پس منتظر جواب سوالم هستم :biggrin: ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
Printable View
پس منتظر جواب سوالم هستم :biggrin: ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
من از اونجايي كه يه تازه وادم و مونيكا خانم فكر نكنن كه من اين جا رو با چت روم اشتباه گرفتم فقط يه سوال نه ببخشيد دو سوال دارم
1- تنهايي رو دوست داريد؟ چرا؟
2- ترجيح ميديد تو شب تنها باشيد يا روز ؟ (پاسخ به اين سوال فقط در صورت جواب مثبت به سوال قبلي)
3- طولاني ترين شب زندگي شما كي بود؟
ببخشيد 3تا شد :blush:
منظورتون چيه دوست عزيز؟نقل قول:
نوشته شده توسط amir 110
اينجا محل سوال پرسيدنه.
شما هر چند تا دوست داري بپرس.
یعنی هرکی بخاد میتونه سوال کنهنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
توي اتاقت عروسك هم پيدا ميشه؟
تا حالا با اسلحه شليك كردي؟
تا حالا كسي را كتك زدي؟
این سوال آخریه تکراری بودنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
حالا باحال تر
تا حالا پسری رو پیچوندی یا پسری تورو پیچوند
وووووو عاشق پسری شدیی
شرمنده اخه گفتن هر چی بپرسیه
بله دوست عزيز. لطفا پست اول تاپيك رو به دقت مطالعه كننقل قول:
نوشته شده توسط c.gam3r
اگه چند وقت پیش ازم این سوالو می پرسیدید 100% می گفتم تنهایی اما الان اصلا دلم نمی خواد تنها باشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تحملش برام عذاب آوره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط amir 110
وقتی که یکی از دوستای عزیزم برای همیشه از ایران رفت . اون شب یکی از بد ترین و طولانی ترین شب هایی بد که داشتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سعید از خودت مایه بذار ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
حالا بدونه شوخی دوستان اگه سوالی راجع به من براتون وجود داره تا جایی که وارده زندگیه شخصیم که دلم نمی خواد کسی ازش مطلع باشه نشه جواب می دم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط خواهشا یه هو 50 تا سوال با هم نپرسید یه کم بینش فاصله بدین من نفس بکشم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]