هادی تو وقتی به سایت وارد میشی احتمالا Country رو US انتخاب می کنی واسه همون تاریخ انتشار رو برای US میاره
Printable View
هادی تو وقتی به سایت وارد میشی احتمالا Country رو US انتخاب می کنی واسه همون تاریخ انتشار رو برای US میاره
سلام؛
ویژگی های جدید FIFA 10 PC:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود به صورت PDF:
کد:http://www.4shared.com/file/130392233/dd3cbdf3/FIFA_10_PC_Features_FA_With_Translate.html
با این اوصاف FIFA 10 به برترین بازی تاریخ فوتبال تبدیل خواهد شد!
:11:
کروز جان یعنی این پنج شنبه میتونم دمو بازی کنم!!!!!!!!!!!
بله اگه اون متنی که توی Official Fact sheet درست باشه. اگه نباشه که به قول هادی باید تا پنجشنبه هفته بعد صبر کنیم البته ارزشی نداره کیف دمو به اینه که یه 1 ماهی قبل انتشار بتونی بازی کنی.نقل قول:
سلام دوستان منم یکی از علاقه مندان بازیهای ورزشیم الان بازی ساکر2009 رو دارم میخواستم بدونم این بازی کلاً بهتر از ساکر هست نسخه پی سیش یا نه؟ میدونم شاید هزار بار سر این قضیه بحث شده ولی خودتون قبول کنید تاپیکی که 100 صفحه رد کنه بدیش همین میشه که سخت میشه جواب سوالو توش پیدا کرد ممنون
عزیز این سلیقه ای هست. از من بپرسی میگم نسخه PC بازی ساکر بهتره ولی توی کنسول ها فیفا بهترهنقل قول:
منم طرفدار سر سخت pes هستم تا حالا هم فیفا بازی نکرده بودم تا fifa09 رو پی سی ضعف هایی نسبت به pes 2009 داشت مخصوصا پشت توپ ایستادن هاش ولی در کل خوب بود حتی بیشتر از انتظارم خوب بود اونم به خاطر باشگاه ها بیشتر . و جو بازی هیجان زیادی داره و بیشتر به فوتبال وافعی نزدیکه خلاصه هم منتظر pes 2010 هستم . هم fifa10 و هر دو رو بازی خواهم کرد ولی فکر کنم فیفا چیز دیگه ای باشه . دی:
خودمونيم يك مرد پيدا بشه تمام ضعف هاي فيفا 10 واسه پي سي رو بگه ديگه داره نامردي ميشه همش دارين بدي فيفا 10 رو ميگين بعدا ارتقا يا پيشرفت بازي رو هم بگين و با هم مقايسه كنيد .
يه حرف ميگم تاييد كنين هر گز به هيچ عكس يا اسكرين شاتي اعتماد نكنين مگه اين كه عكس مال نمايشگاه يا كلوپ باشه
كلا فيفا 10 پي سي تفاوتي كه با نسخه نكست داره گرافيك هست كه از نظر من بد نيست ولي گيم پلي هر دو يكيه
به عكس زير دقت كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خوشحالم كه گيم پلي فيفا 10 پي سي بهتره از پي اس