iphone4 که خیلی خوشگل تره.نقل قول:
جدا پشتش نوشته google !!! چقدر ضایع.:16::16::16:
iphone4 که خیلی خوشگل تره.نقل قول:
جدا پشتش نوشته google !!! چقدر ضایع.:16::16::16:
خوشگلی که فقط مهم نیست امکانات هم مهمه :31:نقل قول:
دوستان لطفا تایپیکو خراب نکنید.:5:
وگرنه به مدیر انجمن گزارش میدم.
اخه به دیگران چه ارتباطی داره که شما از شکل گوشی خوشتون اومده یا نه؟
قصد خرید دارید یا نه؟
ضمن اینکه ضایع یعنی ادم بره 1میلیون پول بابت گوشی بده که وقتی با دست چپ بگیری انتن نده که اصلا کل بحث گوشی بودن یا نبودن اونو ببره زیر سوال!!!!!!!!!!!!!:16::16::16:
دیگه ملت میمونم به چی گیر بدن میان به قیافه گیر میدن :31:
این یه امر سلیقه ایه.....به نظر من شیک و سادست.....
همین آیفون 4 که میگید خوشگله....خیلی ها میگن مدل قبلیش بهتر بوده....و آیفون 4 یه جورایی زشته.......نقل قول:
iphone4 که خیلی خوشگل تره.
پس کاملا سلیقه ایه........
البته واقعا حرف درستی زد این دوستمون که زیبایی یک موضوع کاملا نسبی هست و حداقل من به خودم اجازه نمیدم که به سلیقه ی دیگران توهین کنم. تو این دنیا چیز مطلق نداریم کلا!نقل قول:
ولی انصافا دیگه اینجور که شما گفتی هم خوشگل نیست این گوشی! بیاید نه تعریف الکی کنیم نه بزنیم تو سرش.:10:
هرکسی هم از قیافه اش خوشش نمیاد میتونه نخره! :27: اجباری که نیست:11:
سلام
کیفیت دوربین این گوشی در چه حد هستش؟
یعنی تفاوت کیفیتش توی عکس برداری وفیلم برداری با گوشیهای 5مگاپیکسلی دیگه در چه حده ؟
در مورد برندهای مختلف این گوشی توی کشورهای مختلف کسی از تفاوتهاشون اطلاعاتی داره ؟
دقیقا درسته شاید سامسونگ تو طراحی خیلی حرفه ای نباشه ولی انصافا تو سخت افزار کم نزاشته یه نمونه سلیقه ای بودن اینه که من واقعا از قیافه ویو بدم مید و iphone 4 واقعا زشت تر از 3gs شده ولی بعضی ها نظرشون فرق میکنه
ولی خدایی اونقدر هم که میگن زشت نیست این گوشی .........
iphone 4 تقلیدی از n78
galaxy s تقلیدی از 3gs
واقعا بین خرید این گوشی و آیفون 4 یا 3gs موندم !
هرچی باشه بهتر از این چرت و پرت هائی هستش که جابز میچسبونه پشت گوشیش :دی دیدی ؟ ندیدی ؟ پس ببین :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یادت باشی وقتی خریدی به سمت چپ گوشی دست نزنی چون اونوقت میسوزی 1.5 پول اسباب بازی دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .