یا اکانت شما فعال نشده یا Vpi/Vci برای شما فرق داره بهتره با 1899 تماس بگیرید و پیغام بگذارید. ولی اول مودم رو روی بریج تنظیم کنید و شماره Error که بهتون میده داخل پیغام بگید.نقل قول:
Printable View
یا اکانت شما فعال نشده یا Vpi/Vci برای شما فرق داره بهتره با 1899 تماس بگیرید و پیغام بگذارید. ولی اول مودم رو روی بریج تنظیم کنید و شماره Error که بهتون میده داخل پیغام بگید.نقل قول:
ممنون دوست من،
حالا ببینیم چی میشه.
راستی برای Bridge تنظیمات خاصی که نداره!؟
خب انصافا راضيم :10:نقل قول:
ضمناً: حمد للله نه حمدلله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچين ميگه انگار چي آپلود ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند هفته پيش يه دانلود تورنت داشتم به حجم 48گيگ كه تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و كلي هم راضي و خشنود و خوشحال بودم...
حالا نميشه از شما بپرسيم چرا؟
من آفيس 2010 رو دارم و دانلودش نميخوام بكنم :10:
دوستان ایا شبانه از حالت محدود درمیاد ؟ اگه اره ساعت چند ؟
هم سوادت هم صداقتت ما رو کشته:31:نقل قول:
۱۳۸۹/۰۹/۱۳
گفتگوی مشروح مهر با فیضی/ شرکت مخابرات آماده حذف محدودیت سرعت اینترنت خانگی است
عدم ورود مخابرات به واگذاری اینترنت پرسرعت
خرم آباد - خبرگزاری مهر:
شبکه دیتا ملی مخابرات آماده عرضه به همه سازمانها استمدیر عامل شرکت مخابرات ایران در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر در مورد راه اندازی شبکه اینترنت ملی، بیان داشت: این بحث از طرف وزارت ارتباطات مطرح شده است و یک مجموعه در حال پیگیری این امر هستند.فیضی خاطر نشان کرد: از سوی دیگر شرکت مخابرات ایران برای خودش یک شبکه دیتا آماده کرده است که اگر صاحبان محتوا، محتوای خود را آماده کرده باشند می توانند از این شبکه استفاده کنند.وی تصریح کرد: شبکه موجود به گونه ای است که می تواند پاسخگوی نیاز همه دستگاههای اجرایی و سازمانها باشد.شرکت مخابرات می تواند وارد واگذاری اینترنت پرسرعت شودمدیر عامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر در مورد واگذاری اینترنت پرسرعت توسط شرکت مخابرات نیز گفت: ما پیش از این به دلیل دولتی بودن مجاز به ارائه سرویس های اینترنت پرسرعت نبودیم.فیضی افزود: این در حالی است که پس از خصوصی سازی شرکت مخابرات ما می توانیم نسبت به واگذاری خطوط اینترنت پرسرعت اقدام کنیم و این موضوع در پروانه ما نیز درج شده است.وی تصریح کرد: با این اوصاف شرکت مخابرات ایران برای حمایت از شرکت ها دارای مجوز در اکثر نقاط کشور به صورت مشارکتی در این زمینه فعالیت می کند.شرکت مخابرات برنامه ای برای واگذاری سرویس اینترنت پرسرعت نداردمدیر عامل شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه مخابرات تاکنون با این شرکتها به صورت همگام پیش رفته است، یادآور شد: تاکنون شرکت مخابرات ایران به صورت مستقیم وارد بحث واگذاری اینترنت پرسرعت نشده است.فیضی تصریح کرد: این در حالی است که اگر در جایی شرکت ها در این زمینه مشارکت نکنند ما مجبور می شویم برای ارائه سرویس به مردم وارد بحث واگذاری اینترنت پرسرعت شویم.وی با تاکید بر اینکه فعلا برنامه ای برای ورود شرکت مخابرات به این حوزه وجود ندارد، یادآور شد: تا زمانی که شرکتهای دارای مجوز در این زمینه مشارکت فعالی داشته باشند ضرورتی به حضور شرکت مخابرات نیست.
شرکت مخابرات آماده حذف محدودیت سرعت اینترنت خانگی استمدیر عامل شرکت مخابرات ایران همچنین در مورد حذف محدودیت سرعت اینترنت خانگی نیز به خبرنگار مهر گفت: این موضوع مربوط به سیاست های موجود در این بخش می شود و ربطی به شرکت مخابرات ندارد.فیضی تصریح کرد: در صورتیکه از ما بخواهند این کار را انجام دهیم شرکت مخابرات ایران آمادگی دارد که سرعت مورد نیاز اینترنت خانگی را تامین کند.آئین نامه پرداخت خسارات قطعی اینترنت در حال تدوین استمدیر عامل شرکت مخابرات ایران در مورد روند قطعی اینترنت در کشور و ضرورت پرداخت خسارات به مشتریان نیز به مهر گفت: قطعی اینترنت در وحله اول موجب خساراتی به خود شرکت مخابرات می شود.فیضی با تاکید بر اینکه تامین زیرساختهای لازم در این زمینه مربوط به شرکت مخابرات نیست و در اختیار بخش دولتی است، بیان داشت: سازمان تنظیم مقررات به دنبال تهیه و تدوین نحوه جبران خسارات در زمینه قطعی اینترنت است.وی تصریح کرد: اگر این آئین نامه تنظیم شود شرکت بالاتر باید به ما خسارت بپردازد و شرکت مخابرات نیز موظف است به مردم خسارات ناشی از قطع اینترنت را پرداخت کند.
نقل قول:
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1200887
اینم ماله منه تازه وصل شده 128 :8:محدود ببینید خوبه ؟ درضمن از کجا ببینم چقدر استفاده کردم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کدوم شهر هستی؟نقل قول:
پینگ رو حال کنید:31:
اینم مال من 128 .... چطوره ؟
اگر تست سرعت واقعی رو نشون میده باید بگم از 256 من بهتر هست :18:نقل قول:
شانس بیاری همیشه اینطور باشه :46:
راستی قضیه محدود چیه؟