به نظر من ژاپني تو ايران نيست ! نكته Psp هاي ژاپني منوشون به صورت پيش فرض ژاپنيه ! و يه قسمت اضافه هم داره ...
به نظر من ژاپني تو ايران نيست ! نكته Psp هاي ژاپني منوشون به صورت پيش فرض ژاپنيه ! و يه قسمت اضافه هم داره ...
اوکی از اونجایی که DAX خیلی فعاله! مشکلات فریم ویر هاشو برطرف میکنه اونم با پچ که معمولا بیشتر برای درست کردن و به روز کردن no umd هستنقل قول:تا اونجایی که من میدونم همه psp ها رو داره چین میزنه اوایل فت هارو ژاپن میزد ولی بعدش داد چین الانم فکر کنم همه اسلیم ها رو چین بزنهنقل قول:
برای تبدیل بازی ps1 به psp باید حتما از سی دیش image بگیریم؟ چون من با هر برنامه ای امتحان کردم نمیشه با فرمت iso ایمیج گرفت! یه برنامه هم برای تبدیل معرفی کنین اگه لینک بدین چه بهتر!
دوستان مي خواستم ببينم فرمت والپيپر هاي psp چي هست ايا همه ي عكس هارو ميشه انداخت والپيپر
نكته دوم اينكه رم هاي دست دوم پيدا ميشه اگه ميشه معمولا چه قدر تفاوت قيمت با اكبند دارن
ببخشید حال ندارم نقل قول کنم!! همه ی جوابها اینجاس:
ژاپنی و چینی نداره. چون در هر صورت کارخونه ی سونی ساخته و هیچ تفاوتی نمیکنه. چون LCD و چیپها و غیره هم اصلا سونی تولید نمیکنه و از شرکتهای دیگه خریداری میشه، چینی یا ژاپنی بودن هیچ فرقی نمیکنه. فقط تو ایران گرونتر میفروشنش! همین!!
پچ رو دوستان خیلی بهتر از من بلدن و توضیح دادن! برای تبدیل بازی حتما باید ایمیج iso یا bin یا img بگیرین. میتونن با نرم افزار UltraISO این کار رو خیلی ساده انجام بدین. لازم میدونم بگم که بیشتر برنامه های رایت و ایمیج و اینا... از سی دی های PS1 ایمیج iso/bin/img نمیگیرن. ولی با UltraISO خیلی راحت میشه اینکارو کرد. این هم لینک دانلود:
wallpaperها معمولا png و jpg هستن، تا اوجا که من دیده ام.کد:http://rapidshare.com/files/110576037/UltraISO.Premium.Edition.9.1.2.2465.rar
رم دست دوم هم پیدا میشه. ولی باید خیلی مواظب باشی. دست برقضا من خودم یه رم 2 گیگ دارم که میفروشم اگه خواستی... پیغام خصوصی بده.
یه لینک برای popsstation بدین!
یادتونه میگفتم دکمه ی پایین PSP من به فنا رفته Pressure Sensitive شده؟دیشب درست شد!چطوری؟دیشب موقعی که میخواستم بخوابم PSP دستم بود.وسط کار خوابم برد.ساعت 4 صبح بیدار شدم دیدم افتاده پایین تخت.با کمال ناامیدی ورداشتمش ببینم کجاهاش به فنا رفته؟دیدم تنها فرقش اینه که دکمه ی پایینش درست شده!یه خیلی عجیب نیست؟!؟!
این شانسو از کجا آوردی؟!نقل قول:
درسته دیگه psp ژاپنی گیر نمیاد مخصوصا از نوع slim چون شرکتش توی چین هست.نقل قول:
من ميگم حيف اون همه PSP كه تو چين رفت زير آوار
ببينم همه مدل هدفوني به psp اسليم ميخوره يا حتما بايد هدفون مخصوص خودش رو بگيريم
یک سوال!
الان بخواهیم PSP بگیریم کدوم firmware باشه که هم مشکل بازیهای کپی رو نداشته باشه هم با آخرین آپدیتها باشه؟ البته اون طوری که من یکم سرچ کردم Upgrade کردن firmware اش نباید کار خیلی سختی باشه!
PSP ها رو بي خيال حيف اون آدما بودن !نقل قول:
من ميگم حيف اون همه PSP كه تو چين رفت زير آوار
ببينم همه مدل هدفوني به psp اسليم ميخوره يا حتما بايد هدفون مخصوص خودش رو بگيريم
همه مدل هدفوني بهش مي خوره ولي هدفون خودش يه چيز ديگس كنترلم روش داره !
به به از اين طرفا ! آخرين فريم ور اومده براي PSP سه و نوده ! (البته فريم ور كرك شده) براي آپديت كردنشم بستگي به فريم ور فعلي داره ! كه اگه اصلا كپي خور شده نباشه كلا داستان هاي پيچيده اي داره ! ولي در كل كار سختي نيست ...نقل قول:
یک سوال!
الان بخواهیم PSP بگیریم کدوم firmware باشه که هم مشکل بازیهای کپی رو نداشته باشه هم با آخرین آپدیتها باشه؟ البته اون طوری که من یکم سرچ کردم Upgrade کردن firmware اش نباید کار خیلی سختی باشه!
با سلام خدمت دوستان بازی باز این کلوپ...
یه چند تا سوال تمام فنی دارم ، یه عزیزی لطف کنه و جواب بده!
1)قیمت حقیقی و واقعی یه Psp تبدیل شده در حال حاظر توو بازار چنده؟!
2)شنیدم که 2جور Psp هست ، یکی بهتر و یکی ضعیف تر(با امکانات پایین تر)!
3)ماجرای این جی پی اس تو Psp ها چیه؟؟؟
4)آیا پی اس پی به تلویزیون هم وصل میشه؟!
و 5)آیا ارزش داره یه نفر که پی اس2 داره پی اس پی بخره یا نه؟؟؟
با تشکر...
سلام! خوبی؟ ( سیستم گرفتی؟ :31: )نقل قول:
حالا نسخه 3.90 توی بازار هست؟ فکر کنم Crack اش رو توی سایت Dark-Alex.org دیده بودم!
اگه 3.90 پیدا نشه کدوم نسخه راحت تر به 3.90 آپگرید میشه؟ فکر کنم اکثر PSP هایی که توی بازار هستن 3.7 باشن ( اونطوری که یکی از دوستان می گفت! )
سعي نكن خودت آپگريدش كني ممكنه بريك بشه
یکی جواب این سوال ها رو بده لطفا!نقل قول:
1 - قيمت PSP بين 200 تا 220 و الان بالاي يه ساله كه و اين قيمت مونده شك دارم تا اومدن دذستگاه جديد تري قيمتش پايين تر بياد ...نقل قول:
با سلام خدمت دوستان بازی باز این کلوپ...
یه چند تا سوال تمام فنی دارم ، یه عزیزی لطف کنه و جواب بده!
1)قیمت حقیقی و واقعی یه Psp تبدیل شده در حال حاظر توو بازار چنده؟!
2)شنیدم که 2جور Psp هست ، یکی بهتر و یکی ضعیف تر(با امکانات پایین تر)!
3)ماجرای این جی پی اس تو Psp ها چیه؟؟؟
4)آیا پی اس پی به تلویزیون هم وصل میشه؟!
و 5)آیا ارزش داره یه نفر که پی اس2 داره پی اس پی بخره یا نه؟؟؟
با تشکر...
2 - دو مدل PSP داريم يكي فت (قدمي تره) و يكي هم اسليم (جديدتره) ولي اينكه بگيم يكي ضعيف تره از اونكي درست نيست ! بزرگترين تفاوت هايي كه تو اسليم ها نسبت به فت ها ديده مي شه ايناس : اسليم قابليت اتصال به تلوزيون داره ، سبك تره ، حافظه داخليش كمي بيشتره در نتيجه سريع تر بازي ها لود مي شه . وگرنه تفاوت آنچناني نداره ...
3. ماجرايي نداره يه دستگاه جانبي كه به كنسول وصل مي شه . GPS هم كه مي دونيد چيه ! طبيعتا نقشه هاي تهران رو توش نداره !
4- فقط مدل اسليم ...
5- PSP يه كنسول قابل حمل با قدرت بالا ، پلي استيشن دو يه كنسول خانگي ، از نظر من مقايسه كلا غلطه ... ولي در كل PSP كنسول خيلي نازيه بخريد عاشقش مي شيد ...
سلام مرسي ( نه نخريدم ديگه هر چي زدم تو سر خودم نفهميدم چي بگيرم يه چيز ديگه خريدم جاي كامپيوتر پوله رفت ! )نقل قول:
همون موقع كه مي خواي دستگاه رو بخري چك كن اگه هم بر فرض نباشه بگي همون جا مغازه داره برات نصب مي كنه معمولا !
از نسخه 3.52 پچ چهار به بعد با يه مرحله كار مي شه پريد رو 3.90 ولي اگه فريم ور پايين تر از اين باشه به طور معمولا بايد چند تا مرحله انجام داد . در ضمن اسليم ها از فريم ور 3.60 شروع شدن يعني نمي توني PSP اسليمي پيدا كني كه فريم ورش پايين تر از اين باشه ! و چون بين فريم ور 3.60 تا 3.90 پايدار ترين فريم ور 3.72 پچ هفت يا هشت درست يادم نيست ! بود اكثرا رو همون فريم ور نصب كردن مغازه ها ولي همونظور كه بالاتر هم گفتن به مغازه دار بگي من 3.90 مي خوام سه سوت واست مي ريزه ( به هر حال مي خواد دستگاه رو بفروشه ! نصبشم زياد طول نمي كشه نهايت پنج دقيقه )
نگران بريك شدن هم نباش با پاندار معمولا مي شه سه سوت درستش كرد بريك مال قديما بود !!!!!!
موفق باشيد
سلام به بکس با حال:46:
لطفا به سوالای من با حوصله جواب بدین چون زیاد از psp سر در نمیارم .:20:
1_چرا نباید psp که کپی خور شده نخریم و منظور از استوك چیه؟
2_کپی خور کردن کار سختیه؟ نیاز به چه چیزی داره؟ برنامه ی خاص یا adsl ?
3_psp slim چه پکهایی داره؟ (محتویات هر پک رو هم بنویسین)
4_تو بعضی از فرومها گفته شده psp هایی که کپی خور میشن پس از مدتی میسوزن این خبر تا چه حد صحت داره؟
5_چطور میشه پیکسلهای سوخته رو تشخیص داد پیکسلا خیلی کوچیکن
6_آیا مهمه که پی اس پی که میخریم ابتدا چه ورزنی داشته باشه؟
7_بلندی صدا psp تا چه حدیه؟ به پای صدای n73 میرسه؟
با تشکر از دوستان
1)پس 200 تا 220 تومن!نقل قول:
2)نتیجتا اسلیم بهتره...
3)فقط می خواستم بدونم که واقعا جی پی اس داره یا نه ، وگرنه هروقت بخوام با موبایلم از جی پی اس استفاده می کنم(هرچند که نقشه ی ایرانش ضعیفه).
4)اونی هم که به تی وی وصل میشه فقط اسلیمه ، OK!
ممنون دوست عزیز از پاسخ های کاملت...اما یه قسمت برام شک برانگیزه!
این قیمتی که شما گفتی برای پی اس پی تبدیل شدس یا نه(منظورم از تبدیل شده اینه که یعنی بازی های غیر اورجینال هم بهش بخوره)؟؟؟
چون من هم این دو مدل رو قیمت کردم یکیش بود 270 تومن که فک کنم قدیمی یا همون فت بوده و یکیش هم بود 320 تومن که احتمالا اسلیم بوده و طرف اصرار داشت که اینا تبدیل شده هستن و میشه براشون بازی با قیمت یکی دو تومن گیر آورد...
ماجراش چیه؟!
دوستان من خواستم psp بگيرم بگم چه فريم ور ي روش بريزه؟؟(بهترين گزينه رو بگيد لطفا)
در ضمن اگه مغازه دار گفت بگير psp رو چك كن ببين سالمه فقط از لحاظ ظاهري چكش كنم منظورم اينه كه از نظر برنامه و اين جور چيزا نميخواد چك بشه
يه چيز ديگه چه جوري بفهمم psp در حال حاظر چه فريم وري هست؟؟؟؟
یه کم از این شانست به من قرض میدی؟!نقل قول:1-چون ممکنه یه psp بریک شده باشه که بردش رو عوض کردن و میخوان بفروشن البته فعلا اکثر psp هایی که فروخته میشه کپی خوره! استوک هم یعنی دست دوم.کار کرده و....نقل قول:
2-قبلا کار سختی بود! الان آب خورنه با پاندورا باتری سه سوت کپی خور میشه3
-چند تایی داره که یکیش دو تا بازی umd داره یکیش یه دونه داره یکیش هم هیچی نداره خود دستگاه با باتری و شارژر!
4-نه کدوم فوروم بوده!؟ البته psp ممکنه بریک بشه که اونم شرایطی داره همینطوری نمیشه
5-زیاد سخت نیست به رنگ قرمز یا آبی یا سبز در میاد به خاطر همین راحت میشه فهمید6
-زیاد نه چون با پاندورا کپی خور کردنش فرقی نداره
7-نه نمیرسه البته کیفیتش عالیه! و همچنین ربط به کیفیت آهنگ داره
3.90 m33 الان بهترینهنقل قول:
بهتره دستگاه رو نگاه کنی ببینی خط روش افتاده یا نه یه بار بو هم بکن!!!
تو قسمت setting گزینش هست
یه لینک برا popstation بدین دیگه!!
خيلي ببخشيد قيمت ها رو از كدوم دزدي گرفتيد !!!!!!! اين قيمت هايي كه من گفتم قيمت كپي خور شدشه ! در ضمن اگه شما PSP از اون ور بياريد كه كپي خور نشده باشه نهايت با ده تومن كپي خورش مي كنن ... ديگه هيچ رقمه قيمتش 270 نمي شه ! چه برسه به 320 !!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون
فرومش یادم نیست
اونایی که آکبندن و از قوطی در نیومدن اونا هم کپی خور کردن یا باید بدم برام کپی خور کنن؟
بازیها رو رو دی وی دی میفروشن که توش خیلی بازی هست امکان داره که بعضی از بازیها ناقص باشن؟
من قصد خرید Slim داشتم پس خیلی نگران firmware قدیمی نباشم! البته ترجیح می دم خودم آپگرید کنم تا بدم یکی دیگه آپگرید کنه.نقل قول:
یک سوال دیگه! Memory Stick Duo Pro قیمتهاش چطوریه؟ مموری های SONY اونقدرها از نظر Transfer Rate یا Access Time فرقی با SanDisk دارند؟ ( چون قیمتشون چند سال پیش حدود 25 درصد گرونتر بود الان رو نمی دونم! )
ممنون جاوید جان ، خوب شد ازش نخریدم!نقل قول:
معلوم شد یارو از اون غالتاق ها بوده...تشکر به خاطر راهنماییت!
بچه ها باور کنین شانس من اینقدرا هم خوب نیست!الآن حدود 10-12 ساله که مادربزرگم برام یه حساب قرض الحسنه باز کرده دریغ از یه 50 تومنی که من برده باشم!این بار نمیدونم چطوری شد!
نکته ی جالب اینه که یکی دیگه از دوستام هم دکمه ی پایینش خراب بود الآن درسته.باید حتما ازش بپرسم چطوری درستش کرده.اگه اونم همینجوری کرده باشه که دیگه کولاکه!
مجتبی من گوشی آخریتو خیلی دوست دارم...!!!چند گرفتیش؟
مموری اگه اصل باشه مارکش زیاد فرقی نداره تا اونجا که میدونم.ولی مواظب باش حتما موقع خرید با دستگاه ازش Detail بگیر ببین MagicGate داره یا نه؟مال من روش نوشته MagicGate اون شیار دایره ایه رو هم داره ولی تو دستگاه مینویسه MagicGate : Unknown.سرعتش هم یه خورده پایینه.نقل قول:
من قصد خرید Slim داشتم پس خیلی نگران firmware قدیمی نباشم! البته ترجیح می دم خودم آپگرید کنم تا بدم یکی دیگه آپگرید کنه.
یک سوال دیگه! Memory Stick Duo Pro قیمتهاش چطوریه؟ مموری های SONY اونقدرها از نظر Transfer Rate یا Access Time فرقی با SanDisk دارند؟ ( چون قیمتشون چند سال پیش حدود 25 درصد گرونتر بود الان رو نمی دونم! )
آقایون من احتمالا بعد از امتاحانات قصد خرید psp رو دارم.
قیمت slim ش حدود 200-220 تومنه؟
بهترین نوعش همینه؟یا نه بهتر از این هم هست ولی slim به لحاظ قیمتش مناسب تره؟
بعد گرافیک بازی هاش در حد ps2 هست یا بین ps2 و ps1 ؟
مموری تا چند ساپورت میکنه؟اصلا مموری روش هست؟یا بایذد جدا خریدش؟باید مارک خاصی باشه؟مموریش مخصوصه؟
بازی که روش نصب می کنی بستگی به مموری داره که روش میزاریم دیگه؟
ممثلا با یه مموری 2 گیگ نمیشه 2 تا بازی 1.5 روش نصب کرد درسته؟
غیر از بازی چه امکانات دیگه ای داره؟
تا چند سال دیگه براش بازی میزنن؟
در کل وسیله ی خوبیه؟
در ضمن من خوره ی گیمم و عشق گیم.
آخه من یا کارت گرافیک میخرم یا psp میخواستم بدونم می ارزه از یه کارت گرافیک ناز گذشت و به جاش یه psp خرید؟؟
ببخشید اگه زیادی سوال پرسیدم.
کارت گرافیک میخری یا پی اس پی؟! این دو تا اصلا ربطی به هم ندارن. اگه میخوای تو خونه بازی کنه، حتما سیستمت رو ارتقا بده. ولی اگه بیرون از خونه، مثلا تو مسیر و ... میخوای بازی کنی، پی اس پی بهترین گزینه است. البته میتونی به DS هم فکر کنی lol
اگه هم قصد خرید داری، حتما قبل یا وسط امتحانا (خرداد) بخر. چون اول تابستون گرونتر از حالت عادی میفروشن. بقیه ی سوالاتتون هم خودتون فکر کنید(!) میفهمید. مثلا معلومه که نمیشه رو یه مموری 2 گیگ، دو تا بازی 1.5 گیگ ریخت!!
بهترین راهنماییم اینه که در کل وسیله ی بسیار خوبیه!! و ارزش خریدن رو داره!!
ممنون آقا.نقل قول:
در رابطه با مموری اینو میتونم تشخیص بدم که سر مموری 2 نمیشه 2 تا 1.5 ریخت ولی منظور سوال این بود که بازی هاش موقع نصب فشرده نمیشن یا یه همچین چیزایی؟؟
فقط نگفتین گرافیک بازی هاش در چه حده.
اگه اینم بگید ممنون میشم.
چرا فشرده میشه البته به بازی هم ربط داره یه بار 700 مگ کم میشه یه بار 50 مگنقل قول:
از جواب دادن به این سوال متنفرم!! آخه هر کی یه نظر میده یکی میگه از در حد pc یکی میگه از pc بیشتره! من میگم در حد ps2 و بالاتر و پایین تر !! و.........
ببین اصلا هیچ اطمینانی نیست که psp که میخری چه کپی خور باشه چه نباشه آک باشه!نقل قول:
آره ممکنه البته اگه از جای خوب بخری زیاد مشکلی پیش نمیاد
خيلي ببخشيد منظورتون رو از (( بو كردن )) نفهميدم يكم مسئله رو باز كنين لطفا!!!:13:نقل قول:
يه سوال ديگه داشتم اينكه ميشه با كساني كه psp دارن به صورت گروهي بازي كرد جرياناتش چيه؟؟
ايا سرعت بازي رو كاهش ميده؟؟
ميشه يه نفر كه اسليم داره با يه نفر كه فت داره بازي كنن؟؟
اگه من بگردم و يه مغازه پيدا كنم كه psp كپي خور نشده به من بده براي كپي خور كردنش چه قدر زمان مي بره؟؟
بعد وقتي مموري خريدم و خواستم ببينم رو دستگاه جواب ميده يا نه از كجا بفهمم؟؟
صرف داره مموري تقلبي كه رو psp جواب ميده بگيرم؟؟
معمولا دستگاه های الکترونیکی اگه کار کرده باشه بوی خاصی داره!!نقل قول:
آره میشه البته یه شبکه اینترنتی هم داره که تو ایران به کار نمیاد اون خیلی بهتره با بعضی بازی ها میشه با 32 نفر بازی کرد ولی در حالت عادی هم میشه بازی کرد
نه سرعتش فرقی نداره
من اینو امتحان نکردم ولی 95 % احتمال میدم که میشه!
کمتر از 5 دقیقه!! حدود 8 تومن هم باید بدی
بهتره بازی gta رو روش امتحان کنی آره میصرفه البته الان قیمت رم های اصل پایین اومده
ممنون. PSP Slim گرفتم 225 تومن + یک مموری چهارگیگابایتی SONY که MagicGate هم داره اون دایره رو هم نداره! همراه با یک Screen Protector و چند تا بازی شد 260.نقل قول:
ممنون از همه به خصوص جاوید عزیز :46:
اين قيمتي كه شما خريدي پايين ترين قيمت بود؟؟؟؟نقل قول:
مموري رو چن گرفتي؟؟
كپي خور شده بود يا نشده؟؟
مبارك باشه ، اميدوارم ازش لذت كامل رو ببري ...نقل قول:
نسخه 3.90 کپی خور شده مموری هم:نقل قول:
4GB SONY Memory Stick Duo Pro
ممنون. تا الان که خیلی کیف داده! :46:نقل قول:
مموری چن گرفتی؟نقل قول:
از کجا می دونی مجیک گیت داره؟
اگه از روی نوشه که اطمینان نکن ولی توی منوی اولیه پی اس پی که هستی برو رو مموری و مثلث بزن اگر نوشته بود مجیک گیت ساپورت یعنی اصل وگرنه نیست
دوست عزيز ميدونم memory stick duo pro خريدي مموري ديگه كه به اين دوستگاه نميخوره منظورم اين بود كه قيمتش رو بگينقل قول:
به بقيه سوال ها هم لطفا پاسخ بده