شعره خوبی بود ولی بازم این گیتار الکتریک روی مغزه من پاتیناژ میره .
بابا یکی بره این گیتار الکتریکو از دست بچه بگیره .
شعر به این قشنگی با این سبک به فنا رفت :41:
Printable View
شعره خوبی بود ولی بازم این گیتار الکتریک روی مغزه من پاتیناژ میره .
بابا یکی بره این گیتار الکتریکو از دست بچه بگیره .
شعر به این قشنگی با این سبک به فنا رفت :41:
واقعا فراتر از محشره این اهنگ
شروع به خوندن میکنه مو به تن سیخ میشه
خدایا از خلقت چاوشی متشکریم
کل اهنگ یه طرف اون گیتارش یه طرف:40::27:نقل قول:
دقیقا موافقم واقعا قشنگ بیان کردید احساستونواز اینکه طرفدار خواننده ای مثه چاوشیم به خودم میبالمهیچ وقت مثه بقیه درجا نزده و یک جور کار نکرده و هر بار متمایز و هر بار هم به بهترین نحو کارشو انجام دادهواقعا عالی بود این اهنگنقل قول:
والا چی بگم .نقل قول:
خشونت این ساز و این سبک اون آرامشی که باید این آهنگ و این صدا و این شعر داشته باشه رو میگیره .
من که اون وسطشو میزنم بره جلو .
بقیه ی آهنگ خیلی قشنگه :20:
تولدش شدیدا مبارک :40:. دوستش میداریم :40:.
آهنگ دیوارِ بی درش هم بسیار قشنگ بود ولی برای من "ها"ی خاص یه چیز دیگه بود انصافا . فوق العاده بود اون آهنگ :8:.
.
خوب بود
میشه گفت عالی بود
تیکه دوم آهنگ فوق العاده بود
خوشم اومد
و البته بیشتر از "ها" دوسش داشتم این آهنگو
خب به قول خودت سلیقه اس دیگه....نقل قول:
من نمیگم این آهنگ قشنگ نیست چرا قشنگه ولی نه در اون حدی که بگم فوق العاده بود و ....
حد اقلش اینه که از راک های البوم ژاکت بهتره....
من این صدا رو خوب میدونم ولی نه عالی....
از سبک راک هم تنفر شدید دارم چون به نظر من بیش از حد صدای محسنو خش دار میکنه!!!!!
از آهنگ خنده نفرت دارم!!!!!نقل قول:
ببخشید انقدر رک و صریح میگم آدمی نیستم که زیر آبی برم از آهنگی بدم بیاد میگم بده!!!
نه من نمیگم صداش نازک باشه محسن چاوشی با همین صداش متفاوت شد ولی نه انقدر خش دار.....نقل قول:
منم ها رو از این آهنگ بیشتر دوس دارم!!!!نقل قول:
جمع بندی:این آهنگ خوب بود ولی نه این که خیلی عالی باشه و تو تاپ های چاووشی قرار بگیره!!!
بچه ها من مجبورم دیگه خیلی کمتر بیام اینجا فوقش هفته ای 2 بار....
بعد از کنکور هفته ای بالای 10 بار میام سر میزنم!!!
حلالم کنین!!!!
اگه اینجوریه دعا میکنم 60 سال پشت کنکور بمونی قبول نشی الهی:31:نقل قول:
راهی نداره کاری کنیم 0 بار در هفته بیای؟
ازم خسته شدی بگو نیام دیگه!!!!!!دی:نقل قول:
صادقانه بگم خسته شدم ...
جسارت نمیکنم بگم نیای ولی اگه همین حس بد ادامه پیدا کنه خودم دیگه به این تاپیک نمیام ...
یه انتقاداتی بهت دارم ولی میسوزم و میسازم چیکار کنم ...
اقا محمد میشه جوتاپیک بهم نریزی تو پرشین تولز هم دیدم همه پستات در جهت دعوا و جنجال هست میتونی بری تاپیک خواننده مورد علاقت اونجا پست بدینقل قول:
فقط اومدم یه تبریک بگم و برم ..... من بعد از ژاکت یه کم از محسن ناراحت بودم چون دیگه مثل قدیما نمیخوند .... و کلا کمتر گوش میدادم .....
اما امروز آهنگ دیوار بی در رو گوش دادم و هنوز بعد از بارها گوش کردن از جووش نتونستم بیرون بیام .... واقعا فوق العاده و احساسی و همون صدای قدیمی و خش دار گذشته رو میشه تو این آهنگ حس کرد و دقیقا حرف دل این روزهای من رو زد .... در کل بدجوری این آهنگ بهم داره حال میده ..... مرسی محسن .... راستی تولدت هم مبارک :40:
گزارشی از جشن تولد محسن چاوشی روز جمعه 7 مرداد جمعی از هواداران محسن چاوشی به مناسبت سی و دومین سالگرد تولد این خواننده محبوب جشن تولدی را در یکی از بهترین رستوران های تهران برگزار کردند. این جشن که می توان گفت برای اولین بار توسط هواداران یک خواننده در ایران انجام می شود به بهترین نحو ممکن برگزار شد. در این جشن که از ساعت 7 بعد از ظهر آغاز شد بیش از 60 نفر از هواداران محسن حضور داشتند. هدایای بی نظیر هنری از جمله تابلوهای طراحی و خطاطی از طرف 2 نفر از هواداران محسن به این مراسم آورده شده بود. حتی یکی از هواداران چاوشی که مقیم دیترویت آمریکا است از هر کدام از آلبوم های اورجینال محسن 70 عدد تهیه کرده بود و بین هواداران توزیع می کرد. این مراسم باشکوه با بریدن کیک عکس دار چاوشی و صرف شام در ساعت 10 شب خاتمه یافت و همه هواداران با همخوانی آهنگ های سنگ صبور و عصا مراسم را به پایان رساندند. یکی از مسئولین مراسم از برنامه های خیریه هواداران در آینده خبر داد و تاکید کرد که دیدار از موسسه محک و بیمارستان کودکان مفید و خانه سالمندان کهریزک از جمله برنامه های آتی این گروه می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااای !
چه آهنگ متفاوتی ! :18:
به جرعت میتونم بگم بهترین کار محسن تا این لحظه !
واقعا دم حسین صفا گرم با این شعراش ...
ترکونده ... :40:
توی این خونه پوسیدم خدایا
مگه دیوار اینجا در نداره
چقد باید تحمل کرد بی عشق
مگه دنیا در و پیکر نداره
چشام کم سو شد از بس گریه کردم
نمیدونم کی از این خونه میرم
دارم میپوسم و چشم انتظارم
دارم میمیرم و از رو نمیرم
هی سر به راه تر
هی سر به زیر تر
هی گوشه گیر تر
هر لحظه خسته تر
هر لحظه تلخ تر
هر لحظه پیر تر
دنیای من تویی
دنیا ولی میگن
زندون مومنه
آخه چه جوری از
خیر تو بگذرم
این غیر ممکنه
درست از اولین باری که رفتی
درست از اولین باری که مردم
درست از آخرین برگی که باختی
درست از آخرین دستی که بردم
درست از روز اول رفته بودی
همون روزی که من از دست رفتم
عزیزم عشق تو بمبست من بود
منم تا آخر بمبست رفتم :40:
هی سر به راه تر
هی سر به زیر تر
هی گوشه گیر تر
هر لحظه خسته تر
هر لحظه تلخ تر
هر لحظه پیر تر
واقعا شعرای حسین صفا ترکونده و خیلی محتوای جدیدی داره !
از قافیه های خز و خیل و تکراری خبری نیس ...
از محتوای تکراری شعرای دیگه خبری نیس ...
و البته این صدای گرم و دلنشین و پر غم محسنه که به شعرای حسین صفا جون میده :40:
نقل قول:
محمد عزيز با اين حرفات کل شخصيت محسن چاوشی رو زير سوال بردی . . .:41:
آهنگ خنده رو زير سول بردی که بهترين آهنگ سال 88 شد . . . آهنگی که يک سال تمام تا آلبوم حريص بياد تمام دنيای من بود . . . زمزمه ميکردم . . . تو ماشين فقط خنده گوش ميدادم . . . هيچ وقت نظر شخصی خودتو به جمع تعميم نده . . . تو نفرت داری من عاشقشم . . .
محمد جان کسی ميره سراغ راک که صدای خش داری داشته باشه . . . چون يه جاهايی از موزيک راک نياز هست که صلابت و خش صدا به اوج برسه . . . و اين خصوصيتی هست که محسن تمام و کمال داره . . . مطمئن باش که خواننده های با صدای نازک نمی تونن راک بخونن . . . می تونن ها ولی اسمش راک نميشه . . .
تو از " خنده " بدت مياد دليل نميشه " خنده " بد باشه . . . ايده آل نبود ولی عالی بود . . .
آهنگ " ها " ترنس بود و " ديوار بی در " راک . . . فک ميکنی قابل مقايسه هستن ؟
صدای محسن هميشه بايد اينجوری باشه و از اينم خش دارتر . . .
تو از راک بدت مياد ; من و خيلی از بچه های اينجا و ديگر جاها عاشق راکن به خصوص راک محسن چاوشی . . .
محسن چاوشی هنوز به اوج نرسيده ولی مطمئن باش از همه خواننده های داخل 3،4 سر و گردن بالاتره . . .
خواننده های ديگه يه طرف محسن يه طرف . . .
در مورد صدا هم يه نظر شخصی هست . . . ولی اکثريت صدای محسن و عالی ميدونن . . . و از اينم عالی تر خواهد شد . . .
نقل قول:
آهنگ خنده رو زير سول بردی که بهترين آهنگ سال 88 شد . . .
دوست عزیز منبع و ملاک حرفتون برای اول شدن ترک چاووشی چیست ؟ نکنه سایت موسیقی ما ؟؟؟ با اون نظرسنجی چند هزار نفریش ؟؟ آیا ملاک همه ی جامعه بود ؟؟؟؟؟ حداقل در مورد شخص چاووشی به یه نتیجه رسیدم که بیشتر از اینکه در جامعه ما طرفدار داشته باشه در دنیای مجازی صاحب سبک و پرطرفداره ... پس لطفا نگید برترین ترک سال 88 ... درسته ملودی خنده فوق العاده عالی بود ... اما صدای چاووشی در قسمتهایی از همون ترک کاملا خارج بود ...
نقل قول:
.محسن چاوشی هنوز به اوج نرسيده ولی مطمئن باش از همه خواننده های داخل 3،4 سر و گردن بالاتره . . .
اگر مایل باشی میتونم تو همین تاپیک با استدلال فنی واست شفاف توضیح بدم که چاووشی بهترین خواننده مجاز ایران نیست ...
نقل قول:
خواننده های ديگه يه طرف محسن يه طرف . . .
تا کی تعصب ؟؟؟
نقل قول:
در مورد صدا هم يه نظر شخصی هست . . . ولی اکثريت صدای محسن و عالی ميدونن . . . و از اينم عالی تر خواهد شد . .
اکثریت منظورتون دوستان مجازی و ایترنتی هستن ؟؟؟؟؟.
ببخشید یه سوال برام پیش اومد.نقل قول:
شما که کلا نظرای توی اینترنت رو مجازی میدونید و قبولش نداری پس یعنی تو دنیای واقعی رفتی نظر همه ی آدمارو پرسیدی ؟ :10:
این آمارتون رو چه جوری به درست میارید ؟
به نظر من اون حرف دوستمون تعصب نبود و نظر خودش رو گفت.
خیلی دوست دارم بدونم بهترین خواننده ی ایران از نظر شما کیه ؟ یعنی نظر شخصیتون رو بدونم.
در مورد نظر سنجی های موسیقی ما کاملا موافقم که هیچ اعتباری نداره !
البته نه اینکه واقعا هیچ اعتباری نداشته باشه ولی نمیشه بهش اعتماد کرد.:11:
اختصاصي اخبار موسيقي ايران- بهمن بابازاده:در روزي که بيش از يکصد نفر از طرفدارران «محسن چاوشي» در جشني بزرگ، 32 سالگي اين خواننده را جشن گرفته بودند، خود اين خواننده از حضور در اين مراسم طفره رفت تا جشن تولد اين خواننده بدون حضور خودش برگزار شود.نقل قول:
جمعه ، 7 مرداد رستوران «اليزه» مجتمع تجريش مکاني بود که پذيراي خيل عظيمي از طرفداران چاوشي بود که از نقاط مختلف کشور از قبيل مشهد و تبريز و اصفهان براي حضور در جشن تولد خواننده محبوب شان خود را به تهران رسانده بودند و تا آخرين لحظات برنامه هم براي حضور خواننده مورد علاقه شان بي قراري نشان مي دادند که در نهايت با قطعي شدن عدم حضور چهره محبوب شان، خودشان دور هم جمع شدند و قطعه «سنگ صبور» را همخواني کردند. در اين برنامه تعدادي از موزيسين ها و آهنگسازان معتبر و به نام موسيقي کشور هم بنا به دعوت برگزار کننده هاي اين جشن، حضور داشتند که به محض قطعي شدن عدم حضور چاوشي محل برگزاري برنامه را ترک کردند. گفتني ست که برگزار کننده هاي اين برنامه هزينه هنگفتي را بابت اجرايي کردن اين پروژه در يکي از بهترين رستورانهاي شمال شهر متحمل شده بودند که به رغم هماهنگي هاي قبلي، به سرانجام درستي نرسيد.
برگزارکنندگان اين جشن براي همه حاضران در جشن تي شرت و کلاه هايي يکدست را تهيه کرده بودند که عکس چاوشي روي آنها نقش بسته بود و نظر تمام حاضرين و ره گذران را به خود جلب کرده بود.
از ديگر برنامههايي که در اين جشن بيش از همه مورد توجه همه قرار گرفت نصب بيلبوردهاي بزرگ ده متري در فضاي باز رستوران محل برگزاري جشن بود که در نگاه اول براي همه رهگذران منطقه تجريش تهران، بسيار جالب بود و هر کسي به نوعي در مورد اين همه عشق و علاقه کم نظيرعکس العمل نشان مي داد.
پذيرايي از همه مهمانان، صحبت در مورد بهترين قطعات چاوشي ، اظهار نظر در مورد بهترين آثار روز بازار موسيقي کشور و طرح تشکيل کانون هواداران اين خواننده از جمله مهم ترين بحث هايي بود که در اين برنامه مطرح و در موردش بحث گفتگو شد .
گفتني ست که خبرنگار «اخبار موسيقي ايران» با دعوت رسمي برگزار کنندگان اين برنامه در آن حضور پيدا کرده و اين رسانه آمادگي انعکاس خبري نشست ها و مراسم هاي مشابه براي تمام هنرمندان عرصه موسيقي را داراست و با کمال ميل از چنين گردهمايي هايي استقبال به عمل مي آورد.
عکس های رو از این لینک میتونید ببینید :کد:http://iranmusicnews.net/1387-12-27-08-40-30/1390-02-25-20-01-09/58-1389-12-10-09-41-34/943-1390-05-09-10-17-06.html
نقل قول:
دوست عزیز منبع و ملاک حرفتون برای اول شدن ترک چاووشی چیست ؟ نکنه سایت موسیقی ما ؟؟؟ با اون نظرسنجی چند هزار نفریش ؟؟ آیا ملاک همه ی جامعه بود ؟؟؟؟؟
نکنه شما دوس داری بريم تو جامعه ميکروفون دس بگيريم نظر تک تک افراد جامعه رو بپرسيم . . .
خوب معلومه که تو دنيای مجازی نظرسنجی بايد بشه . . .
نقل قول:
حداقل در مورد شخص چاووشی به یه نتیجه رسیدم که بیشتر از اینکه در جامعه ما طرفدار داشته باشه در دنیای مجازی صاحب سبک و پرطرفداره ... پس لطفا نگید برترین ترک سال 88 ... درسته ملودی خنده فوق العاده عالی بود ... اما صدای چاووشی در قسمتهایی از همون ترک کاملا خارج بود ...
والا همين تولدی که واسه محسن گرفتن نشان از محبوبيتش تو جامعه داره . . . حالا بگذريم از نکته های ديگه . . .
منم گفتم که ترک خنده ايده آل نبود . . .من تعصب به خرج نميدم . . . نبايد سرمون و بکنيم تو برف و ايرادارو نبينيم . . . محسن ايرادايی هم داره . . . و گفتم که هنوز به اوج نرسيده . . . کار داره . . . محسن هنوز 7 ساله اومده تو موزيک به صورت حرفه ای . . . و اين همه صدا کرده . . . خودشم صدای متفاوت !!!!!!!!
نقل قول:
اگر مایل باشی میتونم تو همین تاپیک با استدلال فنی واست شفاف توضیح بدم که چاووشی بهترین خواننده مجاز ایران نیست ...
شما نظرات و استدلالای فنی تونو بفرمائيد ما گوش ميديم . . . تا جايی که فنی باشه و نکته سنجی . . . نه نکته گيری !!!
نقل قول:
تا کی تعصب ؟؟؟
نه دوست عزيز در سطح دنيای واقعی هم خودت بهتر از من ميدونی محسن شناخته شدست . . .
وقتی کسی هنر ارائه ميده بايد تقدير بشه . . .
خواننده های ديگه به تکرار رسيدن . . . ولی چاوشی هنوز نشاط خودشو داره . . .
دوستان گلم :40:
ممنون از فعالیت زیباتون:11:
فقط بگم اگه میشه عکس که میذارین بند انگشتی بذارین یا اینکه لینک عکس رو قرار بدین
تاپیک کلا از شکل افتاده خوب نیس اینجوری باشه
ممنونم
برسیم به اصل مطلب:31:
دو تا نوشته ی دیشب و امروز محسن چاوشی تو فیس بوک رو براتون میذارم:31:
امشب بعد از مدتها شادی را لمس کردم ...جبران میکنم ...مردونه ی مردونه
نمی دونم اگه شماها نبودید چه میکردم...
دوستان لطفاً از کلکل، تسویهحساب شخصی، توهین و تحریک خودداری کنید ...
طرفداران خواننده سعی کنن با سعهی صدر بیشتری در قبال انتقادات دیگران رفتار کنند و به نظرات دیگران احترام بگذارن ...
دوستانی که طرفدار نیستند و/یا میخوان انتقاداتی رو به خوانندهی مورد نظر در تاپیک هوادارانش وارد کنن هم، از تحریک و لحن نامناسب به شدت خودداری کنن و سعی کنن تا جایی که امکان داره لحنشون انتقادی و دوستانه باشه، نه تخریبی ...
با تشکر از دوستانی که منطقی بحث میکنند :)
وای چه جمله ی باحالی ... اینو محسن گفته واقعا ؟ :40:نقل قول:
امشب بعد از مدتها شادی را لمس کردم ...جبران میکنم ...مردونه ی مردونه
نمی دونم اگه شماها نبودید چه میکردم...
من پیشنهاد میدم اگه دیدیم کسی میاد پست مخالف میزنه به نحوی که میخواد نظم تاپیک رو بپاشه اصلا جوابشو ندیم تا خودش روشو کم کنه بره :21:نقل قول:
دوستان لطفاً از کلکل، تسویهحساب شخصی، توهین و تحریک خودداری کنید ...
طرفداران خواننده سعی کنن با سعهی صدر بیشتری در قبال انتقادات دیگران رفتار کنند و به نظرات دیگران احترام بگذارن ...
دوستانی که طرفدار نیستند و/یا میخوان انتقاداتی رو به خوانندهی مورد نظر در تاپیک هوادارانش وارد کنن هم، از تحریک و لحن نامناسب به شدت خودداری کنن و سعی کنن تا جایی که امکان داره لحنشون انتقادی و دوستانه باشه، نه تخریبی ...
با تشکر از دوستانی که منطقی بحث میکنند :)
میدونی مشکل اینجاست که هر دو منتقد چند صفحه قبل کارای چاووشی را گوش میکنن
به نوعی طرفدارش هم هستن
ما هم باید یه کم ظرفیتمونو ببریم بالا
سلام دوستان ...
من رو نميدونم سليقم رو بشناسيد يا نه ... اما عليرضا كه دوست صميمي من هست ( و از طرفداراي چاووشي هست و خيلي اينجا سر ميزنه ) ميدونه كه من تو داخل كشور و از ميان خواننده هاي در قيد حيات خيلي محسن چاووشي رو دوست دارم و واقعا واسه بار اولي كه كارش رو شنيدم كه برميگرده به چند سال قبل و آلبوم نفرين ... واقعا مجذوبش شدم ... چون اون زمان خيلي شبيه خواننده ي محبوب من ميخوند ...
و الان چند سالي هست خوشبختانه داره راه خودش رو پيدا ميكنه تو موسيقي و به نوعي خودش رو جدا كرده از اون خواننده ي محبوب من و داره خودش براي خودش راه جديدي رو ميره و اميدوارم در چند سال آينده هم همه چاووشي رو با سبك و روش مختص خودش بشناسن و همه يادشون بره كه وقتي شروع كرد كارش شبيه آقاي س.ق بود ( البته تا حدودي و اين هم نظر شخصي من هست = ثابت شده و قطع نيست)
اما يه چيزي كه دوست داشتم بگم اينه كه به نظرم نه تنها محسن چاووشي عزيز ... بلكه خيلي از كساي ديگه از بزرگان موسيقي ما تو آهنگسازي و خوندن و انتخاب شعر و تحرير دادن و ... ( همه ي جوانب كاري و مرتبط با خوانندگي ) بي عيب و نقص نيستش ...
يه مثال از خودم :
باز هم ميگم دوست صميمي من عليرضا كاملا من رو ميشناسه و ميدونه كه طرفدار آقاي س.ق هستم ... و خيلي دوسش دارم اما تازگي ها سعي كردم كمي تعصب رو تو موسيقي كنار بزارم حتي براي عزيزترين و محبوبترين هايي كه دارم. وقتي خواننده ي محبوبم 5-6 سال هست افت شديدي پيدا كرده ... خب من بايد اين رو بپذيرم كه ايشون ديگه اون حساسيت رو نداره و قطعا اشتباه هم داره با وجود اينكه تحصيلات آكادميك داره در دانشگاه Royal Social Art از لندن در رشته ي Composition و Jazz Classical
ربط اين حرفم با محسن چاووشي اين بود كه خب مسلما اين عزيز هم تو كارهاش عيب و اشكال داره و باز هم مسلما ممكنه من به عنوان يك طرفدار ايشون از گاهي تحرير ها و خوندن ها و اشعار خوشم نياد 100 درصد و يه آهنگ براي خوب باشه ( نه عالي ) يا متوسط و يا حتي ضعيف ... و در عين حال هم ممكنه مثلا اين امر براي عليرضا هميشه 100 درصد باشه و بگه من 100 كارهاي ايشون به نظرم عالي هست.
كلا خواستم بگم خوبه آدم تعصب نداشته باشه حتي روي كسي كه 52 سال داره با موسيقي سر و كله ميزنه ...
به اميد موفقيت هر چه بيشتر محسن چاووشي يكي از بهترين هاي داخل ايران :11: ( نگفتم فقط "بهترين" چون در هيچ موضوعي "بهترين" وجود نداره و امري كاملا نسبي هست)
+
راستي آهنگ جديدش رو هم گوش دادم ... به نظرم كار خوبي بودش :20:
در پايان بگم كه من فقط نظر شخصي خودم رو به عنوان طرفدار گفتم. نظر تمام دوستان قابل احترام هست و 100 درصد ممكنه مختلف باشه.
ممنون :11:
صفحه ی رسمی یا شخصی محسن چاوشی رو توی فیس بوک می شه بگین؟!
هر چی این آهنگ دیوار بی درو گوش میدم سیر نمیشم از صبح تا حالا 100 بار ریپیت شده :37:.
چه آهنگ قشنگی ...
چه صدای پر غم و خشداری ...
چه حرف های قشنگی که از ته دلش میزنه ... :40:
میشه در مورد آلبوم 13 توضیح بدید ؟
آخه تا جایی که من یادمه یکی دو سالی هست حرف این آلبومه ولی منتشر نمیشه.
توش اشعار شاعرایی مثل مولانا رو میخونه ؟
تو این آلبوم اشعار مولانا،وحشی بافقی، شهریار و ... خونده میشهنقل قول:
تنظیم قطعاتش رو هم شهاب اکبری بر عهده داره. البته 1-2 تو ترکش رو هم کوشان حداد
کی این آلبوم میاد ؟نقل قول:
تو این آلبوم اشعار مولانا،وحشی بافقی، شهریار و ... خونده میشه
تنظیم قطعاتش رو هم شهاب اکبری بر عهده داره. البته 1-2 تو ترکش رو هم کوشان حداد
خیلی باید جالب باشه.
حالا چرا اینقدر تاخیر خورده ؟
قرار بود تابستون بیاد ولی اونجوری که معلومه رفت برای زمستوننقل قول:
آلبوم چند سال پیش به سفارش حوزه هنری شکل گرفته بود و کارهاشم تقریبا انجام شده بود ولی به دلایلی قطع همکاری شد.
بعد اون قضیه چاوشی تصمیم گرفت مستقل آلبوم رو بیرون بده و قطعات دوباره تنظیم شد
همین که البوم هاش هر سال داره پرفروشترین البوم ایران میشه بسته که بدونید بهترین و پرطرفدارتین خواننده داخل ایران هست:21:
اون از فروش فوق العاده یه شاخه نیلوفر
اینم از حریص...
مثالش همین انجمنم خودمون
اصلا شما یه نگاه به صفحات همین تاپیک بنداز... تاپیک کدوم خواننده اینقدر بازدید کننده داره؟:5:
نقل قول:
حميد جان با کليت حرفات و نظرات موافقم . . .
به نظر من تعصب آدم و کور ميکنه و باعث ميشه آدم حسن ها و خوبی هارو چند برابر ببينه و قبح ها و بدی هارو اصلا نبينه . . . واسه همين تعصب عين خوره ميمونه . . .
اين تقليدی که شما گفتين خود محسن چاوشی چندی پيش توی يه مصاحبه اشاره کرده بود و گفته بود که:
من قبول دارم که اول کارم رو با تقليد آغاز کردم . . . و معتقدم تقليد لازمه کاره . . . به شرطی که بعد از يه مدت آدم خودشو پيدا کنه و راه خودشو بره . . . الان کسی نميتونه بگه که من دارم تقليد ميکنم . . .
بعد گفت که : اگه بخواين همين الان کامپيوترم و باز کنم نشون بدم که 7،8 صدا دارن از من تقليد ميکنن . . . من خوشحالم از اين بابت به شرطی که چن وقت ديگه اونا خودشونو پيدا کنن . . .
پس می بينيم محسن سرشو زير برف نميکنه و با خودش رو راسته و از واقعيت فرار نميکنه . . .
همين چن وقت پيشم از هواداران خواست که با القاب کذايی مثل " سلطان و پادشاه و . . . " که در موردش به کار می برن اونو از خود واقعيش دور نکنن . . .
اين واسه من به شخصه کلی ارزش داره . . .
من خودم فوق العاده سياوش قميشی رو دوس دارم و اگه اشتباه نکنم دکترای موسيقی هم داره ، نه؟
و واقعا خواننده صاحب سبک و تاثير گذاری هست . . .
منتها چه محسن چاوشی باشه چه سياوش قميشی دليل نميشه بی نقص باشن . . . به قول خودت بهترين نداريم تو دنيا . . . چون " انسان " کامل نيست . . . در نتيجه نمی تونه چيز کامل و بی نقص خلق کنه . . .
ممنون . . .
نقل قول:
حالا چرا اینقدر تاخیر خورده ؟
محسن چاوشی خودش گفته تو اين آلبوم زمان اصلا هيچ تاثيری نداره و هيچ خللی وارد نمی کنه . . .
هر موقع که بياد تازگی خودشو داره . . . اين حرف رو زمانی که قرار بود اين آلبوم قبل از حريص بياد گفته . . .
آره مجید خان حتما ادد کن محسن رونقل قول:
حضور فعال و گرمی تو فیس بوک داره...
این صفحه اولش که پر شده و فکر نکنم بتونه شما رو ادد کنه ...نقل قول:
این صفحه دومش که به تازگی ساخته ...کد:www.facebook.com/chavoshi1
طبیعتا صفحه اولش فعالتره ولی هر دو رسمیه ...کد:www.facebook.com/chavoshiII
سخنان حمید خان کاملا تایید میشه :40:نقل قول:
ممنون از لطف و توجهت:11:
ممنون :11:نقل قول:
میتونم به راحتی بگم این آهگ برا من شده جز تاپ10 محسننقل قول:
خیلی زیباست
:11:
این تولده محسن که عکساش توی پستای قبلی هست قضیش چیه ؟!
کجاست ؟
خودشم بوده ؟
-
اون وقت این صفحات فیس بوک از کجا معلوم واسه خودش باشه ؟
مطمئنید ؟
70-60 تا از هواداراش بودن، کلی هم خرج کردن، چند نفر آدم مهم هم دعوت کردن، تو یه رستوران گرون قیمت تجریش هم گرفتن، بعد محسن نیومده !!نقل قول:
اینا هم کیکو خوردن دور هم آهنگ خوندن، رفتن خونههاشون ...
خیلی خوشم از این اخلاق منزوی بودن چاوشی میاد... یه جورایی متمایزش کرده!
چه بامزه !نقل قول:
طرف نیست ، اینا خودشون واسه خودشون جشن میگیرن : دی
-
کلا منم از منزوی بودنش خوشم میاد
ممنون ;)
بله پروفایل های شخصی رو علیرضا معرفی کردند chavoshi1 و chavoshiII...دوستان هم خواهشا بی جهت به ایشون پی ام ندید..نقل قول:
اون وقت این صفحات فیس بوک از کجا معلوم واسه خودش باشه ؟
مطمئنید ؟
اینم پیچ اختصاصی ایشون.....پیج رو لایک بزنید و SHARE کنید..
نقل قول:
کد:http://www.facebook.com/mohsen.chaavoshi