بله طرح هاش فرق داره طرح هایه خاص خودش رو داره که این طرح ۲ ساعته نامحدود نیست توش بعدشم بستگی به منطقه تون داره اگه پوشش خوب باشه سرعت دانلودتون بالایه ۲ تا ۳ مگهنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
بله طرح هاش فرق داره طرح هایه خاص خودش رو داره که این طرح ۲ ساعته نامحدود نیست توش بعدشم بستگی به منطقه تون داره اگه پوشش خوب باشه سرعت دانلودتون بالایه ۲ تا ۳ مگهنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
TD-LTE هیچ بسته نامحدود شبانه ای نداره .نقل قول:
اگر توی پوشش باشی احتمال خیلی بالا سرعت بالاتری نسبت به 4g بگیری
به نظرم ایرانسل خیلی عجله نداره واسه پوشش سراسری TD-LTE . دلیلش هم میتونه این باشه که نسبت به بقیه اوپراتورها مخصوصا همراه اول مشترک اینترنت بیشتری داره و فعلا راضیه .نقل قول:
یا ایرانسل یا مودمت QoS دارهنقل قول:
مودم که برای خود ایرانسل هست و QoS ندیدم توشنقل قول:
از سمت ایرانسل یعنی دیتای تک تک یوزرا روشون QoS اعمال میشه؟
دو تا تست بالا برای fdd هست ظاهرا.
اینجا گروه tdd.
بلی ببخشید. من هم حواسم نبودنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان کسی Firmware جدید برای z6000 سراغ نداره ؟ چه اورجینال ایرانسل چه اصلی سازنده . من که 2000 تا شرکت چینی پیدا کردم که عینا همین مودم رو میسازن و هیچ کدوم هم جواب نمیدن
در چند صحفه قبل قرار دادم ميتونيد استفاده كنيد.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا همینطوره . فقط و فقط رقابت هست که باعث پیشرفت میشه . تا رایتل نبود اون دوتا (همراه اول و ایرانسل) اصلا قصد آوردن اینترنت پرسرعت رو نداشتن درحالی که کشورای دیگه چندین سال بود که این سرویس رو اورده بودن و تازه با اومدن رایتل به سرشون زد که تکونی به خودشون بدن . حالا در زمینه TD هم تا رقیبی واسه ایرانسل نیاد بعیده خودش حرکت خاصی در این باره بزنه .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk