نقل قول:
بی نظیره
من نیمی از بازی رو رفتم، واقعا محشر بوده
مدال افتخار یه اکشن کاملا متوسط بود
Printable View
نقل قول:
بی نظیره
من نیمی از بازی رو رفتم، واقعا محشر بوده
مدال افتخار یه اکشن کاملا متوسط بود
سلام
من یک چیزی رو متوجه نشدم :
بازی نسخه های مختلف دارد ؟؟ نسخه Skidrow نسخه نهایی بازی است ؟؟ Skidrow نسخه نهایی بازی است نسخه نهایی کرک بازی ؟؟
منم الان وسای بازی هستم خیلی چنگی به دل نمیزنه قسمت زامبی هم که واقعا مضخرفه:41:
درود دوست گرامی.نقل قول:
نه بازی چندین نسخه نداره، ولی Skidrow ، کسی که بازی رو کرک کرده یه نسخه مخصوص خودش رو منتشر کرده که هیچ مشکلی نداره، نه لگ، نه Error و نه مشکلات دیگه!
موفق باشید.
این مشکل رو منم داشتم بار اول و با یک ریستارت مرحله درست شد.الان هم که دارم واسه بار دوم تمومش می کنم حتی یک باگ هم ندیدمنقل قول:
+چقدر نظرات متناقض هست...یکی میگه بازی خوبه یکی میگه افتضاح!!!خیلی جالبه..فکر نکنم جایی اینهمه تناقض دیده باشم!
من veteran انتخاب کردم بعضی جاهاش خیلی سخته ... تا سرتو میبری بالا 300 نفر head shot میکنن
در ضمن یه گروه از ایرانی ها اورجینالش رو خریدن اگه شما هم خواستید بخرید انلاین بازی کنیم .
اخرین کرک های که من ریختم و تا الان مشکلی نداشتم :
کد:http://www.4shared.com/get/XgCGQJr0/sr-cod71-Mbb.html
کد:http://dgc89.persiangig.com/other/COD-Bo%20Crack.rar
می گم سران آکتیویژن یه پولی از سود بازی رو به این دوستان کرک ساز بدن که حد اقل نسخه های دزدی و کرکی مشکل لگ در بازی رو ندارن ....من که هر جا سر زدم دوستان PC باز برای همین لگ ها کلی مشکل داشتند..............حالا نسخه PS3 بماند که حتی باهاش نمی شد آن لاین زد و دارن یه پچ براش می دن بیرون ............... بهترین نسخه گویا همون 360 بوده که فهمیدن و قبل از انتشار یه چند نفری سارق لطفی بزرگ رو به جماعت 360 داره ا کردند و حدود 100 نسخه اصلی و کلی هم نسخه آماده برای پک شدند رو دزدیدند...................نقل قول:
ولی Skidrow ، کسی که بازی رو کرک کرده یه نسخه مخصوص خودش رو منتشر کرده که هیچ مشکلی نداره، نه لگ، نه Error و نه مشکلات دیگه!
ما که هنوز این بازی رو نگرفتیم و فکر هم نکنم بگیرمش...........فعلا با PC همون آن لاین MW2 رو می زنیم تا ببینیم که چی میشه..........
سلام دوست عزیز پسورد اشتباه!نقل قول:
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
کسی تا حلا به این مشکل بر خورده که بازی هنگ کنه؟ چه باید کرد؟
من خودم یکی از طرفداران COD هستم ولی رفته رفته داره گندش در میادنقل قول:
Black Ops فکر کنم بیشتر داره پول تبلیغاتشو میخوره ، ولی Modern Warfare 2 به نظر من از Black Ops خیلی سرتره مخصوصا اون مرحله هواپیما و مخفی کاری تو برف :31:
Call of Duty Black Ops و Medal of Honor هر کدوم یه برتریهایی دارن
الانم که شایعه شده قسمت بعدی توو فضا ست ، ای کاش یه چیز درست و حسابی از آب در بیاد :19:
شاید پسووردو باید بینش space بزنی.زدی؟نقل قول:
آره من یه بار وسط بازی،سیستمم هنگ کرد و مجبور شدم crtl+alt+deleteکنم و از بازی بیام بیرون
مرحله ی برف هم بود