ایول چه باحاله پ س پ سرتیفیکیت :دی
Printable View
ایول چه باحاله پ س پ سرتیفیکیت :دی
امروز رفتم علائدین تا آرک را قیمت کنیم و ببینم اوضاع چه طوره .
اول اینکه نسبت به یکی دو هفته پیش تعداد مغازه هایی که آرک را داشتند خیلی بیشتر شده بود .
دوم اینکه قیمت کماکان بالاست . من از ده تا مغازه قیمت گرفتم و از 670 تا 740 قیمت دادند . البته بعضی مغازه ها هم رنگ نقره ایی را گرون تر میدادند .
فقط یه نکته جالب :
تو یه مغازه با یارو خیلی صحبت کردم و بهم آخرین قیمت را 630 تومان گفت ( بدون گارانتی ) . حتی رنگ نقره ایی هم 630 میداد . فقط نمیدونم چرا خیلی اصرار میکرد که آرک افت قیمت شدیدی خواهد داشت . ( شاید میخواست گوشی دیگه ایی بهم بده چون من گاکسی اس 8 گیگ هم ازش قیمت کردم )
خلاصه بسیار مصرانه اصرار میکرد که من هیچ تضمینی نمکنم اگه هفته دیگه اومدی دیدی 50 ، 60 تومان کم شده نباید ناراحت بشی . همین باعث شد من یه جورایی چند روز دیگه هم صبر کنم .
خوب طبیعیه که بعد از عرضه ی گوشیهای دو هسته ای قیمت گوشی افت بیشتری پیدا کنه!
قیمت میاد پایین ولی فکر کیفیتم باشین که با قیمتش میاد پایین :41::8:
من با apple 4g مقایسه از نزدیک کردم کیفیت رنگش واقعا عالیه اما سفتی و محکمی که اپل داره این نداره
و بی نهایت خوش دسته:8: صدای اسپیکرشم بد نیست اما عالیم نیست به هر حال ادم گوشی میخره نه بلندگو سبزی فروشی که :31:
هندز فریشم خیلی خوب بود اما من پیشنهاد میکنم از هندز فری سری w استفاده کنید دیگه میشه توپپپپپ :8:
من این چیزی که دیدم تو دستم فکر نکنم از 500 حالا حالا هااااا بیاد پایین تر بیخود دلتون صابون نزنید سر کیسه رو جاش شل کنید راضیتون میکنه :31::8::10:
به نظر شما ارزش داره x10 بگیرم یا صبر کنم arc به گیرم ؟
xperia play چرا اینقدر بالاست ؟
100% صبر واسه آرک بهتره !
پلی هم بیخودی گرونه ! ولی گرونتر از آرک هست یخده :دی
اگه میتونی تا تابستون صبر کنی خوبه دیگه!نقل قول:
تا اون موقع دو هسته ایا هم عرضه شدند و قیمت آرک به اندازه ی کافی افت کرده!
بعدش دیگه چشمت میفته به یکی دیگه و باید منتظر بمونی تا اون عرضه شه!
و داستان ادامه دارد!
6 ماه دیگه آرک قیمتش صاف میکنه توی 500 تومن
فرهوده دیگه 6 ماه هم فکر نکنم زمان بخواد!
سلام بچه ها یه مدت نبودم از arc چه خبر قیمت ها چه جوریه افت کرد یا هنوز دارن مغازه دارها جیب های مبارکشونو پر میکنن:31:
راستی کسی خریده این گوشی رو یه ریویو بده یا همه منتظرن که تابستون بشه و گوشی های دو هسته ای سونی اریکسون بیاد؟:5: