6 نفر ریختن سرم هر روز حمله میکنن بهم :( میخوان فارمم کنن)
اگه کسی تو اسپید اکانت داره به من کمک کنه دعاش میکنیم ثواب داره :) اسم اکانتم blaZer هستش!
(دهکدم داره میترکه از حمله :دی)
دیگه کار از کار گذشته فارم شدی رفت :دینقل قول:
کسی واسه سرور 4 اسکریپت با حال سراغ نداره؟؟:8:
ki accantesho nemikhad dar har serveri age nemikhayd bedid me
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
bache ha man yek bar vander 100 kardam rotbam 150 bod
:31:سلام
دوستان کسی اکانت تو سرور 7 نداره بخواد واگذار کنه؟
خیلی ممنون می شیم :31:
سلام
بچه ها من باید تا 4شنبه جمعیت دهکدم شه 400 تا الان هم 189 تا دارم!
چطوری میتونم تو این زمان برسونمش به 400؟
سریییییییییع جواب بدید :دی
سلام اقا سوها!!
ببینم توی سرور چندی؟
من و margggggg توی ورژن جدید سرور 9 هستیم!شما کجایین؟
دوستان سلام !!
من یه -- پیدا کردم واسه گلد ولی وقتی به دست من رسید کار نکرد ! یعنی یه دوست اینترنتی به من تست کرد و فرستاد ولی الان نه خودش میاد نه این برنامه درست کار میکنه ! اکه کسی امتحان کرده بگه لطفا ... Fatal error .. plz instal latest .netframework !!! در حالی که من آخرین نسخه یعنی 4 رو زدم !
نقل قول:
شما یه -- چی پیدا کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایشون یه هــــک پیدا کرده مربوط به گلده که احتمالا قرار بوده گلد رو زیاد کنه.
لزوما به آخرین نسخه نیست. شما نسخه 2 و 3 رو هم بریزید.نقل قول:
بعضی از برنامه ها که نسخه 3 رو میخوان با نسخه ی 4 نمیشه مشکل رو برطرف کرد چون 4 و 3 تفاوت هایی دارن.
سلام ، کسی هست تو سرور 4 بازی اکانت داشته باشه ؟
بچه ها تازه مدرسه تمام شده اگه کسی هست اکتنت واگزار کنه من میخوام یا اگه میخوتد شریکی رو یه اکانت کار کنیم همه جور هستم بیاید
بیخیال این قضیه شونقل قول:
تنها ه.ک موثر برای این قضیه کارت بانکیتونه:31:
چه کسانی تو سرور 4 دارن بازی می کنن ؟
اقایون تو سرور یک ج.غ کسی است کسی هم اکانت نمیخواهد واگزار کنه ؟؟؟؟؟
سلام دوستان این فایل رو دانلود کنین ببینین کار میکنه؟ واسه -- طلا هست
من هرچی میخوام سرور رو انتخاب کنم میگه آخرین ورژن .net framework رو نصب کن در حالی که آخریش نصبه
کد:http://www.uploadbaz.com/aiffh1uyhf2n
منم تست کردم error داد .نقل قول:
اخه این برنامه ها که واقعا گلد اضافه نمیکنه بوزر و پسورد شما را به ایمیل یک نفر دیگه (شخص سازنده میفرسته)
خیر دوست عزیز این برنامه نیازی به پسورد ندارهنقل قول:
بیخیال این بازی توروخدا هر روز که بیشتر بازی کنید متوجه میشید که سرور دیگه اشتباهات سرورهای قبل رو تکرار نمیکنید و با تجربه شدید این باعث میشه که دیگه بیخیال بازی نشید
اما این بازی یک بیماری هستش ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازه است .
پس فکر کردی چرا اسمش تراوینه تراوین یک نوع بیماری جنون زاست بی شوخی:8::8::8::8::8:نقل قول:
من تو اولین سرور که بازی کردم ترک کردم: دی
البته امتحانات هم موثر بود...
راستی به نظرتون .com بهتره یا .ir?
نگاهتون منفیه
وگرنه کندن ازش اصلا کار سختی نیست:دی
همه اینا رو ول کنید به من کمک کنید من توتنم تو دهکدم منابع رو تا 2 بردم و انبار و سرباز خونه و بازارو.... دارم 2.5 روز هم از حمایتم مونده حمله نمیکنم چون دور و برم همه تحت حمایتند تازه میترسم که حمله کنم طرف جاخالی بده یا نیروهاش پر باشه بهم حمله کنه نمیدونم چه کنم کمکم کنید
سلااام بچه ها سرور 9 کسی جنوب غرب نیست بهم کمک کنه؟؟؟یکی با منجنیق حمله میکنه دارم بیچاره میشممم :41:
سلام .
من سرور 9 و جنوب غرب هستم:46:.
اسم اكانتت چيه دوست خوبم ؟!
اگه از اتحاد NoDe (:31:) نباشي كمكت ميكنيم !
دوستان اين ديگه چه وضعشه :13:؟؟!
جلوي فرستادن نامه هارو بستن و همينطور توي فروم هم نميشه پست بيشتر از يك جمله فرستاد :13::19:!
حتي نميشه به مولتي هانتر هم نامه داد :18:!
با توتن به هیچ عنوان اول بازی منابعو بالا نمی دن:دی(من کلا با هیچ نژادی نمی دم:دی)نقل قول:
یه سربازخونه،یه بازار
بعد تا جایی که می شه گرزدار می زنی(با تعدیل و نرفتن وظایف کاردان 26 تا(فک کنم) می تونی بزنی)،می ری غارت
اینی که طور غارت کنی رو هم اگه نمی دونی بگو تشریح کنم
در ضمن، تو سرور های 3.6 الان قابلیت بازگشت سریع نیرو ها هنوز هست یا برداشتن؟
حمایتم از بین میره هانقل قول:
برا غارتم لطفا کمی توضیح
توضیح بده...نقل قول:
اینی که طور غارت کنی رو هم اگه نمی دونی بگو تشریح کنم
راستی من تو این سروری که بازی کردم بزرگ ترین اشتباهم فرستادن گرزی به صورت تکی یا 2تایی بود: دی...امیدوارم شما امتحان نکنید این کارو: دی
ورژن 4 رو بازی نکردم،با این افتضاحای قفس و دیوار و اینا کلا یه استراتژی جدیدی واسه غارت نیازهنقل قول:
ولی اگه 3.6 بازی می کنی شروع بازی باید 2تا 2تا(با توجه به فارم تغییر بده) اتک بدی
اگه فرصت بشه،با میثم یه سری مطالب در این موارد می ذاریم اینجا
مرسی دوست خوبمنقل قول:
سلام .
من سرور 9 و جنوب غرب هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اسم اكانتت چيه دوست خوبم ؟!
اگه از اتحاد NoDe ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نباشي كمكت ميكنيم !
اسم اکانتم teieb هست...تو چی؟:31: نه اتفاقاا این یارو جزو اتحاد node tm بود الان اسمشو عوض کردن ولی متحدن با node :31:
فعلا یه جوری با چنگ و دندون نگه داشتم خودمو از دیروز حمله نکرده :31: حالا اگه باز حمله کرد بهت خبر میدم یه کم کمکم کن:31::40:
منم نمیتونم پیام بدم!!ولی بقیه بهم پیام میدن!!دارم زجر میکشم :31: