من تازه n95 خریدم ولی یکی از بچه ها حرفی زد که بد فرم منو افسرده کرده
میگه بعد از یه مدت ، cpu باطل میشه و باید 40 یا 50 تومن خرجش کنی تا cpu رو برات عوض کنند.
این حقیقت داره؟
مدل گوشی من n95_1 هست.
Printable View
میگه بعد از یه مدت ، cpu باطل میشه و باید 40 یا 50 تومن خرجش کنی تا cpu رو برات عوض کنند.
این حقیقت داره؟
مدل گوشی من n95_1 هست.
آقا جدیدا یک لکه سیاه کوچیک اومده روی دوربین موقع عکس گرفتن
گفتم شاید شیشه کاور لنزش کثیف باشه اونم تمیز کردم اما درست نشد ... انگاری از خود لنزه ؟
کسی تابحال مشکل داشته ؟ آخه من یکبار کاور لنز رو برداشتم یعنی چیزی رفته توش ؟ عجبا !
بابا من بیش از یک ساله دارم آخ نگفته ! نوکیا و خرابی ؟ نمیشه !نقل قول:
این حقیقت داره؟
مدل گوشی من n95_1 هست.
منم 18 ماهه دارم.
در ضمن اين مدلاي 95 چيه كه ميگند؟
1 2 3 ... ؟
جدیدا ادم چه چیزایی میشنوه.نقل قول:
یعنی چی باطل میشه؟؟؟؟؟؟
مگه تمبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ان 95-1 که همین ماله خودمونه.نقل قول:
ان95-2 همین 8 گیگ خودمونه.
ان 95-3 مدل امریکاییشه که از پشت شبیه 8 گیگه ولی از جلو شبیه معمولیه. (فرقشون هم باتری 1200 میلی و دکمه های برجسته ی مدیا و نتورکشه)
ان95-4 مدل کره ای 8 گیگه که به ان95 4 گیگ هم معروف(که خودت زحمت معرفی شو کشیدی)
دوستان
موقع فرمت کردن رم توی کامپیوتر بزارم Fat فرمت کنه یا Fat32 ؟
منم 1 ساله دارم!نقل قول:
این حقیقت داره؟
مدل گوشی من n95_1 هست.
فقط تنها ایراد سخت افزاری که تا حالا داشته از کار افتادن دوربین جلویی بود!!
به قول دوستممون نوکیا و خرابی؟
منم 1 ساله دارم!نقل قول:
این حقیقت داره؟
مدل گوشی من n95_1 هست.
فقط تنها ایراد سخت افزاری که تا حالا داشته از کار افتادن دوربین جلویی بود!!
به قول دوستممون نوکیا و خرابی؟
رم را توي خود گوشي تو قسمت مموري فرمتش كن.نقل قول:
آخه یکی از دوستان سفارش کرده بود که توی کامپیوتر هم فرمتش کنم بعد تو خود گوشی!اینجوری مطمئن تره...
بذار رو fat
ممنون ولی میشه دلیلش رو بگید دوست عزیز؟
توی همین سایت یه مطلب در مورد همین سوال شما خوندم که اونجا این جوری اشاره کرده بود:
در فرمت ntfs سیستم به شکلی است که از نوعی الگوریتم در فرمت استفاده می شود که این نوع از فرمت امنیت بالا یی دارد به عنوان مثال اگر درایو ویندوز خود را با فرمت ntfs فرمت کنید در صورت نصب یک ویندوز دیگر باورود به آن سیستم عامل نمیتوان فایلهای داخل این یوزر را از داخل درایو مشاهده کرد ولی اگر fat32 باشد میتوان فایلهای داخل این یوز یا این سیستم عامل را مشاهده کرد با یک ویندوز و دو یوزر هم این مثال ساز گار است.
خوب حالا میتونی متوجه بشی که توی فرمت fat 32 امنیت کمتر و سرعت بیشتر است ولی در ntfsامنیت بالاتر و سرعت کمتر است(البته درمورد H.D.D IDE).
توی مموری کارت نیازی به امنیت یا الگوریتم پیچیده نیست و فقط سرعت دستیابی به اطلاعات مهم است که با وجود نرم افزار امنیت قابل ایجاد است.
پس پیشنهاد فرمت با FAT 32 است و البته بعد از آن نیاز به فرمت داخل گوشی هم میباشد وگر نه برای گوشی قابل تشخیص نیست.
کاملا درسته.
اما شما دقت کن این مموری میره تو گوشی
با سخت افزار محدود و یک سیستم عامل محدودتر.
پس هیچ فرقی نداره چه فرمتی بذاری چه فت چه فت 32.
الان یک مموری من با فرمت فت یکیش 32
از لحاظ سرعت انتقال اطلاعات تو گوشی امتحان کردم هیچ فرقی نداشت. از لحاظه سرعت انتقال از کامپیو تر به گوشی هم همینطور.(این قسمت بسته به سخت افزار یو اس بی گوشی داره)
اما اگه این کارای که گفتیم رو فلش مموری امتحان کنی تفاوت سرعتش محسوس میشه.
اما رو گوشی با سی پی یو ی 330 مگاهرتز که فرقی نداره.
ممنون!نقل قول:
ولی شما صحبتی از فرمت fat نکردی!
یعنی بدرد بخور نبود؟
سلام بر اساتید
1- آپدیت من 21 هست ؛ آیا باید 22 رو بریزم و بعد ، برم سراغ 30 یا میتونم بی خیال 22 بشم و مستقیما 30 رو توی گوشیم پیاده کنم؟
2- همون طور که در توضیحات آپدیت 30 نوشته شده ؛ در حال حاضر ، من Fp1 رو دارم . این آپدیت(آپدیت 30) Fp1 رو به Fp2 تبدیل میکنه. حالا یه سوال پیش میاد....تبدیل Fp1 به Fp2 ؛ همون تبدیل s9.2 به s9.3 هست؟ یعنی من پس از ریختن این آپدیت، میتونم بگم s9.3 روی گوشی دارم؟
با سپاس
سلام دوست عزيز.
1. آپديت بعد از 21 همون 30 هست و 22 نداريم.
2. لازم به اين كار نيست و شما مي تونيد از ورژن 10 مستقيم به 30 آپديت كنيد.
3. Fp1 بعد از آپديت تغيير نمي كنه.
دوستان
چند تا سوال دیگه داشتم!
چه طور میتونم رو رم گوشی یا فون مموری آهنگ بریزم که توی Music Player نیاد!(مثلا زنگ گوشی یا sms)
چه طور میتونم رو رم گوشی یا فون مموری عکس یا فیلم بریزم که تو Gallery نشون داده نشه؟
و چه طور میتونم هنگام فیلم برداری اون چراغ قرمز رو خاموش کنم جاش از فلاش LED استفاده کنم؟
پیشاپیش از دوستان پاسخگو ممنونم...
برا اينكه كليپ ها و عكس ها توي گالري نياند، توي يك فولدر هيدن بريزشون.
يا توي فولدر my videos
بخوای نخوای خودش میاد. مگه بعد از ریختن اون اهنگ موزیک پلیر رو "ریفرش " نکنی تا تو موزیک پلیر نشون نده.نقل قول:
باز هم نمیشه و میاد.اما این راه حل داره.میشه تو مموری گوشی تو بخش "اودرز" یک پوشه به نامه "کانتکتس" درست کرد و عکس و فیلماتو برزی اونجا تا تو گالری نشون نده. اما راحت ترین راه استفاده از فایل منیجر "اکسپلور" هست که میتونی عکسا و فیلماتو مخفی کنی تا تو گالری نشون نده.
:31::31::31::31::31: نمیشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای بابا!نقل قول:
هیچی نشد که!:41:
چه جوری میشه مخفی کرد؟
بابا چی میگی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چرا نشد؟؟؟:18::18::18:
برو تو پوشه ی others تو مموری کارت . یک پوشه به اسمه contacts درست کن. لابد کانتکتس رو اشتباه نوشتی. عکساتو انتقال بده توش.
دیگه تو گالری نشون نمیدن.
اصلا چرا از فایل منیجر استفاده نمیکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:19::19::19::19::19::19:
بابا این کار ها رو نمیخواد !! مثلا اگه عکس اینه : aks.jpg
باید اون رو بکنی aks.swf
دیگه تو گالری نیست !!!
گفتم كه چيكار كني كه.نقل قول:
اینم یک راهشه. لازمم نیس حتما بشه swf.نقل قول:
اما این روش برا یکی دو تا عکس خوبه.
اما اگه 200- 300 تا بود چی؟
منم مثلا swf گفتم ولی باید پسوندی باشه که تو موبایل با یک نرم افزار دیگه خونده بشه !!
ولی خوب همون my video جالب بود !! من خودمم هم نمیدونستم
ولی خوب با X-plore هم میتونید mark کنید و hidden کنید !
نقل قول:
هر کاری کنی نشون میده بهتره نرم افزار فکر کنم demostand رو نصب کنی تا بتونی برای گالریت یا هر قسمت دیگه ای که می خواهی قفل بذاری تا دیگران نتونند باز کنند
دوستان سلام
ورزن گوشی من v 20.2.005 است زبان فارسی نداره اپدیت کنم زبان فارسی هم بهش اضافه میشه یا نه
بله!
فکر کنم اضافه شه...
دوست من پروداکت کد گوشیه شما چنده ...؟نقل قول:
سلام دوستان. چندتا سئول داشتم.
1- این Synchronisation چیه؟
2- چجوری می تونم خودم واسه مخاطبام Voice Tag تعریف کنم؟ (آخه هر چی کار کردم نتونستم با Voice Tag شماره بگیرم!!!)
3- من تا حالا زا N-Gage استفاده نکردم! :دی میشه کلاً یه توضیحی در مورد N-Gageبدین و نحوه استفادشو بگین و یه
چندتا بازی توپ هم از N-Gage بزارین؟!
4- چجوری می تونم توی مسیجام از اسمایل استفاده کنم که هم خودم ببینم و هم گیرنده و بالعکس!
بهترین راه برای مخفی سازی فایل های مخفی کردنشون توی فولدر Hidden در پوشه data مموری کارت یا هک و مخفی کردن در پوشه private هست بوسیله X-Plore
چه جوري گوشيمو تو حالت هك بذارم تا پيغام installing لعنتي هر بار كه گوشيمو روشن مي كنم ديگه نياد؟نقل قول:
پدرام جان اصلا گوشیتو هک کردی؟
اگه کردی که برو تو اپلیکیشن . برو تو سکمن و اپشن بزن و گزینه ی اول رو بزن که روشن شه.
اگر هم که نه گوشیتو با دیتا منیجر به کامپیوتر وصل کن بعد برو تو پریوت. یک پوشه ی مخفی هست.
اما بهتره گوشی رو هک کنی. بعدا لازم میشه.
از تاپیک هک استفاده کن.
بابا مخفی کردن که کاری نداره.نقل قول:
دو صفحه بابتش تاپیک رفت جلو.
بهترین و مطمعن ترین همین ریختن تو پوشه ی پریوت هست. مخصوصا اگه تو درایو سی باشه.
دیگه قابل دسترسی نیست. حتی تو کامپیوتر.
به اینجا سر بزن!نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=263
پست اشتباه.
و تکراری:2:
سلام دوستان
ببخشید اگه سوالم ابتدایه
من هربار که زنگ ساعت گوشیمو (n95) تنظیم میکنم تا صبح زنگ بزنه موقعی که قطعش میکنم کلاً آلارم ساعت از بین میره و برای دفعه بعد دوباره باید برم تو تنظیمات و زنگ بیدار باش رو ایجاد کنم
ممکنه که گوشی من عیب و ایرادی داشته باشه یا باید تو گوشی تنظیمات دیگه ای هم انجام داد
راستی کسی این دکمه تشکر رو ندیده ؟؟؟؟؟؟
من که هرچی نگاه می کنم نیمبینمش
شما باید موقع تنظیم کردن الارم تو بخش repeat گزینه ی دیلی رو انتخات کنی تا هر روز صبح برات زنگ بزنه و نیاز به تنظیم دوباره نباشه.نقل قول:
اینهاشنقل قول:
بغل نقل قولو ویرایش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]