[QUOTE=mehrdadamri_92;1318134]من هم موافقم این نمی دونم این قلعه نوعی از چیه عنایتی خوشش اومده ...البته فکر کنم از دماغش که این همه کاربرد داره[/QUOT
شما ببخشید من بهش میگم معدنچی بزاره تو زمین که همه توپارو بزنه به اسکوربرد ورزشگاه :2:
Printable View
[QUOTE=mehrdadamri_92;1318134]من هم موافقم این نمی دونم این قلعه نوعی از چیه عنایتی خوشش اومده ...البته فکر کنم از دماغش که این همه کاربرد داره[/QUOT
شما ببخشید من بهش میگم معدنچی بزاره تو زمین که همه توپارو بزنه به اسکوربرد ورزشگاه :2:
[QUOTE=corey taylor;1318289]نه تو رو خدا این کارو نکننقل قول:
چون اگه عنایتی بره بیرون کی دیگه زمین رو متر کنه؟!!!
[QUOTE=ramyar.v;1318304]اي ول مردم از خنده اي ول دمت گرم هنوزم كه هنوز اگه بحث بحثه استقلال پرسپوليس باشه اكثره ملي پوشها از دهه 60 پرسپوليسي بودن يعني بيست و شش ساله كه تيم ملي پرسپوليسيه پس بحثه استقلال پرسپوليس نكنيد سعي كنين منصفانه نگاه كنيد خارج از تعصبنقل قول:
جمعه هفته پيش صبح بود زدم كانال دو ديدم حسن روشن رو آوردن گفتن نظرت راجبه قلعه نوعي چيه ميدونين چي گفت : گفتش حقيقت اينه كه قلعه نوعي برايه تيم ملي كوچيكه بعدشم گفت چه خوب بود وقتي كه داشت از استقلال ميرفت همه چيز رو بهم نميريخت كه استقلال از جام باشگاه هايه آسيا محروم بشه
حسن روشن هم استقلاليه داره اينو ميگه خارج از تعصب
مطمئنا با یکی از مجریان برنامه مشکل داره که این حرف و زده
وگرنه تو این 2 هفته همش دارن از تیم ملی تعریف میکنن ...
اینا همش دروغه. تقصیر علی داییه. اوه ببخشید اصلا یادم نبود ...
تا حالا همیشه دو نفر مقصر بودن، از حالا به بعد شدن 3 تا. :27:نقل قول:
مشکل فقط از فردوسی پوره
همین.
بهانه ی جالبیه!!!!!
منم بودم همینو میگفتم......
خدا را شاكريم
بابا خوب اومدی هانقل قول:
ای ول خوشمان اومددددددددددددددددددد
تعبیر جالبی بودنقل قول:
خیلی خندیدیم:31: