از مزایای خصوصی سازی مخابرته دیگه نمی دونستی!!؟:27:نقل قول:
Printable View
از مزایای خصوصی سازی مخابرته دیگه نمی دونستی!!؟:27:نقل قول:
خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران
همشهري نوشت:
در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاریهای کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.
براساس این خبر، شرکتهای مخابرات استانی هزینه سرویسدهی به شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ایدیاسال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکتهایی را که قادر به پرداخت هزینههای جدید نشدهاند، قطع کردهاند!
بدین ترتیب برای این شرکتها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمیماند.
این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویسها از سوی شرکتهای مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکتهای بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکتهای مخابرات قرار گیرد.
هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابلقبول است.
این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما بهنظر میرسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینهها از سوی مخابرات، بهزودی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفههای جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینهای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.
در همین راستا، محمدحسن شانهساززاده، مدیر یکی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویسهایی که از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت داده میشود، خبر داده و گفته: با خصوصیشدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت بهصورت غیرقانونی قیمت تمامشده سرویسها را برای رقبا افزایش میدهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.
وی با بیان اینکه درصورتحسابهای شرکتهای خدماتدهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبهرو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمامشده صورتحسابهای ارائه شده از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفهها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.
وی با تأکید بر توقف سرویسدهی به برخی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت بهدلیل عدمپرداخت این صورتحسابها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کردهایم و این سازمان نیز بهعنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکتهای مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمامشده این سرویس را ندارند. اما این شرکتها با بیتوجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور میکنند که صورتحسابهای جدید را پرداخت کنیم.
شانهساززاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکتهای مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکتها حتی اعلام نمیکنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر میکنند که شامل هزینههای چند برابری است.
وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از طرف همه شرکتهای مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استانها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویسهای ما را متوقف نمیکنند اما برخی استانها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدمپرداخت این مبالغ، سرویسدهی را قطع میکنند.
مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفهها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمیدهد، هر یک از شرکتهای مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمامشده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان میکنند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدمتأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیانهای ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمامشده سرویسها نیز اضافه شده است.
منبع
کد:http://www.tabnak.ir/fa/news/155415/خبر-بد-در-آغاز-سال-جديد-درباره-اینترنت-ایران
حکایته مخابرات شده حکایت شعبون بی مخ!!! مخابرات وایساده در راس هرم اینترنت کشور ، قمه رو کشیده و داره بلند داد میزنه آی نفس کش ! کی جرات داره بیاد جلو تا قیمه قیمه ش کنم!
بله دوستان انحصار طلبی همینه که می بینید. هیچ isp شخصی توانایی رقابت نخواهد داشت و عرصه برای یکه تازی مخابرات کاملا هموار شده و منحصرا قدرت اول ارائه اینترنت خواهد شد (الانم هست ولی حدود99% !!!!)
این وسط رگلاتوری هم که هیچ کارست !نقل قول:
رگولاتوری که داره خودشو میکشه ولی از قراره معلوم گردن مخابرات کلفت تر از رگولاتوریه. سر کاهش قیمت sms که مخابرات علنی سرپیچی کرد از رگولاتوری و قیمت sms انگلیسی زیاد شد. مثل اینکه 22 تومنه.
های برو بچز ...
از خدمات دیگه ی مخابرات می خوام براتون بگم ...
ADSL من به تقریت به مدت 2 هفته برام قطع بوده و بعد 6000بار پییگری بالاخره 2باره برگشته ...
حالا میخوام اقلا اون مدت قطعی رو برام برگردونن ... به پشتیبانی صحبت میکنم میگه به ما مربوط نیستو کلی دلیل میاره رو فلان فلان ... از آخر هم میگه برین امور مشترکین ... او ناهم که از همشون گاوتر ... خره خر ....
از آخر حتی پیش مخابرات منطقه ، باز اونا میگن به ما مربوط نیست ... ما فقط ثبت سیستم میکنیم ....
یعنی یکجورایی دارن ما رو اسکل میکنن و دارن میپیچونن ...
راستشو بخوی میدونی چیه ... اینقدر خر تو خره و سیستماشون ضعیفه که خودشون هم نمیدونن چجوری باید این مسائل رو پیگیری کنن ....
دیگه شما قضاوت کنین ... ؟ ؟ ؟ ؟
دوستان یک مسئله ای ...
این برای من باز نمیشه ...
چی کار کنم ؟ ؟ ؟ ؟ ؟نقل قول:
کد:http://217.219.70.20:8080/scpluto
روشی بلدین ؟ با خوده ADSL مخبابرت برام باز نمیشه ؟ ؟ ؟
کدوم شرکت بهتر و ارزان تره؟
معلمه دیگه مخابرات.نقل قول:
دهن این صبانت سرویس.10 ام رفتم گفتم این پورت منو خالی کنید بعد هزار بازار گرمی , میگه باشه 16 خالی میشه میگم چرا ؟میگه الان که مخابرات تعطیله تا ما 14ام بگیم بره یک روز طول میکشه برگرده همون 16 ام میشه بعد میگه اشکال نداره بعد از 3 بار جواب نه میگه خیلی خوب.
خدا رو شکر که دارم از دست این دزد راحت میشم الان چند شبه که همش 300 تا 400 مگابایت دانلود میکنم.خیلی جالبه وقتم رو برگه نوشتم علت تخلیه کمبود شارژ روزانه , طرف میگه ما ایدی شبانه که داریم منم هیچی بهش نگفتم .یکی نیست بگه اخه خر ساعت 3 بزنی از جاش پا نمیشه بعد از خواب نازت میزنی اخرشم یک چیزی کامل نمیتونی دانلود کنی فقط شدی جغد شب زنده دار
حالا یک سوال:من رفتم دفتر خدمات ارتباطی یک فرم پر کردم برای مخابرات پولشم ریختم. برای پیگری اینکه کی میان وصل کنن باید کجا برم؟هم هیچی بهم که ندادن؟!
تازه الانم هر چی میگردم این فیش پول رو پیدا نمی کنم! :(
همین امروز فردا میان///نقل قول:
دلیلی نداره ساعت 3 شب بیدار بشید!نقل قول:
این تاپیک:
من خودم خیلی وقته این این روش استفاده می کنم .. دیشب هم حدود 1.6 گیگ گرفتم ..کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
مخابرات برای نصب کردن فیبرنوری ترتیبی داره اگه داره بگین.:31:
با سلامنقل قول:
چه ترتيبي ؟
ميري ثبت نام ميكني و توي نوبت ميذارن و تا يه هفته براي نصب وقت ميخواد
موفق باشيد.
یعنی به منطقه ای که آدم هست ربطی نداره؟نقل قول:
اینو خوب اومدی ! یادمه وقتی به اجبار (به خاطر فیبر نوری بودن خطم) می خواستم از مخابرات سرویس بگیرم بعد از زنگ زدن به مرکز مخابرات منطقه یه شماره داد گفت این پشتیبانی فنی ماست اگه سوالی دارین ازش بپرسین من زنگ زدم بهش و اولین سوالم این بود که سرعت دانلود خط چقدره چند کیلو بایت در ثانیه هست ؟ طرف بعد از کلی ان و من و با یه حالت قلدری گفت: خوبه ! برای کار شما کافیه ! ( تصور کنید قیافه من رو در اون لحظه ! ) من یه شایعه ای شنیدم (راست و دروغش رو نمیدونم) که مخابرات میخواد تا چند ماه دیگه کلا دانلود نامحدود رو حذف کنه دلیل اینکه تا حالا اینکارو نکردن هم به خاطر جذب مشتری و گرفتن بازار بوده و هم اینکه نرم افزار های مربوطه رو نداشتن خلاصه اگه دانلود نامحدود رو حذف کنن کی میتونه جلوشون رو بگیره ؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
اگه فيبر نوري باشيد خير فرقي نميكنه
موفق باشيد.
چی شد دوستان ؟ یعنی کسی بچه های مخابرات امتحان نکردن ؟ ؟ ؟؟ :18:نقل قول:
با سلامنقل قول:
درسته آدرسش
واسه من كه باز ميشه
شما با وي پــي ان يه دور امتحان كن
موفق باشيد.
برای من مشکلی نداره و راحت باز میشهنقل قول:
سلام.
من از چندسال پیش از صبانت استفاده میکنم ولی چون دانلود انجام میدم و تازگی ها سرعت اینترنت شبانه شدیدا افت کرده میخوام برم از مخابرات سرویس بگیرم.(مشهد)
سوالم این هست که مشکلاتی مانند موارد زیر واسه مخابرات پیش نمیاد؟
استفاده از چیز پی ان و شیلتر شکن
مانیتورینگ و ....
ممنون میشم کامل توضیح بدین.
........................
یه سوال دیگه هم دارم.
چطوری میتونم وارد قسمت تنظیمات مودم بشم؟
مدل مودم:
Symphony SY800C
عزیز من با همه اینا کار میکنم و مشکلی ندارهنقل قول:
منم 4 سال از صبا نت داشتم که درخواست دادم پورت رو خالی کنند و با این تلفن دوم منزل مخابرات رو تست کردم عالیه در منطقه ما و مشکلی هم نداره
با یه حالت قلدری گفت: خوبه ! برای کار شما کافیه :16:
من یه شایعه ای شنیدم (راست و دروغش رو نمیدونم) که مخابرات میخواد تا چند ماه دیگه کلا دانلود نامحدود رو حذف کنه
همین الان ارومیه دانلودش محدوده. البته چون مشهد بزرگتر از ارومیه ست شاید این اتفاق نیفته و فردا پس فردا ما رو هم نامحدود کنن !!!
چیزی که مسلمه اینه که همه دارن به سمت مخابرات کوچ میکنن و این شاید کمی خطرناک باشه !!!
چون تسلط مخابرات بروی کاربرانش خیلی بیشتر از الان میشه و ممکنه قضیه اینترنت پاک اول از سایر نقاط جهان ! یقه ما رو بگیره و هممون پاک بشیم. ( انگار دارن معتاد ترک میدن!!! )
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
در آدرس بار مرورگرتون تایپ کنید: 192.168.1.1نقل قول:
و در قسمت یوزرنیم و پسورد برای هر دو تایپ کنید: admin
لازم به توضیح نیستو تست سرعت ایرانسل:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - - - - - - - -
کی اینجا پارس آنلاین یا مخابرات داره؟
مخابرات 512 به خونه ها چجوری میدن؟
پارس سرعت شبانه و روزانه اش چطوره؟
پیلیز کمک. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا؟؟ منم همین چند دقیقه پیش چک کردم !!! :18:نقل قول:
کسی نبود؟برادران همشهری کجایید؟
ایمن از جوابن کرگردن
باید مجوز داشته باشی از رئیس :31:نقل قول:
مخابرات 512 به خونه ها چجوری میدن؟
اینکه مخابرات داره مشترک می گیره برای ما که از خصوصی ها می گیریم بهتره .......بزار بگیره . کیفیت ما بیشتر می شه و سرمون خلوت تر و سرعت بالاتر ......خخخخخ
مخابرات برای دانلود خوبه ولی برای بازی انلاین کردن زیاد جالب نیست
چون من الان خودم از مخابرات 256 دارم .ساعتی حدود 110 مگابایت میشه دانلود کرد ولی اگر بخواین بازی انلاین کنن بدلیل اینکه تایم اوت 1 ثانیه ایی داره هر چند دقیقه یکبار باعث میشه لگ بخورید و تو بازی delay داشته باشید, مخصوصا طرف روز و ساعات اداری
فکر کنم 512 از لحاظ کارایی بهتر باشه و برای گرفتنش بستگی به منطقت داره چون مثلا الان طرفای مصلی شما با کارت دانشجویی هم 512 بهت میدن
من که خوراکم بازیه!پس مخابرات به کارم نمیاد.پارس آنلاین نبود؟:31:
نقل قول:من حرفای دوست عزیز khan gholi رو تایید میکنم به جز در مورده تایم اوت و پینگ و آنلاین گیمینگ . ..نقل قول:
من خودم پایه ی GareNA هستم و به اون وضعی دوسته مون گفتن اصلا نیست و حتی میتونم ریزترم بحث کنم اما لازم نیستش!!!
برای توضیح هم پینگ از 4.2.2.4 الان (این موقع) گرفتم ... شما تعداد تایم اوت و پینگ رو ببینید .. قضاوت کنید
ADSL 256 مخابرلت ... البته این ماله منطقه ی منه و با توجه به DNSکه دارم ... این نتیجشه . . .
موفق باشید ! ! !
سلامنقل قول:
دوست من شما بايد از dns اولي پينگ بگيري نه دومي اون dns اولي اينه :
217.218.155.104 شما بايد از اين پينگ بگيريد
سلام دوستان
میدوارم سوالمو جای درستی مطرح کرده باشم .:20:
بزارید اول یک مقدمه بگم.:31:
من 2سال صبا داشتم تا همین دیماه 89
سرعت روزانه 80 تا 100 وشبانه 15 تا 20 بود.
بنا به دلایلی (جواب سربالا):19:
رفتم از شاتل سرویس گرفتم.تا الان
سرعت روزانه 250 تا 323وشبانه هم 40 تا 60
ولی دو روزه شده 2 تا 4 زنگ زدم گفتن درستش می کنیم مشکل موقتیه!!!
خدا کنه راست گفته باشن.
من قبلا شبا 3 تا 4 تا فیلم دانلود می کردم.
انیمیشن و فیلم دوبله
دوستان من اگه بخوام از مخابرات سرویس 128 بگیرم.
1- سرعتش خوبه؟
2-سه ماه چه قدر حجم می دن؟
3-سرعت شبانش چه قدره؟
آیا شبانش رایگانه؟ اگر آره از ساعت چند تا چند؟
از تمام دوستانی که وقت میگذارن و تمام سوالات رو جواب میدن ممنونم.:11:
درود.
من دیروز از مخابرات مرکز مطهری 512 گرفتم. قبلا 256 داشتم. پروسه کار هم خیلی راحت بود. البته چون مدت زیادیه که مشترکم(از سال 87) خلاصه فقط یه فرم افزایش پهنای باند بود، چندنفر باید امضا میکردن. فقط یه نفرشون بود. بخش OSG اگر اشتباه نکنم. آقای صابر.
این بابا ترافیکمو چک کرد...منتظر بودم بگه آقــــــــــــــــــــا چه خبره!! پدر اینترنتو در اوردی! که خوشبختانه از شدت بهت چیزی نگف و موافقت کرد. سرعت نسبت به 256 unstable تره، ینی خیلی کم و زیاد میشه. با idm به 64 کیلوبایت هم نمیرسه
جناب MT1 عزیز من منطقه چهار را کلاهدوز هست و مرکز مخابرات مطهری .شاید برای شما خوب باشه هر چند دقیقا تایم اوت های من مثل شماست ولی پینگم از ساعت 9 تا 2 تو گارنا جالب نیست و کلا نیمتونم قبل از ساعت 10 شب به بعد تو گارنا بازی کنم
جناب nemisis6 مخابرات 128 زیاد جالب نیست اگر بتونید یک کارت دانشجویی از هر کسی جور کنید 256 بگیرید خیلی بهتره
128=12 تا 20 و256=24 تا 34 و حجم نامحدود داره در هر مورد و شما 24 ساعته میتونید دانلود کنید
حجم نا محدود:18:
ممنونم که پاسخ دادید.:20:
کارت دانشجویی که حله مشکلی نیست.:31:
من با سرعت روزانم می تونم یک فایل 300 مگابایتی رو توی 15 دقیقه گا هی اوقات هم کمتردانلود کنم .:8:
مجبورم هی حجم می خرم :19:
15 می دم 6 گیگ می گیرم.:5:
حالا با این سرویس 256 مخابرات توی چند دقیقه میشه دانلودش کرد.:46:
هزینه سرویس 128 سه ماهه چقدره؟
و
هزینه 256 سه ماهه چقدره؟
هزینه های 128 و256 به ترتیب ماهی حدود 10و13 هزار تومن هست.نقل قول:
نگرفتم . . . :5: یکم توضییح میدین ...نقل قول:
بجاي اينكه از 4.2.2.4 پينگ بگيري از 217.218.155.104 پينگ بگير اينطوري:
ping 217.218.155.104 -n 100