از اونجایی که jbl t595 روی 4اهوم 150 وات لازم داره و آمپ نام برده 100 وات بیشتر نمیتونه به این پخش بده در نتیجه صدای باند 6975 در صورت اصل بودن با این آمپ بهتر از jbl t595 میشه..نقل قول:
این نظر من بود..
موفق باشید..
از اونجایی که jbl t595 روی 4اهوم 150 وات لازم داره و آمپ نام برده 100 وات بیشتر نمیتونه به این پخش بده در نتیجه صدای باند 6975 در صورت اصل بودن با این آمپ بهتر از jbl t595 میشه..نقل قول:
این نظر من بود..
موفق باشید..
............................
سلامنقل قول:
ممنون از سامان عزيز.
راه اندازي صحيح و اصولي ليميتد كار مشكليه.دوتا امپ نياز داره يكي براي تيوتير و ديگري براي لو و ميد.ضمنا ليميتد رو بايد حد اقل 200 وات براي ووفرش ورودي بديد كه واقعا كار مشكليه.يادش بخير يكي از دوستان (استاد فتحايان كه از كارشناسان خبره تو زمينه سيستمهاي صوتي خودروئي هستند)با آمپ 944 و در حالت بريج استريو 250 وات به اين اسپيكر ورودي داده بود (البته بدون تيوترها و جامپرش رو وصل نكرده بود)باورتون نميشه چنان ميد باسي ميزد كه حس ميكردي مخت داره مياد تو دهان مبارك:18::18::18::18:
6975 هم هم به نظر من با اين آمپ كامل درايو نميشه.بهترين امپ براي 6975 5400 پايونيره.:46::8:
سلام
2تا سئوال داشتم
1. اخیرا صدای گاز ماشین به صورت نویز ضعیف از سیتم صوتی ماشین پخش میشه !! یعنی همراه با افزایش فشار پدال گاز نویز هم بیشتر میشه البته بیشتر مواقعی سمع میشه که بین دو تا اهنگ هست ویا اهنگ صدای خواننده و موسیقی نداره - راه خاصی برای از بین بردنش هست ؟
2. من ساب رو توی یه بکس مکعبی گذاشتم وقتی اهنگی پخش میشه که باس بالایی داره صدای هوای خروجی از دریچه هوا زیاد میشه و صدایی شبیه خر خر (با هر باس ) ایجاد میکنه وقتی دریچه رو کاملا میبندم (البته چند ثانیه ای ) صدا قطع میشه - ایا دریچه کوچیکه که اینطوریه ؟
با تشکر
سلام به دوستان عزیز
یه سوال دارم: ایا ساب ووفر خوش صدا ( اما قدرت پایین) تو بازار داریم که با 120 وات Rms راه بیفته. یک نصاب میگفت این کار رو برات انجام میدم. خودم که بعید کی دونم. لطفا شما نظر بدید. ممنون
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
جالبه یکی از دوستان من هم این مشکل رو داشت. اما دیگه نمی دونم تونست مشکلو حل کنه یا نه.نقل قول:
سه راه داری!نقل قول:
1)اگه گارنتی داره بدی گارانتی-اگه نداره میتونی بدی به تعمیرکار خبره که درستش کنه!
2)خودت وارد عمل بشی-پخش رو در میاری و از منفی یکی از RCA ها یا به بدنه پخشت وصل میکنی و یا سیمه آنتن.
3)میتونی بدی نصاب که روش 2 رو انجام بده.
نکته :اگه گارانتی داره و تهران هستی حتما بده نمایندگی درست کنه!
در مورد صدای پورته باکستون هم میتونم بگم که این پورت برای سابه شما طراحی نشده و سرعت هوای خروجی خیلی بیشتر 17-18 هست و در نتیجه نویز ایجاد میکنه و اگه خیلی زیادتر باشه قار قار میکنه.
به نظر من برو باکس پیشنهادی خوده ساب رو بساز و اینم بده در راهه خدا!:31:
یه ظبط زیر 100هزار تومان برای من معرفی کنید که usbهم داشته باشه و کدوم مارک از همه بهتره.؟
تو پايونير فقط DEH-1250MPهست حدود 87-8 تومن،ولي USB نداره.نقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز راه حل 2 و 3 شما خیلی خطرناکه!:18: چون دیر یا زود پخشو مرخص میکنه.
شما هدیونیت رو ببرید گارانتی و بگید آی سی rca رو عوض کنن. هزینش هم حداکثر 10 تومنه. این بهترین و مطمئنترین کاره.
موفق باشید.:11:
سلام به همه اقا من دوستم یه پراید خریده امروز 800 گذاشته کنار واسه سیستم
یه سیستم میخواد که هم صداش با کیفیت و شفاف باشه هم بترکونه
تا 900 هم شد عیب نداره
با تشکر
حميد جان اين امپ XH5410 CLARION گير مياد ؟ قيمتش چطوره ؟ كلا كيفيت محصولات clarion چطوره ؟ اگه قيمتش مناسب باشه خوراك باندا و سابمه :31:
FEATURES
- Power @ 4-Ohm, 90w x 4
- Power @ 2-Ohm, 160w x 4
- Bridged Power @ 4-Ohm, 320w x 2
قيمت XH 5210 رو هم اگه داري ممنون ميشم
پخش پایونیر 7250=180نقل قول:
آمپلی 7541=210
باند جی بی ال 963=130
ساب 308D2 پایونیر=70
آمپلی مونو کنوود 8104=140
سیم گیج 4 *2=55
هزینه نصب=20
تخته=12
باکس=25
تیوترS20 پایونیر=45
:31:
دمت گرم فقط از نظر کیفیت و بلندی صدا در چه حده؟نقل قول:
اگه یه باکس ردیف برای ساب بسازی و سیستم هم درست تنظیم بشه خیلی عالی میشه.:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
دلیل خاصی داره که این مشکل پیش میاد اخه من هنوز 3 ماه نیست که هد یونیت رو گرفتم ولومش رو هم تا حالا از نصف هم بیشتر نبردم (pioneer 7150 )
بله-بیخودی چیزی اتفاق نمیفته!نقل قول:
نباید RCA هاتون و برقتون رو از یک طرف بیارید.
دیگه اینکه موقعی که پخش و آمپلی روشن هست چیزی نه بهش وصل کنید و نه بکشید.(کاری که نصاب ها همیشه انجام میدن)
اگه منفی بدنتون هم ضعیف باشه ممکنه اتفاق بیفته!
لطفا دوستان از سيستمي كه روي ماشينشون نصب كردند فيلم بگيرن( در حال تست صدا و كيفيت باند هاو...) بعد هم آپ كنن تا ما هم ببينيم
شما يه ميكروفون حرفه اي بيار....من خودم اولين نفريم كه اينكارو ميكنه :31:نقل قول:
الان اگر ولوم بدم و فيلم بگيرم فقط صداي خش و خوش مياد :31:
براي نمونه هم بيه فيلم دارم اگر خواستي پيدا ميكنم آپ ميكنم ببين :31:
بفرما...اينم ويديو :31:
تازه با دوربين ديجيتال گرفتم!
با گوشي بگيره آدم بدتر هم ميشه :31:
در ضمن مال نمايشگاهه! ماشين مال من نيست جان خودم :31:
کد:http://sourena.persiangig.com/video/pati-0-01.avi
سلام عزیز. اینم پیشنهاد منه.نقل قول:
هدیونیت 7016 کنوود=190
آمپ ساند stl4.500=130
ساب تایپ s آلپاین ح 150
آمپ ساب8104=140
باند هم cyber861 عزیر گفت=130
کامپ برای استیج جلو کنوود 703 = 80
6.5 متر کابل 35 میل ایرانی(حدودا 2 گیج) + بقیه اکسسوری 60
20-30تومن هم هزینه نصب +25تومن برای باکس
روی کاغذ جمعا میشه 935 هزار تومن.:31:
چهارتای اول برای یه سیستم که بخواد بترکونه خیلی ایده آله. البته اون کامپ فکر کنم جای فابریک وصل نشه ولی توی یه کیک پنل صدای خیلی خوبی میده.
در خدمتم.:10:
سلام
راستي ميخوام تو سيستم تغييرات كلي بدم خواستم كمكم كني سابها رو از رو طاقچه ميخوام بردارم و كلا بفروشم دوتاشو يه جفت 6975 V2 بگيرم كه باندهام بشن 4 تا بعد اين آمپ 8401 تغذيشون ميكنه؟؟؟يا عوض كنم با 5400 پاونير اون 80 واته خروجيش؟؟؟
آمپ ساب رو هم ميخوام عوض كنم آخه سابو ميخوا بعوض كنم آمپ 9105 در نظر گرفتم چجور آمپيه بيشتر از اين برا امپ پول ندارم و ميخوا ساب جديدو بذارم تو باكس
شما خودت چه سابي مد نظرته در حد همين ت4 يا ت 5 ميخوام 15 اينچ باشه
من خودم نظرم به ترتتيب رو ايناست
ALPINE TYPE R 1542D
T4 15
T5 5
KICKER CVX 15
نظرتون رو بگيد
ميدونم كه تي 4 سر تر از آلپاين هست اما چون كه 750 واته اول گذاشتمش آخه فك كنم9105 رو 4 اهم 500 وات ميدن و رو 2 اهم 900 وات---راستي تفاوت 4 اهم بستن و 2 اهم بستن چيه؟؟؟
==========
مشخصات سيستم فعليم هم اينه:
هديونيت:6050
اسپيكر:6975 اصلي
آمپ اسپيكر:8401
ساب:2 تا 307 دي 4
آمپ ساب: 4 كانال TECH 1800 wat چيز شاخي نيست اما خوب ميكوبه
خازن:5 فاراد برند SPL
كابل:بيگ4 تو موتور فك كنم 3
باطري هم 75 امپر ايرانخودرويي
========
راستي بچه ها ميگم كه اين آ«پي كه به سابها وصله روش زده كلاسa/b كه از داش امير خودمون پرسيدم گفت كه يعني براي باند ساخته شده حالا اگه من 9105 برا ساب بگيرم به نظرتون اون 8401 رو بر ندارم اين به دو جفت باند وصل كنم؟؟؟ كسي از قدرت خروجي اين امپ tech 1800.4خبر داره؟؟؟؟
در ادامه پست سعید بگم که 6975 و 718 خیلی صداشون جواده و د مده:20:! من دوستم اینفینیتی رو ماشینش نصبه(170 خریده بود-مدلش یادم نیست) با یه آمپ در حد 70 هزار تومان....واقعا صداش حرفه ای و باکلاس بود و گوش رو خسته نمیکرد اما اون دو تا خسته کننده و خززززززز هستن....:دی
سلام. تبریک میگم بابت پروژه جدید.:8:
این ساب هایی که گفتی یخورده پر هزینه هستن یعنی باید کامل یا حتی بیشتر از توان نرمالشون وات بدی. T5 به مراتب بهتر از T4 هست هم از لحاظ کیفیت ساخت و هم دلنشینی صدا ولی من باشم ALPINE برمیدارم. CVX هم ساب پر قدرت و کیفیتی ایه. به غیر از T4 هرکدوم که بیشتر دوست داری و با سلیقت جوره بخر.
برای آمپ ساب هم شما باید آمپ کلاس D یا به قول خودمون آمپ مونو تهیه کنی. که بستگی به بوجه داره. آمپ های کنوود خوبن ولی بهتر از اونا هم همیشه هست.
انداختن دو جفت باند برای عقب هم کار درستی نیست. شندیدن صدا از استیج جلو خیلی لذت بخش تره. به فکر یه جفت کامپ خوبم باش که خیلی بهتر از دوجفت 6975 با ورژن مختلفه.
در خدمتم.:10:
ببخشید میتونم بپرسم چونکه این باند ها فروش زیادی داشتن خز هستن یا اینکه چون صداشون بده خزن؟نقل قول:
در ادامه پست سعید بگم که 6975 و 718 خیلی صداشون جواده و د مده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! من دوستم اینفینیتی رو ماشینش نصبه(170 خریده بود-مدلش یادم نیست) با یه آمپ در حد 70 هزار تومان....واقعا صداش حرفه ای و باکلاس بود و گوش رو خسته نمیکرد اما اون دو تا خسته کننده و خززززززز هستن....:دی
درسته که تنوع مارک زیادی داریم اما حتما این باند ها یه چیز خوبی دارن که اینقدر مشتری دارن
منم بهتون گفتم که اسپیکر کدنس هم هست که 200 تومنه و خیلی عالیه اما چون قیمتش بالاست مشتری زیادی نداره
آقا رضا شما وردار ساب هاتو بنداز تو باکس اونوقت ببینم بازم میری عوضشون کنی یا نه؟:31:نقل قول:
فقط باید این تغییرات رو بدی:
آمپلی برای ساب 9105 بگیر و ساب هاتو هم میتونی روی 1 اهم ببندی که این آمپ روی 1 اهم استیبل هست.
آمپلی که الان برای ساب گذاشتی برای باند ها بزار.
8401 هم رد کن بره.
به جای دو جفت باند هم سعی کن حتما کامپوننت ببندی.نبستی هم نبستی .فکر کنم همین جوری خوب میشه ازش صدا بگیری!:27:
مرسي بچه ها يعني 9105 رو ميشه به دو تا ساب 307 وصل كرد؟ مگه 2 كانال نيست؟؟؟ آخه شهر ما ادم وارد نداره!!!!:2:
نميدونم شايد هم همين سابهاي خودمو بذارم تو باكس اون امپ سابها كسي از وات خروجيش خبري داره؟؟؟؟ نزه دو جفت باندو بتركون
در مورد كامپ هم متاسفانه 6975 v2 رو گرفتم به قيمت 138 تومن با گارانتي پايونير ايران
============
ممنون ميشم باز راهنمايي كنيد:40:
سلام دوست عزيزنقل قول:
بالاخره اسپيكر چيزي تهيه كرديد؟
9105 آمپلی مونو هست.بله شما میتونی با اون دو تا سابت رو به راحتی بالا بیاری!(روی 2 اهم و 1 اهم 900 وات میده)نقل قول:
اون آمپلیت هم باید تو دفترچش یا پشتش رو نگاه کنی که ببینی چقدر میده ولی فکر میکنم 4*100 بده.ولی اگه درست تنظیم بشه هیچ وقت باندات چیزی نمیشیه.
در نهایت هم مبارکتون باشه:8:
سلام سعيد جاننقل قول:
نه فعلا موجود نيست.از سري XH فقط 7110 موجوده كه تك كاناله.از نظر كيفيت واقعا عاليه.كراس اوورش رو ببين،18dB/Oct تو ايران خيلي جا نيفتاده ولي محصولاتش به نظرم از نظر ساخت حرف نداره.امپهاشون كلا خروجيهاشون رو كمتر از اوني كه ميده مينويسه.تقريبا همگي هم استاندارد CEA رو دارا هستند.
سلام رضا جاننقل قول:
ماشسن پرايد بود درسته؟تا چقدر ميتوني حد اكثر هزينه كني؟
هدیونیت 7016 بهتره یا 7250 کدوم رو بگیرم؟نقل قول:
سلیقه ای هست.ولی اگه برای سیستم بازی میخواید پایونیر بگیرید.نقل قول:
سلام
ممنون بچه ها
داش حميد ماشين pars elx هست هزينه هم نهايت 500 ميگم ها به نظرت همين سابها خوب نيستن بذارمشون تو باكس؟؟؟؟
رضا جان براي يه سابي مثل R15 و با يه آمپ خوب به همراه باكس و نصب و كابل و....كمه عزيزم.نقل قول:
ولي قول ميدم اگر خوب هزينه كني و همه اكسسوريزت مناسب باشه و برقت هم نياد روي 11 ولت،يه باكس توپ برات طراحي كنم كه درو ديوار رو بريزي به هم.:8::8::8::8::8::18::18::18::18::46:
من نظرم دقیقا برعکس شماست. البته تا قبل از اینکه صدای کنوود رو بشنوم فکر میکردم توی پخش حرف اول با پایونیره.نقل قول:
گفتم که سلیقه ای هست.من خودم صدای کنوود هم شنیدم اینقدر که میگید فرق نداره:انصافا وضوح بیشتره ولی بلندی صدای پایونیر بیشترهنقل قول:
از مزایا کنوود نسبت به پایونیر:
1)قیمت پایین تر نسبت به امکانات
2)قیافه قشنگ تر
3)استفاده از داک 24 بیت
اما معایب:
1)معمولا تعداد اکولایزر ها قابل تنظیم کم است.
2)کنترل بزرگ و نداشتن جوی استیک که باید با کنترل غیره فابریک تعویض بشه.
3)گشتن تو منوها بسیار سخته و مدتی طول میکشه تا عادت کنی!
به نظر من اون 3 تا عیبی که داره همه ابزار دسته کسی هست که مبخواد با سیستم دایم ور بره!پس وقتی اونا رو نداره یعنی هیچی دیگه.در کل کنوود خانوادگی تره!
حالا به نظر شما کدوم واسه صدای بلند و کیفیت عالی بهترهنقل قول:
اگه همه رو با هم بخوای باید سری P پایونیر بگیری که قیمتاش یکم بالاست.نقل قول:
یعنی چند؟ :24:نقل قول:
ارزونترینش که اگه گیر بیاد اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پايونير شاپ هم ديگه شورش رو در آورده،آخه من موندم وقتي جنسي رو نداره،چرا قيمت ميزنه.كجا اين پخش رو الان با اين قيمت ميفروشند.اون موقع كه به ووفور بود،براي دوستم خريدم 320 تومن،فروشش 370 بودنقل قول:
خيالتون رو راحت كنم،اين پخش آكبندش رو جائي نميتونيد گير بياريد.با اين قيمتها،ولي اگر بخواهيد من براتون جور ميكنم.البته بايد هزينش رو هم بپردازيد.
خدا رو گواه ميگيرم،همين ديشب رفته بودم ساب بگيرم براي يكي از دوستان،مشتري اومد 6975 اصلي رو خواست(كاري ندارم كه خز شده و ....از اين حرفها)،قيمت داد بهش 195 پول داد،هرچي هم چونه زد يك ريال هم تخفيف نداد.بهش گفت خب بابا بيا V2 ببر،چه اصراري داري رو اين جنس،در اخر هم 195 داد و جنس رو گرفت.
كلا از برندهاي قديمي اگر چيزي مد نظرتون بود فقط در صورتي كه خريدار هستيد استدعا ميكنم فقط در صورتي كه خريدار هستيد،به من PM بديد نه اينكه مثلا قيمت آمپ كرون JBL چنده يا نميدونم ليميتد چنده،چون ميدونيد كه وقتي جنسي كمياب ميشه،قيمتش ميره بالا،حالا من بايد سفارش كنم كه من اين جنس رو براي خودم ميخوام تا بتونم براي كسي كه اون رو خواسته تخفيف خوب بگيرم.
ببخشيد اگر كمي تند حرف زدم.:11: