منظورم بدون کرک بود :n02:
دستور شلیک از قبل توسط کارلا یا همون ایدا تقلبی صادر شده بود و قبل مرگش اینا رو به کریس گفت. HQ هم به کریس خبر داد که تو یه کشتی که از محل شما هم دور نیست موشکهای آماده پرتاب وجود داره و کریس با هواپیما میره که نابودشون کنه و ادامه ماجرا. کارلا رو هم Family کشت. سیمنز به دار و دسته اش می گفت خانواده. بعد اینکه کارلا رو حساب انتقام سیمنز رو به ویروس C (که با آنتی بادی جیک مولر قویتر هم شده بود) آلوده کرد سیمنز هم توسط همین Family کارلا رو میکشه. یعنی بلاخره یر به یر شدن:n02: بیشتر قسمتهای نا گفته داستان تو همون جایی که اون عروسکها هستن توضیح داده میشه. یعنی با شکستن لوحهای آبی که تو هر مرحله چهار تاست سه تا نت و یه عروسک باز میکنه. چیزای جالبی توش هست. مثلا جیک 20 سالشه و شری 26 ساله است :n02: و مثلا چی شد که سیمونز خواست یه ایدا تقلبی بسازه و اون HAOS یا همون غول ژله ای آخر کریس و مقر زیر دریایی نئو آمبرلا واسه چی ساخته شدن و ....
آخ گفتی، من 63 بار مردم. بعید میدونم بتونم بازم ردش کنم. بخش کریسو که اینقد دوسش دارم به اون بدو بدو میرسم دیگه ردش نمی کنم. تو این تاپیک سه بار گفتم افتضاحه بازم میگم:n08:
همیشه رابطه لیون و ایدا خیلی خاصه. تو فیلمش (جدیدترینش) هم هست. خیلی باحاله.:n10: اما در کل من کریس رو خیلی بیشتر دوس دارم. نمیدونستم بچه اینقد اور اموشنال و مسئولیت پذیره. :n02: رو نکرده بود:n09: از پرایسم خیلی خوشم اومد اما خوب :n03:
کاش یه نظر سنجی بزاریم تو تاپیک ببینیم کدوم یکی از شخصیتا تو این سریش بیشتر طرفدار داره.:n05: