ممنون از راهنمایی شما ولی متاسفانه من هنوز مشکل دارم .
حالا یک سئواله دیگه ... فرض کنیم شما همین 40 صفحه رو تایپ کردید ولی دوست دارید فقط به یک سری صفحات مشخصی footer بدید نه همه صفحات در این وضعیت چه باید کرد ؟
Printable View
ممنون از راهنمایی شما ولی متاسفانه من هنوز مشکل دارم .
حالا یک سئواله دیگه ... فرض کنیم شما همین 40 صفحه رو تایپ کردید ولی دوست دارید فقط به یک سری صفحات مشخصی footer بدید نه همه صفحات در این وضعیت چه باید کرد ؟
در این صورت شما باید سندتون رو Section بندی کنید.نقل قول:
Section ها سند رو بخش بندی میکنند.
در آفیس 2003 از مسیر Insert>Break و انتخاب گزینه Next Page و
در آفیس 2007 از مسیر Page Layout> Breaks و گزینه Next Page میتونید این کار رو انجام بدید.
حالا Footer مربوط به Section اول رو بنویسید، به Section بعدی برید و دوباره Footer رو فعال کنید و در سربرگ باز شده Design در قسمتNavigation گزینه Link to Previous رو غیر فعا کنید و Footer جدید رو بنویسید.
شما هر تعداد صفحه پشت سر هم در سندتون رو که میخواهید یک جور Footer داشته باشن رو در یک Section قرار میدی و سپس برای هر Section میتونید یک Header & Footer جداگانه بنویسین.
دوست عزیز اولا که دقت کنید در قسمت word option >advanced>show document content>numeral>contex باشد سپس در حالت فارسی کیبورد دومرتبه از طریق insert page number شماره گذاری کنید اگر فقط شماره صفحه ها رو هایلایت کنید ومثلا فونت را یک فونت فارسی انتخاب کنید مشکلی پیش نمی آید اما به محض اینکه شماره رو پاک کرده واز اول بنویسید شماره همه صفحات یکی می شود. اگر مشکلتان حل نشد در حالیکه شماره صفحه را هایلایت کرده اید( بعد از insert number) در قسمت ریبون بار در ناحیه home قسمت دوم اون جایی که عکس دوتا مثلث کوچیکه انتخابتون رو روی right to left text directionبگذارید (یعنی مثلث سمت راستی) با اینکار به احتمال خیلی زیاد مشکلتون حل میشه اما اگه باز هم مشکل حل نشد راه حل نهایی اینه که در کنترل پنل قسمت تنظیمات زبان(regional and…) در تب اول قسمت costomize باز هم تب اول در آخرین ناحیه یعنی digit substitution رو national کنید بعد هم apply وok با انجام اینکار تمام اعداد وارقام توی سیستمتون فارسی میشه (البته اگه به گفته خودتون زبان فارسیتون درست وکامل نصب شده باشه) امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم.نقل قول:
سلام.
تو ورد 2003 یه جدول کشیدم
حالا میخوام موقع پرینت گرفتن طوری پرینت بگیرم که این جدول روی برگه A4 چهار تا بشه...
یعنی نمیخوام جدولی که کشیدم کامل کل برگ A4 رو بگیره... میخوام همون جدول کوچیک بشه
و چهارتایی روی یک برگه A4 پرینت گرفته بشه.. دو تا کنار هم و دوتا هم زیرش...
که بعدا با قیچی از هم جداشون کنم...
باید چکار کنم ؟ هر کاری میکنم جدول کوچیک میشه اما فقط یدونه گوشه سمت برگه چاپ میشه
و جای سه تای دیگه خالی میمونه...
ممنون میشم راهنماییم کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اون جدولت رو توی 4 تا صفحه پشت سر هم کپی کن. یعنی 1 سند داری با 4 صفحه مثل هم که توی هر کدوم همون جدولیه که میخوای 4 بار چاپ کنی.نقل قول:
حالا گزیه Print رو بزنین و در قسمت Zoom گزینه Pages Per Sheet رو روی 4Pages بگذارید و پرینت بگیرید.
فقط توصیه میکنم برای کمتر هدر رفتن کاغذ قبل از هر کاری حاشیه ها رو تا حد امکان کم کنید.
سلام
من می خواهم در ورد میان متن فارسی انگلیسی تایپ کنم و برای این کار متن فارسی را تای÷ می کنم ، تغییر زبان می دهم ، و متن انگلیسی و در ادامه فارسی
اما متن انگلیسی پشت متن فارسی قرار می گیرد و متن فارسی بعد از آن قبل از آن قسمت انگلیسی
یعنی مثلا
اگر میدان P در دستگاه کارتزین
تبدیل میشه به
در دستگاه کارتزین P اگر میدان
این مشکل هم بعد از نصب آفیس 2000 کنار 2007 ایجاد شد و قبل از اون نبود!!!
دوست عزيز مشكل چي هست ؟نقل قول:
اون روشي كه من گفتم رو انجام داديد ؟؟
يادتون نره با جستجو ميتونيد خيلي چيزا رو پيدا كنيدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني فقط ابتداي دو صفحه قبل
من یک متن انگلیسی دارم که میخوام زیر بعضی از کلمات انگلیسی معنای فارسی رو بنویسم ، مثل عکس زیر
از office 2007 استفاده میکنم ، لطفا راهنمایی کنید
با سلام خدمت شما دوست گرامینقل قول:
بستگی دارد که متن شما چند صفحه است. اگر تعداد صفحات زیادی را میخواهید به این صورت تایپ کنید باید در خط اول متن لاتین و در خط دوم فونت را تغییر داده (فارسی) و سپس شروع به درج کلمات فارسی کنید و با spacebar یا Tab مطالب فارسی را با لغات لاتین تطابق دهید.
اگر متن شما کم است همچنین میتوانید فاصله خطوط مطالب لاتین را افزایش دهید و در بین خطوط از Text Box استفاده کنید و معانی لغات را وارد کنید.
چطوري توي ورد 2003 عدد يوناني تايپ كنم
++++++++
دوست عزيز لطفا رعايت كنيد و طبق قوانين از نوشتن متن فينگليش خودداري كنيد
ويرايش شده توسط : wordist
با سلام خدمت شما دوست گرامی و ورود شما را به این فرم تبریک عرض میکنم.نقل قول:
شما میتوانید از فونت Time New Roman استفاده کنید و از حروف I و X و V آن استفاده کنید. مثلاً عدد 3 را به اینصورت بنویسید III و 4 را به صورت IV .
من یک سری لیست کلمات دارم . می خوام ببینم آیا تو برنامه ورد این امکان رو داره که این کلمات رو وارونه کنه .
مثلا :
دست
پیرمرد
دارا
....
که اگه بشه اینطوری بشه :
تسد
درمریپ
اراد
دوست عزيز ابتدا جستجو فراموش نشهنقل قول:
من تا اونجايي كه يادمه در همين تاپيك يه بار يه ماژول معرفي كردم كه اينكارو انجام ميداد
اينم لينك پست
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3579362&postcount=3077
ورد لیست جان ممنون از سوال قبلی . کارم رو کلی راه انداختی . خدا خیرت بده . حالا یه سوال جدید :
من یه برنامه کوچک می خوام که از توی لیست کلمات که داده می شه ، حروف رو بر مبنای اعداد خاصش جمع کنه و بنویسه .
مثلا اگر تو لیست " مادر " باشه . خود برنامه که از قبل بهش اعداد رو اختصاص دادیم ( ا = 1 . م = 28 . د = 14 . ر = 16 )
که جمع کنه بشه 59 ( 1+28+14+16 ) و اونو درج کنه
کلا من این برنامه کوچک vb رو می خوام تو ماکرو word بزارم که تو doc ورد من لغات زیاد رو دارم که بخوام جمع کنه
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکلی دارم که نتونستم با سرچ جوابمو بگیرم و اونم به این صورت هستش که در ورد 2003 وقتی فارسی تایپ می کنم ، در زیر کلمات یه خط مشکی ظاهر میشه که بر خلاف اون خط قرمز در چاپ هم ظاهر میشه ( منظورم همون خط قرمز هستش که برای اصلاح املای کلمات ظاهر میشه ) . خلاصه من موندم که چجوری از شر این خط مشکی راحت بشم . ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
اين مورد ميتونه با يه برنامه كوچيك حل بشهنقل قول:
فقط نكته اينجاست كه براي كلماتي كه دو كلمه اي هستن ميخواي چيكار كني مثل : " خانه ها " يا " خانه دار " يا ....
آيا كلمات جدا از هم هستن يااينكه دنبال هم هستن؟
متن رو انتخاب كنيد و CTRL+U رو بزنيد تا زير خط ها حذف بشننقل قول:
واقعا که زحمت می کشی . من هر روز دارم برات دعا می کنمنقل قول:
آقا نه من همون کلمه های ساده مورد نظرم هست . 2 سیلابی و چند سیلابی و چند بخشی نیست .
مثل :
مادر - دایی - آب - راه و ...
ممنون می شم اگه یه ماکرو واسم طراحی کنی .
سلامنقل قول:
اين هم خدمت شما
فقط براي حروفي مثل " آ " يا " ئـ " يا مشابه عددي تعريف نشده
نكته ديگه اي كه هست اينه كه ممكنه براي حروف " ك " يا " ي " دچار مشكل بشي كه با يه عغيير كوچيك قابل رفع هست
پس پيشنهاد نيكنم چند تايي كلمه كه داراي اين دو حرف هستن رو امتحان كني
براي 32 حرف معمولي اعداد 1 تا 32 تعريف شده
براي اجرا هم كافيه ماكرويي به نام WordSumEXE رو اجرا كني
کد:Function WordSum(S As String) As Integer
Dim CharArray As Variant
Dim NumArray As Variant
Dim i, j As Integer
CharArray = Array("ا", "ب", "پ", "ت", "ث", "ج", "چ", "ح", "خ", "د", "ذ", "ر", "ز", "ژ", "س", "ش", "ص", "ض", "ط", "ظ", "ع", "غ", "ف", "ق", "ك", "گ", "ل", "م", "ن", "و", "ه", "ي")
NumArray = Array(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32)
WordSum = 0
For i = 1 To Len(S)
For j = 0 To 31
If Mid(S, i, 1) = CharArray(j) Then WordSum = WordSum + NumArray(j)
Next j
Next i
End Function
Sub WordSumEXE()
Dim WS As Integer
WS = WordSum(Selection)
Selection.EndKey Unit:=wdLine
Selection.TypeText Text:=" .... "
Selection.TypeText Text:=WS
End Sub
واقعا من دیگه نمی دونم چطوری ازت تشکر کنم . ان شاءا... هر چی می خوای از خدا بهت بدهنقل قول:
آقا من این کلمات رو که می زنم ههمه رو با هم جمع می کنه و می زنه . من می خوام تک تک جمع کنه و در هر ردیف جمعش رو بزنه . مثل همون ماکرو reverse که هر کلمه رو برعکس می کرد و در هر ردیف می نوشت .
شکل زیر :
سلامنقل قول:
قابلي داره دوست عزيز (هموني كه دعا ميكني كافيه)
شما بايد هر كلمه اي رو كه ميخواي حساب كنه برات انتخاب كني و بعد ماكرو رو اجرا كني
در ضمن در مورد حروف " ك " و " ي " هم گفتم يه تست بكن ببين عددي كه ميده درسته يا نه
موفق باشي
سلامت باشید .نقل قول:
جناب مدیر عزیز . آخه تو ماکرو که واسه معکوس کردن کلمات که گذاشته بودی این کار رو می کرد که هر کلمه رو وارونه می کرد و تو هر سطری می نوشت .
مثلا :
درس
املا
انشا
که با ماکرو که شما دادی اینطور می شد که خوب بود :
سرد
الما
اشنا
که این خوب بود تو هر سطری کلمه رو معکوس می کرد
ولی حالا این جمع حروف می آد همه کلمات رو جمع می کنه . من می خوام مثل همون قبلی هر سطر رو برای خودش جمع کنه و تو هر سطر بنویسه
مثلا :
ابی
یا
که بشه :
35
33
ولی اینطوری دو تا رو جمع می کنه می شه 68 .
شما دقت نكردي من چي گفتمنقل قول:
گفتم كلمات رو بنويس
بعد هر كلمه رو انتخاب كن
و بعد در همون حالت انتخاب اون ماكرو رو اجرا كن
می دونم چی می گی . درست می فرمایید .نقل قول:
ولی آخه لیست من 2000 تا کلمه هست . تک تک بخوام این کار رو بکنم یه نصف روز می شه
ولی نمی دونم چرا تو ماکرو reverse ( معکوس ) همه این 2000 تا رو قشنگ معکوس کرد و تو هر سطر نوشت
ولی این همه 2000 تا رو جمع می کنه و یک عدد می ده بیرون ( جمع 2000 تا )
خب مشخصه كه برنامه هاش با هم فرق دارننقل قول:
شما كلماتت توي يه خط هست ؟
بين همه يه اينتر خورده فقط ؟
چون همه اينا اگه درست نباشه توي نتيجه موثر هست
خوب اگه می شد یه خط به این برنامه اضافه کرد که هر سطر رو برای خودش جداگانه حساب می کرد خیلی خوب می شد و من ممنونت می شدم /نقل قول:
این همون لیست هست که واسه معکوس کردن داده بودم و سرع هم انجام شد .
بله اینتر خورده .
با سلام
1-چرا تو word وقتی میخوام معنی انگلیسی یه کلمه رو در انتهای صفحه بنویسم اون خطی که جدا میکنه (footnote) دوتاییه!
2-چجوری میتونم این خطو به سمت راست منتقل کنم؟
سلام
من یه فایل 30 صفحه ای دارم که میخام از صفحه سوم به بعد رو شماره گذاری کنم البته شماره ها باید از 1 شروع بشه
یعنی میخام 3 صفحه اول شماره نخوره
ممنون میشم کمکم کنید
word 2007
من كمي تلاش كردم ولي هنوز به نتيجه نرسيدمنقل قول:
همون رو استفاده كن براي تك تك كلمه ها بصورت جدا كه ديگه غير از اين گيرت نمياد :46:
من كمي تلاش كردم ولي هنوز به نتيجه نرسيدمنقل قول:
همون رو استفاده كن براي تك تك كلمه ها بصورت جدا كه ديگه غير از اين گيرت نمياد :46:
خوب مدیر جان بابت این همه زحمت ممنون .
خوب یه فانکشن جدید می خوام اینکه
کلمات رو به صورت حرف به حرف جدا کنه مثل :
مادر که بشه => م ا د ر
دوست عزیز شما کافیه به منوی View رفته و حالت Normal رو انتخاب کنین بعدش دوباره به منوی View رفته و گزینه ی footnote رو انتخاب کنین تا تیک دار بشهنقل قول:
بعد از این کارها در انتهای صفحه تون نوار ابزار Footnote قابل مشاهده هستش . چنانچه از نوار کشویی سمت چپ ، گزینه ی Footnote seprator رو انتخاب کنین و بعد از اون خط مورد نظر رو انتخاب کنین می تونین پاکش کنین و با علامت - یک خط جدید ایجاد کنین یا نقطه چین یا = خط دو خطه و همین طور می تونین اندازه اش رو به مقدار دلخواهتون تغییر بدین
البته این مورد بارها در این تایپیک گفته شده
موفق باشین
اینایی که گفتین واسه word 2003 هستش دیگه... من از word2007 استفاده میکنمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
جستجو فراموش نشه
موفق باشيد
اينارو ميخواي چيكار ؟نقل قول:
انتخاب هر كلمه و اجراي ماكروي InsertSpaceکد:Sub InsertSpace()
Dim i As Integer
Dim s As String
s = Selection
Selection.EndKey Unit:=wdLine
Selection.TypeText Text:=" .... "
For i = 1 To Len(s)
Selection.TypeText Text:=Mid(s, i, 1)
Selection.TypeText Text:=" "
Next i
End Sub
چرا توی 2007 وقتی پاورقی درست میکنم بعد از اینکه پاورقی رو درج کردم پایین صفحه فاصله خالی زیادی ایجاد میشه که نمیشه به هیچ وجه حذفش کرد باید از کجا این کار رو کرد
در ضمن پاورقی رو چه جوری میشه حذف کرد به طور کامل
سلام
از Office 2003 استفاده می کنم
چند وقتی هست موقع اجرای فایلهای word به ترتیب با پیغامهای زیر مواجه میشم که باید یکی یکی همه پیغامها رو رد کنم تا فایل مورد نظرم اجرا بشه
البته در نهایت فایل مورد نظر به خوبی اجرا میشه ، فقط مشکل این ارورهای اولیه هست که به ترتیب در شکلهای زیر نشون دادم
ضمن اینکه برای راحتی فرمول نویسی قبلا برنامه جانبی Design Science MathType 5.2 رو نصب کرده بودم که اون اوایل هیچ مشکلی نداشتم و چون الان با این ارورها مواجه شدم فکر کردم شاید با unistall کردن این برنامه مشکل حل بشه که بی فایده بود
همچنین word رو دوباره نصب کردم ولی باز هم برای حل مشکل بی فایده بود
عکسها:
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
من تو سیستم دوستم یه مشکل دارم هم من و هم او مشکل ما اینه که وقتی تو ورد تایپ میکنیم (فارسی ) سرهم نمینویسه یعنی بجای اینکه بنویسه ایران مینویسه ا ی ر ا ن فقط برای فونت های فارسی که نصب کردیم این کار رو میکنه فونت خودش arial درست مینویسه ولی قبلا" با همین فونت های درست مینوشت تا اینکه ویندوز فرمت شد و دوباره همه چی رو نصب کردیم
دوستان مشکل از کجاست
با سپاس
سلام
من میخوام یه فرمول ریاضی تو ورد بنویسم ولی وقتی یه equation اضافه میکنم دیگه زیرنویس یا بالانویس ها کار نمیکنه به عکس نگاه کنید
چی کار کنم که بتوانم توی این فرمول ریاضی اندیس ها رو بذارم
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://img2.pict.com/b5/b6/3d/2075820/0/untitled.png