آرهنقل قول:
20-30 ثانیه بعد از اینکه مودم رو روشن کنی دیتا وصل میشه
Printable View
آرهنقل قول:
20-30 ثانیه بعد از اینکه مودم رو روشن کنی دیتا وصل میشه
یه آشنا دارم گفت حتما تا چند ماه دیگه کامل راه میفته... الان گلستانو ساپورت می کنه.آزادی رو خوب شما می گی ساپورت نمی کنه حتما تا چند ماه دیگه راه میندازه.نقل قول:
نقل قول:سلام به همگی :11:نقل قول:
ما که آخر سیستم رو به خاطر دانلود شبانه از دس دادم:19: مینم سوخت:37:
من که بیاد ندارم بیشتر از 700 مگ دانلود کرده باشم اونم دو بار در کل این مدتی که با شاتل قرار داد دارم
کلا حالم بهم خورد :2:این جور که معلومه اصلا قصد درست کردنشو ندارن الان یه 3ماهی میشه که اینجوریه تا حالا 100 بار بشون زنگ زدم حتی ازشون به نمایندگی تهران شکایت کردم اما فایده ای نداشت که نداشت
باز گلی به جمال پارس لاقل سرعتش چه تو روز چه شب یکیه من که منتظرم صبا بیا از اونجا اشتراک بگیرم یا دوباره برم از پارس بگیرم دیگه شورشو درآوردن
امین جان مبارکه تلویزیون:11: بالاخره خریدی ؟
برو اینجا فکر کنم مشکلت حل شه
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4329181#post4329181
این شاتل دیگه شورشو در آورده
تعداد دیسکانکتاش موقع دانلود مخصوصاً شبها چند برابر شده
من شبها میزارم دانلود شه صبح که میام میبینم همه ی فایلها خطا دادن و اینترنت هم دیسکانکت شده .
دیگه واقعاً اعصاب خورد کن شده ...
شهر ما یعنی لالی از ای اس پی شهر اهواز استفاده میکند ایا به من خط adsl میدند میخواستم ببینم اگه میدند هزینش چقدر میشه
با تشکر
شهر ما لالی از ای اس پی شهر اهواز استفاده میکنم ایا میتونم خط adsl بگیرم با بالا ترین سرعت میخوام میخواستم ببینم هزینه اش کلی چقدر میشه
این وایرلس ما هم از دیشب تا حالا شل کن سف کن در آورده هی قطع وصل میشه
الان با دیال آپ امدم بالا(خودمونیم سرعت دیال اپ هم خوب شده ها دانلودش بین 6 تا 8 هستش)
تا وقتی که از تجهیزات پوکیده استفاده می کنند بهتر از این هم نمیشه
خوب میتونی از برنامه reconnect استفاده کنی که در صورت دیسکانکت شدن خودش اتومات کانک کنهنقل قول:
برنامش توی فروم بود ولی یادم نیست کجا، اگه خواستی بگو برات آپلود کنم
خودش تا یه چندبار اتوماتیک کانکت میکنه ولی بعد از چندبار دیگه نه !نقل قول:
آره دستت درد نکنه اگه آپلود کنی یا اینکه لینکشو تو فروم بدی ممنون میشم ... :11:
این برنامه تا 99999 بار میتونه کانکت کنه!:18: و log هم میگیره، میتونی بش تایم بدی سر ساعت دیسکانکت کنهنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/156526276/426ef59e/ReConnect.html