بكهام: مزه غذاهاي انگليسي را فراموش كردم
ستاره انگليسي تيم لوس آنجلس گالاكسي گفت: در اين يك سال كه در امريكا هستم، به تدريج مزه غذاهاي انگليسي را فراموش كردهام.
به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ديويد بكهام اظهار داشت: يك سال است در ايالات متحده حضور دارم. در اين مدت به موفقيتهاي زيادي به خصوص در زمينه اقتصادي رسيدم؛ ولي از بابت تغذيه همواره با مشكل روبرو بودهام.
اين بازيكن در يك برنامه تلويزيوني با مطرح كردن بحث تغذيه، عنوان كرد: به اين دليل كه در اين مدت از غذاهاي انگليسي دور شدهام، فكر ميكنم با مشكلاتي روبرو شدهام. بعيد نيست كه روي آوردن به رژيم غذايي امريكايي به جاي انگليسي دليل بروز مشكلات فني من باشد.
بكهام عنوان كرد: در اين مدت بيشتر همسرم درگير برنامه هاي كاري خود بوده و مجبور شديم به سبك امريكاييان غذا بخوريم؛ درحاليكه قبلا در خانواده ما غذاهايي انگليسي طبخ ميشد كه عادت داشتيم.
ديويد بكهام 32 ساله در ابتداي تابستان سال گذشته از تيم رئال مادريد جدا شد و با امضاي قراردادي به لوس آنجلس گالاكسي پيوست.
وضعيت بارسلونا روز به روز نااميدكنندهتر ميشود
بازيكن معروف و اسبق بارسلونا در تحليل خود از اوضاع كنوني گفت: چيزي از بارسا باقي نمانده است.
به نقل از اسپورت كاتالونيا، هريستو استويچكوف، بازيكن اهل بلغارستان و بازيساز سابق تيم اول كاتالونيا اظهار داشت: بارسا روز به روز نااميدكنندهتر مي شود. براي كادر مديران اين تيم متاسفم.
وي افزود: 25 تا 30 سال پيش تيمي به نام بارسلونا وجود داشت؛ ولي حالا اثري از اين تيم نيست. سياست چهره اي ضد فوتبال به اين باشگاه بخشيده است.
استويچكوف عنوان كرد: وقتي پيروز مي شوي، همه دنيا مي خواهد به تو مدال بدهد؛ اما وقتي شكست ميخوري، اوضاع عوض شده و همه مي خواهند تو را نابود كنند.
وي ادامه داد: اينها هوادار نيستند و براي آنهايي كه در فصل مدام عليه بارسلونا شعار مي دادند، متاسفم.
این وضعیت نه واسه بارسا خوبه نه رئال نه اسپانیا و نه فوتبال دنیا !
ديويد بكهام در برزيل مدرسه فوتبال داير ميكند
ستاره سابق تيم منچستر يونايتد اقدام به افتتاح مدرسه فوتبال در برزيل ميكند.
به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ديويد بكهام كه در تيم لوس آنجلس گالاكسي امريكا توپ ميزند، سومين مدرسه فوتبال خويش را پس از گرين ويچ انگليس و لوس انجلس امريكا در شهر ريودوژانيرو برزيل داير ميكند.
وي عنوان كرد: دوست دارم به كودكان جهان از طريق فوتبال كمك كنم. تاسيس اين مدارس در همين راستا صورت مي گيرد.
اين بازيكن قديمي ادامه داد: برايم بسيار مايه مباهات است كه در يك دهه آينده، بازيكناني را ببينم كه در مصاحبههايشان عنوان كنند با الفباي فوتبال در مدارس ديويد بكهام آشنا شده اند.
ديويد بكهام اظهار داشت: پس از تاسيس مدرسه فوتبال در برزيل، مايلم در نقاط ديگر جهان اين كار را بكنم. فكر ميكنم مي توان در آسيا و افريقا نيز چنين قدمهايي را برداشت.
بكهام يك سال است كه در تيم لوس آنجلس گالاكسي آمريكا توپ ميزند. وي عضو تيم هاي رئال مادريد اسپانيا و منچستريونايتد انگليس بوده است.
رئال مادريد باز هم ركوردشكني ميكند
باشگاه رئال مادريد روز 31 آگوست ميتواند ركورد تازهاي در لاليگا رقم بزند.
پس از تمرينهاي پيش فصل ستارههاي كهكشاني مادريد و سفر اين تيم به اتريش، انگليس، كلمبيا و آلمان رئاليها روز 31 آگوست نخستين ديدار خود در ليگ اسپانيا در فصل 2009-2008 را در ورزشگاه خانگي برگزار ميكنند.
در صورتي كه قوهاي سپيد در اين بازي يك گل به ثمر برسانند، پنج هزارمين گل تاريخ رئال مادريد در بازيهاي لاليگا به ثبت ميرسد.
رئال مادريد طي 77 فصل حضور خود در لاليگا تنها 520 بازي را به حريفان واگذار كرده است، در حالي كه تيمهايي همچون بارسلونا و اتلتيك بيلبائو كه جزو تيمهاي رده بالاي اسپانيا هستند، تاكنون به ترتيب 590 و 796 شكست در تاريخ لاليگا را تجربه كردهاند.
رئال مادريد در صورت كسب پيروزي در نخستين بازي خود در فصل جديد لاليگا 5038 امتياز در تاريخ اين رقابتها جمع آوري ميكند و هزار و سيصدو نود و يكمين پيروزي خود را در لاليگا جشن ميگيرد
پريرا : برزيل قهرمان المپيک می شود .
سایت هواداران رئال : كارلوس آلبرتو پريرا سرمربي سابق تيم ملي فوتبال برزيل، تيم اميد كشورش را يكي از بهترين تيمهاي شركتكننده در بيست و نهمين دوره بازيهاي المپيك و مدعي كسب مدال قهرماني ميداند.
به گفته وي دونگا -سرمربي تيم- يكي از بهترين مجموعه بازيكنان جهان را در اختيار دارد و اگر مشكل ضعف هماهنگي و كمبود تمرينات پيش نيايد، اين تيم شكست ناپذير است.
روز جمعه در آخرين روز كمپ بينالمللي فوتبال كه با حضور تيمهاي فوتبال جوانان از سراسر جهان در ورزشگاه ماراكانا برزيل برگزار شد، پريرا تيم كشورش را مدعي كسب مدال طلا دانست.
وي اظهارداشت: - من فكر ميكنم روي كاغذ يكي از بهترين تيمهاي جهان را داريم اما در حال حاضر پراكندهاند و با نظر خورخينهو موافقم كه هنوز برنامهاي براي المپيك نداريم.>
سرمربي سابق آفريقاي جنوبي افزود: -خوش شانسي ما اين است كه دونگا مي تواند تيم را در مرحله گروهي آماده كند و به مراحل حذفي راه يابد. او سه بازي براي آماده كردن تيم انجام خواهد داد.>
پريرا در مورد وضعيت رونالدينيو هم گفت خوش بين و اميدوار است كه حضور او مثمر ثمر باشد.
رونالدينيو روز چهارشنبه گذشته تمريناتش را زير نظر پائولو پايكسائو شروع كرده است.
رونالدو ستارهی سابق رئال ؛ راهی برزيل می شود .
رونالدو، مهاجم آسيب ديده فصل پيش ميلان در حال گفتوگو با باشگاه برزيلي فلامينگو است.
اين مهاجم كه در حال حاضر باشگاه ندارد، با فلامينگو به توافقهاي اوليه دست يافته است وتنها جزئيات آن باقي مانده است. شرط باقيمانده آمادگي بدني رونالدو است.
"مارسيو براگا"، رييس باشگاه با ابراز خرسندي در اين باره گفت: «وضع بدني بهترين بازيكن سالهاي پيش دنيا به سرعت بهتر ميشود.»
او گفت: «همه چيز روشن است. روي اين موضوع به توافق رسيدهايم كه زماني كه دوباره آماده باشد، درباره قرارداد صحبت خواهيم كرد.»
رونالدو كه تاكنون سه بار بهترين فوتباليست دنيا شده است، از 30 ژوئن با پايان يافتن قراردادش با ميلان بدون باشگاه است. ميلان قرارداد مهاجمش را تمديد نكرد. او هم اكنون دوران نقاهت خود را پشت سر ميگذارد. آخرين بازي رسمي او 13 فوريه بود.
رونالدو بارها اعلام كرده است، ميخواهد فوتبالش را در فلامينگو، باشگاه مورد علاقهاش به پايان برساند.
قرمز و مشكي پوشان در حال حاضر صدرنشين فوتبال برزيل هستند. رونالدو در سالهاي 1996، 1997 و 2002 مرد سال فوتبال جهان شد. او دو بار در سالهاي 1994 و 2002 با برزيل قهرماني در جام جهاني فوتبال را بدست آورد. آيندهوون، بارسلونا، اينتر، رئال مادريد و ميلان ديگر باشگاههاي رونالدو بودهاند
خودش این بلارو سر خودش آورد انقدر رفت تو حاشیه که بر بااااد رفت !
کاکا : رونالدو بهترين بازيکن جهان است .
سایت هواداران رئال : كاكا فوق ستاره برزيلي فوتبال معتقد است كه كريستيانو رونالدو بازيكن پرتغالي تيم منچستريونايتد انگليس جاي او را به عنوان بهترين بازيكن جهان خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم، وي به عنوان هافبك آث ميلان ايتاليا بعد از اينكه با به ثمر رساندن ۱۰گل تيمش را به قهرماني در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا رساند، در سال ۲۰۰۷هم جايزه بهترين بازيكن جهان و هم توپ طلايي اروپا را از آن خود كرد.
كاكا اكنون احساس ميكند عملكرد رونالدو در كمك به منچستريونايتد و كسب عنوان قهرماني اروپا از ميلان، تضميني براي قهرمانيهاي مختلف براي او است وي به گازتا دلو اسپورت گفت: به نظر من نامزد شماره يك عنوان بهترين بازيكن جهان به دليل عملكرد و قهرماني در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا به همراه منچستريونايتد همچنان كريستيانو رونالدو است.
كاكا با وجود اين احتمال رقابت با اين بازيكن براي جايزه بهترين بازيكن جهان را كاملا رد نكرد و اظهار داشت: هنوز نيم فصل ديگر باقي مانده است پس بايد منتظر بود و ديد.
مسابقات ۲۰۰۸/۲۰۰۷فصل خوبي براي ميلان نبود. اين تيم كه قهرماني در جام باشگاههاي جهان را هدف قرار داده بود به محض قهرماني در اين رقابتها در ماه دسامبر، نتوانست در باقي فصل عملكرد خوبي داشته باشد.
ميلان با كسب عنوان پنجمي در مسابقات سري آ حضور در جام باشگاههاي اروپا را از دست داد و اكنون فقط شانس بازي در جام يوفا را دارد.
كاكاي ۲۶ساله كه انگيزه بالايي براي مسابقات بعدي دارد، خاتمه داد: فصل متفاوتي را در پيش داريم.
عمرا کاسیاس بذاره رونالدو جایزه رو بگیره !!!
کاناوارو با بلاتر مخالفت کرد .
سایت هواداران رئال : فابیو کاناوارو مدافع رئال مادرید هم به صف مخالفان سپ بلاتر پیوست .
بلاتر اخیرا شیوه ی حفظ رونالدو توسط منچستر یونایتد را برده داری مدرن خوانده بود و با انتقادات بسیاری مواجه شد .
کاناوارو مدافع رئال مادرید با این سخن بلاتر مخالفت کرد . وی گفت : وقتی که شما قراردادی می بندید باید به آن پایبند باشید .
چه بازیکن خوبی داریم اون از سوتی های فصل قبلش اینم از کمکش !
مايورکا نمی تواند سولدادو را بگيرد .
سایت هواداران رئال : مایورکا هر گونه شانسی را برای یه خدمت گرفتن روبرتو سولدادو رد کرد .
ناندو پونز مدیر ورزشی مایورکا گفت که پس از فروش دنی گیزا به فنرباغچه به دنبال یک مهاجم تراز اول است اما به نظر نمی رسد که بتواند به دستور مربی اش عمل کند و سولدادو را بگیرد .
وی گفت : غیر ممکن است که مایورکا بتواند سولدادو را بگیرد . نه فقط به خاطر مبلغ قراردادش بلکه به خاطر دستمزدش . دستمزدهای باشگاه مایورکا حد متوسط است و باشگاه نمی تواند به چنین دستمزدی فکر کند .
روبينيو : قطعا در رئال می مانم .
سایت هواداران رئال : روبینیو ستاره ی رئال مادرید اظهار داشت که بهیچوجه دوست ندارد که بخشی از قرارداد رونالدو برای معاوضه با او باشد .
ملی پوش برزیلی پس از گذران تعطلاتش به مادرید آمده است و به رسانه های اسپانیایی گفته است که بعید است که در این تابستان مادرید را ترک کند . او پیوستنش به چلسی را تکذیب کرده و گفته که فقط به ماندن در مادرید فکر می کند . وی در مصاحبه با خبرنگار آس گفت : دوست ندارم که بخشی از قرارداد رونالدو باشیم . چیزی که در ذهنم است ماندن در مادرید است . نمی خواهم که بخشی از هیچ معاوضه ای باشم . انتظار دارم که در اینجا با رئال مادرید بمانم . تیم ملی همواره برای من اولویت داشته است . اگر باشگاه به من اجازه دهد که بروم می روم اما اگرنه فقط به رئال فکر خواهم کرد .
اینم از روبینیو :40::40:
فرگوسن به رونالدو : به اولد ترافورد بيا تا در مورد آينده تصميم بگيريم .
سایت هواداران رئال : روزنامه ی میرور امروز نوشت که فرگوسن سفارش کرده است که رونالدو هر چه زودتر به اولدترافورد بیاید .
روزنامه ی انگلیسی نوشت که سرالکس فرگوسن می خواهد که با رونالدو پیرامون آینده اش صحبت کند . رونالدو یک ماهی است که سوژه ی رسانه های گروهی شده است .
سپ بلاتر اخیرا برخورد منچستر با رونالدو را برده داری مدرن خوانده و خود رونالدو نیز در کمال شگفتی سخنان او را تایید کرده است .
رونالدو پس از استراحت دو هفته ایش زمانی که منچستر از اردوی آفریقای جنوبی برگردد به احتمال زیاد ملاقاتی با فرگوسن خواهد داشت .
بکام و حمايت از کاسياس برای عنوان برترين بازيکن اروپا
سایت هوادارن رئال: دیوید بکام نیز به صف حامیان ایکر کاسیاس برای تصاحب جایزه ی فرانس فوتبال برای این بازیکن پیوست .
هر چند که به نظر می رسد که فرانس فوتبال علاقه ی بیشتری به کریستیان رونالدو برای این عنوان داشته باشد اما کاسیاس نیز در این فصل عملکرد در خور توجهی داشته است .
کاسیاس نه تنها با رئال مادرید از عنوان قهرمانی لیگا دفاع کرد بلکه جایزه ی زامورا را برال دریافت ۳۲ گل در۳۶ بازی دریافت کرد و همین طور تیم ملی اسپانیا را به سمت قهرمانی اروپا رهنمون ساخت .
خیلی ها بر این عقیده اند که بعد از لیو یاشین در سال ۱۹۶۳ کاسیاس می تواند دومین دروازه بانی باشد که این عنوان را می گیرد .
بکام گفت : من بسیار امیدوارم . او وافعا با استعداد است . او دروازه بان فوق العاده و شخصیت عالی ایست و این برای یک دروازه بان عالی است که این عنوان را بگیرد . باید دید چه رخ می دهد اما امیدوارم او به عنوان بهترین بازیکن اروپا برسد . او لایقش است .
خداییش حق کاسیاس (وحید) هست ! :40::11:
بکام در آرزوی مربيگری نونهالان رئال
سایت هواداران رئال : دیوید بکام ستاره ی سابق رئال مادرید اذعان داشت که دوست دارد که روزی به رئال مادرید بازگردد تا به عنوان مربی نونهالان کار کند اما هرگز به مربیگری بزرگسالان فکر نمی کند .
او در مصاحبه با خبرنگار مارکا گفت : من دوست داشتم که روزی به اسپانیا و رئال مادرید بازگردم . کا کردن با کودکان رئال مادرید برای من افتخار است . همه می دانند که من عاشق کار کردن با بچه هام و اسپانیا را می پرستم . من هنوز خانه ام را در مادرید دارم و اگر روزی به اسپانیا بازگردم جایی برای زیستن دارم . زمانی که وقتش برسد تصمیم جدی می گیرم اما بخشی از رئال بودن عالی است . من دوستان زیادی آنجا دارم و مردم برای من احترام زیادی قائلند . فلورنتینو پرز یکی از بهترین دوستان من در مادرید است .
بکام که سفیر یونیسف است آکادمی ها ی فوتبال زیادی در سرتاسر جهان دارد اما هرگز تصمیمی برای مربی شدن ندارد .
دوستان سابق او در منچستر مانند استیو بروس - مارک هاگز - پل اینس - روی کین و هنینگ برگ به مربیگری روی آورده اند اما او هرگز به مربیگری علاقمند نیست . او افزود : من اینجا در لس آنجلس آکادمی فوتبال دارم اما هرگز مربی نخواهم شد . هرگز این اشتیاق را ندارم .ترجیح می دهم با آکادمی ام باشیم و با بچه ها و یا یونیسف باشم ... می خواهم در جاهایی باشم که به مردم کمک کنم . من عاشق فوتبالم و همیشه در آن خواهم بود اما هرگز دوست ندارم یک مربی باشم .
جای دیوید خالی کلی خبر از دیوید هست !
رئال فردا استارت می زند .
سایت هواداران رئال : رئال مادرید امروز (دوشنبه) با سفر به آلگاروه پرتغال اردوی پیش فصلش را آغاز می کند .
بر طبق اعلام رسمی باشگاه آنها بعد از پرتغال راهی کمپ ایردنینگ اتریش می شوند .
البته سفر یه پرتغال بیشتر جنبه ی تفریحی دارد چون که بازیکنان می توانند تا خانواده شان را هم در کمپ تمرینی بیرند .
کادر فنی معتقدند که این حرکت غیر معمول می تواند موجب ایجاد انگیزه در بازیکنان شود .
بازیکنان در این سفر بیشتر به تمرینات بدنسازی می پردازند و می توانند به ورزشهای دیگری مانند تنیش ؛ بسکتبال و شنا بپردازند .
آنها بعد از این سفر تفریحی راهی اتریش می شوند .
روبينيو با مياتوويچ وارد مذاکره می شود
روبینیو ستاره برزیلی رئال مادرید طی چند روز اینده با مدیر ورزشی باشگاه ملاقات خواهد کرد.
این بازیکن ۲۴ ساله قصد دارد در مذاکره با میاتوویچ از وضعیت خودش در برنامه های اینده باشگاه باخبر شود.
به گزارش روزنامه اس ، روبینیو بعد از بازگشت از سائوپائولو به مادرید انتظار دارد با این مذاکره بداند که ایا برند شوستر در فصل اتی روی وی حساب باز خواهد کرد یا خیر.
روبینیو طی صحبت با یکی از دوستان نزدیک خود از وضعیت خویش در رئال مادرید ابراز نارضایتی کرده است و از نحوه رفتار مسئولان باشگاه با او ناراحت است.
از طرف دیگر میاتوویچ نیز از مصاحبه روبینیو مبنی بر علاقه این بازیکن به ترک رئال مادرید و پیوستن به هم وطن خود ، لوئیس فلیپه اسکولاری در تیم چلسی ناراحت است.
روبینیو موندنی هست :40::40: