داداشی اگه گذرت به نمایندگی افتاد یه سوال در مورد ef7 بکن بگو قدیما با جدیداش چه فرقی داره اونوقته که یارو جیغش در میاد والا به من که گفت اون قدیمیاش بود که ماه بود جدیدیاش به مفت نمیارزه
و اما 206 والا من خونواده ی پر جمعیتی ندارم کلا 4 تاییم که بابام خودش ماشین داره و کلا توی مسافرت با ما نمیاد اما اوه اوه اوه یه مامان دارم که وقتی میخواد بره مسافرت خونرو بار میکنه میاره با خودش
یا مثلا میخوایم با ابجیم بریم بیرون یه مینی بوس دوستاشو میاره تو ماشین
206 هاچ بک چند تا مشکل داره که نمیتونم باهاش کنار بیام
یکی این که صندوق نداره یکی این که عقبش جاش کمه یکی این که سرعت 70 تا انگار داری 500 تا میری ادم داره پرت میشه بیرون از شیشه جلو انگار
و دیگری این که اصلا توی دور زدن با سرعت بالا پایداری نداره من با سمندم 130 تا دور میزنم اصلا معلوم نمیکنه اما با 206 80 تا هم که دور بزنی لنگش رو هواست و دیگری این که 206 به علت کوتاهی فاصله بین 2 محورش خیلی تکون میخوره ادم حس راحتی توش نمیکنه متاسفانه
تو فکر یه 206 اس دی هستم که بگردم یکیو پیدا کنم که پول لازمه میخواد یه ماشین 89 /30000تا کار کرده رو بفروشه خوبیش به اینه که هم افت قیمت حدود 2 میلیونی رو داره هم سالمه و هم مدل داره اگه شانسم بگه و پیدا بشه فکر کنم خوب باشه
میخواستم 405tu5بگیرم هرچی فکر کردم نتونستم با قیافش کنار بیام
ef7 مال برج 9 اگه بتونم 16500 بفروشم حدود 14 تا 15 تومنم یه 206 اس دی پیدا کنم خیلی خوبه
حالا فعلا که تو تعمیرگاهه بیاد بیرون ببینیم چی میشه