سلامون عليك
اقا كسي فرقه206 اس دي v8 مدل سفارشي با غير سفارشيو مي دونه؟؟؟؟:40:
سلامون عليك
تا چند وقت پیش فرقشون فقط تو کپسول آتشنشانی- تودوزی چرم- قطعات دکوراتیو داخل اتاق همرنگ بدنه بود!نقل قول:
يعني واسه خاطر همينا 1 گرونتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::19::18:نقل قول:
همین آپکو به خاطر تودوزی چرم طبیعی 1.200 میگیره! احتمالا چیزهای دیگه ای هم داره! من تا 3-4 ماه پیش اینها رو میدونستم!
يه جا خوندم هندزفري هم داره داخلشم طرح چوب ميشه در آورد :31: بازم اينقدر نمي ارزه
راستي جالبه بدونين ترم فروش 206 sd v8 سفارشي خيلي مناسب تر از مدل معموليشه
به هر حال قیمت سفارشی کارخونه کمی گرونتر از بیرونه اما نسبتا کاشونو خوب انجام میدن به نظر من به خودت...
اين ... يه دنيا حرف مي تونه باشه:27:
اره كارشون خوبه ولي كاشكي از قطعات با كيفيت تر استفاده مي كردن مخصوصا دكور:41:
دوستان اصلا نوع ماشینو سفارشی ثبت نام نکنین، چون یه مشت آشغال به اسم Custom میدن بهتون که مفت نمی ارزه. این فقط یه راهکار واسه خالی کردن بیشتر جیب مشتری بدبخته !
پ.ن: بنظر من داشبرد، زه بدنه، یا آینه همرنگ بدنه همچین چیز جالبی نسیت که تازه بخوایم پولم واسه داشتنش بدیم .
دوستان يه ماشين سمند ال ايكس سال مدل برج 6 سال 86 با 62000 كيلومتر كاركرد بدون رنگ و فني سالم وتنها خش 10 سانتي روي گلگير عقب بعلت عبور موتور سيكلت از كنار ماشين روي بدنه و داشتن بيمه ثالث و بدنه حداكثري تا تاريخ فوق چقدر مي ارزه براي فروش
چراغ های عقبش هم با مدل به اصطلاح صادراتی عوض شدهنقل قول:
سلامون عليك
سلام دوستان...
آقا یه شورلت نوا دیدم که موتورش تمیزه... میشه گفت مزیت خاصه دیگه ای نداره..:31:
رنگش نوک مدادی...
صاحبش ثبت نام کرده بفرستتش اوراقیش کنن...:18:
ولی باز میشه برگردوندش...:40:
فک میکنین ارزش داره 1.2 میلون بدم واسش؟
فک کنم باید 1.5 هم خرجش کرد...
دندش اتوماته...
رینگ و لاستیک هم می خواد...
فقط می گفت سندش به نام دولته... ماشینای دولتی هم 15 سال به بالا فرسوده محسوب میشن و از این حرفها ... من که همچین چیزی نشنیده بودم...
واقعا وقتی می بینم یه آمریکایی میره اوراق ناراحت میشم...:41:
شماها اگه خبر دارین اطلاع بدین
ممنون...
اینم از عکساش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13.5 تا 14 فک کنم خوبه وتسش...نقل قول:
حق با شماستنقل قول:
نظر خومم همينه
سلام دوستان عزیز...
با توجه به اینکه من چند وقت پیش برای آوانته ثبت نام کردم و تا یه چند وقت دیگه موعد تحویلش میرسه میخواستم ببینم به نظر دوستان اوانته رو نگه دارم یا بدم با مگان 2000 مدل 2006 عوضش کنم. به نظر شما می ارزه این کار؟ خودم تا حالا تجربه رانندگی با هیچ کدوم رو ندارم ولی تعریف هر دو رو به کررات شنیدم . از لحاظ استهلاک، مصرف سوخت ، راحتی ، دوام قطعات، پایداری در سرعت های بالا و ... ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
من تستی رو که بین مزدا 3, Gen 2 , مگان و اوانته صورت گرفته بود رو قبلآ خونده بودم که الان دقیقآ یادم نمیاد اما بین این 4 تا فکر کنم مزدا 3 اول و مگان با اختلاف کمی دوم ,Gen 2 سوم و اوانته اخر شده بود.نقل قول:
البته همه ی این خودرو ها رو از همه نظر با هم مقایشه کرده بودن, نه فقط سرعت !
با 4م پراید قدیمی بخرم . یا پی کی ؟
نقل قول:
ممنون از ابراز نظرت دوست عزیز ولی این مقایسه بین ماشین های صفرکیلومتر هست. حداکثر پول من 25 ملیونه پس نمیتونم مزدا3 صفر یا مگان 2000 صفر بگیرم. از جنتو هم که زیاد خوشم نمیاد
پس دوست من صد در صد آوانته !!! ولی فکر نمیکنم آوانته در مقابل یه ماشینی مثل Gen2 کم بیاره !!! چون از لحاظ موتوری و ... برتره !!! تنها عیبی که من توی آوانته میبینم عیب طراحی هست و نه چیز دیگه ای !!! ( مثل طراحی داشبورد و ... )نقل قول:
ممنون از ابراز نظرت دوست عزیز ولی این مقایسه بین ماشین های صفرکیلومتر هست. حداکثر پول من 25 ملیونه پس نمیتونم مزدا3 صفر یا مگان 2000 صفر بگیرم. از جنتو هم که زیاد خوشم نمیاد
سلام
یه سوال. ماشینایی که تودوزی چرمی دارن اگه تو افتاب داغ (35-40 درجه) باشن زود تر از پارچه ای خراب میشه ؟ در کل چرم چه مزیتی نسبت چارپه داره؟ (به غیر از قشنگی)
اگه بشه سریع جواب بدین ممنون میشم. امروز میرم بخرم .(اگه خدا بخواد)
ممنون
سلام.
دوستان كمكم كنيد چي بخرم 6 تومن دارم ميخوام ماشين 2 گانه سوز باشه به نظرتون پرايد بخرم يا پيكان
ميشه بگيد پرايد 2 گانه سوز مدل 86 الان چنده
يا پيكان 83 كه تميزباشه حدود چقدر هست ؟
ممنون
منم با نظر محمد 100% موافقم به نظر منم هیوندای اوانته خوبه!نقل قول:
من بودم پراید قدیمی میخریدم تا پی کی ...نقل قول:
ا 4م پراید قدیمی بخرم . یا پی کی ؟
پراید دوگانه مدل86 حدود 6800تا7 تومن اگه تمیز وبدون خوردگی باشه قیمت میخورهنقل قول:
سلام.
دوستان كمكم كنيد چي بخرم 6 تومن دارم ميخوام ماشين 2 گانه سوز باشه به نظرتون پرايد بخرم يا پيكان
ميشه بگيد پرايد 2 گانه سوز مدل 86 الان چنده
يا پيكان 83 كه تميزباشه حدود چقدر هست ؟
ممنون
درمورد پیکان هم اصلا باخریدش موافق نیستم چون هم مصرفش بالاست وهم به خاطر ازرده خارج شدن قیمتش اصلا متناسب نیست.
دوستان نظرشون در موردچیه ؟کد:http://www.rahnavardmotors.com
تبلیغش رو توی فارسی1 دیدم.. به نظرتون میشه اعتماد کرد و قیمت هاش خوبه ؟ اصلا میصرفه ؟
ممنوننقل قول:
پراید دوگانه مدل86 حدود 6800تا7 تومن اگه تمیز وبدون خوردگی باشه قیمت میخوره
درمورد پیکان هم اصلا باخریدش موافق نیستم چون هم مصرفش بالاست وهم به خاطر ازرده خارج شدن قیمتش اصلا متناسب نیست.
پرايد دو گانه سوز مدل 82 يا 83 تميز چنده ؟
سلام دوستان!!!
یه پرشیا بژ هست خیلی تمیزه مال آَشنامونه مدل 79!!!
160 تا کار کرده نه رنگ داره و نه حوردگی...
تازه هم داده نمایندگی یه تومن خرجش کرده موتورشو یه سرویش مشتی کرده...
حداقل و حداکثر چند می ارزه؟؟!!
سبز باشین...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان فیش سمند lx بنزینی سفید رنگ را که تحویل آن 20 روز دیگر است 14400 میفروشد سند را هم ازطریق ایران خودرو بنام میزند بگیرم یا نه لطفا فوری
5700 - 5800 تو این مایه ها...نقل قول:
ممنون
پرايد دو گانه سوز مدل 82 يا 83 تميز چنده ؟
از 9 الی 400 / 9نقل قول:
سلام دوستان!!!
یه پرشیا بژ هست خیلی تمیزه مال آَشنامونه مدل 79!!!
160 تا کار کرده نه رنگ داره و نه حوردگی...
تازه هم داده نمایندگی یه تومن خرجش کرده موتورشو یه سرویش مشتی کرده...
حداقل و حداکثر چند می ارزه؟؟!!
سلام .. . من 14 ميليون دارم به نظرتون چه ماشيني بخرم؟
برا يه خانواده 4 نفره - راحتي صندلي ها و كم خرج بودن خودرو و قوي بودن ماشين جزو اولويت هاست .
با تشكر
هیوندای ورنا کارکرده!نقل قول:
من علاوه بر ورنا 206 sd تیپ v8 کارکرده رو هم پیشنهاد میکنم!نقل قول:
ُُِSD قوی هست اما راحت و کم خرج نیست!نقل قول:
البته جلیل جان پروتن ویرا رو هم میخواستن پیشنهاد بدن که اونم ماشین کم خرج و بی آزاریه!
پراید 88 صندوقدار بنزینی
11000 تا کارکرده چند میارزه ؟
حدود7-7200
با 7 تومن به نظرتون بعنوان ماشین اول چی بهتره واسه خرید ؟
نمیخوام بیشتر هزینه کنم چون ماشین اولمه و رانندگیم خوب نیست!
قصد خرید ماشین نو ندارم (به همون دلیل پیشین ) . تو این مدت هم چند گزینه رو بررسی کردم و مشاوره های زیاد واگهن متناقضی گرفتم که کمی گیج کننده اس.
استحکام و امنیت (در این رنج قیمت ) کم آزاری و کم خرجی(بدلیل تازه کاری) و راحتی از چیزهایست که می دانم دشواره توی این قیمت جمع کردنشون
چند گزینه ای که بررسیو پیشنهاد داشتم در مورد کارکرده ها
پراید (کم خرجی ، نقد شوندگی بالا ، دید خوب برای رانندگی اولیه و کسب تجربه رانندگی و خرید مدل جدید تر توی این محدوده قیمت......در برابر امنیت ناپایدار و آپشن های ضعیف ، اتاق کوچک)
پژو روآ( بدنه قوی تر و جاداری ، مناسبتر از پراید برای جاده و مسافرت ،...............مشکلات گیربکس و دیفرانسیل و ..و افت قیمت و استحلاک بیشتر)
پژو 206 و 405 ( کلن این مدلا رو بخصوص 206 رو می پسندم ، امنیت بهتر ....ولی مشکلات مدلهای پایین برای این محدوده قیمت بدلیل کارکرد زیاد)
میتشو بیشی لنسر(رانندگی راحتتر ، کیفیت ماشین غیر ایرانی ...... در مورد معیبش کمتر می فهمم.)
دوو ریسر ( همان مزیتها ی میشتو بیشی و غیره...
برای داخل شهر و سفرهای بیرون شهر و با دید میان مدت
سلام خدمت دوستان.یه راهنمایی ازتون میخواستم:
من الان یه پارس سفید دارم(مدل 87) میخوام یدونه ماکسیما دست دوم بگیرم . دو مورد را دیدم:
1-
دنده ای- بژ شکلاتی - مدل 81 - 130 هزرا تا کار کرده- سر گلگیر جلوش رنگ شده - یک سال بیمه شخص ثالث - کلا تمیزه- زیر پاش هم بد نبود-چهار حلقه لاستیک نو هم زیرش انداخته - میگه 21 میلیون تومن ؟
2-
دنده ای - سرمه ای تیره - مدل 82 - 50 هزارتا کار کرده(خودش میگفت واقعی) - رنگ شدگی نداره(دو سه تا خش کوچیک داشت) - تا آخر سال بیمه شخص ثالث - میگفت کارت سوخت هم داره(مگه ماکسیما کارت سوخت داره؟) - پشتش نشستم ولی طرف خیلی تعریفشا میکرد,معلوم بود که ماشینه سر پاست - میگه 24 میلیون تومن؟
حالا میخواستم نظرتون را در باره این دو تا بدونم؟ قبلا یه 82 اتومات داشتم که خیلی ازش راضی بودم. دنده ایش چطوره؟ و مهم تر از همه مصرف بنزینش تو شهر چنده؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اولی رو داره گرون میگه!نقل قول:
دومی هم با توجه به کارکردش ارزون میگه! احتمال داره کارکردش بیشتر باشه!
کلا خرید ماکسیما دست دو اونم دنده ای کار زیاد عاقلانه ای نیست! خودتون میدونید دیگه! موتور قوی! گیربکس دستی! بلاهایی که با این ماشین سر آسفالت و ماشینهای دیگه در آوردن!
خصوصا اینکه شما تجربه اتوماتش رو هم داشتید و لذت اتوماتش یه چیز دیگه اس پیشنهاد میکنم دنبال یه اتومات 83 به بالا باشید!(اگه بودجه تون میرسه!)
کارت سوخت هم مدلهای 81 همشون و مدلهای 82 تا یه تاریخی همه کارت سوخت دارن!
سلام
میشه نظرتون رو راجع به 405 slx بگید و اینگه الان چنده؟
بین این گزینه ها من لنسر و پژو 405 رو بیشتر توصیه میکنم البته لنسر یه معایبی داره که از نظر لوازم بدنه کمیاب هستش ولی ماشینی هستش که میتونه بعد از مدتی به عنوان یک ماشین که مورد بهینه سازی قرار میگیره باشه یعنی بعد از مدتی به جای عوض کردن ماشین اون رو تیونینگ کنید و کنارش ماشینی دیگه داشته باشیدنقل قول:
.
نظرتون راجب آوانته چیه؟ارزش خرید داره؟
خرید SLX = دوریختن پول (هرچی رو SLXهست خودتون با نصف مبلغ اضافه نسبت به 405 میتونیین روی 405 نصب کنیین)
هر چند اصلا با تولید این روآ های سال که عینن از لحاظ بدنه مثل 405 شدن خرید 405 هم با این کیفیت پول دور ریختنه... چه برسه به 405SLX