نتايج كارداني به كارشناسي علمي كاربردي رو نگاه كردم و ديدم كارشناسي ناپيوسته گرافيك بابل قبول شدم!
Printable View
نتايج كارداني به كارشناسي علمي كاربردي رو نگاه كردم و ديدم كارشناسي ناپيوسته گرافيك بابل قبول شدم!
1-خوب تو درس بخونی راحت میشه واحد پاس کرد....نخونی سخت میشه پاس کرد:31:....اما خوب بعضی استاداش خوب نمره میدن:5:
2-قبول میشی....زیاد سخت نیست:46:اگه قبول نشی بازم میتونی شرکت کنی...
3-نمیدونم....فکر کنم اگه مرتبط نباشه پیشنیاز بخوره....دقیقا نمیدونم
4-واحد رو خودشون میدن و معمولش ظرف 2.5 سال....2 سال و 6 ماه....من ورودی اردیبهشت 88 ام ....تابستون 90 تموم میکنم.
5-پودمانی نه.....آخرش امتحان میگیرن.
برای پودمانی ، اگه کسی مدرک کاردانی آزاد داشته باشه دروس عمومیش رو تطبیق میدن؟
دوست من دانشجوی دانشگاه فنی بود بعضی واحد هاشو تطبیق دادن.بستگی به واحدی هم کهمیری داره یه وقتایی اینقدر جواب تطبیق واحد دیر میاد که مجبور میشی دوباره اون درس رو پاس کنی.اما خوب تطبیق واحد صورت میگیره.اگه قصدت واسه اومدن به علمی و کاربردی 100% یه واحد و انتخاب کن و برو شرایط ریز رو از مشاوره یا سرپرست گروه رشته مربوطت سوال کن....حالا رشته چی میخوای بری؟:20:نقل قول:
اگه هر ترم 12 واحد بدن که 4 سال طول میکشه تموم کنی! چه جوریه؟؟نقل قول:
یه بار رئیس دانشگاه علمی کاربردی تو تلویزیون چند وقت پیش گفت که ثبت نام برای دوره های پودمانی کاردانی به کارشناسی رو تا آخر امسال آغاز میکنیم اما خبری نشده چرا پس
این رشته مرمت و بازسازی ساختمان چیه یکی از اقوام ما قبول شده !!!
سلام این دانشگاه علمی و کاربردی کارشناسی پودمانی
مدرک علمی و کاربردی میده؟ یا اینکه تو مدرک می نویسه پودمانی علمی و کاربردی؟
اونوقت واسه ارشد بخواییم بخونیم مشکلی پیش نمیاد؟
سلام دوستان میخوام این جا یه مشاوره داشته باشم از دوستان با تجربه خواهش میکنم نظرشون رو اعلام کنند.
من آی تی دانشگاه علمی کاربردی در مقطع ترمیش قبول شدم.
آدم درس خونی هم نیستم و کنکور 90 هم اولین کنکور سراسری من هست.پیش دانشگاهیم به دلیل سربازیم ناقص هست(نرفتن به سربازی به وسیله معافیت تحصیلی).
حالا من باید یکی رو انتخاب کنک یا آی تی علمی کاربردی یا سراسری 90؟
واقعا موندم چه کنم؟
2 مقطع جديد در دانشگاه علمي كاربردي تدوين شده و تا پايان سال ثبت نامش انجام ميشه ...
دوره كارشناسي ناپيوسته پودماني
دوره كارداني پيوسته ترمي ( فقط ديپلم های كاردانش و فنی حرفه ای )