کسی یه لینک دانلود از چند دقیقه آخر بازی پارسال(3-2)داره؟؟؟
Printable View
کسی یه لینک دانلود از چند دقیقه آخر بازی پارسال(3-2)داره؟؟؟
نامه ويژه دکتر رازي به رويانيان؛
کريمي 3 ماه نبايد به ميدان برود
دکتر محمد رازي در نامهاي ويژه به باشگاه پرسپوليس اعلام کرد که کريمي تا 3 ماه نميتواند براي پرسپوليس به ميدان برود .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از حرف و حديثهاي فراوان درباره آخرين شرايط مصدوميت علي کريمي و حتي برخي اخبار مبني بر اينکه او احتمالاً به دربي 76 ميرسد، دکتر رازي وضعيت کريمي را بررسي کرده و در نامهاي ويژه به رويانيان آخرين وضعيت جادوگر را تشريح کرد.
به گزارش فارس از محتويات اين نامه، دکتر رازي در اين نامه به رويانيان اعلام کرده که کريمي به مدت 2 تا 3 ماه نميتواند براي پرسپوليس به ميدان برود.
اين نامه به دست رويانيان رسيده و او نيز دستور داده که با چند متخصص تراز اول ارتوپد ايران در اينباره مذاکراتي شود تا نظر آنها نيز درباره اين موضوع گرفته شود.
با اين حساب حضور کريمي در دربي عليرغم حرف و حديثهاي فراوان منتفي است، البته اين بازيکن چند باري درخواست کرده با همين وضعيت در دربي به ميدان برود اما به او توصيه شده که حق ندارد سلامتي خود را به خطر بيندازد.
:n03::n03::n03:
قهرماني داور داربي 76 پايتخت شد
محسن قهرماني ديدار تيمهاي فوتبال استقلال و پرسپوليس تهران را قضاوت ميکند.
داربي 76 پايتخت بين تيمهاي استقلال و پرسپوليس تهران از ساعت 15 فردا در ورزشگاه يکصد هزار نفري آزادي برگزار ميشود.
کميته داوران فدراسيون فوتبال محسن قهرماني را براي قضاوت اين ديدار حساس انتخاب کرد.
به گزارش ايسنا،رضا سخندان و بابک داوري کمکهاي قهرماني در اين بازي هستند و تورج حق وردي داور چهارم است. محمدرضا ابوالفضلي هم در کادر داوري قرار دارد و حسين عسگري ناظر ويژه داوري است.
تاکنون سعيد مظفريزاده، محسن ترکي، هدايت ممبيني و عليرضا فغاني تجربه قضاوت در داربيهاي پايتخت را داشتهاند که در اين بين هدايت ممبيني کار قضاوت را کنار گذاشته و سه داور ديگر نيز امروز(پنجشنبه) از سفر مالزي بازميگردند. با اين حال کميته داوران محسن قهرماني را براي قضاوت داربي انتخاب کرد.
ورزش3
نبود کریمی واقعا به تیم ضربه بزرگی میزنه
به ویژه اینکه جانشینی براش در نیم فصل دوم هم نخریدیم
با این شرایط به نظر من بهترین سیستم 4.2.3.1 هست
نیلسونبا این ترکیب هم میتونیم موقع دفاع جنگنده و خوب ظاهر بشیم هم در حمله پر تعداد باشیم
بروییچ......حسینی......بنگر.....م هینی
پولادی......حقیقی
نوروزی..........نوری.........رضایی
انصاریفرد
حضور 5 بازیکن دونده اطراف نوری میتونه به این بازیکن کمک کنه انرژی کمتری بزاره تا 90 دقیقه رو دوام بیاره
حضور همزمان رضایی و نوروزی یعنی پرس شدید خط دفاعی استقلال که اگر همراه بشه با توپ گیری و بازی زمینی حتما باز خواهد شد
حضور دو هافبک دفاعی یعنی پولادی و حقیقی واقعا میتونه فرصت بازیسازی رو از استقلال بگیره
و البته توپهای زیادی رو در اختیار نوری قرار بده
نوری اگر توپ زیادی بگیره اعتماد بنفسش در طول بازی بالا میره و همین باعث میشه که روز خوبش باشه
در واقع تفاوت محمد نوری خوب و بد همین میزان صاحب توپ بودنشه که با حضور همزمان حقیقی و پولادی میشه امید زیادی به این مسئله داشت
استقلال در چند هفته اخیر به نظر من طراوت بازیش کمتر از پرسپولیسه اما اونها به همون اندازه که زیاد خوب بازی نمیکنن در گرفتن نتیجه موفق عمل میکنن و مهمترین فاکتور در دربی همین توانایی در گرفتن نتیجس
پس ما در این حوزه(جنگیدن برای گرفتن نتیجه) نباید با استقلال مبارزه کنیم چون آمار لیگ برتر در این فصل میگه شکست میخوریم
به نظر من پرسپولیس هیچ چیزی برای از دست دادن در لیگ نداره و با خیال راحت و بدون استرس باید هجومی بازی کنه
یحیی باید به تماشاگرای پرسپولیس با سیستمی که انتخاب میکنه و شکل بازی تیمش نشون بده که برای خوب بازی کردن بازی میکنه
توی فوتبال با نوع بازیمون به تماشاگرا این پیام رو میدیم که در پایان بازی چگونه در مورد تیم ما قضاوت کنن
شکل بازی یک تیم به تماشاگر این پیام رو میده که این تیم صرفا نتیجه براش اهمیت داره
در پایان بازی هم تماشاگر بر اساس نتیجه در مورد تیمش قضاوت میکنه
ولی اگر تیمی بتونه با نوع بازیش این پیام رو به تماشاگر بده که براش در اون بازی قبل از نتیجه بازی خوب و زیبا و فشار آوردن به حریف اهمیت داره
تماشاگر هم ناخودآگاه در انتهای بازی بر اون اساس تیمش رو قضاوت میکنه
یحیی اگر بتونه بازی رو در این حوزه دنبال کنه موفق تر خواهد بود
باید استرس ناشی از برد و نتیجه گرفتن رو از دوش بازیکنا برداشت و تنها چیزی که میتونه بازیکنا رو رها کنه رعایت همین نکته ایه که در بالا گفتم
امیدوارم امیدوارم فشار شدید اقتصادی که داره به جامعه وارد میشه این بازی رو بهانه ای برای سرگرم و مشغول کردن مردم نکنه
و حاشیه های عمدی برای سر کار گذاشتن مردم (حتی برای یک هفته هم که شده) سراغ این بازی نیاد
عالی بود نکته قشنگی گفتینقل قول:
از قهرمانی اصلا خوشم نمیاد
نه برای اینمکه احتمال داره به سود استقلال سوت بزنه نه شاید به ضرر استقلال قضاوت کنه
به این خاطر که با حضور قهرمانی این بازی استعداد خراب شدن و به حاشیه رفتن رو داره
امیدوارم امیدوارم فشار شدید اقتصادی که داره به جامعه وارد میشه این بازی رو بهانه ای برای سرگرم و مشغول کردن مردم نکنه
و حاشیه های عمدی برای سر کار گذاشتن مردم (حتی برای یک هفته هم که شده) سراغ این بازی نیاد
خدمت شما . از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید دانلود کنید.نقل قول:
احتمال زیاد هم یحیی همین ترکیب رو خواهد گذشت اگه یه هافبک دفاعی ششدانگ میشد گذاشت جای پولادی میشد بهترین نتیجه رو این این سیستم و ترکیب گرفت..ولی به نظر من نمیشه رو پولادی مخصوصا تو این بازی حساس حساب کرد.مهرداد ثابت کرده تو بازیهای که روش فشار باشه نمیتونه حتی نصف قابلیتهاشو نشون بده.ترکیب مورد نظر من:نقل قول:
نیلسون
پولادی-نورمحمد-حسینی-بنگر
مارکو-حقیقی-نوری-ماهینی
کریم-نوروزی
تعجب میکنم که چرا بنگر خط خورده !!!نقل قول:
کد خبر : 996533 زمان ارسال : پنج شنبه 1391/11/05 17:23
بنگر، ولادتکو و عابدزاده خط خوردند
18بازيکن پرسپوليس براي دربي مشخص شدند
يحيي گلمحمدي پس از تمرين امروز نام 18بازيکن خود را براي دربي 76 اعلام کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم پرسپوليس در چارچوب هفته بيستوسوم ليگ برتر فردا از ساعت 15 در ورزشگاه آزادي به مصاف استقلال ميرود.
به گزارش فارس،آخرين تمرين سرخپوشان امروز بعد از ظهر برگزار شد که پس از اين تمرين گلمحمدي 18 بازيکن خود را براي دربي 76 اعلام کرد.
اين بازيکنان شامل نيلسون، محمدي، نورمحمدي، حسيني، خانزاده، ماهيني، مارکو، پولادي، فشنگچي، حقيقي، مهدويکيا، نوري، کلاهکج، نقيزاده، نوروزي، رضايي، انصاريفرد و قاضي هستند.
در اين ليست نام محسن بنگر، اميرعابدزاده و ولادتکو بازيکن مقدوني جديد پرسپوليس ديده نميشود.
منبع : ورزش 3
کریمی هم که نیست ، فکر کنم باید از رو سکو ها بازی رو تماشا کنه .
موفق باشید.
یحیی با بنگر مشکل داره؟؟؟
خب کورسوی امیدمون برای بودن کریمی هم از بین رفت
حیف شد واقعا... احتمالا آخرین دربی کریمی بود
اما برای من هم نبود بنگر عجیبه
هیچ اشکالی نداره که گل محمدی نورحمدی رو به بنگر ترجیح میده اما اینکه تیم رو از یک مدافع میانی ذخیره محروم کنی برای من قابل درک نیست
مگر اینکه مصدوم باشه
مثلا دقیقه 75 شده و ما یک صفر جلو هستیم باید یه مدافع خوب برای چنین لحظاتی روی نیمکت داشت
در هر صورت امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره و ما برنده این بازی باشیم انشاالله