گل دات کام 50: کارلس پویول (37)
شمارش معکوس برترین بازیکنان فصل گذشته را با کارلس پویول، کاپیتان آبی و اناری ها ادامه خواهیم داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - از این پس در 50 مقاله مختلف 50 بازیکن برتر فصل گذشته را که دبیران بخش های مختلف سایت گل به آنها رای داده اند مورد بررسی قرار خواهیم داد. در نهایت در روز 21 آگوست بهترین بازیکن را معرفی خواهیم کرد.
تاثیر کارلس پویول در بارسا را نمی توان دست کم گرفت. همین که او علی رغم مصدومیتی نسبتا طولانی مدت در این فصل، در فهرست گل دات کام 50 قرار گرفته، نشان می دهد می دهد که او در موفقیت های فصل 11-2010 بارسا نقل زیادی داشته است.
پویول بعد از قهرمانی با اسپانیا در جام جهانی 2010، خیلی زود اعلام کرد که به حضور در تیم ملی تا رقابت های یورو 2012 ادامه می دهد. مسئله ای که از کاپیتان مبارزه جوی بارسا اصلا بعید نبود.
کاپیتان آبی و اناری ها در اولین دیدارهای رسمی فصل گذشته تیمش مقابل سویا در سوپرکاپ اسپانیا حضور نداشت اما رقابت های لالیگا را در فرمی عالی آغاز کرد و کمک کرد تا تیمش از همان هفته های آغازی به دنبال دفاع از عنوان قهرمانی اش در این رقابت ها و فتح مجدد چمپیونزلیگ است.
با این وجود، در حالی که پویول در نیم فصل اول رقابتها در سطحی فوق العاده و با تجربه و هوشیاری همیشگی اش، خط دفاعی بارسا را هدایت می کرد، از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد و بخش اعظم رقابت های نیم فصل دوم را از دست داد و تعداد بازی هایش در این فصل در همه رقابت ها برای بارسا به 28 دیدار کاهش پیدا کرد( و البته فقط 10 بازی آن مربوط به نیم فصل دوم می شد).
من از صحبت کردم در مورد پویول لذت می برم و از تصمیم او برای ادامه حضور در تیم ملی خوشحالم. او بازیکنی صادق و حرفه ای است که زودتر از همه در تمرینات حضور پیدا می کند. این مسائل باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا
البته این غیبت، تنها اهمیت او در خط دفاعی بارسا را پررنگ تر نشان داد و بسیاری حضور او در خط دفاعی بارسا را با حضور لیونل مسی در خط حمله مقایسه کردند. حتی مشخص شد که معدود شکست های بارسا در این فصل از جمله شکست در فینال کوپا دل ری مقابل رئال در زمان هایی رقم خورد که پویول در ترکیب اصلی حضور نداشت.
بهترین لحظه فصل
فینال چمپیونزلیگ:
بارسا 3-1 منچستریونایتد
او بر مصدومیتش غلبه کرد و در آخرین دقایق بازی به میدان رفت تا در جشن قهرمانی تیمش در چمپیونزلیگ حضور داشته باشد.
پویول که در فاصله بین ژانویه و آوریل نتوانسته بود برای تیمش به میدان برود، تلاش زیادی کرد تا خود را به مقطع پایانی و حساس فصل برساند و در سه دیدار باقی مانده مقابل رئال به میدان برود. او در دو دیدار در سمت چپ خط دفاعی به میدان رفت تا بار دیگر ثابت کند که توانایی بازی در همه مناطق زمین را دارد. او در این دو دیدار به خوبی در مقابل آنخل دی ماریا ایستادگی کرد و کمک کرد تا حضور بارسا در فینال چمپیونزلیگ قطعی شود. غیبت پویول سقوط 10 پله ای او در فهرست گل دات کام 50 را توجیه می کند اما او در 33 سالگی و تنها حضور در نیمی از دیدارهای فصل، خود را در این فهرست حفظ کرد و همین نشان می دهد که او همچنان یکی از بهترین مدافعان جهان است.کاپیتان بارسا از توانایی هایی برخوردار است که هر مربی ای آن را تحسین می کند؛ او قوی، مبارزه جو، باتجربه، حرفه ای و احتمالا یکی از بهترین کاپیتان های فوتبال دنیاست.
پویول که دوازدهمین فصل حضورش در تیم اصلی بارسا را تجربه کرد، اگرچه بازی های محدودی انجام داد اما همچنان با بازی های خوبش خیال هواداران و هم تیمی هایش را راحت می کند. این روزها پیدا کردن بازیکنانی که در این سن و سال بتوانند چنین نمایش هایی ارائه بدهند، کار آسانی نیست.
این کاپیتان جنگجوی بارسا اگرچه در فینال ومبلی در ترکیب اصلی قرار نگرفت اما برای دقایقی به میدان رفت تا در پیروزی 3-1 مقابل منچستریونایتد و تاجگذاری دوباره آبی و اناری ها در اروپا نقش داشته باشد.
دو چیز واضح است. اول اینکه طرفداران بارسا امیدوارند پویول مصدومیت را کاملا پشت سر گذاشته و در رقابت های فصل 12-2011 بدون مشکل تیمش را همراهی کند و دوم اینکه کاپیتان بارسا همچنان اشتیاق زیادی برای رساندن تیمش به موفقیت های بیشتر دارد.
پویول قوی، مبارزه جو، باتجربه، حرفه ای و احتمالا یکی از بهترین کاپیتان های فوتبال دنیاست
آخرین جلسه تمرین در واشنگتن
بازیکنانی که در بازی مقابل یونایتد بازی نکرده بودند و یا تنها در دقابل پایانی حضور داشتند؛ در استادیوم ار اف کی تمرین کرده و سپس به میامی سفر کردند.
تنها تمرین یکشنبه، صبح در استادیون ار اف کی برگزار شد؛ این در حالی بود که بازیکنانی که در بازی مقابل منچستر دقایق زیادی را بازی کرده بودند، در هتل ماندند تا در سالن ورزشی هتل تمرین کنند؛ چیزی که پس از هر بازی مرسوم است.
گواردیولا با 4 نفر از بازیکنان تیم اول - پیکه، ژاوی، پینتو و جفرن - و 7 بازیکن از تیم ب - ماسیپ، کارمونا، اسپینوزا، بالیو، ریورولا، مونیسا و آرماندو - تمرین کرد.
پرواز به میامی
پس از تمرین و کنفرانس مطبوعاتی پویول، بوسکتس و ستاره لاکرز ان بی ای، کوبی برایانت که ار ساعت 13:00 (21:30 به وقت ایران) برگزار شد و سپس تیم به میامی سفر کرد تا دوشنبه صبح تمرین خود را در آنجا برگزار کند.
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
گواردیولا و کوبی برایانت در پیراهن آبی و اناری بارسا
سایت گل- روز گذشته دیداری خیریه در واشنگتن برگزار شد و در آن دیدار، پپ گواردیولا و کوبی برایانت ،بسکتبالیست سرشناس ان.بی .ای با لباسهای آبی و اناری بارسا در یک سو، در مقابل تیم دیگری که عده ای از مدیران بارسلونا از جمله آندونی سوبی سارتا در آن توپ می زدند قرار گرفتند.عواید ناشی از این دیدار خیریه به بنیاد میا هام، یکی از ورزشکاران سرشناس آمریکایی اختصاص یافت. میاهام یکی از سفرای بین المللی بارسلوناست. در اینجا می توانید تصاویر منتخب این دیدار دوستانه را تماشا کنید:
کاروان بارسلونا وارد میامی شد
سایت گل- کاروان بارسلونا اکنون در میامی است و در دومین فاز سفرش در آمریکا به سر می برد. انتظار می رود که آنها در روز دوشنبه دو جلسه تمرینی را برگزار کنند.
تیم کاتالان یکشنبه شب از واشنگتن به جنوب فلوریدا سفر کرد. شاگردان گواردیولا در اولین دیدار دوستانه شان در آمریکا و در شهر واشنگتن با نتیجه 1-2 مغلوب منچستریونایتد شده بود.
پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در نظر دارد تا تیمش در روز دوشنبه به وقت آمریکا در2 جلسه تمرینی خود در مجموعه ورزشی دانشگاه میامی شرکت کند و بدین ترتیب تیم را برای دیدار دوستانه روز چهارشنبه مقابل چیوواس گوادالاخارای مکزیک آماده کند
بعد از جلسه تمرینی روز دوشنبه، گواردیولا و یکی از شاگردانش در اولین کنفرانس خبری شان در میامی شرکت خواهند کرد. این کنفرانس خبری در هتل محل اقامت بارسونا برگزار می شود
این درحالی است که شکیرا نامزد جرارد پیکه هم در میامی به اردوی کاتالونیایی ها خواهد پیوست. چرا که باشگاه بارسلونا در حال توافق با بنیاد « پا برهنه ها» که تحت حمایت این خواننده صاحب نام است می باشد.
عصر روز دوشنبه به وقت آمریکا هم دومین جلسه تمرینی شاگردان پپ برکزار می شود و در روز سه شنبه، تمرینات آبی اناری ها دنبال خواهد شد
درمورد برنامه های غیرفوتبالی بارسلونا هم باید به این نکته اشاره کرد که شاگردان گواردیولا از آکواریوم دریایی میامی دیدارمی کنند وبازیکنان بارسا در این بازدید می توانند درکنار دلفینها به شنا بپردازند.
کوبی برایانت : " پوشیدن لباس بارسا بسیار لذت بخش است "
کوبی برایانت که طرفدار سرسخت باشگاه است امروز در مصاحبه ای اختصاصی با Barca TV لباس بارسا را پوشیده بود و گفت : "این اولین باری نیست که این لباس را پوشیده ام ، اما پوشیدن لباس بارسا فوق العاده است."
در این مصاحبه که در Kastles Stadium در Wharf واشینگتون و جایی که میا هام یک بازی دوستانه را تدارک دیده بود برگزار میشد ، ستاره ی لس آنجلس لیکرز که در لباس آبی و اناری باشگاه ظاهر شده بود توضیح داد: " این حس خوبی است که لباس این باشگاه را بر تن کنید".
هوادار سرسخت
کوبی برایانت یک هوادار بزرگ تیم میباشد و او به Barca TV گفت: "من اف سی بارسلونا را دوست دارم ، همه این را میدانند . اکنون آن ها مدت هاست که تیم مورد علاقه ام هستند . من همیشه روش بازی بارسا را دوست داشته ام - بازی گروهی بارسا را ، همه با هم ، با خلاقیت ، قدرت و من خاصیت های آن ها را بسیار تحسین میکنم ."
برایانت که بخشی از بازی ای بود که توسط دوستان میا هام که سفیر بارسلونا در ایلات میباشد برنامه ریزی شده بود ، که پپ گواردیولا و آندونی زوبی زارتا او را همراهی میکردند گفت : "من هرگز در مقابل افراد زیادی فوتبال بازی نکرده ام . من فقط به زمین میروم و کاری که همیشه انجام میدادم را انجام خواهم داد - من فقط کاری که میا هام به من گفته را انجام خواهم داد!"
مترجم: فرشید مهرآرا FCBarca.ir