فعلا که تا اینجای کار کوبا توی رنکینگ FIVB اومد زیر ایران... تا پایان مسابقات هم تیم های بیشتری میان
Printable View
فعلا که تا اینجای کار کوبا توی رنکینگ FIVB اومد زیر ایران... تا پایان مسابقات هم تیم های بیشتری میان
کی گفت کوبا اومده زیر ایران.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پایان مسابقات، ایران در بدترین حالت 6ام میشه که امتیازش میشه 134نقل قول:
کوبا هم الان 11ام شد و امتیازش شد 118
پس فعلا کوبا رو رد کردیم
بابا از این مثلا کارشناس ها مثل کارگر افعانی تو ایران زیاده؛نقل قول:
یه مثال بزنم برات!!!
مجتبی تقوی تو فوتبال نتونسته یه تیم در حد و اندازه های سایپا رو جمع و جور کنه.اومده تو تلویزیون مورینیو رو نقد و بررسی میکنه!!!! :n08::n08::n08::n08::n08::n08:
و حالا با توجهات بی سابقه ی مردم ایران به والیبال؛به زودی شاهد جمع کثیری از این دوستان خواهیم بود.
به شخصه در مقابل ولاسکو ؛ هرگز نمیتونم کواچ رو باهاش مقایسه کنم؛یعنی کسی هست بگه کواچ از نظر فنی بهتر از ولاسکو هست؟
من ولاسکو رو پدر والیبال نوین ایران میدونم.
اما خداییش کواچ خیلی خوب تیم رو در همون مسیر پیشرفت هدایت کرد و واقعا بی انصافیه که کواچ رو بیام نقد کنیم در حال حاضر...
گفتم اگر حداقل 320 داشته باشی یعنی میتونه برسه به یک مگابیت . اگر بازی طوری باشه میتونه به 2.5 ساعت کشیده بشه و اگر شما به تنظیمات رزولوشن توجه کنید متوجه میشین بعضی سایتها اجازه میدن تا سقف 640 در 480 ببینین که حجم مصرف شده برای 2.5 ساعت با یک مگابیت برابر با حدود یک گیگ.پس حداقل سرعت 320 با حداکثر یک گیگ حجم مصرفی یعنی میتونه معنا این باشه سرعت 450 کیلوبیت و برای بازی تا 4 ست مثلا 1.5 ساعت میشه 270 مگابایت.نقل قول:
الان که میلیارد ها پول ریخته میشه سالانه تو جیب فوتبالیست ها ؛ چرا اونا انگیزه ندارن؟!!!!!! چرا اونا برای پرچم کشورشون اینطور غیرتمندانه نمیجنگنن...نقل قول:
کلا اگر خوب از این بچه ها حمایت نشه روحیه شون میاد پائین و سریع اشباع میشن (مقام و مدال خشک و خالی با بدست اومدنش عادی میشه اما همه به پول و امکانات مالی علاقه و نیاز دائمی دارند) و مهمتر از اون انگیزه ای هم برای جانشینان آینده اونها هم نخواهد بود!
اتفاقا هیچ چیز مثل پول نمیتونه یه ورزشکار رو اشباع کنه و به بی راهه بکشونه...
:n23:
به نظر من، والیبال بزرگسالان ایران پیشرفتش رو قبل از ولاسکو شروع کرد... جایی که واسه اولین بار سال 2009 به مقام نائب قهرمانی آسیا رسیدنقل قول:
حالا ولاسکو اومد توی مسیر پیشرفت ایران قرار گرفت. سال 2011 و اولین تورنمنت پیش رو، جام قهرمانی آسیا بود که اتفاقا ایران میزبانش بود و چون ما دوره ی قبل نائب قهرمان شده بودیم، خیلی ها پیشبینی اینو میکردن که این بار توی تهران قهرمان بشیم.
منظورم اینه که والیبال ایران بدون ولاسکو هم پیشرفت میداشت، ولی حضور ولاسکو مثل کاتالیزور بود و سرعت پیشرفت ایران بیشتر شد و من منکر تاثیر بسزای این بشر نمیشم
نمیشه پیشرفت والیبال رو مدیون سرمربی بود، چه کواچ و چه ولاسکو، والیبال ما مثل یک قایق توی دریاست که چند نفر سوار اون هستن و هر کسی به نوبه ی خودش داره پارو میزنه، یکی موثرتر و یک تاثیرش کم تر
به نظر من اگه بخوایم یک نفر رو به عنوان موثرترین فرد توی والیبال ایران انتخاب کنیم، اون شخص یزدانی خرم هست.
من باب دانش فنی کواچ همین بس که این آدم یه تیم توی دسته دوم ایتالیا رو قهرمان کرد و بعدش توی دسته اول ایتالیا، یعنی بهترین لیگ والیبال دنیا، همون تیمی که قبلش توی دسته ی دو بوده رو نائب قهران لیگ و جام حذفیش کرد و مربی سال ایتالیا شد
بنظر من والیبال ایران تیمی بود که از زمان پارک کی وون استارت زده شده برای پیشرفت!
و بعد ولاسکو مثل دل بوسکه در رئال مادرید یا سر الکس در منچستر، یک تیم به معنای حقیقی رو شکل داد که بعد از اون این تیم با هر مربی میتونه به مسیر پیشرفتش ادامه بده:n02:
اها از اون لحاظنقل قول:
فوتبالیستا به مفت خوری عادت کردن البته ایرانومیگم هم مربی به مفت خوری عادت کرده وهم بازی کنا اصلا چه ببازن چه نبازن عین خیالشون نیست علاقه باید باشه وکارکشی وقتی فوتبالیستا بالاتر از مالدیو بازی نکردن بایک تیم بزرگ فقط پز 1باربازی باارژانتین وهلندو میدننقل قول:
درصورتی که انقدرباید بااینابازی کنیم تادرحد یک تیم نسبتا معمولی بشیم
پول بهترین کاراییه روحیه بازیکن زیادمیشه
وخیال راحت
وقتی فوتبال مدرن ندیده وقتی چندتا بازی دوستانه نداره اونم باتیم هایه قوی اونوقت شمامیگید نمیجنگن با چندتا تیم خوب بازی کنن روحیه پیدامیکنن مثل پولادی باروحیه مسی وهیگواینو دریبا کرد ولی تولیگ ایران که کسل کننده وچذابیتی نداره نمیتونه یکنفرودریبل کنه
والیبال ایران که بامالدیو هایتی و این کشورابالا نیومد
وقتی رویه زایسف بهترین بازیکن والیبالوکم میکننکلی کیف وعش به هشون دست میده وهمچنین پولادی درمقابل مسی
کارکرد مهمه که چقدر رشون کارشده باشه فوتباله ایران که اصلا کاری نکرده فقط پول علکی وبچاپ فدراسیونشه
تاالان کره وژاپن فوتبالش چندباربااسپانیا ارژانتین وبرزیل واروگئه بازی کرده اونوقت ما زامبیا مالدیو نفت سازی وافتابه سازی بازی کرده تقسیر بازیکناچیه مهم فدراسیونشه هم دارن میخورن هم میگن گرسنه ایم اونوقت اینا که باافتابه ولگن بازی کردن باید دم از غیرت بزنن
الان والیبال فدراسیونش حسابی رسیدگی کرده ازنظر مربی وهم ازنظر بازی با تیم هایه قوی وبرنامه هایه متعدد
فدراسیون پول فوتبال به مفت خوری بازیکنا وصداشون از خوردن وبخوربخور فدراسیون درنیاد میده مگرنه کاری برایه فوتبال وبازیکناش نکرده
ولی والیبال پولو صرف ورزشگاه لیگ ومربی هایه خوب وبازی باتیم هایه عالی خرج میکنه