خوب رفیتم تو کار دان! :n02::n02:
Printable View
خوب رفیتم تو کار دان! :n02::n02:
اقا یکی در مورد این بن شدن یه توضیحی بده !
ما که ایکس باکس رو تازه خریدیم و کپیر خورش کردیم و کاری به لایو بازی کردن و ... نداریم ایا اگر بازی رو دانلود کنم و بازی کنم بازم دستگاه بن میشه ! ؟
یادمه فقط دستگاه رو یکبار اولین بار برای اپدیت کینکت به اینترنت وصل کردم و از اون وقت تا حالا به اینترنت وصل نبوده !
اگر الان که به اینترنت وصل نیست بازی کنیم وقتی روزی روزگاری به نت وصل بشه مایکروسافت میتونه از رو تاریخچه کنسول بفهمه بازی رو انجام دادیم و بن کنه ما رو ؟
و یه سوال مهم تر :n02: اصلا این بن شدن تنها برای اینکه دیگه طرف نتونه انلاین بازی کنه یا دیگه اصلا نمی تونه با دستگاهش بازی های دیگه رو به صورت افلاین بازی کنه ؟
قا یکی ما رو راهنمایی کنه تا با خیال راحت بریم تو کار دانلودش :n11:
بله:n02:
لیست تشکر ها و سیدر ها و لیچر ها در یک ترکر خصوصی تورنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:تازه فقط 7 ساعت از ریلیز بازی میگذره
سلام دوستان کسی میدونه قضیه این نسخه razor1911 چیه؟
razer1911 که معتبره ولی من شک دارم...یعنی ممکنه؟
وقتی بازی که هنوز عرضه نشده رو شما امروز بازی کنی ، لاگش تو کنسولت ثبت میشه ، به محض اینکه به ایکس باکس لایو وصل بشی کنسولت بن میشه .نقل قول:
کنسول که بن شد دیگه نمی تونی از هیچ کدوم از امکانات ایکس باکس لایو استفاده کنی ( حتی آپدیت کنسول :دی )
دوست عزیز منظور از اینکه لاگش تو کنسول ثبت میشه یعنی چی؟
من 90 % بازی هایی که تا الان اومده رو زود تر از موعد رسمیش بازی کردم و بعد از انتشار رسمیش لایو هم رفتم و تا الان هم بن نشدم !
شاید بعد اینکه بازی عرضه بشه برید تو لایو براتون مشکلی پیش نیاد .نقل قول:
ولی وقتی اچیومنت میگیرید تو بازی تاریخش میخوره قبل انتشار بازی و بعد میرید تو لایو اینا ثبت میشه خوب مسلما بن میشید :دی
ویدیو 40 دقیقه ای از بازی اومده اونطور که معلومه بازی نه تنها در گرافیک و گیم پلی پیشرفت داشته بلکه تو مسایل غیر اخلاقی هم پیشرفت های زیادی کرده . کلا اگه بخوام راکستار رو توصیف کنم میگم راکستار = بهترین بازیساز منحرف:n02:
رو XBOX هرکی تست کرد بن نشد به ما هم خبر بده :n02:
جل الخالق دانلودها هم واسه دانلود گزاشته:n04:
چه عجب!! بالاخره یه بازی غیر مجاز هم واسه دانلود گزاشت.