آقا این که میگید stealth patch هست یا نه یعنی چی؟
این برنامه که تراوا جان گفتن از کجا باید تهیه بکنیم و کار با اون چطوریه؟
و این ixtrime چیه!
ببخشید که من این قده خنگما!
و این ixtrime چیه!
1- یعنی کاری کردن که دیسک شما از لحاظ نرم افزاری خیلی شبیه دیسک های اورجینال بشه.. و این کارم باعث میشه که ماکروسافت شما رو شناسایی نکنه و بن نشید..نقل قول:
و این ixtrime چیه!
برای دریافت این نرم افزار هم میتونید تو گوگل نسخه 10.2 رو سرچ کنید.. یک نرم افزار دیگه هم هست که مکمل اون یکی هست به اسم Kreon Rip Checke ... دیگه اگر خواستین کامل مطمئن بشین از اون هم استفاده کنید..
3- ixtrime یک نوع فریمور هست که توسط هکر ها منتشر میشه و قابلیت های رو مثل کپی خور شدن و شناسای نشدن و غیره .. رو انجام میده..
اگر خواستین بگین تا نرم افزار ها رو آپ کنم..
ixtrime رو آپ كن تروا جان
آره اگه آپ کنی ممنونت می شم:10:نقل قول:
سلام دوستان
من یکم تو این تاپیک گشتم و فهمیدم که مدل پرمیوم بهترین انتخاب هست.( بدون تلوزیون hd )
می خواستم بدونم مدل آرکید با پرمیوم چه فرقی داره؟
و قیمت آرکید هم حول و حوش چند هست؟
ممنون
پرمیوم یه هارد 60 گیگ داره که آرکید بجاش یه مموری 256 مگ داره.یه سری تفاوت های دیگه هم توبعضی لوازم جانبی مثل کابلهاشون هست.(یه سر به سایت xbox بزن)نقل قول:
کمترین قیمت هم آقا پیام تو فروشگاه مجازی سایت ---------- میدن:255و350 برای آرکید و پرمیوم!:27:
دوست عزیز فرق اصلی مدل آرکید با پرمیوم اینه که پرمیوم یه هارد 60 گیگ داره ولی آرکید نه و فقط یه مموری داره که البته برای سیو بازی ها کافیه ولی برای استفاده از داشبورد جدید نه.چون به هر حال اگه بازی رو روی هارد بریزی لنز دستگاهت سالم می مونه.هرچند اگه ارکید بخری می تونی خودت بعدا براش یه هارد هم بخری که البته این کار رو پیشنهاد نمی کنم چون هارد جدا یه کم گرونه.پس در حال حاضر هم بهترین انتخاب پرمیمومه.نقل قول:
قیمت ها هم متفاوته هر جا یه قیمتی می ده ولی از 280 تا 450 هزار تومن گیر میاد البته شاید بعضی جاها گرونتر هم بدن(شاید)
موفق باشید
سلام بچه ها من امروز یه x360 الیت خریدم با قیمت 550 از اصفهان نظرتون در مورد قیمت چیه؟؟؟؟
سلام دوست عزیز.ورودتو به p30 world رو خوش آمد می گم.باید بگم واقعا قیمت عالی بوده:31:نقل قول:
مبارکتون باشه.امیدوارم خوب براتون کار کنه:10::11:
نقل قول:
ixtrime رو آپ كن تروا جان
من منظورم برنامه های شناسایی دیسک ها بود نه فریمور..!!نقل قول:
فریمور میخواید چیکار.. ؟ رویه تمام کنسول های جدید همه فریمور 1.4 نصب هست.. لایتون ها هم که از 1.5 استفاده میکنند..
در هر صورت اینم نسخه 1.5 از سایت BC
کد:http://pedi7khat.persiangig.ir/ixtreme_1.5.rar
از سرزمین رایانه خریدی..؟نقل قول:
سلام بچه ها من امروز یه x360 الیت خریدم با قیمت 550 از اصفهان نظرتون در مورد قیمت چیه؟؟؟؟
الان به نظر من بیشتر از 500 تومن نباید برای الیت بدی..
چی بگم.شایدم شما درست می گید.علتی که من می گم قیمت عالیه چون با قیمت های وحشتناک تهران مقایسه می کنم.امان از این اختلاف قیمت و گرون فروشی:13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یدم 550 هارد 120 نظرتون چیه؟؟؟؟رجیون پال؟؟؟از نظر قیمت
سلام خدمت دوستان . من xbox م تلاریخ 2007 به بعد.(falcon) . لازم الان ixtrem جدید روش نصب کنم؟ نمیدونم مال خودم چنده از کجا بفهمم ورژنش چنده؟
این پست خلیل تو bcنقل قول:
سلام خدمت دوستان . من xbox م تلاریخ 2007 به بعد.(falcon) . لازم الان ixtrem جدید روش نصب کنم؟ نمیدونم مال خودم چنده از کجا بفهمم ورژنش چنده؟
خود من هم نفهمیدم چی گفته..نقل قول:
این چیزی که شما میخواد ساده هستش، ابتدا یک نسخه از همین fw کپی شده برروی درایور تون تهیه کنید
مثلا با کمک از برنامه jungleflasher در قسمت mtk flash 32 کلید read
بعد اون رو توی همون برنامه تب firmwaretool32 برید و توی load f/w image فایل رو باز کنید در قسمت firmware type
میگه که چه نسخه ای از ixtreme رو نصب کردید یا کردند
دوستان من یه سوال دارم این ای اکستریم ها چه تاثیری روی درایو دارن؟ریختن ای اکستریم جدید رو درایو کار ساده ای هست؟اگه اره طریقش رو بگین
هرچی ixtrime جدید تر باشه امکاناتی که براش در نظر میگیرن بالاتر هست..مهم ترینشم کپی خور شدن و شناسایی نشدن دیسکها غیر اورجینال هست..نقل قول:
دوستان من یه سوال دارم این ای اکستریم ها چه تاثیری روی درایو دارن؟ریختن ای اکستریم جدید رو درایو کار ساده ای هست؟اگه اره طریقش رو بگین
نصب کردنش رو باید حتما آموزش های لازم رو بهت بگن و همین طوری نمیتونی خودت ازش استفاده کنی..
یک سر بزن
کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=2367
خداییش منم نفهمیدم چی میگه برا همین اومدم اینجا مطرح کردم گفتم شاید دوستان روونتر توضیح بدن.نقل قول:
خود من هم نفهمیدم چی گفته..
ممنون. فقط به نظرتون لازم که ورژن جدیدشو نصب کنم؟
به نظر من که اگه نمیخوای به live وصل شی لزومی نداره که این کارو کنی.:27:نقل قول:
چون این کار بیشتر برای جلوگیری از بن شدن است!:46:
موفق باشی:20:
آره اما من صبح تا شب تو live م . مگه زندگی بدون live هم میشه؟!!!:Dنقل قول:
به نظر من که اگه نمیخوای به live وصل شی لزومی نداره که این کارو کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون این کار بیشتر برای جلوگیری از بن شدن است! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
البته فعلا مدتی کمتر میرم live چون امتحان دارم.
سلام ...كسي قيمت دوبي مدل هاي 360رو نداره؟؟واينكه اخرين مدل جيه؟؟...در ضمن من اكه بخوام مدل perimumبخرم برد و تاريخ ساخت ...درايو و ...بايد جي باشه؟...مشكل سه جراغه شدن رو نداره؟؟بازي كردن رو flat tvمعمولي با hd tvبابورتhdmi خيلي فرق ميكنه؟ يه راهنماي كلي بكنيد ممنون ميشم...:40::11:
دوست عزیز از قیمت های دوبی خبر ندارم ولی 360 های دوبی کپی خور نیستندو اگه خریدی باید تو ایران کپی خورش کنینقل قول:
آخرین مدل هم که احتمالا آرکید هست با برد جاسپر که مموری می خوره و برای استفاده از داشبورد جدید در کنسولت با این حافظه به مشکل بر خورد می کنی
الان بهترین انتخاب اگه تلویزیون hd نداری پرمیومه و اگه تلویزیون hd داری الایته.برد پرمیوم و الایت هم باید فالکون باشه و تاریخ ساخت هم باید مال سال 2008 باشه.داریو هم که باید lite on باشه
مشکل سه چراعه هم خیلی وقته حل شده
روی تلویزیون معمولی تصاویر کیفیت خوبی داره ولی روی تلویزیون hd کیفیت بهتره البته کیفیت مربوط به رنگ بندی بهتر و شفافیت بیشتره و به گرافیک ربطی نداره.گرافیک در هر دو نوع تلویزیون یکسانه
موفق باشی:10:
قیمت های دبی
آرکيد : به قيمت 750 درهم حدود 190 تا 195 هزار تومان
پرميوم : به قيمت 999 درهم حدود 255 تا 260 هزار تومان
الايت : به قيمت 1399 درهم حدود 355 تا 360 هزار تومان
البته این ها حدودی هست و به احتمال زیاد یک نموره از این بالاتره..
فکر کنم شما نسخه 1.4 بر رویه کنسولتون نصب شده چون هم بردتون فالکونه هم درایوتون benq هست..نقل قول:
آره اما من صبح تا شب تو live م . مگه زندگی بدون live هم میشه؟!!!:d
البته فعلا مدتی کمتر میرم live چون امتحان دارم.
اگر نسخه 1.4 داشته باشی هیچ مشکلی برای لایو بازی کردن نداری..
بچه ها این جریان هارد های نوت بوک چیه که به 360 وصل میشن
من یه دونه پیدا کردم میگه 65 تومن
هارد 120 هم هست میگه بازی هم میشه روش نصب کرد
چه کار کنم بگیرم یا نه؟
الان هارد 60 گیگ . 120 گیگ چنده؟
والا این هارد هم دردسری شده برا من
بله هارد های لپ تاپ به 360 هم میخورند.. فقط باید هارد رو فرمت 360 کنی که کار پر ریسکی هست..نقل قول:
بچه ها این جریان هارد های نوت بوک چیه که به 360 وصل میشن
من یه دونه پیدا کردم میگه 65 تومن
هارد 120 هم هست میگه بازی هم میشه روش نصب کرد
چه کار کنم بگیرم یا نه؟
الان هارد 60 گیگ . 120 گیگ چنده؟
والا این هارد هم دردسری شده برا من
از این پست زیر میتونی استفاده کنی..
قیمت هارد 20 گیگ 100 تومن و 120 گیگ هم 180 تا 200 تومن (سه ماه پیش هارد 120 گیگ 125 تومن بود)کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=17702
. سلام بچه ها xbox من دور cd ها یک خش میکشه دور تا دور البته سیمهای داخلش توسی هستند بنا براین باید benq باشه دراوم البته وقتی عمودی میزارم این اتفاق میفته میدونید مشکل چیه؟؟؟
سلام
من میخوام یه 360 بخرم .
اگه ممکنه یکی یه توضیح راجع به انواع مختلف این کنسول و قیمتهاش تو ایران بده ...
و اینکه 360 بگیرم به صرفه تره یا پلی استیشن 3 ...
قطعا مشکل از درایو هست .. معمولا وقتی دستگاه در حال اجرای بازی هست شما دستگاه رو تکون بدید این مشکل پیش میاد.. پیش نهاد میکنم کنسول رو برای تعمییر ببرین.. چون امکان داره به لنز دستگاه صدمه بزنه..نقل قول:
. سلام بچه ها xbox من دور cd ها یک خش میکشه دور تا دور البته سیمهای داخلش توسی هستند بنا براین باید benq باشه دراوم البته وقتی عمودی میزارم این اتفاق میفته میدونید مشکل چیه؟؟؟
قطعا با این شرایط 360 به صرفه تر هست..نقل قول:
سلام
من میخوام یه 360 بخرم .
اگه ممکنه یکی یه توضیح راجع به انواع مختلف این کنسول و قیمتهاش تو ایران بده ...
و اینکه 360 بگیرم به صرفه تره یا پلی استیشن 3 ...
شما اگر صفحه های قبل رو مطاله میکردن .. خیلی چیزها دستگیرتون میشد..
اما در کل 360 سه مدل داره (آرکد ، پریمیوم ، الیت) که هیچ فرقی از لحاظ کیفیت و کارایی نداره و فقط وسایل جانبیشون با هم فرق می کنه ...که به صرفه ترینش مدل پریمیوم 60 گیگ هست..
قیمت ایران هم بستگی به فروشگاهی که ازش میخرد متفاوته..
آرکد 260 تا 310 تومن
پریمیوم 60 گیگ 350 تا 440 تومن
الیت 440 تا 500 تومن
خیلی ممنون ...:10:نقل قول:
اتفاقا صفحات قبلی رو هم خوندم ولی می خواستم قیمت روز گیرم بیاد ...:20:
3 تا سوال دیگه هم داشتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- من یه tv lcd full hd دارم که 37 اینچه اگه یه پریمیوم 60 یا 20 گیگی بخرم میشه با کابل کیفیت رو بالا برد یا حتما باید مدل الیت بگیرم ؟
2 - از کجا بخرم که پایین ترین قیمت باشه ؟ (اگه آدرس بدید ممنون میشم) آخه زورم میاد دیگه بیشتر از 350 بدم چون فقط می خوام باهاش RE5 بازی کنم ...:31:
3 - من با اجازتون وقتی میشم پای بازی دیگه به این راحتیا پا نمیشم . شنیدم با 360 بیشتر از 3 ساعت نمیشه بازی کرد . این مشکل تو مدل پریمیوم هم وجود داره یا رفع شده ؟
1.دقیقا منظورتون از سوال چیه؟منظورتون رو نمی فهمم! دستگاه با یه کابل مخصوص به تلویزیون وصل میشه که کیفیت از تلویزیون معمولی بیشتره.این کابل تو الایت هست ولی تو پرمیوم نیست و باید خودتون بخریدنقل قول:
2.پیام از بازی سنتر البته باید خودتون کپی خورش کنید.اینجا ارزونترین قیمت رو داره
3.البته این مشکل خیلی کمتر شده و می تونید ساعات زیادی باهاش بازی کنید اگه دیگه بیشتر 7-8 ساعت می خواین باهاش بازی کنید باید 12 ولتش کنیدکد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=9516
موفق باشید
دوستان این بنده خدا که قراره من ازش هارد بگیرم میگه هاردش کرک شده است و نمیدونم فرمتش کرده و اماده هست برا استفاده
شما میگید چه کار کنم، بگیرم یا نه
دوستان کسی شماره بیگ گیم داره؟:11:
يه سوال داشتم...مدل اركيد به جز نداشتن هارد ديكه فرقش جيه؟؟ راستي هزينه كبي خور كردن درايو ليتون زياده؟؟ ممنون...
دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم مدل آرکید دیگه فرق خاصی با پرمیوم نداره.دسته هاشم بی سیمه.حتی یه بازی هم روش داره.خودتونم می تونید براش هارد بگیرید فقط هارد ها یه مقدا گرونهنقل قول:
کپی خور کردن هم حدودا20-25 تومن هزینه داره
موفق باشید
آقا اینو کپی خورش کنی کاراییش پایین نمیاد ؟نقل قول:
آخه من یه ps1 از انگلیس وارد کردم وقتی کپی خورش کردم دیگه همه ی بازیا رو نمی خوند ...
بازی ها رو روی کنسول دیگران امتحان میکردم میومد ولی مثلا رو دستگاه من تو لود گیر میکرد یا اصلا بالا نمیومد و...
فروشگاه BigGAME 22894783نقل قول:
شريعتي بالاتر از ميرداماد .برج مينا ط 2 واحد 31
حتما اون ps1 رو بد کپی خور کردین..نقل قول:
آقا اینو کپی خورش کنی کاراییش پایین نمیاد ؟
آخه من یه ps1 از انگلیس وارد کردم وقتی کپی خورش کردم دیگه همه ی بازیا رو نمی خوند ...
بازی ها رو روی کنسول دیگران امتحان میکردم میومد ولی مثلا رو دستگاه من تو لود گیر میکرد یا اصلا بالا نمیومد و...
شما وقتی دستگاه رو کپی خور مکنید .. طبعاً از دیسک های غیر اورجینال استفاده میکنید که کیفیت اونها با دیسک ها اورجینال خیلی متفاوته و این امکان وجود داره که به لنز و درایو دستگاه فشار بیاد.. و باعث گرم شدن دستگاه بشه..
همچنین دستگاه های xbox 360 حدود 3 سال گارانتی دارن و در صورت هر نوع دستکاری سخت اززاری از جمله کپی خور شدن.. این دستگاه از حالت گارانتی خارج میشه..
وقتی شما دستگاه رو کپی خور میکنید امکان شناسی توسط ماکروسافت رو بالا میبرید و امکان داره که در محیط لایو بن بشید..
این اتفاق های بود که امکان داره برای دستگاه شما بعد از کپی خور شدن بیوفته.. حالا دیگه خود دانی.. البته فکر کنم حدود 99.9 درصد مردم ایران با این مشکل ها کنار آمدن و دارن از دستگاه های کپی خور شده استفاده میکنند.
قیمت دی وی دی های اوریجینالش چنده ؟نقل قول:
اصلا گیر میاد ؟
بله ولی خیلی کم.Terova جان تو پست های قبل هم گفته بودن.حدود 45 دلار.نقل قول:
البته اینو بگم که قیمت جهانیش حدود 49 دلار هست.. که وقتی میاد ایران گرون میشه..
قیمتشم بستگی به نوع بازی داره مثلا geow 2 رو شاید 70 تومن هم گیر نیاری.. اما مثلا کراش حدود 50 -60 تومن هست..
بعد هم باید سفارش بدی تا برات بیارن .. یعنی مغازه داره بازی اورجینال 360 رو خیلی کم میارن.. چون معمولا کسی نمیخره..